אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה לו יציאת ESATA. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הגדרתי raid 1 עם שני דיסקים 120 גיגה בדקתי אם זה עובד ע"י ניתוק כל דיסק והפעלת המחשב ובאמת הכל עולה יפה. האם זה בסדר מה שעשיתי ? לא קלקלתי כלום? איזה בדיקה מקצועית יש שאני ידע שהכל עובד חלק?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חיברתי את המצלמה לUSB והמחשב סימן שהוא זיהה את המצלמה אבל כאשר אני מחפש את הכונן שהוא אמור לפתוח במחשב שלי אני לא מוצא שום דבר לכן אני שואל איך אני אוכל לדעת איפה המחשב פתח את הכונן אם לא במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אתם יכולים להפנות אותי בבקשה למבחני ביצועים של שני כוננים קשיחים שבוצע בינהם RAID 0 ? יש לי שני כוננים קשיחים של WD דגם 80 GB כל אחד חיבור SATA זיכרון מטמון 8 MB (של ה HD) היום אני עובד בתצורת RAID 1 ואני שוקל לבצע מעבר ל RAID 0 , השאלה שלי היא האם נושא שיפור הביצועים הוא דבר מוכח ויש עליו בסיס ? לכן אני מחפש מבחני ביצועים בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחזיר לעבודה את המחשב הישן שלי ולכן אני צריך המלצה להארדיסק חדש, אני לא צריך שטח אכסון גדול בכלל (חשבתי על לא יותר מ80/100 אבל אם יש משהו יותר גדול במחיר דומה אז אפשר גם אותו). ההארדיסק צריך לתמוך בIDE ואני אעדיף שזה יהיה הארדיסק של WD כי יש לי ניסיון מאד טוב איתם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
עדכנתי את HD של ה1TB של סיגייט שיש לו בעיה העדכון עבר בהצלחה והוא עובד אבל הוא אומר שיש רק 32 MB מקום למישהו יש מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מעבד 12600KF ולוח אם מסדרת Z690 איזה זיכרון אתם ממליצים לי? על הנוכחי יש 256 SSD שלא מספיק להרבה ועוד 2T זיכרון קשיח פנימי שמתוכו יותר מחצי בשימוש. הלוחות אם החדשים תומכים בm2 פעם ראשונה שאני הולך להשתמש, איזה אתם ממליצים? לקנות 1 בגודל 2T ולשים עליו הכל? או שאולי זה יכביד ועדיף לקנות 1T M2 ולשים עליו רק מערכת הפעלה ודברים שבשימוש תדיר וכל השאר לשים על דיסק קשיח בגודל 1T? SSD זהו נעלם? אין לי יותר צורך בזיכרון הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות אותו במחיר כזה למחשב החדש שלי? הוא צורב DVD נכון?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
-
קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-