אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הצורב מזהה רק דיסקים ריקים של DVD אבל לא דיסקים ריקים רגילים.... זה לא קשור לתוכנה כי כבר הWINDOWS לא מזהה אותם
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הסתכלתי על הצורבים המופיעים בסטיקי למעלה ולא ראיתי שאנשים מדברים על צורבי סמסונג. האם הם טובים? אפשר לקנות? מומלץ או לא? ובסופו של דבר אפשר להבין.... מה כדאי לקנות? LG או PIONEER?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובגלל בעיה שאני לא מצליח להריץ דיסק של DVD נכנסתי למאפיינים של הצורב דרך מנהל ההתקנים, וכנראה שבחלון של ה REGION לחצתי O.K בטעות כי בפעם השנייה שנכנסתי לשם המונה של השינויי איזור ירד מ5 ל4 וכעת זה על REGION1 בפעם הראשונה שנכנסתי זה היה במצב שלא נבחר REGION מישהו יודע מה המשמעות של REGION1? מה עלי לעשות? הצורב הוא של LG, GSA30N SATA אני אודה מאוד מי שיוכל לעזור!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המידע שיש בסטיקי די ישן ואין שם יותר מידי אופציות ובנוסף אולי יצאו דברים חדשים לכן אני פותח את הפוסט. 1)אני מחפש צורב Ide עד 200 ש"ח בעיקר חשוב לי שיהיה אמין ושלא יהיו שגיאות בצריבה,מה הצורב הכי טוב שניתן להשיג בסכום הזה? 2)איפה? ניתן לקנות מדיות dvd וצורבי dvd בזול?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הבעייה שלי איתו היא כזאת: כל פעם שאני צורב מוזיקה (דיסק רגיל של סילבר ליין X52, 80min, 700MB) ולא משנה באיזה מהירות אני צורב אותו, אני מנגן אותו באוטו ותמיד יש לי שגיאות כאלה או קפיצות קטנות ומעצבנות למרות שהדיסק בכלל לא שרוט או משהו כזה.. מה אני יכול לעשות? נ.ב ** אני יכול לצרוב במהירות של מקסימום 48 של דיסק רגיל. ** זה צורב DVD X16 ** יש לו buffer underrun protection ** במקור הוא בא עם גירסת קושחה של DL10 אבל עדכנתי אותו ל- DL13 מהאתר http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?category=4&manufactor=16 ובכל זאת אני לא יודע מה לא טוב!!! זה ממש מתסכל ולא משנה באיזה מהירות אני צורב את הדיסק... ניסיתי את כל המהירויות!!! בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה אני כבר לא יודע מה לעשות!!!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיה בלוח,חיבורי ה USB הפסיקו לעבוד אני משתמש ב RAID 0 עם 2 דיסקים השאלה שלי,אם אני מחליף את הלוח בחדש,האם תהייה בעיה כלשהי עם מערך ה RAID? האם נתוני ה RAID נשמרים על הבקר בלוח או על הדיסקים עצמם? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
(הדיסק לא הגיע עם תוכנה או משהו כזה) הוא משמש לגיבוי פעם ביום בשעה ספציפית יש אפשרות להגידר איפה שהוא להדלק באופן אוטומטי? תודה,
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
עד לא מזמן לא היה לי בעיה לאחרונה שאני בא לעשות קובץ image הוא יוצר אכן קובץ image אבל ללא סיומת כך יוצא מצב שהנרו לא מזהה שזה קובץ image [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק דיוידי ריק לכונן הצורב לא מזהה שיש דיסק מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח (פנימי 3.5) מתוצרת WD של 120 GB היום המחשב שלי שווק חיים בפעם ה1000, אני צריך להוציא ממנו את מידע, יש לי שם דברים חשובים דברים שאולי אפשר לחבר אותו אליהם: מחשב לא פעיל(אולי יש אפשרות להגיע לBIOS) לפטופ פעיל פלייסטיישן 3 פעיל. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-