אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות HD , בגודל 320 או 500 ג'יגה (עוד לא החלטתי) ואני מתלבט האם לקנות HD חיצוני או פנימי (אין לי ממש צורך ב HD חיצוני אבל אם הוא יענה על הצרכים שלי אין לי בעיה להשקיע עוד קצת כסף) ולכן יש לי מס' שאלות: 1)מה בעצם ההבדל בין HD חיצוני או פנימי ? (חוץ מההבדל הטריויאלי) 2)האם ה HD החיצוניים עובדים באותה מהירות כמו הפנימיים 7200RPM? 3)במידה והתשובה ל 2 היא לא , אם למשל אני שם סרט באיכות 1080P או משחק על HD חיצוני , הוא ירוץ כמו על HD פנימי? 4)האם זה בעייתי שה HD יהיה מחובר באופן תמידי למחשב ולחשמל? (אני צריך HD לשם עבודה שוטפת לא גיבוי) על איזה HD חיצוני (פנימי תמיד אני לוקח WD) אתם ממליצים עד 600 ש"ח? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מעונין לרכוש כרטיס זכרון לPSP , השאלה שלי היא כזאת במה כדאי להשקיע יותר בכרטיס מהיר של 2 ג'יגה או בכרטיס רגיל של 4 ג'יגה? הנה הקישורים לכרטיסים שאני מתלבט בינהם : http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=179 http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=45&CategoryID=70&ProductID=184 כמו כן האם המהירות כן תשפיע או שעדיף לקחת יותר זכרון וההבדלי מהירות הם דבר זניח שאני לא ארגיש במהותו.... תודה מראש וחג שמח, גל. נ.ב. החנות נמצאה בזאפ היא פשוט אחת הזולות ... והיא בת"א (היו גם ביקורות טובות - אבל כולנו יודעים שהן לא משקפות כ…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
המטרה שלו היא שמירת סרטים וגישה אליהם בלבד, לא עריכה ולא אבטיח בפיתה. כרגע יש 160 ג'יגה ומבחינת מהירות קריאה הוא עובד נהדר בלי להתקע כשרוצים לראות ישירות ממנו. מבחינת מחיר אין שום הבדל ושני הסוגים עולים כמעט אותו הדבר. הכונן יהיה של WD.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב לנובו 710S עם SSD בנפח 128GB ואני רוצה לקנות אחד בנפח גדול יותר. במפרט כתוב שזה SSD PCI בחנויות אני רואה שיש המון סוגים של SSD כמו M2 או NVME או SATA או PCI ואולי עוד (אין לי מושג) בכל מקרה איזה מהסוגים שקיימים אמור להתאים למחשב שלי? אני גם רואה שיש אורכים שונים אז גם איזה אורך אני אמור לחפש? בקיצור אם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למאפיינים המדוייקים שלפיהם אני אמור לחפש מוצר שיתאים. תודה רבה, שלמה.
-
שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
סתם עשיתי סריקה על דיסק DATA שצרבתי תיראו מה זה??? עשיתי עוד הפעם את הסריקה איך זה יצא עכשיו? [התמונה שניה]. [attachment deleted by admin]
-
-
ברשותי פנטים 3 1000 (מספיק לצרכים שלי ועובד טוב מאוד) אני כבר כמה זמן מנסה להוסיף הארדיסק נוסף שיש לי, הבעיה שניסיתי את כל האפשרויות של שינוי הג'אמפרים בשניהם והוא תמיד מעלה לי את ההארדיסק השני, וזו בעיה מכיוון שיש גם עליה מערכת הפעלה, ואני לא יכול לפרמט אותה כי יש שם חומר שאני צריך. יאך ניתן לפתור זאת ? השאלה השנייה זה לגבי צורב דיוידי, אם מישהו יכול לתת קישור או פירוט של התכונות שיש היום בצורבים, מכיוון שהבנתי שיש מס' תכונות לצורבים, ובכל דגם יש מס' תכונות שקיימות וכאלו שלא, אני רוצה לדעת פשוט איזה תכונות מכל אלו שיש חשובות בשילי, וכך לבחור את הצורב דיוידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
פניתי לחנות על גבול גבעתיים ר"ג במטרה לקנות את הכונן הנ"ל. המוכר טען שהסדרה דפוקה וממש לא כדאי. לא ש/מתי לב בפורום על בעיה ב 1TB האם נכון הדבר ??? תודה על חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-