עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yanhak,

הצריבה הבאה נעשתה על גבי הצד של ה- DATA על גבי מדיות רגילות (LG DVD-R 4.7GB) ולא מדיות LF. הצריבה נעשתה באיכות הטובה ביותר. צריבת תמונה על מדיה ריקה לחלוטין לוקחת כ- 40 דקות. צריבת המלל נעשתה בחלק הריק של ה- DATA על גבי מדיה אשר נצרב עליה מידע מבעוד מועד. צריבה זו באיכות הטובה ביותר לקחה כ- 20 דקות. כאשר צורבים תמונות על שטח ה- DATA עדיף להשתמש בדיסקים עם רקע כהה ובנגטיב של התמונה (יש אופציה כזו) או בתמונות שחור לבן. בצריבת מלל עדיף לשים רקע כהה ולצרוב מלל בצבע לבן. בגדול היה קשה להמחיש בעזרת התמונות את התוצאות האמיתיות בגלל הפלש של המצלמה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום לכולם! ההארדיסק הזה מחק לי כבר פעמיים את המחיצות! פשוט חיברתי אותו והוא לא הגיב לי המחשב ... ואז ראיתי בDISK MANGMENT 74.6 מתוך 74.6 הוא פירמט אותו לבד! עכשיו אני משתמש בלי התוכנה של ההארדיסק הזה רק מעביר תיקיות לכונן מערכת הקבצים שלו היא NTFS פירמטתי אותו! לא עזר . עכשיו זה חומר מאוד חשוב רק אחרי הרבה זמן הוא מתחיל למחוק את הקבצים האלה.. מה עושים??? יש איזשהי תוכנה שמגנה עליו? או משהו שלא ימחוק לי ? למישהו יש פיתרון ? זה הארדיסק חיצוני\ תודה לעוזרים עידכון היה בו סקטורים פגומים בדקתי עם התוכנה LIFE GUARD והוא תיקן לי אותם אז זה תאומרת שהבעייה נפתרה? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472017

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מה אתם חושבים על Western Digital My Book Premium 500GB 3.5" External Hard Drive טוב או לא ??? ויש למישהו מוסג האם הוא שקט

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by yarivot26,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  7. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by mb74ever,

רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  9. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום.. אני חייב לציין שנושא הביצועים של ה HDD לא ממש עניין אותי עד עכשיו, מעולם לא בדקתי ביצועים של HD ליפני קניה... אבל הפעם זה יהיה שונה ! מאז הקניה של השילש החדש הכל פועל ממש מהר וטוב.. עד שאני מתחיל לישמוע את ה HD ממש מרגישים שההרדיסק פוגע ביצועים.. אז סה"כ יש שתי דרכים לטפל בבעיה.. 1.ליבדוק תקינות של הHD הקיים. 2. להחליף אותו באחד מהיר יותר כי הם בוודאי נהיו כאלה בשנתיים + מאז שקניתי את שלי.. לגבי 1, חיפסתי ביקורת על הHD שלי והשוותי. להבין הרבה בביקורות של הרדיסקים אני לא מבין אבל זה ניראה דיי זהה . לגבי 2, זה כבר תלוי בתגובות שלכם .

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by ס ר ב ר,

מחפש לרכוש Disk on Key בנפח 2GB : 1. ראיתי שמוכרים באופיס דיפו Disk On Key בנפח כזה, של חברת Verbatim, במחיר 300 ש"ח, האם זו חברה טובה ? 2. מה אתם אומרים על הדגם SanDisk Cruzer Micro ? 3. אשמח קבל המלצה 4. חשוב : במידה ואני מעונין להגן על הנתונים שאני מעתיק ל Disk On Key, כלומר, אם הוא יאבד לי, שלא יוכלו לגשת לקבצים המאוחבנים עליו, מה האפשרויות שיש לי ? האם זה תלוי בדגם הדיסק ? תודה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. או בכלל להפוך אותו ל NTFS?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. Started by gal-tt,

יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה

14. Started by aloneg,

יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by l0l9l8,

שלום, אני קונה היום הארד דיסק... השאלה שלי האם כונן IDE דורש הגדרה לאחר חיבורו? או שהמחשב מזהה אותו אוטומטית? ואיך לפרמט אותו בלי המערכת הפעלה? (יש לי כונן קיים עם מערכת הפעלה וזה יהיה בנוסף). תודה מראש!

16. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק שהשני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. כמובן , חוץ מהמחיר ....

18. Started by gdo,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  19. האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. שלום... רציתי לפרמט בזמן הקרוב וחבר שלי הביא לי איזה קובץ מאתר של החברה של ה-HD שלי (WD - כתוב את השם המלא במפרט בצד) לקובץ קוראים DLGDIAG והוא אמר לי שהוא מחדש את ההגדרות של הארד דיסק ומפרמט משהו כזה לא הבנתי בדיוק...אז השאלה שלי אליכם מה זה בדיוק!?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by UdiDani,

שלום לכולם. ברשותי הצורב NEC 3550. כאשר אני מכניס לתוכו דיסק DVD, הצורב מזהה אותו כמדית DVD ריקה, ולא מראה לי את החומר שעליו. אני דיי מוטרד מן הבעייה ואשמח לדעת אם ניתן לפתור אותה וכיצד. בתודה, אודי.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים