עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by id3232,

נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by natiny,

איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by israelnba,

חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by Shizel,

יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו

10. Started by orlupo,

אם אחבר למערך RAID 1 הרדיסק אחד של 10,000 סיבובים לדקה והשני של 7,200 סיבובים לדקה האם שניהם יעבדו ב-7,200 סיבובים לדקה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by ZUMARA1,

עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  19. היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by avil77,

שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by CoolBoy,

מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0

23. שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by spz,

6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.