עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה

2. Started by assafmag,

יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by masterohad,

אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by Shoko,

האם יש תצורת רייד כלשהיא שמשתמשים בדיסק אחד והשני מגבה אוטומטית?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by shoval,

אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by drbrain,

מחפש לראות על המסך בטלויזיה סרטים מהמחשב - הבעיה היא שהמחשב מרוחק 10 מטר מהטלויזיה חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל ורואים שחור לבן יש לי 8800 מה שאני מחפש הוא פיתרון זול לצפיית סרטים על הטלויזיה חשבתי על MP4 אבל הוא 2000 שח חשבתי על HTPC אבל מינימום 3000 שח האם יש משהוא יותר זול מזה סה"כ דיסק קשיח וחיבור לטלויזיה בכבל לא משהוא יקר ממה שרשמתי

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by 3d7,

האם אפשר לעשות Overburn ל-DVD כמו שאפשר לעשות Overburn ל-CD? יש לי קובץ ISO בגודל של 8.36GB. איך אפשר לצרוב אותו (Nero אומר שב-DVD-DL אין מספיק מקום)?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. לא מחפש משהו גרנדיוזי, אבל משהו שאני יוכל לשים במחשב הבא שיתמוך בו ויהיה מהיר ולא יוריד ביצועים, אך השאלה פה האם יש כונן שמתאים לי לעכשיו ללוח שמופיע בחתימה. שאלה נוספת זו האם ה IDE יאט את מהירות הכונן החדש וכביכול זה יכול להוריד ביצועים מהמחשב? או שכבר עדיף לי להסתדר עם ה40GB עוד שנה...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Drek Boy,

שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by aviran_n,

הייתי רוצה לדעת מי מבין הצורבים הללו הכי כדאי ולמה. והייתי רוצה לדעת גם מהם החסרונות של הAWG170A של סוני בבקשה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  13. היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by BloodFist,

התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. Started by ZUMARA1,

יש לי כרגע 2 HD של 320 אני רוצה להוסיף עוד 1 תהיה בעיה אם יהיה 3 כי אף פעם לא היה לי יותר מ-2?תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. עוד כמה זמן לדעתכם יורידו את המחירים של המדיות של ה8 ג'יגה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  20. סתכלו פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=130762 האנשים שמדברים מבינים עניין. אני מאמין שהם לא מדברים סתם. הולך להיות מעניין ;D

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. שלום לכולם. התקלקל לי דיסק קשיח של WD 160GB , ואין עליו כבר אחריות(מזה מספר חודשים) ואני צריך חדש,יש לי תקציב נמוך של עד 300 ואני מעדיף עד 250. אני צריך בערך 160-250 GB..ויש לי נטייה להעדפה של SEAGATE(מנסיון) אני צריך דגם שימכר בחנות בתל אביב או רמת גן(כמו KSP לדוגמא)

22. יש לי קובץ ששוקל 7GB ו-2 דיסקים ששוקלים 4.7GB אז איך אני צורב אותם? לוקח הרבה זמן לחלק אותם בוינראר...

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  23. היי, על איזו חברה הייתם ממליצים? ושל איזה נפח? [נועד למישחקים] מה המחירים?ואיפה כדי לקנות?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by ofir_16,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות צורב חיצוני ואין לי מושג מה מומלץ. אשמח להמלצות על מה מומלץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. שלום. חיפשתי בסטייק שם השוואה בין 2 הכוננים הקשיחים האילו ולא מצאתי רק נפחים גדולים מעל 200GB... מישהו יכול לתת לי השוואה בין WD ו HITACHI ששניהם יהיה 120GB 7K 8MB BUFFER ועל מה אתם הייתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים