עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bissli82,

שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת מידע על פעולתו של כונן קשיח, האם הכתיבה על הפלטה מתבצעת כפי שצריבת דיסק מתבצעת כלומר מהעיגולים הפנימים כלפי חוץ? איפה על הדיסק הקשיח מאוכסן הMBR? האם זו הטבעת החיצונית בפלטה או הפנימית? תודה מראש, לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. LG H10 או NEC 4571

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  3. Started by israelolcha,

שלום לכולם, החלפתי את המחשב (בשעה טובה) ואני מעוניין להשתמש בכונן הקשיח (IDE 40G) מהמחשב הישן כגיבוי. חשבתי לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני. האם הכוננים הם 3.5' או 5.25' ? האם יש דגם מומלץ או שכולם אותו הדבר ואין טעם להשקיע יותר מדי? האם חיבור דרך Fire Wire עדיף? מה ההבדלים בינו לבין USB 2.0 ?. בקיצור - צריך המלצה על מארז או מה צריך לבדוק לפני שקונים מארז כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  4. Started by dg,

אז ככה, אני מקבל לפטופ אוטוטו שיהיה בשימוש נרחב לא פחות ע"י אבא :> , מחפש איזה פתרון טוב שגם אני אוכל לשמור\להוריד או אפילו להשתמש בו ממש כדיסק נוסף (אם זה אפשרי או יותר נכון , כדאי) , יש הרבה דיסקים חיצוניים השאלה איזה כדאי או שיש פתרון לחבר איכשהו הארדיסק (יש לי 1-2 שאני אוכל להוציא ממחשב אחר) ואז לשים אותו בקופסה מיוחדת שתתחבר ללפטופ ? אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by ido-nava,

שלום, עד היום עבדתי במחשב עם wd200GB JS שהיה מפוצל לשני כוננים: C:, D:. קניתי דיסק קשיח חדש בנוסף לישן (wd250YS), והשאלה שלי היא אם אני יאחד בין כונני C: וD:, האם הביצועים השתפרו או שאין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  7. Started by D-Viper,

הצורב שלי עבד טוב מאוד כמה שנים, ופתאום הפסיק לפעול. קניתי צורב חדש, וקרה משהו מוזר: הצלחתי לצרוב איתו דיסק אחד (שגם אז המחשב התנגד לצרוב, ולקחו כמה ניסיונות עד שהצלחתי לצרוב) ומיד אחרי גם הוא הפסיק לצרוב. כלומר, הצורב קורא דיסקים, אך לא יכול לצרוב (כך גם היה בצורב הקודם). ניסיתי לנתק מחדש את החיבורים של הצורב ולחבר אותם שוב, אך זה לא עזר. ניסיתי לנקות אולי את החיבורים, גם זה לא עזר. מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by Conroe,

טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by galz,

קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. עד לא מזמן לא היה לי בעיה לאחרונה שאני בא לעשות קובץ image הוא יוצר אכן קובץ image אבל ללא סיומת כך יוצא מצב שהנרו לא מזהה שזה קובץ image [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by guyhhh,

הוספתי הארד דיסק למחשב שהיה אצלי פעם בשימוש(ההארד דיסק) ועבד בסדר. כעת חברתי אותו שוב למחשב ומאז המעבד עובד הרבה למרות שהמחשב לא עושה כלום. חברתי למחשב אחר ואותה תוצאה. מה זה אומר שהלך ההארד דיסק?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by mikitimsit,

???

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6515 ולמה לא רשום זמן הספקה? אני מתלבט גם בין זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5152894 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by nimrod5,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מתאים לי למחשב גיימינג אבל לא מעל ל2000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by bezangeloo,

תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by DL,

שלום לכולם, יש לי תקלה במחשב עם המערך של הרייד ורציתי לדעת אם תאכלו לעזור לי לפתור אותה ללא איבוד המידע על הכוננים. יש לי gigabyte p965 ga-ds3 ושני כונני WD 250GB YS במערך רייד 0, ואחרי שמחקתי כמה תוכנות בווינדוס (שכנראה אחת מהן הייתה הכרחית לרייד) הוא הפסיק לזהות את אחד הכוננים בתור רייד. כרגע הוא כותב לי כשאני מפעיל את המחשב מחדש שהוא מזהה את שני הכוננים, על אחד הוא כותב 250GB Raid Inside ועל השני הוא כותב 250GB Non Raid ואח"כ כמובן 500GB Raid Failed הווינדוס שלי מותקן על המערך הזה, ואני לא מאמין שדיסק אחד נמחק לגמרי, האם יש דרך לגרום למחשב לחזור ולזהות אותו בתור כונן רייד?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by Sango,

קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by or1990,

תומך בצורבים מסוג SATA?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אהלן אנשים , כאמור יש לי 2 כוננים 1TB על לוח של ASUS (מפרט מחשב לפרטים המלאים אני מעוניין לעשות RAID 0 . הבעיה היא שאין לי ניסיון עם מערכי RAID . איך זה עובד בעצם ? צריך לשנות בביוס ל RAID ואז פשוט להתקין מערכת הפעלה ? או שיש עוד איזושהי פרוצדורה שיש לבצע ? אני מתקין וינדאוס VISTA ULTIMATE . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by spz,

6Y120P0 6Y080P0 6Y080L0 כולם maxor. עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יכול להעמיד אותי על טעותי שלא חיפשתי מספיק? (יש סיבה שאני מחפש את הדגמים הספציפים הללו, ולא מעוניין במשהו אחר).

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. שלום לכולם, עקב מותו בטרם עת של הHD שלי אני נאלץ לקנות חדש. הHD אמור להיות לשנתיים כי אז אני מתעד להחליף למחשב חדש. הHD הקודם היה בנפח Seagate ST380013AS 80. הHD שאני מחפש כרגע צריך להיות בנפח דומה (80), אני לא אוגר מוסיקהת סרטים ומשחקים אז אין לי בעיות נפח. תקציב עד 250 שקל. אני לא יודע איזה עוד פרטים דרושים אבל: פנטיום 4 2.4 לוח אם של Asrock - P4i65G זיכרון 768 תודה!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by dagdedan,

לאחרונה רכשתי את צורב הDVD של NEC ND 3520, הצורב שקט ופועל מצויין רק שכאשר אני מנסה לראות דיסק DVD מקורי דרך מסך הטלוויזיה (TV OUT) התמונה כאילו נחלשת ונעלמת. בהתיעצות ריאשונה נאמר לי כי יכול להיות שהדריוור אינו מעודכן לאחר חיפושים רבים לא נמצא דרייוור או פירם וואר לDVD יש רעיונות או עצות נוספות למישהו? :s05:

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.