עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Shizel,

יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו

2. יש למישהו המלצה לדיסק קשיח של 80GB לפחות עד 300-350 שקל? ואם יש אז באיזו חנות באינרטנט עדיף להזמין, תודה נ.ב. דיסק קשיח רגיל IDE.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by nec5e,

קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Western Digital 500Gb 16MB AAKS או Western Digital 500Gb 16MB AACS אשמח אם תסבירו לי גם מה הבדל בניהם. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  7. Started by natiny,

איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  8. כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by spz,

6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  12. קיבלתי לפני כמה ימים צורב DVD חדש NEC ND3550 ראיתי באיזה אתר FIRMWIRE להורדה...אין לי מושג מה זה אם מישהו יוכל להסביר לי ולהמליץ מה להוריד אני אודה לו מאוד http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי דיסק של MAXTOR 20GB ATA דגם 2B020H1 לא ניתן לחלק אותו לא בהתקנה של WINDOWS ולא ב9 pm (אין לדיסק סקטורים )

14. השאלה בכותרת תודה. נ.ב. - ביצעתי חיפוש והתוצאות הראו תרדים מאוד ישנים (2001-2) שזה לא רלוונטי לגבי.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  15. היי לכולם, אני מחפש דיסק קשיח חיצוני לגיבוי. חובה שיהיה לו לפחות חיבור של USB2, והנפח לפחות 500GB. רציתי נורא לקנות את Western digital my book world edition שיש לו כרטיס רשת ואז כל המחשבים בבית יכולים להשתמש בו, אבל ראיתי שהוא קיבל ביקורות גרועות. על מה אתם ממליצים, והאם יש כונן עם כרטיס רשת ברמה גבוהה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by alex188,

שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by ZUMARA1,

עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

20. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by haviv822,

אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. Started by leonchik1976,

אני רוצה לקחת WD3200KS, האם הייתם ממליצים במקום לקחת דיסק עם NCQ? לפי מה שהבנתי מ-WD, רק דיסקים של 400 ו-500 תומכים בזה, זה נכון?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by edoson,

האמת היא שב DEVICE MANAGER ווינדוז לא מצליח להתקין את הSCSI CONTROLLER... השאלה היא איך בדיוק אני מוצא את הדרייבר לקונטרולר הזה??? האתר של יאמהה פשוט לא נותן כלום!! (ואין לי דרייברים של המחשב). דרך אגב הביוס עצמו גם לא מזהה את הצורב, מישהו יודע למה?

24. http://www.cdfreaks.com/article/262/11

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.