אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם יש לי שאלה שנישמעת ממש ממש מפגרת אבל זה מציק לי. קניתי לפני כמה שבועות הארד דיסק של wd 80 Gb sata ksp אם אתם מתעקשים... אקיצר מה שמוזר לי בכל העסק שבפועל גודל הדיסק הוא "רק" 74.6 או משהו כזה. כמעט 6 ג'יגה "חסרים"... טוב לא ציפיתי בשום שלב שזה יהיה עגול על 80 אבל 6 ג'יגה זה לא מעט... מה אתם אומרים? ככה זה אצל כולם?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם, רק רציתי ליידע שיש קופון של My Passport Essential 500GB ב-329 ש"ח, נראה לי דיל סבבה סה"כ. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/0189762d-5643-46d4-b220-a5492c341a7d?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Center&utm_campaign=c6ed923104-Buy2_-1_24_09_12_Center+06AM&utm_medium=email
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
התקנתי 7 ULTIMATE .... עשיתי טעות עם המחיצות..השארתי את C עם קצת נפח ואני מעוניין להעביר אלייה עוד כמה GB. ניסיתי דרך ניהול המחיצות של WINDOWS אבל זה לא הלך..התקנתי גם כמה תוכנות אבל שום תוכנה לא נותת. פרמוט עוד פעם לא בא בחשבון....מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הי, אני מתלבטת לגבי קניה של SSD מבחינת המגבלה על כמות הכתיבה שלו לפני שנהרס... הכונן שמוצע למכירה - SSD Crucial M4 128 GB היה בשימוש 4 חודשים אצל גיימר... מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 מעבד 1000 מגה הרץ לוח של PC PARTNER ויש לי הרדיסק של חברת seagate בנפח של 120 גי'גה שמחובר על ערוץ פריימרי מאסטר ועוד הרדיסק של seagate שעובד על פריימרי סלייב וצורב שעובד על ערוץ סקנדרי וסי די רום שעובד על סקנדרי עכשיו הבעיה היא ככה הארדיסק של ה40 גיג'ה הצורב והסידירום עובדים על DMA והארדיסק של 120 גי'גה עובד על PIO ניסיתי להסיר ממנהל ההתקנים את הערוצים ולהתקין מחדש ולא עזר חיברתי את הארדיסק עם כבל של 80 וגם לא עזר זה עדיין נשאר על PIO מישהו יודע איך אני יוכל לגרום להארדיסק לעבוד בDMA תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה ההרדיסק שלי והצורב מחוברים באמצעות אותו כבל IDE וממה ששמעתי זה גורם להפחתת הביצועים של ההרדיסק האם זה נכון ובמידה וכן עד כמה זה משמעותי ??? תודה מראש למגיבים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA של MAXTOR מותקן ועובד. קניתי דיסק נוסף SATA של WD . אני מחבר את כבל החשמל וכבל הנתונים ללוח האם.הביוס מזהה את שני הדיסקים הקשיחים. אך אחרי שה WINDOWS עולה הוא לא מזהה את הכונן החדש תחת MY COMPUTER . אם אני נכנס למנהל ההתקנים אני רואה את שני הדיסקים בלי הודעות שגיאה. איך אני מגדיר אותו על מנת להשתמש בו ? תודה ניר
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי כונן חיצוני של 4TB המתחבר באמצעות USB. מצורף לכונן גם ספק כוח. ברצוני לחבר את הכונן לראוטר בבית דרך חיבור הUSB, עשיתי את זה בעבר ולא היו בעיות. העניין הוא אין לי אפשרות להכניס את הכונן פיזית לארון התקשורת, ואני מעדיף לשים אותו במקום יחסית מאוורר. לכונן אין חיבור רשת מובנה. יש לי נקודת רשת מסוימת בבית, וחשבתי לקנות מתאם מUSB לכבל רשת. אני יודע שקיימים מתאמים כאלה אבל אף פעם לא התעסקתי עם דברים מהסוג הזה ורציתי לדעת אם זה אפשרי. מה אצטרך לקנות בדיוק כדי שאוכל להכניס את הכונן לרשת מצד אחד ולהוציא אותו מהצד של הארון תקשורת? תודה לעוזרים! ניב
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, העבודה שלי טומנת בחובה טחינה של הזכרון הוירטואלי ושל הדיסקים הקשיחים ע"י כל מיני דברים כמו scratch disks של פוטושופת זיכרון וירטואלי עצמאי של זיבראש ועוד. לאחר שחשבתי על SSD הבנתי שאמנם SSD ישפר את הביצועים בצורה משמעית, אך לתקופה קצרה שכן המגבלה על מספר הכתיבות לדיסק תשחק מהר מאד. כעת אני מעוניין לברר כמה פרטים לגבי מערך RAID. דיסקים אצלי נוטים לסיים את חייהם מהר ולכן חשובה לי יתירות במערך RAID להבנתי מערכי RAID עם יתירות דורשים בקרים כדי לעבוד בצורה נורמלית. בנוסף אני לא רוצה להתקע עם מערך רייד מבוסס לוח אם בו אני כבול ללוח האם שלי מבלי יכולת להעביר אותו למחשב חדש. עם כל זאת, אני לא מעוניין לקנות בקר RAID או FAKERAID כרגע שכן אני מבין שהם די יקרים (סבי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הורכזו ב CES הדור החדש של כונני הSSD Micron C400 - שמתהדר במהירות קריאה של 415מג"ש ובמהירות כתיבה של 260מג"ש Ocz Vertex 3 - בעל מהירות קריאה של 550מג"ש ומהירות כתיבה של 525מג"ש . הSSD האלה הם SSD לשוק היוקרתי ולכן גם יעלו בהתאם , למרות שהמהירות מסחררת אני מנסה לחשוב האם מערכות ההפעלה, התוכנות והמשחקים ידעו לנצל את הטכנולוגיה שהכוננים מביאים לשוק , כבר דובר בעבר על בעיות של תוכנה שלא מתאימות לחומרת ה SSD. אישית יש לי 2 כונני Vertex 2 במערך raid0 שמגיע למהירויות של הכונן בודד מהדור החדש ובבדיקות תוכנה הSSD לא מגיע למהירויות שמדהימות שהוא יכול להגיע אליהן בעבודה,משחקים,וכו' , לפי דעתי ואחר בדיקות רק תוכנות בנצמארק יודעות לבדוק ולהגיע למהירות המקסימלים של…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב DVD חדש לפני חודש הוא חיבר אותו הכול עבד סבבה רק עכשיו המחשב לא קוראה את הצורב שאני ניכנס למחשב שלי אני רואה שאין לי את הכונן ושאני ניכנס למנהל התכנים אני רואה את הצורב עם סימן קריאה. ואין לי איך להתקין את הדיסק של הDRIVER כי אין לי כונן דיסקים. ניסיתי הכול לפרק אותו ולחבר מחדש ניסיתי להסיר אותו דרך מנהל התקנים וזה לא עזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף הצורב הוא LG GSA-4167B
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ceedo.com/
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל חשמל רגיל (MOLEX) לכבל חשמל SATA במה צריך להשתמש לדיסקים קשיחים SATA ? מה קורה אם מחברים את שתיהם בו זמנית? תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלוח שלי אין תמיכה לחיבור SATA ומקריאה בפורום אני רואה שהדיסקים הקשיחים עוברים לחיבורי SATA אם בעתיד אני ארצה להחליף או להוסיף דיסק נוסף - האם יש מתאים לכך? אם לא - האם המשמעות היא כי מי שיש לי היום לוח שאינו תומך ב - SATA יהיה בבעיה? (האם החברות יפסיקו לייצר דיסקים ATA?)
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול את עצתכם לגבי חיבור 2 דיסקים קשיחים Maxtor 80GB S-ATA Seagate 250GB S-ATA יש לי המון קבצים משותפים וכמו כן חומר חשוב כגון תמונות וסרטים ברור לי שתציעו שמערכת ההפעלה תשב על ה80 והחומר על ה250 יש לציין שה250 דיסק דנדש, וה80 בן 3 שנים אם זה משנה משהו בכלל דבר נוסף, לא אמורה להיות בעיה של איטיות כלשהי מעבודה עם 2 הארדיסקים נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-