עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by kkffiirr,

הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by sharon669,

האם יש מארזים חיצוניים לדיסק קשיח ללא שנאי (שהמתח שלהם מה USB או מה FireWire) ואם אין כאלה אז אשמח לקבל המלצה לכונן עם אוורור תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. Started by nirh216,

הבעייה שלי איתו היא כזאת: כל פעם שאני צורב מוזיקה (דיסק רגיל של סילבר ליין X52, 80min, 700MB) ולא משנה באיזה מהירות אני צורב אותו, אני מנגן אותו באוטו ותמיד יש לי שגיאות כאלה או קפיצות קטנות ומעצבנות למרות שהדיסק בכלל לא שרוט או משהו כזה.. מה אני יכול לעשות? נ.ב ** אני יכול לצרוב במהירות של מקסימום 48 של דיסק רגיל. ** זה צורב DVD X16 ** יש לו buffer underrun protection ** במקור הוא בא עם גירסת קושחה של DL10 אבל עדכנתי אותו ל- DL13 מהאתר http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=16 ובכל זאת אני לא יודע מה לא טוב!!! זה ממש מתסכל ולא משנה באיזה מהירות אני צורב את הדיסק... ניסיתי את כל המהירויות!!! בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה אני כבר לא יודע מה לעשות!!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by מר מקלדת,

נחוץ בימנו? למה בכלל צריך את זה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. האם להשאיר צורב כזה שלא קורא לי דיסיקים dvd סוני 4.7 gb לאחי יש גם צורב ואצלו זה כן קורא שהלכתי לחנות ואמרתי להם הם אמרו לי שאין מה לעשות יש כאלה שלא קוראים האם להחזיר להם אותו או להשאיר אותו

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  11. היי, אני מחפש כבל sata2 כדי לחבר הארדיסק חדש שקניתי (ושחכתי להזמין כבל :-[), איפה אפשר לקנות אחד? עמרי

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by gk,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. חבר טוב שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים והוא ביקש ממני לבחור את המפרט. תכננתי לבחור לו את הWD2500KS שאני יודע שיש אותו להרבה אנשים פה והם גם מרוצים ממנו. אבל דבר מוזר קרה לי שנכנסתי לאתר של WD, הדגם הזה בכלל לא מופיע באתר שלהם, למיטב הבנתי הם מחליפים את הסדרה של KS בAAKS. אז השאלה שלי היא אם למישהוא יש מושג מתי יתחילו למכור את WD2500AAKS בארץ? וגם אם בכלל שווה לחכות לו, זאת אומרת האם הWD2500AAKS יותר טוב מהWD2500KS. הדבר הכי חשוב לי בדיסק קשיח שיהיה שקט מאוד ושיחזיק כמה שיותר שנים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שני דיסקים פיזיים הראשון מכיל את C ו-D השני מכיל את E מהיום, בצורה מיקרית הוא מעלה מערכת אך אומר לי שכוננים D ו-E (שפיזית זה בכלל שני כוננים) לא מפורמטים (הודעת סייר) ושואל אותי אם אני רוצה לפרמט. 1) האם יתכן שזה וירוס? 2) אם לא מה קורה כאן? זה מחשב בן 3.5 (כוננים C D) ובן 1.5 לדיסק E תודה, יהודה ,תוספת חדשה: הרצתי כל הליילה (על הדיסק הראשון) את HDD Regenerator 1.51 והא לא מצא כלום .... אבל הוא מזכיר בפתיח כי הוא מדלג על SYSTEM והרי אם לא רואה את שני הדיסקים האחרים אז זה SYSTEM לא? האם יש תוכנות נוספות לניטור דטסקים? למה זה פעם כן פעם לא? וירוס? סוס? בלילה אריץ על הדיסק השני... תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by kimi,

שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by Sango,

קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by spz,

6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  20. אני מתלבט האם עדיף שני כונני ראפטורס של WD במהירות של 10000RPM בנפח 150 ג'גיה כול אחד, או שעדיף שני כוננים של 1 טרה בייט כול אחד וזכרון של 32 מגה של SEGATE. מה אתם אומרים? מה ההיתרונות והחסרונות עבור כול אפשרות?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by SnakeBite,

שלום,יש לי צורב nec 4551 dvd ועשיתי לו flash מגרסת 1.06 לגרסת 1.08 חשבתי שתמיד טוב להיות יותר מעודכן בגרסה ומסתבר שטעיתי עכשיו הצריבה נכשלת כל הזמן אחרי 20 אחוז ודופקת לי דיסקים ויש עוד בעיות... הורדתי את העדכון מהאתר הרשמי לא מאיזה אתר מפוקפק כך שאני לא מבין מה הבעיה. מישהו יכול להגיד לי איך אני מחזיר חרה את המצב לקדמותו והאם פירמוט יעזור? בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  24. Started by Inzagi,

http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. יש לי שני דיסקים WD 250 SATA ממחשב ישן. רוצה לחבר כל אחד מהם למארז חיצוני, אם אני מבין נכון, הכי מהיר יהיה אם גם המארז החיצוני תומך בחיבור SATA. הייתי שמח שלמארז יהיה גם אפשרות להתחבר ל-USB במידה ואקח אותו איתי למחשב שאין בו חיבור STA. אשמח לקבל המלצות למארז כזה. ראיתי שיש גם סוג של מגירות, שאם הבנתי נכון אפשר לחבר ולנתק להם דיסק בזמן שהמחשב עובד, אשמח לשמוע גם את דעתכם על קופסא כזו. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים