אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מי מבין הצורבים הללו הכי כדאי ולמה. והייתי רוצה לדעת גם מהם החסרונות של הAWG170A של סוני בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה לזהות את המחבר של כונן קשיח על מנת לחבר אותו עם מתאם חיצוני. (מצורף בתמונה) בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על ההתייחסות יש לי HDD WDC WD2500KS 250 GB והרצתי בדיקה של HD TUNE רציתי לדעת מה דעתכם על הביצועים יש לי חוצמזה מעבד INTEL P4 3.2GHz זיכרון 3 GB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם הארדיסק שלי [מפרט בצד] התחיל לנשמיע רעשים מוזרים בזמן האחרון, הם נשמעים במיוחד כאשר הוא במאמץ... הגברתי את ההקלטה כדי שישמעו יותר טוב. לינק אפשר לשמוע בלי להוריד... מישהו יכולל להגיד לי מה זה הרעשים? מה לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. יש לי דיסקים של FORTIS שקניתי פעם מ *****.. לפני 4 חודשים בדיוק שקניתי את המחשב עם הצורב DVD. הדיסקים האלה כאלה גרועים.. אני צורב סרט לראות בדיוידי ואז הוא מתחיל להתקע באמצע... אפשר להשתגע... לפני כמה ימים גיביתי 20 ג'יגה של מידע על גבי הדיסקים כי תיכננתי לפרמט.. עכשיו הצורב והגונן דיוידי בקושי קוראים את הדיסקים האלה וחלק מהמידע הלך :s05: נותרו לי עוד 10 דיסקים בערך ואני לא רוצה לזרוק סתם.. אז אם אני יצרוב ב 2X ולא ב 4X המידע ישמר יותר טוב על הדיסק ואני אוכל לקרוא את הדיסקים בצורה יותר טובה? או שזה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום.. אני חייב לציין שנושא הביצועים של ה HDD לא ממש עניין אותי עד עכשיו, מעולם לא בדקתי ביצועים של HD ליפני קניה... אבל הפעם זה יהיה שונה ! מאז הקניה של השילש החדש הכל פועל ממש מהר וטוב.. עד שאני מתחיל לישמוע את ה HD ממש מרגישים שההרדיסק פוגע ביצועים.. אז סה"כ יש שתי דרכים לטפל בבעיה.. 1.ליבדוק תקינות של הHD הקיים. 2. להחליף אותו באחד מהיר יותר כי הם בוודאי נהיו כאלה בשנתיים + מאז שקניתי את שלי.. לגבי 1, חיפסתי ביקורת על הHD שלי והשוותי. להבין הרבה בביקורות של הרדיסקים אני לא מבין אבל זה ניראה דיי זהה . לגבי 2, זה כבר תלוי בתגובות שלכם .
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום. רציתי בבקשה לקבל המלצה לכונן איחסון חיצוני בגודל 80 ג'יגה. מה דעתכם על ה WDXMS800TE של WD? ד"א, האם זו דרך אופטימלית לגבות מידע או שיש דרכים עדיפות (במחיר דומה..)? האם אפשר להעתיק לכונן גם את ההתקנה של ווינדוס באיזשהו אופן, למקרה שיש הפסקת חשמל וכל ההארד דיסק הפנימי נמחק?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
KSP מוכרים את הWD2500KS ב320 שקל.. שווה לקחת?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 300-350 +/- הרבה זמן לא עקבתי אחרי מידע בנושא... אז איזה צורב טוב אפשר להשיג בתקציב הזה? בפעם האחרונה אני חושב שהדגמים של NEC היו המומלצים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם התוכנה הזאת היא חלק מוינדוס או שצריך להוריד אותה מהאינטרנט ומה ההבדל בין PartitionMagic לfdisk
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ההרדיסק והצורב והDVD מוגדרים על הפנים בביוס, ואני לא יודע איפה אני יכול לשנות את זה. הDVD מוגדר ATA 100 למרות שהוא תומך רק בATA66, הוא סקנדרי מסטר. הצורב פועל ב PIO 4 (שאגב אין לי מושג מה זה?), והוא סקנדרי סלייב. ההרד דיסק (מסוג WD 80 GB) פועל רק בATA100 למרות שהוא תומך ב133, והוא מוגדר מסטר. והיה לי עוד הרד דיסק וניתקתי (כי הוא בשלבי גסיסה) עבד בATA133 למרות שהוא תומך רק ב100. איך אני יכול לשנות את זה? את המפרט תוכלו לראות בלינר שבחתימה שלי.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-