עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אתם אומרים זה דבר טוב לגבות דברים ? ... כל שבוע בערך?... אני מחבר תהארדיסק למתאם USB ומחבר למחשב ומגבה איך זה ? : ) http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2594&v=1#;

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by sh9696,

שלום, האם יש הבדל משמעותי במהירות בינהם? תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by dg,

אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by OFIRLEVY66,

שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by dagdedan,

לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום לכם!!! יש לי שאלה בקשר ל-dvd מה זה + ו.. - מה זה אומר? אני יודע שיש דיסקים של + דיסקים של - מה זה בעצם? בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. שלום קוראים אבי בטח כולכם תוהים ממה לעזעזל עשוי הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח כולכם לוקחים אותו כמובן מאלוו אבל בואו נראה ממה הדבר הזה שנקרא דיסק קשיח נקרא לוקחים דיסק מאלומיניום או מזכוכית מצפים אותו בחומר מגנטי (יסודות: מגנטית וכד') ושמים מתחת לדיסק פלסטיק פשוט מאוד לכל אלו ששאלו את עצמם ממה הוא עשוי לדיסק יש גם זרועש עשויה ממחט נחושת או סתם מחט מתכת בגודל של כמה מילימטרים המרחק שלה בין הדיסק למחט הוא מילימטר או פחות פשוט שלא נוגעת בדיסק אלה רק זזה מעל הדיסק המחט שולחת אותות חשמליים שמתמגנטים לדיסק והיא קוראת אותות ע"י כך שהיא מקבלת את האותות על הדיסק והזרם שעובר במחט מגדיל את הזרם החלש הזה מדובר על זרמים חלשים ביותר מתחת ל-1 אמפר ומטה הדיסק עצמו מסתובב במהירויות שלא יהמנו …

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. אני מתלבט האם עדיף שני כונני ראפטורס של WD במהירות של 10000RPM בנפח 150 ג'גיה כול אחד, או שעדיף שני כוננים של 1 טרה בייט כול אחד וזכרון של 32 מגה של SEGATE. מה אתם אומרים? מה ההיתרונות והחסרונות עבור כול אפשרות?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?

15. Started by arkadur,

שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by bennash,

זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  19. כרגע יש לי את המחשב : hp dv6526 שיש בו 120 ג'יגה SATA2 אני מתכנן לקנות את הכונן : http://zap.co.il/model.asp?model_id=692612 והתוכנית היא לקחת את הכונן שנמצא בתוכו, לשים אותו בתוך המחשב שלי, ואת הכונן מהמחשב שלי לשים בקייס שלו. האם זה יעבוד? האם בתוך הדגם הזה יש כונן SATA2? איך הביצועים שלו בתור SATA2 (כי הדרישות ממנו בתור USB הן נמוכות)? תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. LG H10 או NEC 4571

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. זו בעיה??? הדגם הינו ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? בהתחלה שהתקינו לי אותו התקינו אותו מתחת לכרטיס המסך G-FORCE 6800 והטמפ היתה באיזור ה 60 מעלות, הורדתי אותו קומה והטמפ ירדה ל 52 . האם זה נורמלי??? האם זה יפגע בהארד דיסק לטווח ארוך??? האם זו בעיה בהארד דיסק כך שאוכל לומר לחנות ולחזיר אותו ???? מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם המחשב צריך משהו במיוחד בשביל זה? או שמספיק לחבר את הדיסק בשיטת pata/sata ובזה נגמר הסיפור?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים