אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש DVDRW\DVD ROM ללא מגש (למטרות מודינג) , כמו רדיודיסק לרכב, כלומר שדוחפים את הCD פנימה. בנוסף אני מחפש DVD RW "סוס עבודה" הLG די עייף, מרעיש, ועושה בעיות פלקסטור יקרים, אך האם הן הם שווים את מה שמשלמים עבורם? או שיש אלטרנטיבות אחרות לא רעות יחסית אליהם?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חידה! איך מתקינים רייד בבורד שיש לו רק כניסת (JMICRON( RAID אחת, ?? (MSI P965) למי ששואל, כבר הספקתי להעתיק את הדרייברים לדיסקט ולהתקין מחדש את Windows... ועדיין הביוס מציג רק הרדיסק אחד..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם לוח gigabyte ga-k8n pro sli ו 200GB SATA 2 של WD... עכשיו אני לא בטוח שזה SATA 2 ... איפה אמור להיות רשום ? EVEREST: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מותג Crucial של מיקרון מכריז על כונני SSD חדשים להמונים בתצורת M.2 ובמהירויות מכובדות תחת PCIe 3.0 ו-PCIe 4.0לכתבה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
- 2 followers
-
-
הורדתי את התוכנה למחשבים ניידים והוא קיבל 40% http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_TU0BBxx?OpenDocument ללכת להחליף או שזה נורמאלי כי הדיסק הקשיח איטי מטבעו...?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/262/11
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לצורך איכסון וגיבוי קבצי עשרות אלפי תמונות בלבד, לא לוידאו, סרטים ומשחקים. אשמח גם אם תמליצו לי על מארז לדיסק שאוכל לחבר ללפטופ בUSB2. מובן שעלות הקומבינציה חשובה אבל לי חשובים לא פחות השרידות והאמינות. לא ברורה לי חשיבותו של גודל הבאפר הפנימי (16 או 8), סאטה 1 או 2 (או בכלל IDE), במידה והחיבור יעשה רק דרך מארז ב USB2. תודה לכולם אורי עריכה: כנראה שזה יהיה WD5000YS -Western Digital. עכשיו מסתבר לי שהוא מוגדר כדיסק לרייד. זה משנה לי? תודה על שפע התגובות. אורי
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ומעבד אינטל 2.8 והמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. אני יודע שצריך להתקין את הדרייור של ה RAID אבל אין פלופי וזה נמצא על הדיסק של הלוח. האם ניתן להתקין אותו ע"י הדיסק??? וכיצד?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגלל שכמעט ונגמר לי המקום, הכונן הקשיח שיקנה ישמש ככונן קשיח היחיד (כי את הישן אני נותן לאחי) המחשב שלי יחסית חדש ומותקן עליו לוח אם K8NF-9 (Nforce4. אחרי מחקר קצר הגעתי לשתי האלטרנטיבות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305316 ו- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 העניין הוא כזה, קשה לי להכריע בינהם. לשניהם יש אותו מפרט בסיסי (250GB,7200,16MB Buffer). אבל ה-KS מוכר יותר והצלחתי למצוא ביקורות עליו באינטרנט הוא גם מעט זול יותר, מצד שני יש עליו רק שלוש שנות אחריות. ה-YD דגם לא מוכר, יש עליו חמש שנות אחריות והוא גם תומך ב-RAID שכפי שכבר אמרתי אין לי בו בכלל צורך מכיוון שהכונן הזה יהיה היחיד על המחשב. מה…
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי דיסק קשיח סגייט 80 גיגא סאטא ,ואני מעוניין למכור אותו למישו. עשיתי פורמט לכל החלקים... אבל בכל זאת אני חושש שהוא יתקין תוכנה שמשחזרת קבצים.. ויוכל להחזיר קבצים ותמונות שהן דברים פרטיים. השאלה שלי אם אעשה FDISK ואח"כ פורמט.. זה ימחק הכל? ושום תוכנה לא תחזיר אף קובץ? אם כן אז סבבה... ואם לא.. מה ניתן לעשות כדי שהדיסק קשיח יחזור לחדש וישכח הכל?!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מכיוון שננעלה ההודעה אז שוב: אני רוצה לקנות עכשיו HD למחשב הנייד שלי ודיברתי עם נציג של אחד האתרים שאמר לי שצריך לבדוק עד איזה נפח הלוח אם שלי תומך והוא לא ידע לתת לי תשובה. זו פעם ראשונה שאני שומע על מגבלה של נפח הארד דיסק על ידי הלוח אם (או הביוס לצורך העניין). אז יש דבר כזה? ואיפה אני יכול לקבל מידע על הנייד שלי - Acer TravelMate 291 LCi? הלוח הוא של אינטל מדגם 855GM
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
עד לא מזמן לא היה לי בעיה לאחרונה שאני בא לעשות קובץ image הוא יוצר אכן קובץ image אבל ללא סיומת כך יוצא מצב שהנרו לא מזהה שזה קובץ image [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח אחרי שאני קונה אותו מה אני צריך לעשות? איך להתקין אותו? יש לי כבר דיסק קשיח ואני צריך להרחיב מקום איך המחשב יזהה אותו? והאם צריך להגדיר בדיסק הקשיח כל מיני דברים? האם אני מקבל כבל כלשהו?ולאן אני אמור לחבר אותו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי הרד דיסק פנימי (WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII (WD2500KS ועוד אחד חיצוני (WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA (WDG1SU5000 בקטע של יאוש מההרד דיסק החיצוני (האשכול הבא שעדיין לא נמצא לו פיתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 החלטתי לבזבז עוד כסף מכיוון שאני יוצר מוזיקה ואני צריך 2 הרד דיסקים : - כוננים קשיחים: לטובת ביצועי אודיו טובים יש להתקין במחשב לפחות 2 כוננים קשיחים מסוג IDE או S-ATA מהירים (7200RPM). הנפחים לא חשובים, דיסקים מסוג SCSI או כאלה שמחוברים ב RAID יפגעו בביצועי כרטיס הקול מכיוון שהם חולקים עם ה PCI את אותם נתיבי התקשורת למעבד. יש לפצל את עבודת ההארדיסיקים כאשר ההארדיסק הראשון ישמש למערכת ההפעלה ולכל…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-