עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by clown,

אף אחד מהצורבים כאן לא נמצא בסטיקי והכי חשוב, בלי NEC, כבר נכוויתי. http://www.g-tech.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=16

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אורח mind5
    Started by אורח mind5,

אני מחפש כונן פנימי SSD מהיר וטוב עד 300 שיהיה 128G אני רוצה לחבר אותו עם ההארדיסק הרגיל ביחד העיקר שהוינדוס יהיה על ה SSD ...

5. קניתי אתמול הארד דיסק של WD- 320GB*2 AAKS והתקנתי בנתיים אחד מהם אבל כשאני עושה manage כמו שקראתי בפוסט אחר הוא שואל אותי : מה לעשות מפה? עריכה- לא חשוב.. ראיתי שאף אחד לא עונה אז ניחשתי לעשות את הMBR ועכשיו זה עושה פירמוט.. (לוקח מלא זמן..)

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. שלום לכולם, בהמשך לכתבה שפורסמה כאן באתר : http://hwzone.co.il/hardware/news/142337 אני מעניין לרכוש 2 יחידות של SSD mSATA מדגם M6M של חברת Plextor לנייד שלי MSI GE70 2OE. אין צורך להסביר כי מבחינת שיקולי המחיר: בארץ יחידה אחת בנפח של 256G עולה בסביבות 1180 ש"ח ועוד מדובר במוצר מהסדרה הקודמת M5M אז עדיף לי כבר לחכות ולקנות את המוצר בחו"ל. הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא מהפן של האחריות, אם אני עומד להשקיע הרבה כסף אני מצפה שתהיה לי אחריות במקרה של תקלה ח"ו, ולמרות שבגרסה החדשה שמו דגש על אמינות לזמן ארוך. עדיין זה הנושא היחיד שבגינו אני מתלבט. לפי הכתבה המוצר אמור להיות נגיש בסביבות האביב/פסח ובאותו זמן אני גם אהיה בחו"ל לשם חופשה ועל הדרך לרכוש את המוצר. הייתי מאד שמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה

9. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. יש לי הארדיסק של 500 ג'יגה אני רוצה להוסיף 2 הרדיסקים של 160 במערך רייד האם אפשר שה-2 כוננים של ה160 יעבדו ברייד 0 ו ה500 לא, פשוט ככונן נוסף. והאם זה בכלל ישפר את המהירות אם המערכת הפעלה תהיה על הרייד יש לי לוח אם P5K עם בקר רייד מובנה.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. אורח שלמה
    Started by אורח שלמה,

שלום, ברשותי מחשב לנובו 710S עם SSD בנפח 128GB ואני רוצה לקנות אחד בנפח גדול יותר. במפרט כתוב שזה SSD PCI בחנויות אני רואה שיש המון סוגים של SSD כמו M2 או NVME או SATA או PCI ואולי עוד (אין לי מושג) בכל מקרה איזה מהסוגים שקיימים אמור להתאים למחשב שלי? אני גם רואה שיש אורכים שונים אז גם איזה אורך אני אמור לחפש? בקיצור אם מישהו יכול בבקשה לכוון אותי למאפיינים המדוייקים שלפיהם אני אמור לחפש מוצר שיתאים. תודה רבה, שלמה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. בבקשה המלצו לי על צורב DVD שצריך להיות : :D1. טוב לצריכים ביתיים (צריבת סרטיים משפחתיים, גיבויים , אוליח גם התעקת סרטים DVD...) ;)2. הצריבה שתיהיה מקובלת על כל DVD PLAYERS שנמצאים בשוק (שמעתי שאתה צורב אבל לא תמיד הדיסק מתקבל בכל מכשיר) ;D3. לקבל לצריבה גם דיסקים זולים (שמעתי שיש צורבים שמוכנים לעבוד רק עם דיסקים מסויימים יקרים) :-X4. להית במחיר סביר (ראיתי שמחירים מתחילים מ-400 ש"ח ואולי הוא מספיק טוב ? בעיקרון אין לי הגבלת כסף אבל לא בא לי לזרוק כסף אם לא צריך) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  14. לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני לגיבוי. אין לי בעיה שהוא יהיה 3.5", אבל במהלך חיפושיי נתקלתי בכונן הבא: [table][tr][td] דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Portable Drive נפח 1000GB [/t]http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 הוא במחיר ממש סביר לדעתי ביחס לכונן 2.5 ומכיל 1TB. האם כדאי ללכת עליו או על כונן 3.5? (ההפרש מצדיק את זה?) תודה רבה! [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. לפני כחודש פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה כעבור כמה זמן התקנתי DAMON TOOLS ומאז המחשב לא מזה את הצורב ואני לא יכול לקרוא דיסקים יש לי צורב של LG ואני לא יודע מה הבעיה עד ביום הוא לא עשה בעיות וזא הבעיה הראשונה שלו :s07: תודה לעוזרים עריכה: המחשב מזהה אותו וכותב שיש eror

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by loadstone007,

האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת האם הצורב DVD פועל באופן תקין? ישנם כוננים שעובדים, אבל מאוד לאט ואז שאתה מתקין משהו זה עוצר באמצע. כלומר הכונן עובד באופן חלקי. שאלתי היא אם אפשר לעשות בדיקה שעולה על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Vashu,

שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by ilstockman,

יש לי ארד דיסק רגיל עם קופסא חיצונית בחיבור USB איך אפשר לסגור את הארד דיסק בצורה נכונה? אני מנתק את הUSB בצורה בטוחה בווינדוס, ואז מה? הארד דיסק עדין מסתובב... והדרך היחידה לסגור אותו היא פשוט לסגור לו את החשמל מהקופסא? האם זה בטוח???

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yamamoto,

בשעה טובה רכשתי את הדיסק החיצוני שהומלץ לי בפורום 3TB Backup Plus Desktop זה החיצוני הראשון שלי, בכל הדיסקים הפנימיים שלי יש לי לפחות שני מחיצות בכל דיסק. האם לפצל את החיצוני למחיצות זה תהליך זהה לזה של הדיסקים הפנימיים? אין עם זה שום בעיה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מבקש לברר האם יש הבדל בין התקנת כונן קשיח במחשב נייד למחשב נייח? אודה לכם אם תענו בהקדם.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by bad-sector,

האם ניתן לפצל את הכונן ? כאילו לחלק ל 2 פרטישינים שאחד מהם הוא FAT והשני NTFS? ניסיתי עם PARTITION MAGIC לא צלח... אשמח לשמוע עוד...

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.