עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BluesyBoy,

למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by Spider1,

שלום לכולם, נמאס לי שהמעבד I5 שלי בשילוב דיסק קשיח 7200 מעלים את (יש זכרון 4GB)WIN7 home ב-10 דק. הרכיבים תקינים , אני מחפש שיפור ביצועים. חשבתי לקנות SSD של אינטל 60GB , האם זה יספיק לצורך פעולה תקינה של מערכת ההפעלה בלבד? כל שער התוכניות יותקנו על דיסקים אחרים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by israelolcha,

האם ישנן איזשהם המלצות לגבי מארז חיצוני? האם FIREWIRE עדיף על USB2.0? למה צריך לשים לב? האם ישנן חברות מומלצות או שכולן אותו הדבר? לגבי המחיר, במידה ויש מארז טוב אני אהיה מוכן לשים עוד כמה שקלים. תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by oded6188,

אהלן יש לי זוג קוויאר כחולים של WD: WD5000AAKS אחד מהם החליט שנמאס לו והוא כבר לא איתנו יותר... החלטתי לשדרג את עצמי ולקנות כונן SSD פנימי (מחשב שולחני) המחשב הוא מחשב אולפן... ככה שאת כל הדגימות והקבצים הכבדים - אני יכול לשים על הקוויאר שנשאר לי... איזה SSD הייתם ממליצים לי לקנות? אין לי צורך בנפח מטורף.... הביצועים יותר מעניינים אותי תודה ;D

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by re212,

היי הדיסק לא ישמש למערכת ההפעלה, אלא לוידאו, קבצי קול, מסמכים וכ"ו. זה למחשב נייח, לא נייד. שלא יהיה איטי. לא חייב להיות הכי מהיר בשוק אבל צריך להיות סביר מבחינת מהירות. ה 7200 ים בד"כ מספיק מהירים בשבילי. נפח: 2TB גודל: 3.5 אינצ' מיקום: פנימי לא SSD. התקציב הוא עד 400 ש"ח. עדיף בפחות.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by tal t,

אהלן חבר'ה כפי שהכותרת אומרת, זקוק להמלצה על DOK 32GB בחיבור USB2. הדבר הכי חשוב הוא שתהיה מהירות כתיבה טובה. לא חשוב אם זה מחנות בארץ או מאיביי, טווח מחירים עד 120 ש"ח בערך. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Corsair משיקה דגמי NVMe חדשים ומסקרנים המשלבים בקר פופולרי ומתקדם יחד עם זכרונות צפופים שמאפשרים להגיע לנפחים מרשימיםלכתבה

8. Started by law89,

היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?

9. Started by Yarimiz,

הי כולם, הפעם לקחתי ארבעה כונני SSD מסדרות 840EVO של חברת Samsung ו-M500 מ-Crucial והשוויתי את הביצועים שלהם בפרמטרים שונים. ידוע שה-840EVO של Samsung הם יקרים יותר, אך האם הפרש הביצועים אכן שווה את הפרש המחירים? צפו בסרטון וגלו! אשמח מאוד לקבל לייק על הסרטון אם אהבתם, וסאבסקרייב לערוץ. סרטונים חדשים ואיכותיים עולים מדי כמה ימים בנושאים שונים, ביניהם גם גיימינג (לא רק חומרה). חג שמח וסופ"ש נעים לכולנו! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mrraz,

היתה לי פעם בעיה שאמנם התגברתי עליה באמצעים פרימיטיבים אבל הנושא מעניין מערכת הפעלה XP העתקתי דיסק קטן (מאסטר) לדיסק גדול (סלייב) עם נורטון גוסט אחרי העתקה מוצלחת נכנסתי לכונן הגדול לבדוק את ההעתקה וחלונות התריעה לי משהו על החלפת שם כונן. החלפתי את סדר הכוננים (גדול=מאסטר וקטן=סלייב) עשיתי בוט והתברר לי כי חלונות עושה בוט מדיסק D (הקטן) במקום מהגדול C אז התברר לי כי בשעה שנכנסתי לבדוק את ההעתקה חלונות החליפה את שם הכונן ולמעשה כבר לא יכולתי לעשות יותר בוט מהדיסק הגדול וכדי לפתור הבעיה נאלצתי לבצע ההעתקה מחודשת ובסיום ההעתקה ניתקתי מייד את הכוננים והחלפתי וכך נפתרה הבעיה. השאלה, למבינים, אם אפשר היה למנוע את ההעתקה המחודשת ולגרום לחלונות לשנות את שם הכוננים.

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by b-or,

הי, צרבתי קובץ ISO לדיסק DVD שנקנה בנועה.. ELK DVD-R אחרי שצרבתי רציתי לבדוק איך יצא עם התוכנה.. מעודכנת כמובן.. ואני לא יכול להריץ Disc Quality .. לעומת זאת.. את כל שאר הבדיקות אני כן יכול להריץ.. יש לי את הקושחה DL11.. יכול להיות שזאת הבעיה? אני יודע שיצאה DL13... אגב, ראיתי באתר שלהם שכדי לעדכן קושחה צריך לעשות שינויים פיזים בחיבורים, זה נחוץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שניהם sata, שניהם באותו מחיר, אבל רק ל -asus יש את LightScribe. אני כנראה הולך על asus. מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by x-dude,

הגיע הזמן באמת,לפי דעתי אין שום דבר חדש...גם ה3500 מספיק (אלא אם אנשים מספיק חרמנים בשביל DL)....בסה"כ מהירויות צריבה קצת יותר גבוהות. http://www.cdfreaks.com/article/206

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. אני בא לעשות דיסק הפעלה של התוכנה נורטון גוסט ופתאום נזכרתי שאין לי כונן דיסקטים במחשב. אני עכשיו קונה(כמה זה עולה 40-50 שקל??) ואם אפשר מדריך או הסבר קצר איך מחברים(רק הכבלים הכוונה, לא החיבור למארז) את זה למחשב. תמונות יעזרו. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Pundag,

אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. יש לי קלטת DAT שכוללת גיבוי קבצי עבודה משנת 2000 על DDS-3, ניסיתי לאתר טייפ כזה אבל לא הצלחתי. מישהו יש לו טייפ שתומך או טייפ כזה שהוא יכול להשאיל רק להוצאת המידע? אם יש למישהו טייפ עם חיבור USB זה כמובן הכי טוב. אין לי בעיה גם להגיע רק להשתמש בטייפ להעביר את החומר, אם אתם באזור המרכז.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. משהו יודע איפה אפשר להשיג היום את הצורב מדגם LH-20A1P של Lite-On??? אם אפשר במחיר הכי זול שיש!! תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by Buffer,

היי, בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302665.0 יש לי שאלה שלא קשורה אליו.. אחרי שאני מוחק את ה-U3 ומפרמט את הזיכרון, עם ההתקנה החדשה יגיעו לי כל התוכנות שקיבלתי עם הקניה? (Skype, Avast....) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה

21. זה צורב שצרבתי איתו DVD כלומר לא חדש , התקנתי את תוכנת הצריבה נרו מחדש לא עוזר , בביוס זה נראה בסדר DVD RW מנהל התקנים נראה בסדר DVD RW אך במחשב שלי זה מופיע כך : DVD RAM DRIVE אני משתמש ב- XP-P [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אני חושב שיספיק לי גודל של 40 ג'יגה, זה יותר תלוי במחיר.... בדומה ל-Digi Drive שפורסם היום בחדשות של האתר.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. החברה בווינט החליטו שהם שוברים את השוק בכל מחיר של כונן חיצוני. זה התחיל עם מחירי רצפה לכונני חצי טרה 2.5 אינצ' וממשיך עם SAMSUNG G3 Station 1.5TB שנמכר בד"כ במחיר של 620 שח. מחיר הפתיחה הוא 399 וחבר שלי הוציא אותו במחיר של כ-450 שח, אם משהו מוציא בפחות שיפרסם בכל מצב, זה מחיר טוב לכונן 1.5TB, במיוחד לכונן חיצוני עם 3 שנים אחריות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aviavi,

שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.