עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aviran_n,

הייתי רוצה לדעת מי מבין הצורבים הללו הכי כדאי ולמה. והייתי רוצה לדעת גם מהם החסרונות של הAWG170A של סוני בבקשה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by EnerGy,

שלום! כאשר אני צורב, הDMA לא עובד ולכן ניסיתי ללכת למנהל ההתקנים ולהפעיל אותו, אבל הצורב פשוט לא מופיע תחת ATA CONTROLLERS או משהו דומה. נמצא שם רק הדיסק הקשיח (ATA DISK) ולא הצורב שאמור להופיע כATA CDROM אם אני לא טועה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by sheriden,

שלום! אני צריך עזרה לזהות את המחבר של כונן קשיח על מנת לחבר אותו עם מתאם חיצוני. (מצורף בתמונה) בתודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  5. הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. אני באמצע פרוייקט ענק להגשה לאוניברסיטה והיום שהדלקתי את המחשב הביוס לא מזהה את אף אחד משני ההארדיסקים שלי שניהם SATA הוא פשוט לא מזהה אותם ואין לי מושג מה לעשות בבקשה בבקשה עזרה ! תודה מראש שיחקתי עכשיו עוד קצת הרבה עם ההגדרות בביוס והוא כן מזהה את ההארדיסק אבל עכשיו אין את הצורב מה לעזאזל הולך כאן

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by gofmarat,

איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by aloneg,

יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by dj_sunshine,

שלום לכולם! אני מחפש כבר מזה הרבה זמן מדיות לצריבה של Benq בדגם של DJ Station. מישהו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי למצוא איפה מוכרים מדיות כאלה?? אני צריך אותם דחוף! תודה רבה רבה רבה לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by allen,

אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. אני כניראה יקנה צורב שתומך בDL וכמה מדיות כי יש לי כמה קבצים שגדולים מ4.5 שאני צריך לצרוב אבל בגלל שהמדיות עולות הרבה רציתי לישאול יש אבדלים במה שצריך להגדיר כדי ליצרוב או שזה אוטומטי יצרוב כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by arik89,

היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת אם לדגם הזה LG GSA-GH22L X22 SATA DVD יש תמיכה בDUAL LAYER ואם לא אשמח לקבל המלצה על צורב DVD עם תמיכה כזו תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. קיבלתי כונן קשיח SATA של סמסונג 160GB אבל אני לא מצליח לזהות אותו, יש לי לוח אם ASUS p4p800-e delux והוא תומך ב SATA אבל שאני מחבר את הHD הוא לא מזהה כלום, הוא רק מחפש את הכונן אבל אחרי 120 שניות של נסיון הוא ממשיך עם האתחול בלי לזהות אותו, בבקשה אם למישו יש כונן כזה או לוח אני נורא אשמח לקבל עזרה להתקין את הHD כבר יומים שאני לא מצליח לזהות אותו....

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.