אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
קניתי WD 250 וחיברתי למחשב. הביוס מזהה את ההארדיסק, הוינדאוס גם. אבל כשאני מגיע למחשב שלי - הוא לא מופיע. במאפיינים של הכונן החדש, בלשונית Device Usage אני לא יכול לבחור בשום אפשרות והשורה נשארת ריקה. יש לציין שיש לי עוד 2 HD שמחוברים למחשב: WD 250 (דגם זהה למה שקניתי) WD 40 **עריכה: הבעיה נפתרה. הפתרון נמצא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207814.0 אפשר למחוק את ההודעה או להשאיר לצרכי חיפוש**
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איך המדיות DVD של LG לצריבה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7978765&product=1&type=1
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות אותו במחיר כזה למחשב החדש שלי? הוא צורב DVD נכון?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
הוספתי HD SATA ממחשב אחר שלי שם היה מותקן כמקום איחסון ולא לקבצי מערכת.. העברתי אותו למחשב אחר שבו כבר מותקן HD SATA אחד בכדי שאוכל להשתמש בכל החומרים שצברתי . המחשב החדש אני רואה את הHD במנהל החומרה אך אינני רואה אותו במחשב שלי. ניסיתי לראות מה קורה איתו בPartitionMagic ושם הוא מופיע כדיסק דינמי ואי אפשר לעשות איתו כלום מה עושים ? אני לא רוצה לעבד את מה שיש בו
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי קניתי צורב dvd LG GSA-4167B הצורב תומך במהירות צריבה של 16x הכנסתי דיסק DVD-R שתומך ב8x פתחתי את הנירו והוא נתן לי אפשרות לצרוב רק במהירות 4x - לא הייתה אפשרות לבחור כלל את מהירות הצריבה. אין לי תוכנות צריבה נוספות חוץ מנירו כך שאני לא יודע אם זאת הגבלה בתוכנה או שזה קשור למשהו אחר. מדוע זה קורה? עריכה: שמתי לב שכאשר אני לא מכניס דיסק, אז הנירו נותן לי לבחור מהירות צריבה מבין המהירויות הבאות: 3.1, 4.1, 5.1, 6.1 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר אמין שאפשר להגיע לחנות שלו ולקחת או להזמין אבל אתר אמין אני צריך צורב DVD טוב וזול . כמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחשב שלי ThinkPad x20 מסרב לזהות דיסק קשיח חיצוני WD Passport (במחשבים אחרים אין בעיה). במקום זה הוא מעביר לי הודעה שאם היה לי חיבור usb 2.0 החיבור היה מהיר יותר. איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
שלום המחשב שלי הפסיק לזהות כל מדיה של הכנס הפעל כגון דיסק אן קי, ניסתי כמה, המחשב פשוט לא מגיב אליהם. יש פתרון לבעיה הזו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי דיסק כזה ולאחר הגדרת partition הוא הראה שיש לי רק 130 גיגה. האם זה הגיוני? מה צריך להיות הגודל לאחר חלוקה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לקנות DOK חדש, ועד עכשיו הייתי כמעט סגור על Sandisk 4GB Cruzer Contour U3 http://sandisk.com/Products/Catalog(1225)-SanDisk_Cruzer_Contour_USB_Flash_Drive.aspx מהירותו - 25Mb Read / 18Mb Write ונמכר בכ- 260~ ש"ח. שמתי לב גם לדגם הזה של OCZ: http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive שמהירותו - Up to 28MB/s (read), 15MB/s (write)* ונמכר ב 180 ש"ח. אני שואל האם כדאי להשקיע עוד ולקנות את הסאןדיסק? או שאין סיבה, ואפשר פשוט לקנות את ה OCZ שמהירותיו די זהות לסאןדיסק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-