אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
בנייד של דל, הנתונים הבאים: האם הארדיסק מתפקד כרגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה בנפח 160 או של סאמסונג או של wd אני לא יודע אבל תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עוד כמה חודשים בערך יורידו את המחירים של דיסקים 8 ג'יגה לצריבה למחירים נורמלים?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם יש תצורת רייד כלשהיא שמשתמשים בדיסק אחד והשני מגבה אוטומטית?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-