עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gurden,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול. אני הולך להקים מערך רייד 5 על שרת עם 4 דיסקים של 500GB. על אחד מהדיסקים מותקנת מערכת ההפעלה בפרטישן נפרד 40GB מערכת הפעלה 460GB Unalocated. סה"כ יהיו 4 דיסקים של 460 ג'יגה כביכול, ברייד 5. עכשיו לשאלה... נניח שהולך כונן אחד משלושת הכוננים שלא מחוברים ברייד.. אין בעיה. מה קורה שהולך אותו כונן שנמצא אומנם ברייד אך הפרטישן של המערכת הפעלה לא נמצא ברייד. האם יהיה אפשר לשחזר את המערך אחרי קריסה שלו ? האם אוכל להתקין כונן חדש ועליו מערכת הפעלה ושחזר את המערך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  4. לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה

5. Started by bagetrek,

אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by shtroodeizerl,

שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. טוב אז ככה.. יש לי דיסקים של FORTIS שקניתי פעם מ *****.. לפני 4 חודשים בדיוק שקניתי את המחשב עם הצורב DVD. הדיסקים האלה כאלה גרועים.. אני צורב סרט לראות בדיוידי ואז הוא מתחיל להתקע באמצע... אפשר להשתגע... לפני כמה ימים גיביתי 20 ג'יגה של מידע על גבי הדיסקים כי תיכננתי לפרמט.. עכשיו הצורב והגונן דיוידי בקושי קוראים את הדיסקים האלה וחלק מהמידע הלך :s05: נותרו לי עוד 10 דיסקים בערך ואני לא רוצה לזרוק סתם.. אז אם אני יצרוב ב 2X ולא ב 4X המידע ישמר יותר טוב על הדיסק ואני אוכל לקרוא את הדיסקים בצורה יותר טובה? או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by Ancient1,

העליתי כבר את הבעיה המוזרה שכשאני מעתיק , בודק תקינות הכל בסדר, מכה ,מדליק, בודק שוב ויש שגיאות CRC עשיתי המון בדיקות .. שתי שאלות כאשר הזכר USB נוגע במתכת מארז החשב יש ניצוץ קטן . למארז יש ספק 12V ו 5V משלו. האם זה נורמלי ?? Underpowered USB יש מצב שהUSB במחשב לא מספקים מספיק מתח. יש ל WD כבל USB שמתחבר לשתי כניסות כדי לקבל מספיק מתח. מישהו מכיר / ראה דבר כזה בארץ ? או מכיר אתר שמסביר איך לעשות חיבור כזה (ולקנות קונקטורי USB מתאימים - 2 *חיבור A )

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by PzD,

יש לי בעיה בסידירום.. לא הייתי בבית יומיים וחזרתי והוא משתגע הוא ניפתח וניסגר כמו משוגע.. אני עוד שנייה קופץ מהחלון.. זה לא וירוס וכלום... מה אתם מציעים לעשות?? לנתק אותו לחבר מחדש? משו?

10. כמובן , חוץ מהמחיר ....

11. כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by redead,

KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by kugi,

קיבלתי הצעה לכונן קשיח כלשהו שיש לו "16mb Cache" מה זה הזכרון Cache הזה ומה ההבדל בין 16 ל-8?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  15. מחפש מישהו שמוכר הארד דיסק דק של מחשב נייד, אז אם מישהו מוכר או מכיר מישהו שמוכר בבקשה תשאירו לי הודעה זה דחוף לי

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by jambo7,

האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. הורדתי את תוכנת הניסיון Acronis True Image בשביל לגבות מידע מהארדיסק שנדפק לי . יצרתי דיסק שיעלה כבוט , ואז הלכתי לפי מדריך מסוים איך לבצע את הגיבוי של תיקיות או קבצים. בסיום לפי שהתהליך מתחיל הוא אומר לי בסוף שלא ניתן להמשיך בגיבוי בגלל שזוהי גירסת ניסיון . שאלה שלי למה זה ככה? מאיפה אני מביא גירסה מלאה לתוכנה הזאת? ועוד שאלה אולי יש דרך אחרת לגבות מידע דרך דוס אולי? תודה לכול העוזרים!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  20. שלום לכולם! לאחרונה, ניסיתי לצרוב דיסק DVD-R במהירות *8 ומשום מה הצורב צרב במהירות *4. ניסיתי לעדכן בעזרת הקושחה האחרונה 1.02 ומשום מה, כשאני לוחץ על קובץ ההפעלה, הוא פותח חלון שחור למשך שנייה ולא מעדכן כלום. הדיסק הנ"ל הוא של סילבר ליין ויכול להיות שהבעיה היא דווקא בו(?). כמו-כן, ראיתי שאמורה להיות אפשרות של עדכון בלייב של הקושחות, איפה אני מוריד תוכנה שתעשה את זה? בדקתי מנהל ההתקנים שהפקודה להשתמש ב-DMA מופיעה. אני ממש אעריך את העזרה שלכם, זה ממש מעצבן אותי, אני כבר חושב לחזור לחנות שקניתי ממנה ולהחליף את הצורב.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. Started by tront,

יש לי לוח אם GA-K8NF-9 יש בו SATA שיכול לעבוד במהירות 150mb/s ואני רוצה לקנות WD250KS שיש לו 300mb/s האם מישהו יודע אם אפשרי להגדיר בלוח האם שהSATA יעבוד במהירות 300mb/s ואם כן תפרטו? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  22. אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  24. שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.