אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3520, והסיבה שקניתי אותו היא בעיקרה הכנת דיסקים בפורמט DVD עם הסדרות האהובות עליי. לאחר "השגת" הסדרות, קודדתי אותן לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress, ככה שבסך הכל קיבלתי 7 קבצים בגודל כולל של 4200 מגה. לאחר מכן הפעלתי את NeroVision במטרה לצרוב דיסק DVD עם תפריטים מותאמים, כדי שאני יוכל לראות גם במכשיר ה DVD הבייתי. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מבצע זאת, ניסיתי קודם על דיסק רב פעמי DVD-RW X4. הצריבה הלכה חלק וללא בעיות, והדיסק נקרא היטב במכשיר הבייתי. שמח ומאושר דחפתי דיסק רגיל לצורב (RITEK DVD-R X4) וביצעתי את אותו תהליך שוב. לצערי הרב קיבלתי הודעת שגיאה באמצע הצריבה, והצריבה כמובן נכשלה. אמרתי לעצמי שאולי זו תקלה בדיסק...וניסיתי שוב, אך שוב אותה …
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
יש לי ssd בתור דיסק של מערכת הפעלה , ועוד דיסק HHD לשאר התוכנות . בHHD יצרתי מחיצה בשם K ואת כל הקבצים הזמנים העברתי לשם. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט למחשב אני מקבל את ההודעה הזאת : "one of your disks needs to be checked for consistency" ורשום שזה למחיצה K .. ואז זה עושה את הבדיקה של הקבצים והמחשב עולה . עשיו אני רוצה לעשות בדיקת שגיאות למחיצה(K) אבל אני מקבל את ההודעות הבאות ורציתי שתגידו לי מה זה אומר ? והאם אפשר להמשיך בבדיקה או שזה יעשה נזק ? (עריכה: במדריך שאמרו ליצור את המחיצה (K) כדי להעביר את הtemp אליו אמרו לפרמט ל FAT32 כדי למנוע איחוי דיסק אבל עכשיו בדקתי וwindows כן עושה למחיצה איחוי מתוזמן... אז השאלה השניה - זה האם לבטל את האיחוי למחיצה או להשאיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום! חיפשתי מארזים לכוננים חיצוניים שתומכים ב-USB 3.0 במחיר סביר ומצאתי שתי אופציות: 1. Thermaltake Max 5G קישור (סקירה - ללא חסרונות, נראה לכם אמין?) 2. HornetTek Viper-U3 3. Vantec NST-310S3 הנטייה שלי ללכת על הטרמלטייק בגלל השם, המאווררים והחו"ד החיוביות (גם באמזון). על מה כדאי ללכת? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז אני עכשיו אצל שכן שובר תראש למה הצורב לא עובד, הוא עובד עם הנרו החדש, בכל מקרה התקנתי דרייבירם מחדש ניסיתי תוכנה אחרת וזה לא עוזר. הצורב כן צורב מדי פעם ומה שקורה זה שהוא משלים את הסימולצייה ובצריבה עצמה הוא עוצר באמצע, כבר הרס לי מעל 10 דיסקים מה אני עושה? נ.ב הדגם הוא MP7204A
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 3 כוננים ובכולם ביחד יש 180GB אני רוצה להמיר את מערכת הקבצים באחד מהם בלבד לNTFS מFAT32. בגלל שמערכת FAT32 לא תומכת בקבצים הגדולים מ4GB. ויש לי כזה קובץ לפתוח בRAR. בקיצור איך אני עושה את זה? והאם צריך למחוק את כל מה שיש בכונן בשביל זה??? עריכה: אהה כן ואם אפשר תביאו הסבר על 2 מערכות הקבצים והיתרונות והחסרונות של כל אחת מהן...סתם שאני אדע =] תודה מראש לעוזרים. עוד עריכה: אני חושב שפתרתי כבר את הבעייה לבד מצאתי מדריך הנה: http://planet.nana.co.il/faq2004/guides/windows/xp/ntfs.html אני רק מבקש שתגידו לי אם המדריך הזה בסדר ואם הוא נכון. רק תגידו אם זה לא ימחוק לי כלום מהכונן שאני ממיר את מערכת הקבצים??? והאם המרה עם התוכנה Partition Magic יותר בטוחה מאשר שיטת הה…
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו תוכנה מומלצת לגיבוי של הpartition עם מערכת ההפעלה? (2 הפרטישנים מפורמטים בNTFS) התוכנה לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
- ישמש להרצת משחקים. - שיהיה שקט. - שיהיה מעל 1 וחצי טרה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
*אוקי אז ככה, קודם כל יש לי צורב, אין לי שמץ של איזה חברה הוא (לא רשום עליו כלום..) שנקנה יחד עם המחשב לפני 3 שנים בערך, המהירות המקסימלית שלו היא 16 והייתי צורב על דיסקים של מאקסוול עד עכשיו בלי בעיות. היום ניסיתי לצרוב משהו (מאותה חבילה של דיסקים) והמהירות המירבית שנרו הציג הייתה X4 והקטע שזו חבילה ישנה שכבר השתמשתי בהרבה דיסקים מתוכה על X16 וזה קצת מטריד.. ממה זה נגרם ואיך אפשר לתקן את הבעיה הזו..? השאלה השניה שלי היא בעצם על צורבי DVD של Nec 3520 ,LG 4163B מה שהבנתי מהביקורות היה הקטע שלLG של DVD-RAM* ולנק יש *אוברספידינג וFW* רשמי או לא רשמי לא ממש הבנתי את זה. מישהו יכול להסביר לי את המונחים האלו? אגב כשאומרים אריזת OEM מתכוונים שמקבלים רק צורב? אז כמה עולים הכבלי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בנפח 120/128GB, כרגע אני מתלבט בין 4 הדגמים הראשונים פה בעמוד: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל לא באמת מבין מה לבחור, עצות? (אני לא נעול על החנות הזאת, ככה שאפשר להציע ממקומות אחרים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צריך המלצה לDOK עד 200 ש"ח לפחות 256MB אני שואל כי אני לא מבין בזה ממש וגם 200 שקל זה הרבה בשבילי אני רוצה לקנות את הכי טוב במחיר הזה...
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי חבר שפירק את הכונן ממחשב נייד של HP. SSD 80GB HP P/N 487613-002 שווה לקנות ב-450 ש"ח? האם זה הגרסה האשונה של ה-SSD או השניה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו שמבין בכוננים יוכל לסייע בהמלצה על דגמים מועדפים ומומלצים עדיפות לכאלו עם סנסור להגנה למרות שלא הופך את זה לתנאי בל יעבור בתודה מראש על מנת להבהיר הכוונה לכונן 2.5 אינץ שאמור לשמש ככונן פנימי או משני במארז למגירת ה- cd במחשב נייד
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים קשיחים ישנים ((IDE) שאני מעוניין לאחסן ולשמור. כיצד לאחסן אותם ע"י שישרדו מקסימום זמן ? היכן ניתן לרכוש ניילון/שקית אנטי סטטית ?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-