אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הי, שידרגתי לאחרונה ללוח אם בלי חיבור IDE. אני צריך לחבר ולבדוק כמה דיסקים ישנים שלי עם חיבור כזה. ניסיתי כמה מתאמי IDE ל USB אבל הם לא עובדים טוב ורוב הארד דיסקים לא מזוהים. השאלה שלי היא האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס IDE CONTROLLER טוב שתומך בווינדוס 7? והאם יש כזה לקניה בארץ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אוקי...לי אישית יש צורב של סוני מדגם dwd22a ולמישי שהתקנתי לה את המחשב יש nec3550 הבעיה היא שהצורב לא מזוהה כצורב בכלל הצורב שלי בכלל לא מזוהה כצורב (למרות שבדיווייס מנג'ר השם הוא מופיע והשם שלו בסדר גמור) ונרו לא מזהה כאילו יש לו בכלל צורב. הוא כותב לי בכלל "image recorder" ולא את הצורב שלי יש לבחורה שהתקנתי לה ת'מחשב זה מזהה ת'צורב והוא אומר כאילו הוא צורב וכאילו הכל בסדר אבל הוא לא צורב שום דבר בכלל. אני משתמש בנרו 5.5 (אולי בזו טמונה הבעיה?) עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הצורב הנל שעבד מעולה עד אתמול, כאשר הוא מנסה לקרוא דיסק דיוידי צרוב הדיסק לא נקרא. אין הודעת שגיאה הדיסק פשוט נרשם כריק. CD צרובים CD מקוריים וDVD מקוריים נקראים בלי בעיה. הדיסקים שצרבו עובדים במחשבים אחרים ובנגן DVD מה עשויה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נדפק לי הלפטופ ואני חייב את המידע שיש עליו...!! הוצאתי את ההארד דיסק שלו וחיברתי עם מתאם לUSB של מחשב שולחני אחר על מנת להעביר את המידע החשוב. הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק שאני מחבר בUSB, הוא כן מזהה את המתאם ככה שזאת לא בעיה במתאם. מישהו מכיר איזושהיא תוכנה אולי או משהו כזה כדי לזהות את ההארד דיסק של הנייד שאני אוכל להעביר את המידע?? בבקשה תעזו לי אני חייב את מה שיש שם!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
מבקש המלצות ל- HD פנימי. עד 400 ש"ח. שקט ואמין. sata או sata 2. לא סמסונג.לא פחות מ- 320GB תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני אקצר, יש לי הרבה בעיות עם התקנת מערכת הפעלה על כונן קשיח בחיבור SATA - אני יודע איך מתקינים על כונן מסוג זה, אבל זאת לא הבעיה ולכן לא נכנס לזה עכשיו. קצת חיטטתי בתוכנה PartitionMagic וכשרציתי לשנות את גודל המחיצה שעליה תכננתי להתקין את מערכת ההפעלה, ראיתי שכתוב "This partition crosses the 1024 cylinder boundary and may not be bootable", כרגע המחיצה בגודל של כ-26GB וה-"1024 cylinder boundary" מסומן ב-8GB בערך. האם כדי להתקין את מערכת ההפעלה על המחיצה הנ"ל, עלי לשנות את גודלה ל-8GB ומטה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ארד דיסק של 80GB הכנסתי דיסק של BOOT DISK הכול עלה נכנסתי לתיקיה שיש בה את הGHOST כי יש לי קובץ IMAGE מוכן שמור הכול ואז המסך הכחול של הGHOST עולה ואז הוא נתקע לא קורה כלום חיכתי ועדיין כלום. מה עושים מה הבעיה? וזה דיסק שפועל שבדקתי בעוד מחשב
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק חדש של 80GB, ואני כבר מציין ובהדגשה: אני לא מבין בנושא הזה, לא יודע מה זה ATA / SATA / BUFFER וכו', אז בבקשה לא להציף אותי במידע שאני לא אדע מה לעשות איתו :\ נראה לי שמה שיש לי זה ממשק ATA או משהו כזה לפי הנתונים ב-AIDA32... כאמור, אני צריך דיסק של 80GB, הכי טוב שאפשר לקנות עד בערך 350 ש"ח. חשבתי על משהו של MAXTOR כי הבנתי ש-WD פחות טוב... ואז גיליתי להפתעתי שיש המון דגמים של 8 BUFFER של MAXTOR ל-80 GB במחירים דומים ואין לי שמץ של מושג באיזה כיוון בכלל ללכת... 6Y080P0 - DiamondMax Plus 9 Ultra ATA/133 Data Transfer Rate Maxtor 80GB SATA DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer 3Y Maxtor DiamondMax 10 80GB אלו כמה דוגמאות שמצאתי... אשמח לקבל עזרה למוצר ה…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-