עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Lior4543,

שלום, הצורב שלי חדל לפעול ואני מחפש חדש, אני צריך שתביאו לי צורב טוב במחיר של עד 140 שקל, בחנות KSP, כי זאת החנות הכי קרובה אליי. אם תוכלו תביאו לי שניים, אחד שהכי מומלץ והשני שהוא פחות מהכי מומלץ, (לא יודע אם הבנתם XDD).. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. טוב ככה יש לי 2 1. יש לי מחשב עכשיו ויש לי שם הרבה מוזיקה בערך 35-40 ג'יגה של מוזיקה איך אני מעביר הכול למחשב חדש הארד דיסק חדש? 2. יש הארד דיסק של 250 ג'יגה או 240 או שצריך 2 הארדיקים...? תודה מראש מריק

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. Started by mine21,

הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. היי יש לי כרגע RAID הבנוי מ2 דיסקים ועוד דיסק ישן. יש לי מערכת הפעלה על ה-RAID וגם על הדיסק הישן. הבעיה היא שכאשר ניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה בדיסק הישן יחד עם הדיסקים של הRAID קיבלתי מסך כחול באופן קבוע כאשר נכנסתי לUSER שלי ב-Windows (עקב כך התקנתי חלונות מחדש על ה-RAID) אני די בטוח שאם ארצה להפעיל את הWindows שבדיסק הישן אהיה חייב לנתק את הדיסקים שמרכיבים את ה-RAID השאלה איך יגיב הבקר של הRAID? האם ההגדרות ימחקו לי? ואם כן, האם אהיה חייב לבנות את הRAID מחדש תוך כדי מחיקת כל הנתונים? או שאוכל לבנות את הRAID מחדש והנתונים ישארו (ראיתי שם בהגדרות אופציה ל"בנייה מחדש" של המערך)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. האם ארדיסק רגיל שיחובר למחשב דיי חזק יוריד מהביצועים שלו? החיבור שלו זה SATA

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. משום מה הוא מזהה את האינפורמציה בפנים כ-RAW. כונן שחבר הביא בשביל להקים מחיצה , אבל אפילו שניסיתי את כל הג'מפרים, רק באחד מהם הווינדוס זיהה אותו אבל ללא האינפורמציה-כאילו שצריך לפרמט. קראתי קצת פה וראיתי שב XP זה לא משנה עם FAT32 או NTFS...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4578 באתר NEWEGG יש לו ביקורות הכי נורמליות ו90% טובות מאשר כול צורב אחר שיש שם(למרבה הפתעתי). מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  12. הבעיה התחילה מזה שלא הצלחתי לחבר את הדיסק הקשיח שלי, הMAXTOR ללוח הNFORCE3 שיש לי , וגיליתי שזאת בעצם בעיית תאימות ספציפית(בחקירות בגוגל) בשביל להתגבר על הבעיה, קניתי כרטיס הרחבה VITA VT6421A PCI בעל 3 פורטים לSATA ואחד לIDE הבעיה: אחרי השלב הראשון של ההתקנה של הXP, השלב שבו יוצרים מחיצות וההתקנה מעתיקה קבצים, אחרי הRESTART הראשון ההתקנה לא נמשכת ניסיתי להגדיר למחשב לעשות בוט מADD ON CARD קודם, לא עוזר מה עושים????

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by iSolt,

הכונן הגיע דגם הnas הוא DS1821 Synology איך מחליפים כונן? מה סדר הפעולות? בעבר שמעתי שהוא תומך hot swap אבל מקריאה בגוגל זה לא נשמע ככה מדובר בraid 5

14. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. יש לי מחשב ישן, איך אני יודע שהוא תומך בדיסק קשיח חדש SATA2? (אני לא יכול לדעת מה הלוח אם שלי...המחשב מת)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by thealon,

יש לי את הלוח הזה GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX ובו יש שישה חיבורי סאטה ארבעה צהובים ושניים סגולים. האם יש הבדל בין החיבורים הצהובים לסגולים?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. היי אנשים. כדי להמחיש את שאלתי, אתן דוגמא: אני מחזיק בשני כונני WD3200AAKS. על אחד מהם יש קבצים מסוימים + את מערכת ההפעלה של המחשב ובכונן השני יש בדיוק את אותם קבצים מסוימים. האם הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה יהיה איטי מהכונן שעליו היא איננה נמצאת? במידה וכן, עד כמה ההבדל הוא קריטי? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by ifs2003,

שלום לחברה כאן. לא יודע עד כמה אנשים כאן משתמשים ב Raptor של WD. קניתי Raptor 150GB 10000rpm והתקנתי אותו על לוח ASUS P5W ויש לי מספר דברים שאני לא מבין. 1. יש לי הרגשה למה שהוא שהכונן לא נותן את כל המהירות הגבוהה שהוא אמור לתת או שכן ואני פשוט לא מרגיש את זה. האם שינם איזה שהם דריברים שצריך להתקין בשביל הכונן הזה ב WIN XP ? 2. יש בג'מפרים אופצייה שנקראת משהו כמו SSC - Spread spectrum Clocking מישהו יודע כאן מה זה ? תודה למי שיעזור לי.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by King Kong,

שאני עובד עם המחשב או עובר בין אתר לאתר אני שומע את הכונן חושב והדיסק חנוק כאילו מתאמץ ... יש לי IDE של היטאצי 80GB פשוט אני עובר מאתר לאתר לא מרגישים אותו ... בדקתי עם HDD את הדיסק הקשיח יצא פעמיים תקין לא יודע מה הבעיה ...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. רציתי לדעת האם זה אפשרי בכלל שאני אעביר את הכונן הפעלה למחשב חדש ושם אני לא אצטרך להתקין הכל מחדש? תודה

22. Started by natiny,

איך אני צורב 4.43 על דיסק דיוידי שכתוב עליו שאפשר לצרוב 4.7 בתוכנה של NERO ניסיתי והתוכנה מוסיפה לדיסק אוטומטי עוד כמה עשרות מגה וכשאני מנסה לצרוב זה כותב לי שאין מקום בדיסק...מה לעשות? אגב, הווינדוס מראה שהקבצים (עונה כלשהי מאיזושהי סדרה) שוקלים 4.43 ובתוכנה (נרו) זה מראה שזה שוקל 4.53 פלוס מינוס... מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by gryffin,

יש ברשותי הארדיסק 250GB 7200RPM של WD. מדי פעם, הייתי אומר בסביבות כל חצי שעה, הוא עושה מן צליל תיק רגעי, כאילו שנתקעת הפלטה, ואז רעש של סיבוב הפלטה. ראוי לציין שההארדיסק משמש לאחסון בלבד (אין עליו מערכת הפעלה), עבר Defragment ו-Error Check, ופועל באופן תקין. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  24. או שיש צורך לצרוב מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים