עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by raz391,

אני הרבה זמן מנסה להשיג תשובה לשאלה: האם מהירות הצריבה משפיעה על איכות הצריבה (בהנחה שאני משתמש בדיסקים איכותיים) מאחר ואני מוסר סרט ללקוחות (DVD) ולעיתים במס' עותקים ולא ארצה לקבל טלפון שיש "קפיצות בדיסק" בתודה מראש רז

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. שלום, שלחתי את הצורב שלי לתיקון במסגרת אחריות וקיבלתי במקום צורב אחר(לא יודע אם חדש), אני רוצה לדעת אם הצורב שקיבלתי הוא בסדר לעומת מה שהיה לי. היה לי: NEC 5170A ומה שקיבלתי: NEC AD-7200A מה אתם אומרים? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by gurden,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני הולך להקים מערך רייד 5 על שרת עם 4 דיסקים של 500GB. על אחד מהדיסקים מותקנת מערכת ההפעלה בפרטישן נפרד 40GB מערכת הפעלה 460GB Unalocated. סה"כ יהיו 4 דיסקים של 460 ג'יגה כביכול, ברייד 5. עכשיו לשאלה... נניח שהולך כונן אחד משלושת הכוננים שלא מחוברים ברייד.. אין בעיה. מה קורה שהולך אותו כונן שנמצא אומנם ברייד אך הפרטישן של המערכת הפעלה לא נמצא ברייד. האם יהיה אפשר לשחזר את המערך אחרי קריסה שלו ? האם אוכל להתקין כונן חדש ועליו מערכת הפעלה ושחזר את המערך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by MasterMan,

לפני 3 ימים רכשתי את הצורב הזה מדגם GSA-H42N כאשר חיברתי אותו הוא עובד והכל טוב ויפה איתו אבל כשבאתי אחרי איזה שעה לנגן סרט איתו לפתע ראיתי שהוא בכלל לא קורא דיסקים יותר פתחתי את מארז שלי והוצאתי אותו מהחיבור לכמה שניות ואז חיברתי אותו ואז ניגנתי את הסרט אחרי שעה יותר מאוחר רציתי לקרוא דיסק והוא לא הגיב לי יותר יש מצב שהצורב הזה הוא דפוק מהצירן ככה שאני סתם מבאוס עליו כל פעם שאני רוצה לקרוא דיסק אם כן מה הבעיה שלי איתו ואם שווה לי לקנות דגם שתומך SATA

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. האם הארדיסק Maxtor 6 Y120P0 SCSI 8 MB ATA יותר מהיר מWD 250 16MB SATA2? אולי הוא יותר מהיר בגלל הSCSI?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by bagetrek,

אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by EnerGy,

שלום! כאשר אני צורב, הDMA לא עובד ולכן ניסיתי ללכת למנהל ההתקנים ולהפעיל אותו, אבל הצורב פשוט לא מופיע תחת ATA CONTROLLERS או משהו דומה. נמצא שם רק הדיסק הקשיח (ATA DISK) ולא הצורב שאמור להופיע כATA CDROM אם אני לא טועה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by benyben,

בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם, כמו מה שכתבתי בכותרת, אני מחפש צורב DVD, תומך DUAL LAYER, אמין, שצורב מדיות CD-R באיכות גבוהה (בלי פגמים) ותומך בצריבה במהירות נמוכה (X2, X4 או משו כזה).. אני תקליטן, ולכן אני צריך לצרוב במהירות נמוכה מאוד.. וכמה שיותר איכותי.. על מדיות של Taiyo Yuden.. נכון לעכשיו המליצו לי על ה Pioneer DVR-212DBK , שהוא צורב איכותי כביכול.. אבל המהירות הכי נמוכה שלו ב-CD-R היא X10. רציתי לדעת עם יש עוד אפשרויות, תודה רבה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by shtroodeizerl,

שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  16. טוב אז ככה.. יש לי דיסקים של FORTIS שקניתי פעם מ *****.. לפני 4 חודשים בדיוק שקניתי את המחשב עם הצורב DVD. הדיסקים האלה כאלה גרועים.. אני צורב סרט לראות בדיוידי ואז הוא מתחיל להתקע באמצע... אפשר להשתגע... לפני כמה ימים גיביתי 20 ג'יגה של מידע על גבי הדיסקים כי תיכננתי לפרמט.. עכשיו הצורב והגונן דיוידי בקושי קוראים את הדיסקים האלה וחלק מהמידע הלך :s05: נותרו לי עוד 10 דיסקים בערך ואני לא רוצה לזרוק סתם.. אז אם אני יצרוב ב 2X ולא ב 4X המידע ישמר יותר טוב על הדיסק ואני אוכל לקרוא את הדיסקים בצורה יותר טובה? או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by mj23,

היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  21. עכשיו שטושיבה מוותרת על הHD DVD מתי להערכתם המחיר של הדיסקים ירדו למחיר נורמלי?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by shmil_y,

הייתי היום בחנות מחשב מוכרת לקניית HTPC חדש, והמוכר אמר לי כי הדגם של WD5000AAKS בעל 16MB יותר רועש מהדגם WD5000AVJS בעל רק 8MB - שני ההארד-דיסקים אותו מחיר. מהסתכלות במפרט של ההארדדיסקים לא ראיתי הבדל באקוסטיקה, וגם לא נראה לי הגיוני שהייתם ממליצים על הדגם של WD5000AAKS אם הוא היה רועש. האם אני יכול לקנות בלב שלם את ה של WD5000AAKS ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. היי לכולם, הודעה ראשונה שלי כאן אני צריך לבצע גיבוי ושחזור (לשם בדיקה) של שרת שמריץ server 2003 בשרת יש שני דיסקים זהים 160GB במערך רייד 1, כלומר הם עותקים זהים וסה"כ הנפח הכללי הוא 160GB העניין הוא שיצרתי אימג' של מחיצת הווינדוס של המערך - להלן C, שחזרתי את אותה מחיצה לשני דיסקים זהים אחרים בנפח 500GB וניסיתי לעלות מהם את המערכת במערך רייד זהה לקודם כשהדיסקים הקודמים מנותקים, כלומר לבדוק שבעת הצורך יהיה לי גיבוי מוכן.. אממה...זה לא עובד, זה נתקע אחרי Verfiying DMI pool data כלומר מתי שהוא מנסה לגשת לכונן ניסיתי גם בסאטא רגיל עם כונן אחד מחובר ועדיין לא עולה. ליצירת האימג' השתמשתי בCloneZilla מה אני עושה לא נכון? תודה לעונים

24. Started by cobmetal,

שלום אנשים ! היה לי מחשב שכתוצאה מקפיצות מתח נשרף הלוח ואיתו גם הדיסק הקשיח , כאשר הגעתי לחנות אמרו לי שהדרך היחידה לשחזר את המידע של ההארד הוא להשיג את החלק האחורי של הדיסק (מין כרטיס כזה שמתחבר להארד דיסק) , זהה אחד לאחד כמו שיש אצלי ורק ככה אני אוכל לשחזר את המידע , הדגם של ההארד דיסק שלי הוא WD 1600AAJS , והמספר הסידורי של הפלטה הוא מבקש עזרה במציאת פלטה תואמת כזו או דיסק קשיח זהה חדש או ישן , או שהאם קיים פתרון אחר . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה לצורב DVD-SATA עד 170 ש"ח. אם אפשר LightScribe יהיה נחמד ,אם לא אז לא .. תודה!

• 3 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.