עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי HD מדגם WD3200AAKS שמחובר במארז חיצוני של THERMALTAKE MAX 4 ,ומחובר למחשב דרך USB\ESATA,רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו בזמן שהוא עובד בתוך המארז?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by arkadur,

שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. היי, מצאתי ב KSP את זה: (עולה 90 ש"ח) http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=451# השאלה האם זה תומך SATA ובכלל האם המוצר מומלץ. לפי התמונה באתר של SPIRE אין שם חיבור SATA אלא רק IDE. אפשר לחבר IDE ל SATA? זה יעבוד בכלל? יש לכם המלצה אחרת? אני מעדיף ללא מאורר. עוד שאלה, מה ההבדל בין זה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675# לזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=646 תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. Started by atlant15,

שלום, הכונן הקשיח הראשי שלי © החל לעשות בעיות כאשר אני מפעיל את המחשב - לוקח לו זמן לעלות, מתאתחל וכו'. רכשתי כונן חדש ואני מעוניין לחליף ביניהם. השאלה היא, האם או כיצד אני יכול להעביר את הווינדוס והגדרותיו כמות שהם (אולי כתמונה) לכונן החדש כאשר הוא ייתפקד ככונן הראשי? יש לי עוד כונן שאליו אני אעביר את שאר המידע, אבל האם להתקין מחדש את הווינדוס זו האפשרות היחידה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. Started by cobmetal,

שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. http://www.cdfreaks.com/article/262/11

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by sh9696,

שלום, האם יש הבדל משמעותי במהירות בינהם? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by Imtheman,

מישום מה נרו לא נותן לי לצרוב יותר מ 4.5 GB למה? למישהוא יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by Peri228,

שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. Started by davraham,

טוב, אז מכיוון שהחבר'ה פה חושבים שאין כמו סמסונג בכוננים החלטתי להצטייד בכונן קוראני חדש (בעצם שניים) אבל, מכיוון שאני רוצה לקנות את הטוב ביותר במחיר סביר (SATA2 7200 RPM) צדו את עיני שני כוננים. האחד 160 ג'יגה במחיר 404 ש"ח. דגם HD160JJ http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_HD160JJ.asp השני 120 ג'יגה במחיר 421 ש"ח דגםSP1213C http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointP80Series/SP1213C.asp?page=Features ועכשיו לשאלה: למה הדגם הגדול יותר דווקא זול יותר. מנבירה מאתר של סמסונג נראה לי שדווקא הזול יותר הוא המתקדם יותר מלבד נתון אחד. Multi-Burst On-The-Fly Error Correction האם זה עושה את ההבדל? ומה זה הנתון הז…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by integral,

היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by חן וייסמן,

חוץ מהחיבור כמובן, האם אפשר ממש להרגיש הבדל במהירות??

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Guyke,

שלום חברים ! ברשותי מחשב נייד של לנובו ואני מעוניין להחליף לו את הכונן הקשיח. אין לי כל כך מושג האם הכוננים הקשיחים בניידים מתאימים לכל נייד(לא חשוב היצרן) או שיש מספר תקנים ולכל יצרן תקן שונה. תודה למי שיכול לעזור .

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by Bengo5,

לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב ‏Pioneer‎ - ‏DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים