אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
עוד כמה חודשים בערך יורידו את המחירים של דיסקים 8 ג'יגה לצריבה למחירים נורמלים?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, יש לי בעיה שכבר שני הארדיסקים חיצוניים נדפקו לי בשימוש סביר (לדעתי). הראשון היה 500 GB של סמסונג והשני 1TB של WD. שניהם היו ניידים ללא צורך בחיבור לחשמל. מה שיש לי בגדול זה - הכי חשוב לי - באזור 32GB של תמונות מכל הזמנים. אחרי זה יש סרטים וסדרות בעיקר, אבל זה תמיד אפשר להוריד מחדש. אני חושב לקנות הארדיסק חדש, אבל מקריאה בפורום וראיתי שמישהו רשם שהארדיסק כזה הוא לא אמין - מה שבהחלט הרגשתי בעצמי. חשבתי אולי את התמונות לשמור על DOK ? האם זה אמין יותר? ממש נמאס לי כל שנה\שנה וחצי להחליף הארדיסק כי הוא נדפק. אני רוצה משהו אמין. תגידו - אי אפשר לקחת הארדיסק נייד בתיק למשל כשנוסעים לאנשהו? זה עד כדי כך רגיש? יש הארדיסקים חיצוניים מוקשחים שיותר אמי…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה לזהות את המחבר של כונן קשיח על מנת לחבר אותו עם מתאם חיצוני. (מצורף בתמונה) בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ולחברה בה אני קונה יש כמה דגמים אפשריים של צורבי DVD להציע לי: 1. Nec 3550 בתוספת של 140 ש"ח 2. Nec 4550 בתוספת של 170 ש"ח 3. Pioneer 110 בתוספת של 180 ש"ח 4. LG4167 בתוספת של 150 ש"ח אני יודע ש - LG לא רעה (בצורבים רגילים לפחות), ולגבי NEC ו - Pioneer, אני לא כל כך מכיר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט ענק להגשה לאוניברסיטה והיום שהדלקתי את המחשב הביוס לא מזהה את אף אחד משני ההארדיסקים שלי שניהם SATA הוא פשוט לא מזהה אותם ואין לי מושג מה לעשות בבקשה בבקשה עזרה ! תודה מראש שיחקתי עכשיו עוד קצת הרבה עם ההגדרות בביוס והוא כן מזהה את ההארדיסק אבל עכשיו אין את הצורב מה לעזאזל הולך כאן
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
טוב חברה, אני צריך כונן קשיח של 250גיגה לפחות (תזמורת לא פחות אבל אני גם לא צריך 500גיגה... נגיד 250 או 320 גיגה...) העניין הוא, שמאוד מאוד חשוב לי השקט... כמובן שגם האיכות חשובה לי... ממה שהבנתי הכוננים של סמסונג הכי שקטים אבל אני לא יודע אם הם אמינים.. כדאי לקחת סמסונג? אם כן איזה אם לא אז מה אתם ממליצים? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
או בכלל להפוך אותו ל NTFS?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן שתומך רק ב-IDE ויש לי דיסק SATA. האם אוכל לחבר את הדיסק למחשב? לשימוש במערכת הפעלה וכו... בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 1 follower
-
-
יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-