עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כאילו חסר צרות בעולם, מתברר שיש פירצה מכוונת בכונני הרשת של חברת WD. https://www.gadgety.co.il/195450/wd-mycloud-backdoor-revealed/ ראו הוהרתם !

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by liav12,

זה מה שאני מסוגל להוציא כעת..יש משהו טוב על הפרק? אם נבקש עזרה קצת מאבא אולי אני אוכל לקנות את ה H20 Iriver שנראה לי חמוד רצח וגם 20 גיגה, מה אתם אומרים, יש משהו אחר יותר טוב עם איכות שמיעה טובה יותר? דרך אגב ראיתי שיש גם נגנים עם חיבור קטן ומוזר כזה לאוזניות, שלא מתאים לכל אוזניה, אז אם אפשר עם החיבור הנורמלי לאוזניות.. תודה!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. שלום, מעוניין בהמלצה על צורב חיצוני לחיבור למקינטוש נייד. התקציב קצת נמוך - כפי שמצוין בכותרת -400-500 ש"ח. אם מדובר בזבל אמיתי במחירים האלה - מהי המלצה טובה בתקציב גבוה יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by davis5,

ביום שישי עשיתי טעות איומה ובמקום לעשות copy to עשיתי move to לעבודות שלי מתחיחלת הסימסטר לתוך הDISKONKEY כך שהחומר לא נשמר במחשב ועכשיו diskonkey מזוהה כunknown device ניסיתי בכמה מחשבים ואותה בעיה בכולם לכל המחשבים יש win xp sp2, הdiskonkey של חברת M-system לאמצאתי דרייבר לwin xp רק ל98 יש איפהשהוא דרייבר לdiskonkey הזה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by grove,

בשעה טובה קניתי פירמטתי ואני מתחיל להריץ עליו בדיקות ולהעביר ולמחוק קבצים על פניו כרגע נראה כדיסק אמין שקט ולא מתחמם תודה לחברה שהמליצו עליו בסטיקי מחיר לא רע ובKSP הוא היחיד שיש של סמסונג והם הפסיקו להביא את הUJ רק SJ

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by x-dude,

אמרו שתצא ב 10,אחר כך ב 18...אנחנו כבר ב 20 ועדיין כלום (כן אני מודע לכל הקושחות הלא רשמיות,אני מעדיף לחכות לרשמי).

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

8. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.0 אולי כדאי אפילו להעביר לכאן.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. והמחירים כבר בקרוב יתחילו לרדת בהדרגה. http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by SUPER300,

אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום כעת יש לי במחשב הקרד דיסק של סמסונג מסוג סאטה 2 בנפח 160 גיגה. אני מעונין להוסיף עוד הרדיסק. האם להוסיף 160,250,320? ואלו מבין הדגמים לבחור?(אני מחפש איכות ועבודה טובה ) 160 גיגה: 1, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600JS נפח 160GB 2,דיסק קשיח מבית Western Digitalדגם WD1600AAJS 160GB 3, דיסק קשיח מבית Hitachi/IBM דגם Deskstar 7K160 נפח 160GB 4, דיסק קשיח מבית Western Digital דגם WD1600AAJB נפח 160GB 250 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3250410AS נפח 250GB 2, כונן קשיח Western Digital נפח 250GB דגם WD2500AAKS 320 גיגה: 1, כונן קשיח מבית Western Digital דגם WD3200AAKS 320GB 2, כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3320613AS נפח 320GB תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by theDeath,

שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי שאלה בנושא RAID שלא הצלחתי למצוא לה תשובה: 1) האם דיסקים (IDE/SATA) שהותקנו על RAID תחת בקר אחד יצליחו לעלות על בקר RAID אחר? האם במחשב אחר? 2) במיוחד, האם דיסק שהותקן על RAID-1 יצליח לעלות בחיבור ישיר (ללא RAID בכלל)?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Patriot 16G XT BOOST 150X USB2.0 DOK אני שוקל לרכוש אותו .לא ראיתי הרבה תגובות עליו ברשת. איך הוא מול המקבילים 16GB ? תודה מראש אדי

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by danidi,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by Lol10k,

שלום. הוספתי לHD SATA שלי עוד אחד קטן ATA עם FLAT CABLE (אם זה משנה) והתקנתי עליו XP. אחרי כמה ימים,שמתי לב שהוא מחובר למחשב,שאני מעלה את הHD השני (הגדול,הרגיל) הוא מעלה את הווינדאוס ואז נתקע,ככה שאני לא יכול גם לפרמט אותו דרך הווינדאוס. ושאני מעלה את הקטן,הוא כותב שאי אפשר לקרוא את הHD. ושניסיתי שרק הוא יהיה מחובר ולהפעיל לינוקס מCD,הדיסק נתקע בשלב כלשהוא,ושאני מכניס דיסק הפעלה של WIN הוא כותב לי שאי אפשר להתקין על הדיסק הזה כלום וגם לא נותן לי אפשרות לפרמט אותו. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. התוכנת בדיקה של WD DETA LIFGUARD DIAGNOSTIC "...... אפשר לסמוך עליה ? שתגיד נתונים נכונים ? לאחרונה אני חושש לחיו של ההרדיסק שלי ... עכשיו מה בוחרים כאן ? QUICK TEST ...או EXTENDED TEST ? נ.ב מנהלים לא להעביר לפורום תוכנות בקשה , שם לא ידעו על מה אני מדבר בכלל כי זו תוכנה שבאה עם קניית הרדיסק חדש של WD RETAIL .

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. הבנתי מכם ומכתבות באינטרנט, שלכל תא SSD יש יכולת מוגבלת לכתיבה מחדש. השאלה שלי היא, מה בעצם קורה כאשר ישנו נסיון כתיבה לתא מסוים, והפעולה הזאת "לא צולחת"? האם הבקר של הכונן בהכרח מזהה את זה ומעביר את הפעולה לתא אחר, או שייתכן מצב של שגיאת כתיבה שתוביל לקובץ פגום? הנה קישור שבו נטען ש"שחיקת SSD יכולה להוביל לטעויות דיסק אחרי מספר חודשים של שימוש"...אין לי שמץ מי כותב את זה ומה בדיוק הבסיס לזה, אבל אשמח להסברים. http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp אציין שאני מתכוון לשימוש בSSD על ווינדוס 7, או כל מערכת הפעלה שעברה אופטימיזציה לSSD.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by lioron7,

האם זה פוגע שמשתמשים בצורב ככונן עיקרי? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by ITA,

ה-FIRMWARE הרשמי באתר SAMSUNG הוא R701 אבל ניתן להוריד ברשת את R702. האם יש למישהו נסיון עם 702 ויודע אם הוא אמיתי? האם הוא תואם לכונן שנמכר בארץ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ramboIL,

מישהו יודע אם יש איזה חנות מחשבים באזור גוש דן שפתוחה בשבת / מוצאי שבת ? אני צריך לקנות דיסק קשיח פנימי (ורוב החנויות שהן לא חנויות מחשבים מחזיקות רק חיצוניים) אה, ובאג פתוחים, אבל הם גנבים, הם לוקחים על WD 500 SATA, חמש מאות ש"ח, כשבמקומות נורמאליים זב בסביבות שלוש מאות חמישים ...

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by tintin,

המחשב מיועד למשחקים ולעריכת סרטים. יש לי מחיצה נפרדת של 100GB מתוך ה500 שעשיתי בDISK MANAGMENT בWINDOWS למערכת ההפעלה בלבד השאלה אם זה מוריד בביצועים? והשאלה העיקרית היא: אני רוצה להוסיף כונן קשיח של 500 עדיף יותר אבל התקציב מאפשר רק 500. יאוכסנו בוא קבצי מידע של תוכנת העריכה המקצועית והכבדה AVID ואולי כמה משחקים. השאלה אם ההפרש של 110 שקל הין הגרסה של ה16MB ל 32MB BUFFER מצדיקה את הביצועים? אני רוצה לקנות את הסדרה החדשה של SEAGATE BARACUDA 11 שמגיעה לביצועים של ה RAPTOR לפי השוואה שראיתי. האם זה הכונן של הסדרה החדשה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2002&products_id=19658 והאם זאת חברה מומלצת? תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.