אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כמה cluster-ים או sector-ים פגומים צריך כדי שיחליפו את הדיסק קשיח במסגרת האחריות ? במקרה שלי של חברת WD . תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני כבר שנים צורב ללא בעיה הפעם צרבתי סרט עם שרינק ללא בעיה וכשבאתי לייצור עוד עותק עם NERO EXPRESS ב DVD-VIDEO FILE לקראת סיום הצריבה הוא רושם : can't end disk at ones
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מהו הדגם החדש של צורב LG המחליף את ה- LG DVD H22N ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הביוס שלי, ויש לי RAID0, רציתי לדעת אם עדכון הביוס יכריח אותי לפרמט את הכוננים, או שאני פשוט אעדכן ואכנס לWIN כרגיל?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מותג Crucial של מיקרון מכריז על כונני SSD חדשים להמונים בתצורת M.2 ובמהירויות מכובדות תחת PCIe 3.0 ו-PCIe 4.0לכתבה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 2 followers
-
-
זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שמעתי מזמן כבר על כרטיס PCI רגיל בעל סלוטים שאפשר לחבר אליו כרטיסי זכרון רגילים (כמו DDR2 וכו') והוא משמש כהארדיסק לכל דבר אמנם הנפח קטן יחסית אבל המהירות שלו בשמים יחסית להארדיס רגיל. מישהו שמע עליו? איפה אפשר להשיג אחד כזה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כוננים של WD 320 GB אני מחפש דרך לעשות כונן מראה למקרה שאחד ישרף או יתקלקל אז שיהיה לי מראה על ההארדיסק השני איך עושים את זה ? דרך BIOS? דרך תוכנה? יש לי לוח אם אינטל חדש.... DUAL CORE ו4 GB RAM
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בארץ כרטיסי eSATA PCI? אני לא ממש מוצא חנויות בארץ שמתעסקות עם זה בחיפוש באינטרנט... בתודה מראש דורי בשן
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להכניס את הדיסק הרב פעמי שיש לי 4 פעמים במחשב שלי ופעם אחת אצל אח שלי, ניסיתי להיכנס אליו דרך המחשב שלי,וגם לנסות לפרמט אותו דרך הנרו, אבל ברגע שאני מכניס אותו המחשב שלי לא מזהה את הדיסק והוא גם לא מפסיק לחשוב - וכשאני מנסה להיכנס או לפרמט את הדיסק המחשב נתקע וחוזר לעצמו אך ורק מתי שאני מוציא אותו. -יש להזכיר:המחשב נתקע רק עם הדיסק הזה- מה עושים? בתודה מראש, ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי windows 64 עם raid עליו. במהלך ההתקנה הייתי צריך להשתמש כמובן בכונן A כדי לתת לו את הדרייברים של הרייד. עכשיו הרייד מותקן כמו שצריך. אני רוצה להתקין עכשיו Windows רגיל. השאלה היא אם אני יכול לוותר על התהליך התקנת הרייד עם התקנת הווינדוז ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהכל עלה או שאני חייב את זה? ההתקנה תהיה על כונן שאין לו קשר לרייד.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק לצורב הדיוידי שלי מנסה להעביר לתיקיה ריקה על המחשב! ומקבל לאחר כמה שניות את ההודעה הבאה: אין אפשרות להעתיק את (שם) שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית) מה אני יכול לעשות?.. תודה מראש לעוזרים אריה!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני במצב קשה, אני מכור לאנימה, ומי שיודע משהו על הנושא, יודע שזה מצריך המון מקום במחשב יש לי כרגע 160G שדי לא מספיקים לי אני שוקל כרגע לשדרג את עצמי, יש לי תקציב די גדול אני שקלתי לקנות 2*250 + 80/40 או 200*2 + 80/40 ה 2*250 או 2*200 נועדו לאיחסון ולעבוד בRAID0 ה80/40 נועד להחזיק את מערכת ההפעלה ותוכנות נוספות רציתי דעות בכללי על התכנון שלי והמלצות על HDD שקטים( אני דוגל בשקט)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ערב טוב וחג עצמאות שמח לכולם ברצוני לרכוש צורב DVD. קראתי את כתבת הצורבים המומלצים על 5 הצורבים, אבל השאלה אזה צורב עדיף מבין חמשת אלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כמובן USB 2.0 ועדיף כתוספת את ה FIRE WIRE , שיתמוך ב SATA ( ואם יש גם עם IDE אז סבבה ) אני כרגע בארה"ב אז אני קונה מכאן . יש לי העדפה לקנות דרך AMAZON.COM תודה .
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אמרו שתצא ב 10,אחר כך ב 18...אנחנו כבר ב 20 ועדיין כלום (כן אני מודע לכל הקושחות הלא רשמיות,אני מעדיף לחכות לרשמי).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-