אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
הי, תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB חיצוני? לפי אתר זאפ, יש ביקורות ממש גרועות על האמינות של הדגמים הזולים ורציתי לדעת מה דעתכם בנושא. התקציב שלי הוא בערך 700 ש"ח, אבל אם צריך להוסיף לא הרבה בשביל לקבל מוצר אמין יותר, אשמח לשמוע. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
הסרתי את הכרטיס PCI-E ואנני מצליח לראות את 2 הזכרונות אחד של 8 גיגה והשני 16 גיג"ה זכרונות אחרים אני מצליח לראות ביציאת ה USB הרגילה אבל 2 הזכרונות לעיל אנני רואה לא במחשב שלי ולא ב DISK MANAGMENT האם ניתן לעשות משהו? הכרטיס PCI-E תוצרת סין ונרכש באיביי תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מארז ZM-HE350 U3E עם כונן Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ. מה דעתכם? ולמה בסטיק של הפורום ממליצים רק על Samsung?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם יש דיסק און קי USB 3 מומלץ ואמין? ראיתי שהמחירים ממש לא גבוהים להפתעתי לעומת USB 2 .האם ההבדל הוא משמעותי? המערכת שלי תהיה בתמיכה מלאה לUSB 3. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה עדיף ? כמה ההבדל בביצועים ביניהם בלי להתחשב במחירים ? גם לא הבנתי כל כך מה זה TRIM וכמה זה חשוב אם אפשר הסבר יעזור לי מאוד תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רציתי להחליף את הדיסק (היטאצי 500GB, לא משהו, שרד שנתיים שבהן עבד אולי 100 שעות) התקול שלי בדיסק הכי טוב מבחינת שרידות וביצועים, בנפח של 1TB. המארז שיש לי הוא של 2.5 אינץ עם חיבור SATA 3GB ויציאת USB3. אשמח לקבל עצות מכל סוג שהוא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים משום מה אני לא מצליח לעדכן קושחה ל-SSD עבדתי לפי המדריך שלהם בקובץ PDF והורדתי את הקושחה העדכנית 000F (כרגע אני עם 0309). ומשום מה המחשב עולה בלי לעדכן, נכנסתי לכלי של אינט טכנולוגית איכסון מהיר ועדיין רשום שם 0309. בבקשה את עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הבנתי שהחברה נמכרה ל- WD אבל למה לא מביאים את הדיסקים שלהם ? הרי יש יבואן ל- WD יש למשהו קשר עם היבואן וצפי מתי יגיעו ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי שחיבור mSATA משמש לחיבור SSD בתור זכרון מטמון של כונן קשיח, אבל האם יש הבדל במהירויות בין SATA 6Gb/s לבין mSATA?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קראתי את התהליך של עדכון הקושחה לקשיח שצויין בכותרת, הבעיה היא שזה לא ממש ברור. האם ניתן בדרך שלהם לבצע את העדכון על מחשב נייד? אם כן איך עושים את זה אם זה מוחק הכל? אם אני מחבר את הקשיח למחשב שולחני בתור קשיח משני, האם המחיקה תהיה רק ל-SSD או גם לקשיח הראשי? Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update. WARNING: This is NOT a Destructive Flash for firmware version 1.4 and newer. This is a Destructive Flash for firmware version 1.3 & 1.4RC, back up all data on SSD. Proceeding with this update will result in complete loss of data on the SSD. WARNING: This is a two step firmware update pro…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות dok חדש של 16gb אבל יש הרבה חברות וקשה לבדוק מי הטובה ביותר (מבחינות קריאה\כתיבה וכו'). בעיקרון חשבתי לקנות מksp , יש המלצות לחברה מסוימת ? עד עכשיו השתמשתי ב4gb של sandisk דגם ה blade cruzer אבל לפי מה שראיתי הוא לא נחשב מי יודע מה, קיצור אני ישמח לעזרה והמלצה. עדיף לא usb 3 כי זה מכפיל את המחיר. תודה .
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש שמיועד למשחקים. קיבלתי מפרט טוב מפורום אחד, והלכתי לחנות מחשבים שאני מכיר בשביל לקבל הצעת מחיר על המפרט הזה. המוכר שמה אמר לי שבגלל שמדובר במחשב למשחקים מומלץ לשים שם שני כוננים - אחד SSD ואחד HDD רגיל, ולשים על הSSD את כל הקבצים של הWINDOWS כדי שהמחשב ירוץ מהר יותר. השאלה שלי היא איך דבר כזה עובד, ומה המחיר מערך כזה? כמה הוא משתלם? ואיזה נפח SSD אני אצטרך? אני מעוניין בHDD של 1TB. זה ידרוש שינוי במפרט? (אני מניח שאני אצטרך ספק כח חזק יותר שיריץ לי 2 כוננים... לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי ל BIOS וראיתי שיש 2 אופציות: GSATA CTRL Mode - מוגדר על IDE ו PCH SATA CTRL Mode - מוגדר על IDE איזה מהאופציות אני צריך לשנות ל AHCI בשביל כונן ה SSD? והאם רצוי להשאיר את הכונן הקשיח הרגיל על IDE?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-