אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לפני כמה חודשים קניתי את ה Nec 3450 , ובגדול אני מרוצה . עד היום כל הצריבות עברו בהצלחה והוא לא דפק לי דיסק אחד . אולם , לאחרונה ניסיתי לצרוב על מדיות CD פשוטות , וגיליתי שהצורב פשוט מציין כי אין מדיה ריקה בכונן . בנוסף , הוא גם לא מוכן לקרוא אף CD , ואומר שהכונן ריק . ניסיתי מספר מדיות לצריבה , ועשרות דיסקים , והצורב עדיין מזהה רק DVD .. האם הבעיה מוכרת? ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שיש צורב שצורב תמונות על גבי הדיסק כמו דיסק מקורי ורציתי לשאול איך קוראים לו וכמה הוא עולה< וגם יש דיסקים מיוחדים אס כנל להם. תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות HD SATA2 250 16MB חייב שיהיה את מה שכתבתי תקציב 550 מקסימום אני מיטלבת אני חושב mextor הכי טוב אני חייב שתמליצו לי הכי כדאי אם אפשר תביאו לי לינק לחנות תודה רבה גיל
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היו כאן כמה ששאלו אז בבקשה: http://www.cdrlabs.com/#2
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתלבט האם עדיף שני כונני ראפטורס של WD במהירות של 10000RPM בנפח 150 ג'גיה כול אחד, או שעדיף שני כוננים של 1 טרה בייט כול אחד וזכרון של 32 מגה של SEGATE. מה אתם אומרים? מה ההיתרונות והחסרונות עבור כול אפשרות?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כאן המקום הכי קרוב שמצאתי לדבר על סרטים ודיסקים של DVD. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות מוזרות שאני צורב סרטים, במחשב אני רואה אותם טוב, אך שאני צורב אותם על דיסק DVD, הסרטים מקרטעים (לא כולם, אבל חלק נכבד). רציתי לדעת אם הבעיה הזו מוכרת ואם הבעיה היא בדיוידי עצמו, או שמא בדיסק DVD כי הייתכן שהוא מזוייף? (ממה שהבנתי דיסקים מזוייפים מראים שהם מקודדים על הקידוד הכי איכותי ואז הצורב חושב גם כך, אך הקידוד הוא לא נכון?). בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא האם דיסקים שהקידוד בהם מזוייף (לדוגמא אני בטוח שה CityDisc שיש לי הם מזוייפים..), הם אלו שגורמים לקירטועים באמצע הסרטים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים. אחד 80GB אחד 500GB הגיוני שהעברת וקריאת קבצים מהדיסק 500GB איטית יותר מהדיסק 80GB ? אני רוצה לוודא שלא עבדו עלי אני לא זוכר את הדגמים..על רמת העקרון...מה התשובה ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה יכול להיות טוב יותר מכונן PCI-Express 5.0 אחד במערכת? ארבעה כונני שכאלו במערך אחסון יחיד כמובן. מה יהיה טוב אפילו יותר? שניתן יהיה למצוא אותם בחנויות גם מחוץ ליפן סוף כל סוףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
- 1 follower
-