אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB לפני שבוע וחצי שבועיים עדכנתי לו את הקושחה והעברתי לשימוש ב- AHCI והוא עבד באמת קצת יותר טוב היום בלימודים הוא עבד כרגיל, והעברתי אותו למצב שינה כשנגמר השיעור. עכשיו הוא לא מתעורר מהשינה, רושם non system disk ולא מעלה בכלל את המחשב. לא עזר הוצאת סוללה ושינוי מצב SATA מה אפשר לעשות? בבדיקה של הכונן בביוס הוא נראה תקין, הביוס לא ממש משוכלל ואין הרבה אפשרויות שם. הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בלו ריי למחשב שיקרא את כל הפורמטים של וידאו HD שיקרא כל הפורמטים של אודיו HD תומך ב- HDCP
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני תומך WiFi, בכדי שאוכל להתחבר אליו ממכשירים ניידים(אנדרואיד + אייפד). הצורך העיקרי שלי הוא הזרמת סרטים, כך שחשובים לי שלושה קריטריונים בהקשר זה - האם ניתן לגשת לסרטים בכונן דרך תוכנות צד שלישי(דוגמא VLC)? אני יודע שהעניין יכול להיות מעט מסובך באייפד(באנדרואיד אני משוכנע שניתן לגשת לסרטים דאך תוכנות אחרות בטלפון). האם יש תמיכה בכתוביות חיצוניות(SRT) באפליקציה של הכונן/דרך אפליקציות צד ג'? האם המכשיר מאפשר הזרמת סרטים בצורה חלקה לגמרי, ללא תקיעות ואיכות HD? הכוננים ביניהם אני מתלבט הם - SanDisk Connect Wireless Flash Drive SanDisk Connect Wireless Media Drive Seagate Wireless Plus GoFlex Satellite Wireless Corsair Voyager Air אציין שה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא האם הביצועים האלו טובים לדיסק הקשיח הנ"ל? והשאלה השניה היא למה זה עובד רק על ATA100??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מה שנקרה ענן לשימוש ביתי/ או HARD DISK עם גישה דרך הראוטר. המטרה היא סך הכל ביתית - אחסון סרטים, סדרות מוזיקה וכו' על כונן. נראה לי פשוט נח שזה מתבצע אלחוטי. ראיתי בבאג את MY DITTO. מצורף קישור http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10336 מישהו מכיר ? אפשר לקבל חוות דעת. ראיתי גם עוד אופציה שיש ל- WD. מצורף קישור http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en&fid=wdsfMyBook_Live מישהו מכיר את המכשיר? באופן כללי, אפשר לקבל חוות דעת על המכשירים האלו? האם משתמשים בהם ? תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43661[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
במקום דיסקים/DVD עם התקנות של Windows, Office ושאר תוכנות, האם אפשר להעביר הכל ל DOK ולהתקין הכל משם? 1. מה בנוגע להתקנות הדורשות Bootable CD (כגון התקנת Windows)? כיצד ההתקנה תתבצע ובמה זה תלוי? א. האם המחשב חייב לאפשר אתחול מ DOK, והאם גם מחשבים ישנים מאפשרים זאת? ב. כיצד על קבצי ההתקנה להשמר על ה DOK? האם כ ISO (אני מניח שלא)? האם תחת אפשר תחת תקייה או שחובה פריסה ב Root? 2. בנוגע לכל שאר ההתקנות, אני מניח פשוט כדאי לשמור אותן כ ISO או כתיקייה עם קבצים פרוסים? האם עדיף ISO מכיוון שיש תוכנות המחייבות התקנה מדיסק (ואז להשתמש ב Daemon Tools)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-ultra-ii-%d7%91-msata-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הכונן הזה ב 141$ לפני משלוח (15$) + מיסים בישראל. האם הכונן הזה מומלץ? אני מתכוון לשלב אותו במחשב חדש (שמיועד למשחקים) שאני רוצה להרכיב יחד עם i7 4790. חיפוש בפורומים העלה רק ביקורות (טובות מאוד), אבל מלפני שנה... אשמח לקבל המלצה בקשר לכדאיות הרכישה. תודה, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס בקר SAS במחשב וחיברתי הארד דיסק SAS.(התקנתי את הבקר) לא מצליח לראות הדיסק מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד דיסק נייד כמה שיותר קטן מבחינת הגודל החיצוני. תכולה : 20-40 GB הצעות....?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע במחשב מותקנת המערכת הפעלה על HD של סיגייט. על מנת להפיח בו חיים מחדש (בכל זאת עברו שבע שנים) חשבתי לרכוש SSD על מנת שהמחשב יחזור לרוץ מהר. אשמח להצעות. תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצאתי את זה בזאפ: http://king-pc.co.il/product/hgst-3tb-h3u30006472s לא מצאתי עוד אף דיסק קשיח בגודל הזה שמתקרב למחיר הנמוך הזה. אבל, לצערי, אני לא מכיר את החנות ולא הצלחתי למצוא ביקורות על הדגם. מתלבט אם לרכוש או לא, אשמח לעזרתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני דיסקים זהים של 1.5T שנקנו מפנדה לפני כשנה. לאחרונה המחשב הפסיק לזהות את הדיסק השני מבין השניים. פתחתי את המחשב, ניתקתי וחיברתי את כל החיבורים (SATA וחשמל) והדיסק חזר לעבוד. כעבור יומיים המחשב שוב לא זיהה אותו (לא בביוס ולא בכלל). פתחתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים וחיברתי את החיבורים בהצלבה (בשביל לבדוק אם הבעיה בדיסק או בלוח). הדיסק חזר לעבוד וכעבור מספר שעות שוב המחשב לא זיהה אותו. לדעתי מדובר בבעיה בדיסק שבאופן רגיל הייתי שולח אותו להחלפה לאחר העברת החומר לדיסק אחר. אבל, לפי מה שהבנתי פנדה מחשבים סגרו את הבאסטה. השאלות שלי הם קודם כל מה יכול לגרום לתופעה המוזרה הזו ? ומי היבואן שממנו פנדה רוכשת את הדיסקים ושאמור לספק את האחריות בהנחה שפנדה כבר לא קיימים ? (אי…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אחד מהלפטופים הבאים ולהוסיף להם SSD, עדיין לא החלטתי איזה, ומחיר ה SSD ישפיע על ההחלטה שלי. Dell Inspiron 13 7347 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 7mm אם הוא אז הוא בא עם 500GB HDD שאני יחליף בSSD של לפחות 256GB, בגלל שהוא הכי זול מהשלושה ואין בו אפשרות להשאיר את ה HDD, אפשר לשקול SSD יותר גדול. Lenovo Yoga 2 13 יש לו חיבור SATA רגיל לכונן 2.5" 5mm וחיבור נוסף של M.2 אם הוא אז אני יקנה את הגרסא של 500GB HDD ויוסיף SSD של 128 או 256 יש אפשרות גם לקנות אותו עם SSD 256GB ולהוסיף HDD, אבל בגלל שזה HDD מיוחד יש בערך שני גרסאות מתאימות, בערך ב- 100$. הבנתי שיש לו גם רשימה לבנה של רכיבים שה-BIOS יתמוך בהם. (אם כי יכול להיות שזה נכון רק לגבי כרטיס רשת) http…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בעבר קניתי מארז חיצוני לדיסק פנימי, של חברת silverstone. זה היה עובד כמה דקות, עד שזה היה נעלם לחלוטין(כנראה בעקבות מצב IDLE), ולא רק שלא ניתן היה לגשת לדיסק, אלא שגם היה צורך לכבות את המחשב ידנית. על USB2 זה פעל בסדר, אז הסקתי שיש לקופסא הזאת בעיה עם USB3(אמרו לי גם משהו כזה בפורום הזה). עכשיו קניתי דיסק חיצוני seagate backup plus slim 2tb- אותו סיפור. על usb3 הוא נעלם מהר מאד(בכלל לא רואים שהוא קיים בmy computer) , אך על USB2 פועל. המסקנה היא כמובן שהבעיה נובעת מהUSB3 שלי...מחפירה בגוגל לא מצאתי יותר מדי, חוץ ממאמר אחד של WD(שלא אמור להיות רלוונטי לגבי סיגייט או סילברסטון..) שטוען שעם הUSB3 קונטרולר של אינטל יש לכבות advanced power managment. http://wdc.custhelp.com/app…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש צורב שקט שיהיה יותר נגן מאשר צורב כך שהמהירות ויכולות הצריבה פחות מענינות... זה חייב להיות אחד שחור מהדגמים האלה - LG GSA-H12N x18 Multi DVD-Recorder Black Bulk NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk Sony AWG170AB2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe Black Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112BK Black או אחד מהלבנים האלה: Sony AWG170A-B2 Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 18X Oem ASUS DRW-1608P3S Samsung DVD-RW S182M x18 Lightscribe TEAC DVDRW DV-W516GDM NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk LG GSA-4167 x16 Multi DVD-Recorder Bulk מה הכי מתאים מבחינת ביצועים ושקט?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-