עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by le011,

איך המדיות DVD של LG לצריבה? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7978765&product=1&type=1

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  2. עד לא מזמן לא היה לי בעיה לאחרונה שאני בא לעשות קובץ image הוא יוצר אכן קובץ image אבל ללא סיומת כך יוצא מצב שהנרו לא מזהה שזה קובץ image [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by tehnodrom,

עד 300 ש"ח... אני לא מביחן בזה ממש אז תנו לי המצלה טובה ועדיף שיהיה שחור

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. Started by club_501,

כשאני מכניס דיסק דיוידי ריק לכונן הצורב לא מזהה שיש דיסק מה עושים?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by lader,

אני לא ממש מבין בצורבי DVD אז אני צריך שתייעצו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by smoke_man,

ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by OuTsIDe,

אני מתכנן ליקנות מחשב עוד מעט ורציתי לישאול אים חיבור SATA יתאים לחיבור SATA2? פשוט אני רוצה לשים את ה הארד דיסק הישן שלי שיש לי עכשיו במחשב החדש... ומה הבדל ביכלל בין SATA ל SATA2? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. Started by Inzagi,

http://www.skypc.co.il/pl_product~3200AAKS~7~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~3201ABYS~7~0.htm מה ההבדל ביניהם והאם יש אופציות יותר טובות בטווח הזה? (450 ש"ח, 320GB)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. Started by X7-007,

יש לכם מושג מתי יגיעו הארדיסקים האלו לארץ ? לפחות של SEGATE. Barracuda® 7200.11 ST3500320AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive ויש את הדגם עם ה 16MB ST3500620AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 16MB Cache Hard Drive אני חייב ארדיסק חדש ואני רוצה לקנות את הכי הרבה לזמן זה, הבעיה זה האם לחכות, והאם יירדו המחירים.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Sango,

קניתי פלאפון חדש ואני רוצה לקנות לו כ.זיכרון עכשיו אני מתלבט בין 1GB ל2GB ? יש הבדל כלשהו חוץ מהנפח? מי יותר מהיר מהם או שאין הבדל במהירות ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by SilenTao,

שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגלל שכמעט ונגמר לי המקום, הכונן הקשיח שיקנה ישמש ככונן קשיח היחיד (כי את הישן אני נותן לאחי) המחשב שלי יחסית חדש ומותקן עליו לוח אם K8NF-9 (Nforce4. אחרי מחקר קצר הגעתי לשתי האלטרנטיבות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305316 ו- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 העניין הוא כזה, קשה לי להכריע בינהם. לשניהם יש אותו מפרט בסיסי (250GB,7200,16MB Buffer). אבל ה-KS מוכר יותר והצלחתי למצוא ביקורות עליו באינטרנט הוא גם מעט זול יותר, מצד שני יש עליו רק שלוש שנות אחריות. ה-YD דגם לא מוכר, יש עליו חמש שנות אחריות והוא גם תומך ב-RAID שכפי שכבר אמרתי אין לי בו בכלל צורך מכיוון שהכונן הזה יהיה היחיד על המחשב. מה…

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  13. שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  14. Started by Conroe,

טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  16. היי מתכנן לקנות הרד דיסק חיצוני + מארז שישמש לככונן איחסון לתמונות. רק רציתי לוודא שבמידה ואני מחבר אותו למחשב בלי חיבור SATA בלוח אם בעזרת המארז (כמובן שהמארז מתחבר להרד דיסק ב-SATA פנימית) ב-USB למחשב. אין שום בעיה עם זה, כלומר המארז למעשה עוקף את ה-SATA דרך ה-USB ולא צריכה להיות בעיה, נכון?

17. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by zilbermm,

אני רוצה לוודא שהמדיות שלי דפוקות מראש ולא הצורב דופק אותן

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. היי מחפש המלצה ל HD 500GIGA שקט ואמין. מה יש לכם להמליץ לי ? תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

21. Started by bennash,

זכיתי במכרז על זכיינות על חברת מחשבים וחשבתי לקנות לכל אחד מבנתיים 20 העובדים דיסק און קי עם חלונות שהולכים איתם לכל מקום במקום שרת יקר מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by liav12,

כאן המקום הכי קרוב שמצאתי לדבר על סרטים ודיסקים של DVD. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות מוזרות שאני צורב סרטים, במחשב אני רואה אותם טוב, אך שאני צורב אותם על דיסק DVD, הסרטים מקרטעים (לא כולם, אבל חלק נכבד). רציתי לדעת אם הבעיה הזו מוכרת ואם הבעיה היא בדיוידי עצמו, או שמא בדיסק DVD כי הייתכן שהוא מזוייף? (ממה שהבנתי דיסקים מזוייפים מראים שהם מקודדים על הקידוד הכי איכותי ואז הצורב חושב גם כך, אך הקידוד הוא לא נכון?). בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא האם דיסקים שהקידוד בהם מזוייף (לדוגמא אני בטוח שה CityDisc שיש לי הם מזוייפים..), הם אלו שגורמים לקירטועים באמצע הסרטים? תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  24. האם יש צורב עדיף על זה: PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER BLACK SATA עולה כ-200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. אתם אומרים זה דבר טוב לגבות דברים ? ... כל שבוע בערך?... אני מחבר תהארדיסק למתאם USB ומחבר למחשב ומגבה איך זה ? : ) http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2594&v=1#;

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.