עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תמיד ישנה את התופעה שמשתמשים מתלוננים על דיסקים קשיחים כאלה או אחרים, היום מופיעה כתבה ב Hwzone, "סוףסוף מתחרה ראוי ל-WD בשוק ההארדיסקים ?" ושם כתוב שהסידרה של WD SE עם ה 8Mb buffer, היא אמינה?! אבל שוב....תמיד יש יוצאי דופן....לי יש בשרת שני דיסקים WD 80JB 8Mb שעובדים ב RAID-1, וכבר פעמיים התרסק לי אחד מהם, דבר שדרש החלפה!!! (הדיסק משמיע רעש של פולס התחלתי או משהו כזה ואומר שלום יפה!) זה מבלי להתייחס ל - 3 דיסקים של WD בנפח של 60 שהייתי צריך לטפל בהם השבוע......(קריסה בלתי מובנת?! שיחזור וכדומה...) רציתי לשאול משתמשים שיש להם דיסקים של Seagate בנפחים של 40,60,80 ויותר לפרק זמן ארוך יותר משנה, שהדיסק אצלהם עבד שעות נוספות וחווה עבודה אינטנסיבית.....תקלות? בעיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי שני הרדיסקים של מקסטור 15 ו 20 ג'יגה אחד מהם הוא ה7200 איך אני יודע מי הוא ? (על מנת להתקין עליו מערכת הפעלה) ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. החלפתי דיסק קשיח ליותר גדול ועכשיו יש לי גלים על המסך מה עושים ? הדיסק הוא סיגייט ברקודה 80 גיגה 7200 הגלים לא מופיעים תמיד אבל יש הרבה פעמים שהם מופיעים וזה ממש מציק מה עושים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by poyzon,

של 40 ושל 80 פינים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  6. מחיר : 377 שח BUFFER : 8MB SPEED : 40X12X40

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ראיתי בלמיר כרטיס PCI במוסיף עוד 2 חיבורים של IDE ב-230 ש"ח אבל יש כמה סוגים ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ואיזה לקנות. אנא עיזרו לי לבחור ואימרו לי מהם ההבדלים ביניהם. תודה. אגב, הכרטיס נמצא תחת "חומרה -> כרטיסי בקר -> IDE-RAID"

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The Ball,

אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. צרבתי סרט vcd אחרי זה ניסתי לנגן אותו בדיוידי שבסלון, הסרט ניגן אבל ראו את הסרט בשחור לבן אני חושב שזה קשור לשיטת השידור של הטלויזיה... ארופאי או אמרקאי השאלה איזה תוכנה יכולה לשנות את ההגדרות של הסרט ואז אני אצרוב אותו עוד פעם? או שזה בכלל משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  10. רציתי להתייעץ עם הפורום המכובד. זה יותר נושא צרכני אבל אין פורום כזה והבעיה היא באמת ספציפית להרד דיסקים... הזמנתי מחנות אינטרנט כלשהי דיסק 80 גיגה (WD800JB למי שמתעניין) וגם לוח אם חדש. כעבור כשבוע הגיע השליח - עם קופסת המת'רבורד ובתוכה גם הדיסק, בעטיפה האנטיסטטית שלו, וללא שום חומר לשיכוך זעזועים. לצערי גיליתי את זה רק אחרי שהשליח הסתלק לו... בחיל ורעדה חיברתי את הדיסק - וכמובן שהוא מיד השמיע את תקתוק המוות. מי יכול לנחש מה אמרו לי בחנות? כמובן - תבוא להחליף. אבל אני גר בירושלים ואתם ב-*****! (נשמור על האנונימיות שלהם בינתיים, נספר רק שזה יותר משעה נסיעה מהבית שלי). אני שימתי על משלוח בדיוק בשביל זה. איש המכירות הנחמד הסביר לי שעלות משלוח הלוך חזור נוספת תאכל להם את כל …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לום לכולם אני קונה את הצורב הנ"ל ויש לי 2 שאלות: 1) אם אני מחבר אותו באותו כבל של הCDROM אני יוכל לצרוב ON THE FLY ? {אם רושמים את זה כך} 2) יש {לצורב} 2מגה באפר, אני יכול לצרוב משהו ובינתיים לתת לו להוריד משהו מהאינטרנט, אני לא מתכוון לגלוש אלא להוריד משהו מתוכנת שיתוף כל שהיא? בתודה מראש, יאיר

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

מישהו מכיר אותן? איך הן נחשבות? כי הן צורבות לי יפה על X40, בלי בעיות מיוחדות...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by marking,

יש לי צורב YAMAHA 44X24X44 F1E, אני יודע איפה מגדירים את הPOI והDMA, אבל זה לא מופיע לי בדריוורים של הצורב כך שאין לי אפשרות לבחור בין השניים. (התקנתי את הדיסק של הנרו...) איפה אני מוצא דריוור? לעזרתכם כמה תמונות שלא תתבלבלו... בקיצור האיכס פי מזהה את הצורב ככונן רגיל אבל כשאני צורב בנרו זה צורב בלי בעיות (וגם מצייר בלי בעיות ) אבל אני מאמין שאם אני אתקין את הדריוורים וההגדרות זה יתן יותר ביצועים... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zolder,

Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by amir.o,

יש לי כונן lg x40x10x32 דיסק של 700 מגה לוקח לו בין 5 ל 6 דקות,האם זה זמן סביר (במהירות של 32 ) ? אם זה אמור לקחת פחות זמן איך אפשר לבדוק מה גורם לו להאט ? תודה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מהו גודל המדיה המקסימלי כיום? איפה ניתן למצוא את המדיות האלו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. פשוט הגדרתי לפני כמה ימים הכל DMA ושאני עושה עכשיו COPY בנירו זה עושה לי X אדום שהוא לא יכול (יש לי צורב TEAC x40). לכן רציתי לדעת איפה לעשות PIO ואיפה DMA. הארד דיסק של מחובר לבד על קבל משלו. והצורב והסידי על קבל ביחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  18. Started by MishaK,

LiteOn הפופולארית מאוד בימינו שיחררה עידכונים לכמה מהצורבים שלה: Lite-On LTR-52246S ( 52X/24X/52X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LTR-48246S ( 48X/24X/48X ) CD-RW Firmware R526S0A.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081 SLIM COMBO Firmware SC243M05.zip 2003/01/03 Lite-On LSC-24081M SLIM COMBO Firmware SC243M33.zip 2003/01/03 עידכון נעים וזהיר!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by edoson,

התקהתי partition magic 8 וכשאני מנסה לעלות את התוכנה זה רושם לי : error 100 bad partition table ???????? יש לי רק C. מישהו יודע על מה מדובר??

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  20. לפני מס' ימים, הכונן הקשיח הארור שלי התחיל "לתקתק" ולתקוע את כל העבודה של המחשב לפרק זמן של כחצי דקה. התופעה החריפה ולא נתנה לי לעבוד עם המחשב בצורה סדירה, אז נזכרתי שבעבר הלא כ"כ רחוק, סופר לי על גירסת קושחה עדכנית לכוננים הקשיחים מתוצרת IBM שעשויה לפתור בעיות מסוג זה. ובכן, מה אתם יודעים... עדכנתי לכונן את ה"קושחה" והתקתוקים פשוט פסקו כלא היו! סביר מאוד להניח שנזק פיזי לפלטות עצמן כבר נגרם, מאחר והכונן כבר רץ יומיים עם תקתוקים רצחניים הגורמים לתקיעת מע' ההפעלה למשך כחצי דקה אם לא יותר, אבל לפחות אפשר להמשיך ולעבוד עם הכונן. מאוחר יותר אריץ בדיקה פיזית מקיפה כדי לראות את מצב הכונן... מטרת ה Firmware היא להפחית את הסיכויים להיווצרות מגע ישיר ואפשרי של ראשי הקריאה/כתיב…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by singera,

אחרי כמעט 3 שנים עם אותו CD שעבר בין 3 מחשבים ובזמן האחרון התחיל לעשות צרות החלטתי לקנות DVD אני צריך המלצה לDVD שיעמוד בתנאים: מולטיזון ללא צריבת BIOS (באסוס יש משהו כזה אבל אמרו לי שזה מוגבל ל 20 איפוסים) ויהיה לו extract מהיר איך הפיוניר, האסוס, הBENQ, הLITEON, הAOPEN?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

קודם כל שלום, זוהי הפעם הראשונה שלי כאן, ואני חייב לציין שאני ממש שמח על זה שמצאתי פורום תמיכה טכנית בנושאי חומרה בעברית, את הלינק לאתר קיבלתי ממנהל אתר פלאשו (קמפוס הפלאש הישראלי) - מר גיל כהן הנכבד - תודה לך. ולשאלתי : קניתי דיסק קשיח חדש, 80 ג'יגה, עם 8 מגה בייט CASH, במהירות 7200 RPM, של חברת WESTERN DIGITAL (אם מישהו מעוניין לדעת, הוא עלה 740 ש"ח) התקנתי אותו כ SLAVE על PRIMARY IDE, כאשר ה MASTER הוא דיסק 2 ג'יגה ישן יותר, גם של ווסטרן. ה BIOS מזהה את כל הרכיבים שמותקנים - 2 דיסקים קשיחים, כונן סידירום, וצורב - וכותב את השורה הבאה לפני הוא עובר לתהליך ה BOOT : "primary IDE channel no 80 conductor cable installed" חלונות 98 (HEBREW ENABLED) לא זיהתה בהתחלה את ההרדיסק …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם לפני שבוע בערך קניתי צורב של sony 48*24*48 ורציתי לשאול שאני משתמש בצורב שלי כמו סידרום לכול דבר אז הוא יכול להפגם כי למעשה ה-cdrom שלי נדפק ובצורב כתוב לי מהירות קריאה של עד 48 שתי שאלות 1.האם המהירות קריאה קשורה למהירות צריבה או שזה לא קשור בכלל ?? 2.והאם זה יכול לדפוק אותו או לרדת לו האיכות ??

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by sar_007,

המחשב מזהה את ה Floppy אבל שאני שם דיסקט או אומר לי להכניס דיסקט למרות שהוא בכונן Floppy מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? :hanged: :itschy:

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by dorish,

יש הרבה הבנתי ש לשמונים גיגה יש 8 מגה זיכרון כמה זה בערך עולה והאם זה משמעותי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.