עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hoodini,

יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?

4. נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. היי, מצאתי ב KSP את זה: (עולה 90 ש"ח) http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=451# השאלה האם זה תומך SATA ובכלל האם המוצר מומלץ. לפי התמונה באתר של SPIRE אין שם חיבור SATA אלא רק IDE. אפשר לחבר IDE ל SATA? זה יעבוד בכלל? יש לכם המלצה אחרת? אני מעדיף ללא מאורר. עוד שאלה, מה ההבדל בין זה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675# לזה: http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=646 תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by עוד מישהו,

ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.

7. לאחרונה הצורב שלי נכשל ביותר מידי צריבות כל דיסקים רגילים אני משתמש בדיסקים של ורבטים (שאני קונה מאופיס דיפו) הצריבה האחרונה היא שצרבתי סרט מקודד לVCD הצוריבה נכשלה באמצע ושתי הצריבות הקודמות הצריבה נכשלה בדיוק ב 99% או 100% כאילו ממש בסוף צרבתי סרטים כקובץ רגיל עכשיו יש לי אתה הצורב אולי כמה חודשים לא זוכר בדיוק צריך לבדוק ועשיתי לו עדכון קשוחה שקניתי אותו יש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל לבדוק אם הוא תקול? או שכדאי לי להזמין חדש? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by Inzagi,

http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. הסתכלתי על הצורבים המופיעים בסטיקי למעלה ולא ראיתי שאנשים מדברים על צורבי סמסונג. האם הם טובים? אפשר לקנות? מומלץ או לא? ובסופו של דבר אפשר להבין.... מה כדאי לקנות? LG או PIONEER?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...

12. Started by kimi,

שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. LG H10 או NEC 4571

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by ori-silver,

המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by gryffin,

יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by OFIRLEVY66,

שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by dagdedan,

לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by ofir_16,

היי, יש בתוכנה שאני מעתיק dvd סימון של Set Booktype to DVD-ROM. האם לסמן אותה? האם זה חשוב כשאני מעתיק מדיות של dvd? מה זה אומר בכלל? תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by Yaron123,

כל פעם שאני מנסה לצרוב (משתמש בנירו והבעייה בטוח לא בתוכנה) דבר ראשון הוא לא נותן לי לבחור מהירות... זה נעול על 4(600kb) ואז הוא מתחיל לצרוב צורב שתי שניות ואז רשום power calibration error ואז כמובן... burn proccess failed at 4x(600kb\s אין לי מושג מה הצורב שלי הוא כזה לא מוגדר O_o שאני בא לצרוב רשום לי ATAPI cd-rw 52xmxaxx תודה מראש

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. האם להשאיר צורב כזה שלא קורא לי דיסיקים dvd סוני 4.7 gb לאחי יש גם צורב ואצלו זה כן קורא שהלכתי לחנות ואמרתי להם הם אמרו לי שאין מה לעשות יש כאלה שלא קוראים האם להחזיר להם אותו או להשאיר אותו

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  25. הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים