אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי שתי דיסקים של WD האחד 160GB והשני 500GB מערכת ההפעלה מזהה את ה160 כ- 149 (לאן נעלמו 11 GB ???) ואת ה500 מזה כ465 (לאן נעלמו 35 GB ???) עריכה: לאחר גריאה בFAQ האם ניתן לשנות הגדרות בפירמוט על מנת לקבל נפח יותר גדול(לאבד כמה שפחות שטח דיסק)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי NEC DVD RW ND -3520A תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני הולך להקים מערך רייד 5 על שרת עם 4 דיסקים של 500GB. על אחד מהדיסקים מותקנת מערכת ההפעלה בפרטישן נפרד 40GB מערכת הפעלה 460GB Unalocated. סה"כ יהיו 4 דיסקים של 460 ג'יגה כביכול, ברייד 5. עכשיו לשאלה... נניח שהולך כונן אחד משלושת הכוננים שלא מחוברים ברייד.. אין בעיה. מה קורה שהולך אותו כונן שנמצא אומנם ברייד אך הפרטישן של המערכת הפעלה לא נמצא ברייד. האם יהיה אפשר לשחזר את המערך אחרי קריסה שלו ? האם אוכל להתקין כונן חדש ועליו מערכת הפעלה ושחזר את המערך ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה אני צריך לבדוק? 2. (ואין לי דרייברים שלו) הוא לא אמור לזהות לבד?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי שלושה הרד דיסקים של וסטרן דיגיטל שניים 20 גיגה ואחד 10 גיגה ואני תוהה בכמה אני יכול למכור אותם כי לא רוצה למכור אותם מעל המחיר שלהם
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כותרת )))) תקציב אממ גג גג גגג 200 מFOXPC..(עם משלוח) הASUS נירא לי נחמד : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 וגם הסמסוננג http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1081 מה אתם מציעים? ועם אפשר בבקשה הסבר .יעני במה הוא יותר טוב מאלה שהצעתי נגיד הסמסנוג קות לי בכלל המחיר וגם זה לא NEC אז מה איכפת חח עריכה: SATA/2 למקרה שלא אמרתי עריכה: ראיתי את האשכול למעלה בנעוץ צורבים המומלצים שמתי לב שהסמסנוג מומלץ רק להיות בטוח זה אותו אחד כן?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום , לוח האם שלי תומך בממשק SATA , האם ניתן לרכוש HD עם ממשק SATA2 ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה אם אני מבצע צריבה של מוסיקה, המחשב מראה לי שהכול תקין, אבל בפועל הוא לא צרב כלום? מה ההבדל בין צריבה של disc at once ל-track at once?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום.. הרבה ענו לשאלה שלי.. אבל כנראה שלא הבנתם אותי נכון. חברים, האר דיסק שלי ההיטאצ'י מזוהה לי במערכת הפעלה, אני רואה אותו גם בביוס, וגם במאפיינים של המחשב שלי. הבעיה היא, שאת הכוננים שלו, פיזית C D E אני לא רואה... ושם יש לי חומר חשוב!! ההאר דדיסק הראשי שלי הוא של סמסונג והוא כמובן מזוהה בסדר גמור. שניהם בחיבור סאטא. אני יודע שאני יכול דרך ה MANAGE של ווינדוס לפרמט אותו, הוא מראה לי אותו באיקס אדום, אבל אז זה לא חוכמה אני יפרמט אותו, ומה עם החומר שיש בו???? חייב להיות תשובה טובה, במיוחד בגלל שהוא כן מזוהה במחשב, רק בלי הכוננים, מה עושים?? תודה..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי לכולם, הודעה ראשונה שלי כאן אני צריך לבצע גיבוי ושחזור (לשם בדיקה) של שרת שמריץ server 2003 בשרת יש שני דיסקים זהים 160GB במערך רייד 1, כלומר הם עותקים זהים וסה"כ הנפח הכללי הוא 160GB העניין הוא שיצרתי אימג' של מחיצת הווינדוס של המערך - להלן C, שחזרתי את אותה מחיצה לשני דיסקים זהים אחרים בנפח 500GB וניסיתי לעלות מהם את המערכת במערך רייד זהה לקודם כשהדיסקים הקודמים מנותקים, כלומר לבדוק שבעת הצורך יהיה לי גיבוי מוכן.. אממה...זה לא עובד, זה נתקע אחרי Verfiying DMI pool data כלומר מתי שהוא מנסה לגשת לכונן ניסיתי גם בסאטא רגיל עם כונן אחד מחובר ועדיין לא עולה. ליצירת האימג' השתמשתי בCloneZilla מה אני עושה לא נכון? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מישום מה נרו לא נותן לי לצרוב יותר מ 4.5 GB למה? למישהוא יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-