אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מבקש המלצות ל- HD פנימי. עד 400 ש"ח. שקט ואמין. sata או sata 2. לא סמסונג.לא פחות מ- 320GB תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני אקצר, יש לי הרבה בעיות עם התקנת מערכת הפעלה על כונן קשיח בחיבור SATA - אני יודע איך מתקינים על כונן מסוג זה, אבל זאת לא הבעיה ולכן לא נכנס לזה עכשיו. קצת חיטטתי בתוכנה PartitionMagic וכשרציתי לשנות את גודל המחיצה שעליה תכננתי להתקין את מערכת ההפעלה, ראיתי שכתוב "This partition crosses the 1024 cylinder boundary and may not be bootable", כרגע המחיצה בגודל של כ-26GB וה-"1024 cylinder boundary" מסומן ב-8GB בערך. האם כדי להתקין את מערכת ההפעלה על המחיצה הנ"ל, עלי לשנות את גודלה ל-8GB ומטה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק סאטה. התקנתי הארד דיסק ide. המחשב עולה לי מהארד דיסק החדש. בביוס רשום ide primary צורב שיש לי. ide primary slave ההארד דיסק החדש בחיבור ide .ההארד דיסק סאטה מופיע ide secondary. איך אפשר לסדר שהארד דיסק סאטה יעלה את המחשב
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם התקנת windows 2000 ב-dok אפשרית ,כך שהוא יוכל לעשות boot? אם כן ,אז איזה גודל ומהירות זיכרון צריך עבור ה-dok ? האם חייבים dok שתומך ב-u3? מה הם החברות האמינות שמייצרות dok בנפחים גדולים?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של דיסקים בערך כ 500 DVDR+- 4.7GB 1000 X8 וכ 500 1000 CD 700MB X52 של חברה טובה עם שם שמכירים כמו סילוור ליןן וארבטים ..וכו.. משו טוב ואמין אני לא יודע לאן לפנות ליבואנים או לאנשהו..!?! אני רוצה לעשות קנייה ענקית לכל המשפחה החברים וכולם ביחד בערך ב 3 אלף שקל אפילו להגיע ל5 אלף שקל אשמח לאתרים מספרי טלפון ועזרה בנושא ...!!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-