אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב יש לי שני דיסקים. האחד של 80g והשני של 1000g. מערכת ההפעלה מותקנת בזיסק של ה80g. ב - explore רואים את הדיסק של ה80 אבל לא רואים את הדיסק השני. נראה לי שיש לציין שפירמטתי את הדיסק הוירטואלי שהכיל את הווינדוס והתקנתי אותה מחדש. לאחר4 הפירמוט רואים את הדיסק של ה80 עם כל המידע שהיה לפני הפירמוט אבל הדיסק הגדול כאמור נעלם.
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן DVD שהיה שייך למחשב נייד ישן שהיה לי. ה- DVD הוא של טושיבה, מדגם sd-c2402. הנה כמה תמונות: איך אני מחבר אותו למחשב?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כונן לצורך איחסון קבצים בלבד ולאחר שקראתי בסטיקי וביצעתי חיפוש עדיין לא מצאתי תשובה איזה כונן הכי משתלם ואמין כרגע לתקציב זה. אני מודע שעדיף כונן פנימי עם מארז חיצוני אך אם בכל זאת אני מעוניין בכונן חיצוני, מה האפשרות הטובה ביותר שעומדת בפניי? אין צורך בחיבור ESATA מאחר ואין חיבור חיצוני למארז שלי (כמובן שזה לא יזיק אבל זה לא פרמטר משמעותי). מצאתי מספר אפשרויות והייתי רוצה המלצה מי מהם הכי משתלם... אשמח אם תציעו אפשרויות נוספות יותר טובות במידה ויש. אלה כמה מהאפשרויות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10017&perur=2&t=34&c=484 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=3128 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צריך לפרמט את המחשב וצריך כונן לגיבוי אשמח להמלצות עבור כונן קשיח חיצוני החל מ 500GB עד 300 ש"ח חיבור USB ללא צורף בחיבור חשמל נוסף רצוי גודל קטן (2.5) מה עד שכחתי?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות SSD השאלה שלי היא יש לי אפשרות לקנות יד 2 SanDisk Ultra Plus ב400 ש"ח או להוסיף כסף ולקנות כבר חדש? ועוד דבר אך SanDisk Ultra Plus הוא טוב בכלל???
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה צורב כדי יותר ? כי יש הבדל גדול במחיר זה:צורב 1 אוו זה:צורב 2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כ8 שעות מנסה לגבות קבצים (סה"כ 731GB) מהארד דיסק פנימי WD Caviar Green 1TB לכונן נייד חיצוני StoreJet Transcend 1TB, שעל הנייר אמור לעבוד בUSB 3.0, אבל הקצב איטי מאוד ונע בין 9 ל15MB/s. כיביתי את כל התוכנות שרצו ברקע ולא עזר. האם זה זמן סביר או שכנראה שמישהו מהם פגום? הכונן החיצוני חדש והפנימי בן כ-3 שנים. יש אפשרות לבדוק בלי לעצור את ההעתקה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים אחד נייח (שמשם אני שולף את הסדרות) ומחשב נייד (מעביר את הסדרות לנייד כדי לראות בטלויזיה) עכשיו זה ממש בלאגן להעביר כל פעם פרק לנייד כדי לראות.. האם יש איזו דרך אחסון טובה שתוכל להריץ את קבצי המולטימדיה האלה ישירות מדיסק קשיח שמחובר בין שניהם? למשל: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687383
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כחודשיים 4 כוננים חיצוניים של 8 ג'יגה כל אחד (של חברת WD). ברשותי מחשב נייד שמחובר לחשמל קבוע. כל הכוננים מחוברים למפצל USB מקצועי של חברת TP-LINK (מפצל עם 7 יציאות USB) בנוסף ל-4 הכוננים שרכשתי יש עוד כונן של 4 ג'יגה שרכשתי מזמן והוא מחובר גם למפצל. רק 2-3 כוננים מתוך ה-4 שרכשתי, מתנתקים ומתחברים מידי פעם מבלי שנגעו בהם. הכונן של 4 ג'יגה הוא בסדר לא מתנתק בכלל על אף שהוא מחובר לאותו מפצל שאליו מחוברים שאר הכוננים. כשאני אומר שהם מתנתקים ומתחברים, הכוונה היא שכל פעם נפתח במחשב החלון של הכונן שנותק והתחבר ואז סוגר אותו. זה קורה ל-2-3 כוננים. בבוקר כשאני חוזר למחשב אחרי לילה שלא נגעתי בו, אני רואה 2-3 כוננים שהחלו…
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש ברשותי 4 הארדיסקים של 80GB, 8MB BUFFER, כולם SATA.. (כל זוג מאותה חברה) ברצוני לשפר את מהירות ההארדיסקים בעזרת RAID, הלוח הוא Asus A8N SLI DELUXE. איזה RAID אתם ממליצים? (בלי יותר מדי גיבויים) הפקטור פה הוא המהירות של ההארדיסקים + בטחון המידע. תודה!
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
האם הדיסקים הקשיחים של החברה הנ"ל באמת בעיתיים? כי אני שומע כל הזמן על זה שלא כדאי לקנות אותם,האם יש אמת בדברים? אני פשוט הולך לקנות מחשב עם דיסק קשיח של WD 80G זה עם ה-8M והשלוש שנים אחריות. האם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין שתי דיסקים קשיחים,רציתי לדעת מה עדיף? http://tms.co.il/product/3400 http://tms.co.il/product/3211 אני בחריגה ענקית בתקציב ואני כמובן נוטה לWD אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הגירסה הזאת - WD5000AAKS . זה נכון? על מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי מלאי סרטים ענק בארד-דיסק ואני חייב לפנות מקום הבעיה היא שרוב הסרטים תופסים כצת יותר מ 700 מגה אז כאשר הם תופסים משהו כמו 720 אז עם התוכנה של נירו אני מצליח עוד לצרוב גלל כול העובר-ברן אבל הבעיה היא כאשר יש לי סרטים שתופסים יותר ממה שהעובר-ברן יכול לצרוב ואין לי דיסקים של 800 מגה (יש לי סטוק של דיסקים עם מגה700) ניסתי אפילו לנסות ולקבץ את ההסרטים אבל זה לוקח מלא זמן ומקבץ רק מגביטים בודדים , אז יש הצעות ?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. לאחר התקנת המערכת הפעלה (WinXP Pro SP2) על ההארדיסק החדש שלי (WD3200KS 320GB), במאפייני הכוננים הקשיחים, רואים שהקיבולת היא 298 ג'יגה בלבד. ידועה לי העובדה שאין פעם שהנפח הוא עגול ומדויק, אבל, בכל זאת, 20 ג'יגה? (בהתחשב בשני הג'יגה שהמערכת הפעלה לוקחת) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאלה די מצחיקה בשעת לילה הזויה שכזאת אך זה די מסקרן אותי האם ניתן לעשות C@ לH.D??
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בביוס הכונן מופיע - אולם ללא ציון הנפח (מוזר) איני מצליח להבין כיצד לגרום לא להתקין. אינו מופיע ב MANAGE כלל - אין אפילו אינדיקציה לכך שיש כונן מחובר. ניסיתי לזהותו בתור כונן בודד ולהתקין עליו מערכת הפעלה אך גם פה לא מצא את ההארד דיסק. ברשותי לוח אם GA-P55A-UD3 אודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב קומבו של LG 4120B בעבר הייתי מכניס דיסקים וצורב בלי בעיות ב X8 יום אחד המחשב החליט שאותם דיסקים שהיו טובים ל X8 לא טובים יותר והוא לא איפשר לי X8 יותר אלא רק X4 אמרתי בסדר זרמתי איתו בימים האחרונים התחלתי לצרוב על DVD-RW במהירות X2 והיום על אותו דיסק הוא החליט שגם את זה הוא לא נותן לי ומאפשר לי רק X1 על אותם דיסקים ניסיתי גם את נירו 7 וגם את נירו 6 למישהו יש מושג מה הבעיה? כל הצעה לפיתרון תתקבל בשמחה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי השערה שהכונן הקשיח שלי מגביל את המחשב במהירות. יש לי WD Caviar Blue 500GB 7200Rpm. אני רוצה לשמוע חוות דעת של שדרוג לכונן למערכת הפעלה . אשמח לשמוע עצות. אני רואה הרבה המלצות על הסמסונג F3 למה? תודה
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום , עקב מותו בטרם עת של ההארד דיסק הקודם שלי אני משתמש בהארד דיסק ישן מאוד שהיה לי זרוק על המדף(IDE 40 GB,2 platters), אחרי כמעט חודש וחצי שאני עם ההארד דיסק הזה זמני הטעינה של הווינדואס ושל משחקים(BF3 בעיקר) הפכו לבלתי נסבלים ואני כבר מעדיף לא לשחק מאשר לחכות את כל ה5-10 דקות עד שהמפה נטענת . אז אחרי התלבטות ארוכה ובדיקה עוד יותר ארוכה הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות SSD וחשבתי על הCRUCIAL M4 60GB כי ראיתי בפורום שמלא ממליצים עליו כי הוא גם מהיר גם אמין וגם זול (יחסית), אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1.האם יש SSD אחר שכדאי לי להסתכל עליו או שהCRUCIAL זה הבחירה הטובה ביותר (תקציב עד ל600 ש"ח) 2.האם העובדה שהלוח שלי תומך רק בSATA 2 תגביל יותר מידי את הכונן או שזה לא גורם…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הסמסונג HD501LJ זה הווסטרון דיגיטל WD5000AAKS
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-