אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה הצורב שלי נכשל ביותר מידי צריבות כל דיסקים רגילים אני משתמש בדיסקים של ורבטים (שאני קונה מאופיס דיפו) הצריבה האחרונה היא שצרבתי סרט מקודד לVCD הצוריבה נכשלה באמצע ושתי הצריבות הקודמות הצריבה נכשלה בדיוק ב 99% או 100% כאילו ממש בסוף צרבתי סרטים כקובץ רגיל עכשיו יש לי אתה הצורב אולי כמה חודשים לא זוכר בדיוק צריך לבדוק ועשיתי לו עדכון קשוחה שקניתי אותו יש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל לבדוק אם הוא תקול? או שכדאי לי להזמין חדש? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי להחליף ראפטור של WD 36GB SATA 8MB להחליף אותו על זוג הארדיסקים של MAXTOR 120GB במערך RAID 0 הכונן או הכוננים מיועדים למערכת הפעלה ושיהיו מהירים כמה שיותר אז מה יותר מהיר ? הרייד או הראפטור למערכת ההפעלה ? והשאלה שניה היא : יש מקום שמוכר את הדגם שיש לי ? שהוא מוזכר למעלה הוא 8MB הוא SATA 36GB ושל WD כי מצאתי רק את החדשים עם 16MB ו SATA2 מי שמכיר חנות שמוכרת את ההארדיסק כמו שלי שישלח לינק של החנות. אם אפשר רק לכאלה שיש להם ניסיון עם זה וניסו כבר בשני הסוגים ויודעים מה יותר מהיר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איך הדיסק קשיח של SEAGATE 250GB מהדגם הזה? יש איתו בעיות מיוחדות? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4473 והאם מומלץ לקחת דיסק קשיח של חברה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
צריך מידע בכול הנוגע לההבדלים שבין מחיצות מערכת מחיצות NTFS לבין FAT32 . בבקשה ... ותודה לכול העוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
נניח שצרבתי כמה סרטים על DVDR, והמהירות הייתה גבוהה מדי. כשאני מנסה להעתיק את הקבצים להארד דיסק המחשב נותן לי CRC error (cyclic redundancy check). אני יודע באופן כללי מה ההערה הזו אומרת, אז מי שיכוול לפרט זה יעזור לי מאוד. הפתרון הפשוט הוא לפתוח את הפורטים באימיול ולהוריד את הסרטים שוב, והפתרון המסובך יותר הוא להוריד תוכנת cd/dvd data recover ולהשתמש בה. יש המון כאלה, כי חיפשתי בגוגל. איזו הכי טובה? על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד בגודל של 250-350GB. איזה הארד דיסק הכי מומלץ והכי משתלם לקנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא סקירות ברשת אבל לא מצאתי. מה שכן, הצלחתי למצוא סקירות של 500 GB אבל אני לא צריך כל כך הרבה מקום והמחיר שלהם גבוה מדי עבורי. מבחינתי הייתי קונה גם הרדיסק בנפח 250 GB (את ההיטאצי) אבל הדגם הספציפי שאני רוצה לא קיים יותר :'( אז אני נאלץ לעבור להרדיסקים של 320 GB. עכשיו, השאלה היא האם מישהו נתקל במבחני ביצועים/ השוואת של הנפח הזה ? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורבdvd, וראיתי שיש צורב בלו ריד, אני רוצה לדעת עם יש אותו בארץ? כמה או עולה? ועם כדי ליקנות בלו ריד או ליקנות לגיל
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
במחשב עם לוח אם התומך סאטא 2, אם ארכיב דיסק סאטא 2 כדיסק הבוט, וסאטא 1 כדיסק אחסון, האם הדבר יוריד ממהירות הגישה לסאטא 2 ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על DOK בנפח של 512MB-1GB תומך ב-USB1 וב-USB2 ביחד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מתכוון לקנות (מחר) HD ב 320 ש"ח WD3200KS יש רעיון למשהו יותר טוב באיזור המחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון הוא התחיל לצרוב ככה וזה ממש מעצבן , איך אפשר לסדר את הבעיה הזאתי, תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-