עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היום חזרתי מנווה מונוסון מ זיגזג מחשבים WWW.ZIGZAG2000.co.il קניתי את ה 80 8 מגה של WD מה אני יגיד לכם !??? טסססססס! שקט......(אפילו ששים אוזן על המארז לא ניתן לשמוע ) (8 שניות מהדלקת המחשב עד לסיום העלאת הWINDOWS ורק 725 שקל ! מי שמתלבט בקניית הרדיסק חדש ! פשוט לא לחשוב פעמיים!! נ.ב אחריות ל 3 שנים מלאות !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by aragon,

???

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי 2 מחשבים שבשניהם מותקן WIN XP PRO האחד הוא מחשב שולחני והאחר מחשב נייד. עכשיו אני רוצה להעביר קבצין מהמחשב השולחני למחשב הנייד ורציתי לדעת מהי הדרך המהירה ביותר? יש לי כבל רשת אם זה עוזר ואני חשבתי דרך חיבור USB תקנו אותי אם אני טועה.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by gshhar,

האם הם לא עושים בעיות? איך האיכות?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Cr4ck,

זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by Liquid,

עד לפני כמה זמן, הצורב שלי עבד מצויין. לא עשה בעיות עם שום דבר. לאחרונה, כאשר הדיסק כמעט נגמר להצרב בNero, וכתוב "Lead in and lead out", העסק פשוט .. נתקע! אני אפילו לא יכול לפתוח את הצורב עם הכפתור שלו .. אבל, שמתי לב - שכאשר אני צורב בשיטת Disc at once, הכל הולך חלק ובלי הבעיה הזאתי. העניין הוא, שבNero, אני יכול לצרוב רק ISO , BIN, זאת אומרת - Images בשיטת DAO. כשאני רוצה לצרוב Data Cd, אין לי אפשרות לבחור בין שתי השיטות, וברירת המחדל היא Track at once, שעושה לי בעיות. אז איך אני פותר את הבעיה , או לחילופין, מצליח לצרוב גם Data CD's בעזרת Disc at once? האם בתוכנת צריבה אחרת יתמזל מזלי ואני אוכל לבחור את השיטה שעובדת לי יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה ימים לקחתי ממחשב ישן של אבא שלי ורציתי לקחת ממנו כמה חלקים.. קיצור הוצאתי ממנו את ההארד דיסק (6.5 ג'יגה.. חשבתי לשים עליו קצת גיבויים וכאלה..) וניסיתי לחבר למחשב שלי.. ניסיתי שעה להבין מה הולך וחוץ מלהרוס את המחשב אני לא חושב שעשיתי משהו :-\.. אז אם מישהו יוכל בערך להסביר לאן צריך לחבר כל דבר.. או אם מישהו יודע אם יש אפשרות אולי לקנות מפצל ולחבר אתו דרך הארד דיסק אחר.. בכל מקרה.. עזרה תתקבל בברכה (ד"א.. אם צריכים תמונה של המחשב/החיבורים/ההארד דיסק או כל דבר אני יכול לעלות תמונות ממצלמה דיגטלית אם הפורום תומך באפשרות הזאת...)

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. יש לי צורב RICOH MP7200A שהוא 20X10X40. כי הצורב הזה לא מוכן לצרוב על הרבה סוגים של דיסקים וזה מאוד מעצבן! כגון SUMSUNG , שיש לי איזה 20 דיסקים שלהם שאני לא יכול לצרוב עליהם וכמו רבים אחרים. לרוב הוא אוהב לצרוב על MDK. על הדיסקים שהוא לא מוכן לצרוב הוא כותב לי "MEDIUM ERROR SPEED" , עכשיו אני לא מבין את זה , ניסיתי לצרוב על כל המהירויות האפשריות , עם JUST SPEED ובלי , כל מיני אפשרויות ב OPTION'S , ועדיין הוא לא מוכן לצרוב לי עליהם. אז חשבתי אולי אם אני יעדכן את ה FIRM WARE שלפי מה שהבנתי זה (קושחה) של הצורב , אז זה יעזור. דרך אגב ה DMA אצלי מופעל (לא יודע אם זה קשור , וגם כשהוא לא מופעל , עדיין יש לי את אותה בעייה). וכשאני עושה PROPERTIES על הצורב , כתוב שם שיש לי : FIRM…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by guy_pr,

שלום . יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום וליראות אותו ב dvd איך אני עושה את זה ? גיא .

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by guy_pr,

הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by BMD,

בדקתי דיסקים לצריבה באובר ברן בנרו - TESTING - הדיסק הראשון שבדקתי היה מתוצרת טיוואנית בלתי מוכרת DV-BOSS 102% מעל ה 700 מגה הרשומים ... פשוט עלוב. הדיסק השני גם כן במהירות *24 של BENQ 103% - עשה רעש בכונן בצורה מפחידה ביותר - למזלי הבדיקה נפסקה .. דיסק של HP שקיבלתי לפני 4 שנים - 650 מגה - התוכנה פשוט לא נתנה את האופציה ... והדיסק סומן כ *16 תוצרת של MITSUI .. ולתוצאה המפתיעה - דיסק של GPT 650 מגה לפי האריזה - סומן כ 700 מגה לפי בדיקה ראשונית .. וכ- *48 - מכיוון שהדיסק נקנה לפני שנתיים אז לא רציתי להעמיס ובדקתי אותו ב *16 בלבד . את התוצאה אתה יכולים לראות בתמונה למעלה .. 124%!! אני חייב לציין שהדיסקים האלה עשו לי צרות בעבר - פשוט התקלקלו והיו בלתי ניתנים ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ToR,

בדקתי את הכוננן שלי, WD 80G *special edition בSANDRA ו הוא מקבל תוצא של 20,000 למרות שהוא אמור לקבל באזור ה30,000 הכוננן רץ בUDMA 5 ???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by RASTA^MAN,

שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  17. יש לי מלאי סרטים ענק בארד-דיסק ואני חייב לפנות מקום הבעיה היא שרוב הסרטים תופסים כצת יותר מ 700 מגה אז כאשר הם תופסים משהו כמו 720 אז עם התוכנה של נירו אני מצליח עוד לצרוב גלל כול העובר-ברן אבל הבעיה היא כאשר יש לי סרטים שתופסים יותר ממה שהעובר-ברן יכול לצרוב ואין לי דיסקים של 800 מגה (יש לי סטוק של דיסקים עם מגה700) ניסתי אפילו לנסות ולקבץ את ההסרטים אבל זה לוקח מלא זמן ומקבץ רק מגביטים בודדים , אז יש הצעות ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by jackass,

SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by RomaDev,

שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי כונן קשיח IBM GXP 30GB 7200/UDMA100 . מערכת קבצים NTFS על WIN XP. בן שנתיים. הוא מחובר עם UDMA100 שעל הלוח ובפוסט מראה שהבקר מזהה אותו. (לוח A7V - אפשר לראות במפרט) לכאורה הכל בסדר... היום עשיתי איחוי ואח"כ הרצתי בדיקת ביצועים באמצעות SiSo Sandra2002, וחשכו עייני: הנתונים שלו מראים שהוא יותר איטי מכונן שעובד ב-ATA66. איך זה ?! :AR15: בעיה/קושיה נוספת: ב-Device Manager כתוב שהוא SCSI. למה זה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by alienboo,

hi ppl, any 1 knows about this drive if it is avalable in israel ?? if so, where and how much, this drive ROCKS !!!, King of the hill thank you

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Phlip_dE-SuSsa,

למיקרה שפיספסתי משהו אולי מישהו יודע אם יש תכניות בעתיד הקרוב להוציא הארדיסק לא מכני במהיריות של רם? זה כבר בילתי ניסבל המהירויות העלובות של הארדיסקים האלה וכל הרעשים שהם תוחנים :AR15:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yot,

יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  24. אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם, איך אני בודק את זה? אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900? ד"א: liteon ltr 48126s תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים