אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חשבתי להריץ תוכנת שיתוף קבצים (למשל µTorrent) מה-DOK שלי כדי שאוכל להוריד מכל מקום ללא תלות במחשב. חבר אמר שאין סיכוי שזיכרון פלאש יעמוד בעומס הזה ושסיכוי טוב שהוא יהרס ממש מהר. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם של Samsung הוא טוב, והאם בכלל החברה בצורבים טובה. רצוי חיבור SATA תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לשדרג למחשב של אחותי.. חיבור עם הכבל הצהוב הזה נראלי SATA... אממ.. משהו כמו 250 ג'יגה.. אפשר מחירים וחברות טובות?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
בדיסקים החדשים של הצריבה של 25 ג'יגה יהיה אפשרות למחוק ולצרוב שוב או חד פעמי? כמו זה למשל http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=783&cat=1
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש בעיה - כונן ה-DVD-RW שלו לא עובד! הוא לא קורא ולא צורב - אך כאשר מכניסים דיסק הוא עושה כיאלו זה קורא. מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני לא יכול לצרוב קובץ שהוא מעל 2G הוא אומר לי משהו עם UDF WRITE....
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש צורב DVD אני סגור ב100% על צורב LG. יש לי אחד צורב CD והאיכות מעולה. איתו בטוח אי אפשר ליפול, מחיר 180 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=11666 אני מבקש שתמליצו לי על מדיה לDVDRW כך שתעובד טוב בDVD הביתי. תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-