אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס אחסון יוקרתי בממשק PCI-Express פיזי אמור להוות את הופעת הבכורה המסחרית עבור בקר ה-Phison E26 המבטיחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
הרחבת אחסון עבור קונסולות ה-PlayStation 5 ממשיכה לעורר עניין משמעותי אצל היצרניות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
- 1 follower
-
-
חברות האחסון ממשיכות לעשות הכנות לקראת הפיכתם של מוצרי אחסון בדור ה-PCI-Express 5.0 לחזית הלוהטת החדשה בשוק הביתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
האם הורדת ה-DRAM מכונני ה-NVMe המודרניים תסייע להפחתה אפקטיבית מתבקשת במחיריהם או שלא תצליח להוכיח את עצמה בהיבט הביצועים? בקרוב יהיו לנו תשובות באדיבות WDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג אחסון ה-NVMe הצעיר מוסיף לצמוח במהירות עם דגמי PCI-Express 4.0 נוספיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
זיהום במפעל ייצור שבבי הבזק שהוביל לאובדן כמות אדירה של מוצרים פוטנציאליים עתיד לתת אותותיו כבר בתקופה הקרובה - עם מחסור אצל יצרנית בולטת אחת, חגיגה אצל המתחרות ומחירים תופחים עבור הצרכנים שבקצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מרכיב מחשב למטרת משחקים ועריכה ( Premiere\Photoshop), המערכת הפעלה והתוכנות יהיו על הכונן הזה, יש בנוסף כונן samsung 970 evo plus 2TB, חשבתי על samsung 980 pro nvme m.2 1TB, ראיתי באמזון שיש את אותו דגם עם צלעות קירור, ההפרש במחיר לא גדול (הקנייה תעשה דרך אמאזון) האם יש סיבה לקנות את הדגם עם הגוף קירור ? (ראיתי הרבה שירשורים שהוא מיועד יותר ל PS) דבר שני האם הוא מתאים ללוחות אם, ההאם בהרכבה שלו צריך להוריד את הגוף קירור ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
החברה האמריקאית עושה שימוש ראשון מעניין בבקר SSD מבית InnoGrit - עם ביצועים מבטיחים על הדףלכתבה
-
- 0 תגובות
- 340 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
- 2 followers
-
-
אני משתמש בזה להעברת מדייה בין מחשבים כבר יותר מחודשיים ללא כל בעייה ופתאום בשבועיים האחרונים המחשב המריץ WIN 7 רואה את המתאם כדיסק בגודל 0 בייט כשהוא מחובר למעט החיבור USB (חיבור USB2) בקדמת המארז... המחשב השני (WIN10) רואה אותו כדיסק תקין בלי שום בעייה. מה שמוזר שזה פתאום קרה, בעבר הכרטיס SD עם מתאם ה USB עבד היטב בכל חיבורי ה USB רעיונות כיצד לפתור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רמות המחירים המוגדלות בגזרת האחסון בתקן PCI-Express 4.0 מושכות שחקניות חדשות - וזה כולל את יצרנית החומרה הטאיוואנית הגדולהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 352 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר שימוש של שנים בשירותי סנכרון דוגמת Dropbox, אני מעוניין לרכוש NAS לצורך גיבוי וסנכרון כלל המידע - ואין לי מושג איך להתחיל את החיפוש בנושא. אני רואה הרבה המלצות על synology ו-QNAP, כמה bays מומלץ לרכוש? אילו כוננים? כמה רעש המכונה מייצרת וכיו"ב. הצרכים שלי מפורטים מטה. אשמח לעזרתכם. נפח גיבוי: כ-6TB. שימוש: משרד ביתי, שימוש פרטי. תוכן הגיבוי: מסמכים, קבצים שונים עד נפח 1GB לקובץ, המון תמונות וסרטונים. מכשירים: 3 מחשבים ניידים, 1 דסקטופ. סנכרון עם ענן: בעקרון כן (הבנתי שאפשר לסנכרן עם S3). שימו בבקשה בצד את שיקולי אבטחת המידע בסעיף הזה. מודע אליהן. פיזי: המכשיר ישב במשרד הביתי שלי ולכ…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ההצטרפות המאוחרת שלה למירוץ האחסון המתקדם לא תפגום בהצלחה? הפרטים של דגם ה-NVMe הראשון מבית חברת הענק לפניכם בכדי לעזור לכם להחליטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
- 1 follower
-
-
כונן ה-MP700 עוד לא הוכרז רשמית, אבל יש לנו כבר גרף רשמי שמבטיח מהירויות העברה רציפות של עד 10,000MBps אשר מגמדים את כל מה שזמין בשוק ה-NVMe הביתי כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכנות לגל ההשקה הראשון של אחסון בעידן ה-PCIe 5.0 בעיצומן - והיצרנית הטאיוואנית מתיימרת להיות זו שתספק לנו את אחד מהדגמים המתקדמים והזריזים ביותר במסגרתולכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
גם מתאם ה-PCI-Express לארבעה כרטיסי NVMe במערך אחוד יהנה משדרוג לדור החמישי של הטכנולוגיה, עם הכפלה פוטנציאלית של מהירויות ההעברה האפשריות בדרך לקבל נתונים שנשמעים פשוט דמיונייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי WD ELEMENTS 12T איך אפשר להפוך אותו לכונן רשת/ענן ביתי ??
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מהיר ככל הניתן, ועדיפות לאחד כזה שאפשר להחליף כונן מהר, כלומר ללא ברגים. אפשר מחנות בארץ או מחו"ל. תודה האם צריך להקפיד על KEY? אני לא מבין בזה לכן צירפתי צילום של הכונן כדי שהחיבור יתאים.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-EX100U של החברה האמריקאית יוכל להגיע למהירויות העברה של עד 1,600MBps - אם יחובר אל ממשק מתאים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-