אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ככה עשיתי בידקה קטנה ובדקתי שהוא קורא דיסקים והבעיה נובעת מן ההגדרות ב וינדואוס הכנסתי דיסק וינדואוס ובדקתי אם הוא מעלה בוט ממנו וזה הצליח- סימן שהוא כן קורא את הדיסק עכשיו אני מנסה להבין מה יכול לגרום לDVD לא לקרוא דיסקים כשאני בוינדואוס ? אם מישהו יכול להסביר לי בהגדרות או שאני אשתגע ופשוט אפרמט ואתפלל תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
דגם ה-WD Blue SN580 ינסה להוכיח פעם נוספת כי השלם עולה על סף חלקיו, הפעם עם מהירויות מירביות של מעל ל-4,000MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם תמונות DVD-R ואני מוסיף עליו תמונות מעת לעת עכשיו שהוספתי עליו תמונות משום מה אני לא רואה את התמונות הישנות ורק את החדשות אני רואה. שאני מסתכל מהצד השני של הדיסק אני רואה שכן יש סימנים שהיה חומר בדיסק .אז איפה זה נעלם?!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת שישמש בעיקר לגיבויים אבל מן הסתם גם להעברת קבצים בין מספר מחשבים ברשת. רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר כוננים מומלצים, מה העלות שלהם והאם הם באים עם תוכנת גיבוי. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
העתקתי קבצים בגודל של כמה עשרות ג'גבייטים העתקה מ- SSD SAMSUNG 850 EVO 1 T ל - NVME (M.2) SSD SAMSUNG 960 EVO 1T שאילתא קטנה אז : מדוע כשהעתקתי מכונן זה לאחר (כמו שמפורט למעלה) הוא הגיע בטופ של המהירות ל360 מגה לשניה? האם זה קשור כבר למגבלות חיבורי ה SATA3 שמחובר לSSD הרגיל? *הרי ידוע שלכונן SSD רגיל של סמסונג מגיע למהירויות קריאה של עד 500 פלוס מינוס והכתיבה של 960EVO מגיעה עד 2900 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את המאקסטור החדש 40GB. האם זה נורמאלי הציפצופים שהוא משמיע מדי פעם ? היה לי IBM שעשה כאלה צלילים והתפגר אחרי יומיים. יש איזה תוכנה שניתן לבדוק את הדיסק? לא משהו של נורטון כי אני מתכוון לבדיקה פיסית ממש ולא רק המקום על הHD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוקח דיי זמן לפתוח תוכנה קטנה כמו טים ספיק או כל תוכנה אחרת כבדה/קלה לפעמים באמצע BF4 הוא מתחיל לפעול רצוף ותוקע את המשחק הפעולות הבסיסיות במחשב לוקחות הרבה זמן להתבצע איך אוכל לבדוק את תקינותו? מפרט בצד <<
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש SSD של OCZ, הייתי שמח לדעת איזה בקר יש לכוננים הללו, האם הם מומלצים ובלי מחלות ילדות? באיזה תהליך ייצור מכינים אותו (ננומטר)? והאם הייתם ממליצים עליו באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כשאני צורב בנרו קבצי AVI עם שם דומה ששונים רק בלמשל מספר סידורי אני מצפה לראות אותם באותו סדר בDVD לפעמים זה קורה, לפעמים לא מישהו יודע איך שולטים על זה? האם הבעיה בDVD?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר מקום בארץ שניתן לקנות בו כבל Y בחיבור USB 3.0 (בצד אחד MICRO B ובצד השני שני חיבורי A). מיועד לחיבור כונן חיצוני 2.5" לRPI שלא מספק מספיק מתח בUSB שלו להפעלת הכונן עם חיבור יחיד (חיבור המתח הנוסף יילך כנראה לטלויזיה בכלל ולא ליציאת USB נוספת בRPI). היחידי שמצאתי הוא זה והמחיר די מופרך - http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?productid=4218 לפני שאני מזמין בDX ודומיו ומחכה לעסק כמה שבועות, אולי מישהו יושיע אותי? תודה. * עריכה * הזמנתי מeBay בינתיים. אם מישהו מכיר בכל זאת מקום בארץ לקנות, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזיכרון שיש בהארדיסקים לדוגמה 8 מגה או 16 בחדשים הוא זיכרון מטמון או זיכרון באפר? וכדי להיות בטוח שאני יודע זיכרון מטמון זה זה זיכרון ששומר בתוכו את המידע שנכנסים אליו הכי הרבה כדי לקצר את הכניסה לזיכרון ובהארדיסק זה יכול לקצר את החיפוש בהארדיסק והקריאה מהארדיסק ובאפר זה אזור בזיכרון שהמידע מועבר אליו קודם ומשם להתקן השני וזה כדי לשמור על העברה יציבה ללא נפילות, אם ההתקן השני איטי מידיי המידע "יחכה" בבאפר אם זאת האפשרות הנכונה מילוי הבאפר לוקח זמן מסויים אז זה לא מאיט את הארדיסק?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה מדגימה את הכוננים הראשונים שיבוססו על טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית, עם מהירויות כתיבה שמתקרבות ל-2GBps לצד הטעימה הראשונה מדור שבבי ה-Apollo Lake, כנס המפתחים של אינטל בסין סיפק לנו עוד הצגה מרשימה ומבטיחה עבור העתיד הלא רחוק – עם הדגמה נוספת ליכולות של כונני האחסון ממשפחת ה-Optane של אינטל, שיהיו הראשונים בעולם כולו להשתמש בטכנולוגיית ה-3D Xpoint של אינטל, אותה היא חשפה לראשונה בשנה שעברה. הפעם, באינטל בחרו לבצע הדגמה של העברת קובץ וידאו בגודל של כ-25 ג'יגה-בייט בין שני כוננים, בהתבסס על חיבור USB Type C תומך טכנולוגיית ה-Thunderbolt 3 – פעם אחת ההעברה הודגמה בין שני כונני SSD מבוססי תקן SATA סטנדרטי וותיק, ובפעם השנייה בין שני כונני O…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי 3 שבועות של המתנה הגיע הצורב DVD החדש שלי (NEC ND2500A) למישהו יש המלצות\טיפים מה לעשות\לא לעשות ? ועל איזה מדיות לצרוב?? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה אני מבין שאני חייב כונן חיצוני על מנת לאחסון הרבה סרטים וסדרות שנמצאים על המחשב. הייתי רוצה שתמליצו לי על כונן הדרישות: מהירות עברת הנתונים מהירה יחסית. כונן קטן ולא בעל שנאי חיצוני יחס מחיר מול ביצועים שווה פחות או יותר.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-