עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ממליץ בחום לקרוא לפני רכישה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by SpongeBOB...,

הכונן מזוהה בביוס ובמנהל התקנים אבל לא במנהל דיסקים ואני לא מצליח להגדיר אותו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. הביקורות הראשונות עבור כונן ה-Crucial T700 החדש ממשיכות לספק פריטי מידע מעניינים אודות עידן האחסון החדשלכתבה

4. כונני דור PCIe Gen 5 ידועים כלוהטים ויצרנית החומרה ADATA מגיעה עם פתרון קירור מעניין במיוחד - האם אנחנו באמת צריכים את כל הרעש הזה? בדקנו את ADATA LEGEND 970, כונן בתקן M.2 NVMeלכתבה

• 0 תגובות
    • 335 צפיות
  5. Started by iX1911,

שלום לכולם, מרשימת הצורבים המובילים הצורב הנ"ל נראה כמו הבחירה הטובה ביותר, רציתי לדעת מאנשים בעלי הצורב איך הוא מנסיון אישי. דבר נוסף, עשיתי חיפוש וראיתי שהיה בחור שהתלונן שהצורב אינו מזהה מדיה של Silver Line, לעוד מישהו הייתה בעיה כזו? אפשר לתקן את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by meir1234,

שלום אני מעוניין להוסיף כונן רשת אני מתלבט בין 2 כוננים : 1.חברת IOCELL (קנייה ב-EBAY) רצ"ב קישור: http://www.iocellnetworks.com/neo/index.php/2011-07-07-08-11-37/netdisk-solo 2. כונן של חברת Western Digital My Book Live רצ"ב קישור: http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=280 מה עדיף? האם מישהו מכיר את חברת IOCELL? לתשובתכם אודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by House M.D.,

היי. ברצוני לרכוש כונן SSD בנפח של 120GB-128GB. קודם רציתי לקנות את ה Sandisk Extreme שעלה 625 ש"ח ב KSP אבל לפני שהספקתי לקנות הוא התייקר ל-850 ש"ח לכן החלטתי להזמין מחו"ל. התקציב שלי הוא 150-170 דולר כולל משלוח, אני מזמין מאיביי. יש לי SATA 3 ואני מעוניין להשתמש בכונן למערכת הפעלה ותוכנות, וגם שיהיו בו 2-3 משחקים שאני משחק בהם הכי הרבה באותו זמן. אשמח להמלצה, ואלו הכוננים שחשבתי עליהם ומתאימים לתקציב שלי, אשמח לדעת האם הם טובים: ADATA S510 120GB Mushkin Chronus 120GB (הגירסא הרגילה, לא ה Deluxe) OCZ Agility 3 120GB Corsair Force 3 120GB (אפשרות אחרונה, כי למוכר יש הרבה תגובות על זיופים אז מעדיף לא להסתכן). ועוד משהו, קראתי פה בפורום שעדיף לחבר כונן SSD לבקר של אינטל על …

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by digitalseeker,

שלום שלום, אני מחפש צורב חיצוני , מהארץ או מחו"ל , כמובן צורב DVD , עם חיבור SATA , ושיהיה בצבע שחור ! התקציב הוא עד 550 ש"ח כולל משלוחה. יש הצעות ? בעבר מצאתי בEBAY אחד ספיציפי והוא נעלם.

9. Started by wili,

מדובר במותק הזה, רק בלבן יש לי את הצורב כבר כמה שנים טובות, ואני כל הזמן מופתע מהעובדה שכאשר אני מכניס דיסק לצורב ומנסה להעביר את הקובץ שבתוכו למחשב, קובץ של 6GB לצורך העניין הוא מעביר (על 5MB/S ודועך עד ל1MB/S אבל זה לא העניין) ואחרי זמן מה המחשב משום מה מזהה שהדיסק לא בכונן ונותן לי שגיאות בסגנון Please insert the xxx Disc to the drive - בוודאות לא מדובר במשהו חד פעמי, ולא בדיסק אחד כי זה קורה לי בכל דיסק שאני מכניס. מה שאני עוד מנסה לעשות זה להפעיל DAEMON TOOLS וממש להפעיל את הISO ישירות מתוך הדיסק, גם זה לא עובד. מה שמוזר זה שהיום התקנתי מערכת הפעלה ולא נתקלתי בבעיה כזו, התקנתי את מערכת ההפעלה ולא נתקלתי בשגיאות שכאלו. בעיה בצורב? במשהו אחר? אולי הוא פשוט כבר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Yoram_gini,

הי אני צריך המלצה ל SSD עם נפח גדול. מינימום 960' אם מכירים מציאות של 2TB במחיר יחסית טוב גם זורם.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by RaDiuM,

אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by Cryptonite,

שלום,חשבתי על לקנות גיבוי חיצוני של 1TB... האם יש צורך בBuffer גבוה? איזה חברה מתאימה לשימוש? האם עדיף פנימי? זה מוציא חום או מסכן משהו? אשמח לפרטים תודה יום טוב

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by tellmy,

שלום. אני רואה הרבה שממליצים על הHD של WD עם ה 8 מגה קאש. מישהו יכול להסביר לי מה זה הקאש הזה? כמה קשא בדרך כלל יש לHD אחרים? זה אותו קשא כמו הקאש של המעבדים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אתם אומרים זה דבר טוב לגבות דברים ? ... כל שבוע בערך?... אני מחבר תהארדיסק למתאם USB ומחבר למחשב ומגבה איך זה ? : ) http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2594&v=1#;

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by e-d-a,

היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מארז לכונן קשיח 2.5" שיהיה ממשק SATA לדיסק עצמו, וUSB 2.0 שמתחבר למחשב, ואם יהיה לו גם יציאת FIREWIRE מה טוב.... אני עובד כרגע עם אחד ג'נרי כזה של מטריקס בUSB 2.0 עם דיסק קשיח 40 ג'יגה SATA ועובד בצורה מצויינת, אני יכול להשיג את המארז הזה ב30 שקל בערך אבל אם שווה להשקיע באחד עם חברה אז אין לי בעיה... גם כן אני צריך המלצה לדיסק קשיח 2.5" שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר אבל שלא ירעיש כמו טרקטור...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=43679[/iurl]

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by saar2,

ברצוני לבנות מערך raid0 שמבוסס כרטיס pci-e . למערך יחוברו דיסקים בתצורת sata3 , הצעות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Nugget,

היי סורי על הבורות אבל לפני שאני רוכש את הכונן SSD הזה http://www.amazon.com/gp/product/B00RQA6M5Y/ref=br_prlt_slcty_pdt-1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1DJ9KR01FJAPJ6C3N0SN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=39186d6d-2191-4fb7-94f6-eefa0d9b37a7&pf_rd_i=13431004011 מה אני צריך לוודא במחשב שלי על מנת לבדוק תאימות? תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. החברה האמריקאית הציגה כוננים מוזלים בנפח של 2 טרה-בייט, ומתיימרת לאחד שניים כאלו במארז בודד לקבלת מוצר שישבור את רמות המחירים המוכרות לנו תערוכת CES 2016 הביאה לנו הרבה חידושים בתחום הגאדג'טים ומכשירי האלקטרוניקה הביתיים, אך לא היו חסרות בה גם בשורות מעניינות מאוד לתחום רכיבי החומרה – כמו ההצהרה השאפתנית של חברת Mushkin לספק לנו במהלך השנה הקרובה כוננים בנפחי גבוהים של 4 טרה-בייט, ובמחירים קורצים עד מאוד של כ-500 דולר. החברה התבססה על גירסה עדכנית של בקר ה-SM2246EN הפופולרי מבית Silicon Motion (שהוכיח את עצמו כאלטרנטיבה לא רעה בכלל בכוננים כמו סדרת ה-BX100 של Crucial), שמציע עתה תמיכה בשבבי NAND במבנה תלת מימדי ובנפחים מירביים כפולים של עד 2 טרה-בייט, בכדי להציג…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by verynoti,

חברה היי שבת שלום איזה כרטיס זיכרון יותר עדיף? יותר טוב מבין השנים http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Memory-Card-32GB-Class-10-SDHC-TF-Flash-Galaxy-S2-Tab-HTC-DVR-/160883069187?pt=PDA_Accessories&hash=item257560d103 או http://www.ebay.com/itm/32GB-SANDISK-MOBILE-ULTRA-UHS-I-MICRO-SDHC-MEMORY-CARD-WITH-SD-ADAPTER-/280947817312?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4169cb7b60

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by potassium,

שלום חברים. כיוון שיש הצפה בשוק של HDD חיצוניים, מכל הסוגים והגדלים - רציתי לבצע סקר על אמינות ויציבות ה- HDD של החברות השונות. נא השתתפו בסקר, לפי ניסיונכם האישי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום, קיבלתי את המחשב הנייד שלי עם 500GB (הגיע ללא מע' הפעלה). אני רוצה ליצור שתי מחיצות, ביחס של 1:3, כלומר 115GB לC והשאר לD. ניסיתי לעשות את זה עם FDISK והוא רושם לי שהוא לא מזהה מחיצות דוס. בנתיים על המחשב מותקנת WIN7, ככה שזה מוזר. FDISK מצליח לעבוד עם 500GB? ישנה תוכנה אחרת שיכולה לעשות את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.

25. מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.