עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. משהוא מכיר אולי חנות בצפון שמוכרת את הכונן החיצוני הבא במחיר שפ (עד 250 ש"J) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2030&products_id=15112

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by OgANDi_BoY,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by d-undertaker,

לוח שלי 8S648FX-RZ יש עליו ריבוע אדום שכתוב לידו SATA 0 SATA 1 אז איזה הארדיסק אני צריך? שיהיה כמה שיותר גדול , תקציב בערך 250 , תלוי בכדאיות... תודה!!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by sheff2k1,

השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. היי לכולם. במחשב שלי יש כונן 160GB של WD, אני רוצה לצרף לו כונן 320GB גם כן של WD כנראה במערך RAID0. עכשיו יש לי בכונן מספיק דברים, ומערכת הפעלה שעברה הרבה התקנות והגדרות. האם אני חייב למחוק את התוכן שבה? אין אפשרות להעביר את הווינדוס שלי כמו שהוא עם כל שאר הקבצים? ברור לי הרעיון שהכונן RAID יהיה בגודל 160GB אבל השאלה היא מה יקרה ל 160GB הנותרים בכונן הגדול? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. Started by מא*ר לו*,

כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  13. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by israelnba,

חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין להוסיף למערך raid 0 של שתי כונני SAS 36GB של SEAGATE שניים נוספים! האם המהלך מצריך פירמוט וכמובן מחיקה של הכל, כמו כן התקנת מערכת הפעלה מחדש וכו'?? אם כן אז חבל, אם לא, איך אני עושה זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by lisly,

אני מדבר על מדיות הDVD של RItek ...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by integral,

היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by g_s,

אהלן חברה יש לי התלבטות ואני ישמח אם תעזרו לי. אני רוצה לקנות כונן קשיח וראיתי שהוא מוזכר פה הרבה מאוד בפורום: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7610 בגלל שהוא קריר, מהיר וכו'. עכשיו ההתלבטות שלי היא אם לא כדי לי להוסיף עוד פחות מ 40 ש"ח ולקבל את זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2855 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. אני מעוניין או ב750GB או ב 1TB , לפי בדיקה התקציב שלי מאפשר לקחת את ה TB1 אבל אני לא יודע אם הוא בעייתי ,משתלם, בעל אורך חיים קצר משאר הדיסקים, רועש(נושא רגיש אצלי) ובגלל זה פתחתי את הדיון הזה, שתעזרו לי לבחור את מה שאתם, בעלי הידע , הייתם לוקחים. לילה טוב.

20. מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום כולם כמו שאמרתי אני רוצה לגבות את כול ההורדות השירים המשחקים וכ'ו שאני מוריד הקטע שתמיד יוצואת גרסאות יותר חדשות וכ'ו ואני כול פעם מוסיף לתייקית הורדות עכשיו אני רוצה לגבות תמידע הזה מבלי להוציא הרבה כסף עכשיו חשבתי על כמה אפשריות -לצרוב דיסקים DVD והרבה לפחות 10 כי יש לי שם מעל 40 גיגה -לקנות כונן של 80 גיגה או 120 ולשם כול שבוע לגבות -לקנות איזה דיסק קשיח נייד ושם לשים מה אתם אומרים ההיתם עושים במקומי? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by edoson,

האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?

23. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

24. Started by barhanin,

אני מעונין בקרב ליקנות מחב חדש ורציתי לדעת מהי הטכנולוגיה החדשה הזו .. NCQ תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.