עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Sango,

קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by bissli82,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by davidg,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  4. מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה

5. חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. נתקלתי ב: 20A 20AP 20A1S 20A1S11C וגם, איפה הכי זול לקנות צורב זה (בגרסת ה-SATA) והאם ניתנת שנתיים אחריות? תודה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by guya2007,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by asafa52,

אני צריך כונן חדש, ואני מתעניין בלקנות שניים ולהפעיל אותם בraid 0, ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי הלוח, הוא כבר בן שנתיים והדגם שלו הוא GA-8I945P-G-RH של gigabyte. האם זה צריך להיות פקטור בהחלטה האם לעשות רייד או באיזה קונפיגורצייה לבחור? [ קישור לעמוד שלו: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx? ClassValue=Motherboard&ProductID=1960&ProductName=GA-8I945P-G-RH ] ההתלבטות השנייה היא לגבי הכונן - חבר שלי משווק סמסונג. ראיתי שהדעות לגביהם קצת חלוקות. ולגבי הבאפר - שוב הבנתי שהדעות חלוקות לגבי 16 או 32. עוד משהו שחשוב להתייחס אליו? המחשב ישמש לפוטושופ, ויז'ואל סטודיו + שרת sql קטנטן. כרגע 4 ג'יגה ראם והמעבד הוא pentium D 3.0. אני מעוניין ב250 …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by 10GaZ,

קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מתכנן קניית מחשב המבוסס על מעבד אינטל E6400, לוח אם ASUS P5B Deluxe עם 2 ג'יגה זכרון כשמטרתו העיקרית היא עיבוד תמונה בפוטושופ. כדי לשפר את ביצועי המחשב אני שוקל קניית 2 דיסקים קשיחים במקום אחד, כשהתקציב עבורם הוא סביב 800 שקל. שתי האופציות להתקנת מערך האחסון העומדות על הפרק מבחינתי הן: 1. התקנת מערך RAID 0 על בסיס 2 דיסקים זהים - יתרונות: הפקת ביצועים מירביים, חסרונות: הרבה נפח שהולך לאיבוד בכפילות, סבירות גבוהה לקריסה ללא אפשרות Recovery. 2. התקנת 2 דיסקים, האחד קטן יחסית למערכת ההפעלה והשני גדול יחסית למאגר התמונות - יתרונות: יותר מקום אחסון, חסרונות: ביצועים? (אגב, במצב הזה האם תוכנת הפוטושופ עצמה מותקנת בדיסק של מערכת ההפעלה או בדיסק של מאגר התמונות?) …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. Started by moshe_ha,

האם כדאי לי לקנות אותו במחיר כזה למחשב החדש שלי? הוא צורב DVD נכון?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by Bengo5,

לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. כמה אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. יש לי צורב SAMSUNG DVD±RW 16X TS-H552U והבעיה שלי היא כזאת התקנתי תדרייברים שקיבלתי עם הצורב ואני לא יודע למה הוא מסוגל לצרוב על X16 אבל הוא לא נותן לי אף פעם שאין דיסק הכונן אני רואה במהירויות שלו X16 שאני מכניס דיסק של X8 הצורב מראה לי מהירות של X2 אני לא יודע למה זה ככה?? משהו יכול לתת לי קישור לדרייברים חדשים יותר שלו בבקשה (אני לא מוצא) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  18. יש לי כונן 250 ג'יגה sataII שיש בו מחיצה למערכת ההפעלה רציתי לדעת אם אקנה כונן 80 ג'יגה רק עבור מערכת ההפעלה ויישומים שלה זה ישפר את הביצועים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by id3232,

נראה מגניב! http://www.lacie.com/us/products/product.htm?pid=11041

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by or1990,

תומך בצורבים מסוג SATA?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by dg,

אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.