אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי. אני רוצה לקנות לעצמי איזה דיסק לגיבוי נתונים על המחשב. התקציב הוא בכותרת. יש מצב לחריגה קטנה של עד 50 ש"ח. דרישות : 2.5 אינץ' (זה דיסק של ניידים שלא דורש חיבור חשמל ומשתמש רק בUSB) 5400 RPM רצוי 8MB CACHE אני מצאתי כמה כאלה, אבל עדיין, החלטתי להיתייעץ איתכם. ממש מודה לכל העוזרים\ממליצים\מייעצים !
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD IDE של LG ישן מלפני 4 שנים. יש לי גם צורב ASUS 2014L1T הוא בחיבור SATA. הוא לא קורא דיסקים בבוט (של הווינדואוס למשל, כשבאתי לפרמט). ה- IDE קורא וה SATA פשוט לא עושה כלום. ככה זה אצל כולם או שצריך לסדר משהו בביוס?? ???
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום.. אני חייב לציין שנושא הביצועים של ה HDD לא ממש עניין אותי עד עכשיו, מעולם לא בדקתי ביצועים של HD ליפני קניה... אבל הפעם זה יהיה שונה ! מאז הקניה של השילש החדש הכל פועל ממש מהר וטוב.. עד שאני מתחיל לישמוע את ה HD ממש מרגישים שההרדיסק פוגע ביצועים.. אז סה"כ יש שתי דרכים לטפל בבעיה.. 1.ליבדוק תקינות של הHD הקיים. 2. להחליף אותו באחד מהיר יותר כי הם בוודאי נהיו כאלה בשנתיים + מאז שקניתי את שלי.. לגבי 1, חיפסתי ביקורת על הHD שלי והשוותי. להבין הרבה בביקורות של הרדיסקים אני לא מבין אבל זה ניראה דיי זהה . לגבי 2, זה כבר תלוי בתגובות שלכם .
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב : AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM אני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי... אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ?? ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ? תודה לעוזרים !!! יום טוב !
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
השאלות שלי הם האם שווה לי RAID בIDE כמה זה ישפר, ומה ההבדל במהירות בינו לבין רייד של SATA ו SATA2 איך פועל הרייד תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במערך בעזרת H.D אחד שהוא SATA והשני הוא IDE? האם המערך מגביר את ביצועי של הדיסקים הקשיחים אבל על חשבון הנפח שלהם לדוגמא: אם אני עושה מערך של 2 דיסקים אחד מהם יצטרך להיות הגיבוי כלומר מחיקת כל המידע הקיים עליו לצורך גיבוי?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק חיצוני : http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=276 WD My Book Premium ES Edition 500GB USB2+ESATA ובעקבות שהוא FAT32 אני לא יכול לאכסן קבצים גדולים מ3גיגה משהו כזה(כלומר כקובץ אחד) אז אני צריך להיות בNTFS (שזה אמור להיות יותר טוב לא?) בישביל לאחסן קבצים גדולים אז בכל מקרה, איך אני מפרמט? זה משנה שהוא חיצוני...? נ.ב קיימת אצלי בעיה די מעצבנת ממזמן ודי היתשאשתי אשמח אם תכנסו ותנסו לפתור לי אותה :s05:: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291838.0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
היי אני מתכנן לקנות מספר דברים ואשמח אם תמליצו לי על: - דיסק קשיח. יש לי אחד של SATA, אבל אני לא זוכר איזה בדיוק. זה משנה אם אני קונה אחד נוסף אבל שונה? ראיתי שנמכרים SATA 2 וסוגים אחרים. איזה הכי מומלץ? - אני צריך המלצה לצורב בסיסי. העיקר שיעבוד טוב ולא לתקלקל אחרי שנה. - דבר אחרון שאני מתכנן לקנות זה flash drive אבל שיחזיק לאורך זמן ולא יתקלקל אחרי מספר חודשים (כמו שקרה לי כבר עם כמה) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום , קניתי השבוע צורב דיוידי ואני רוצה לצרוב סרט שהשכרתי מספרית דיוידי....חשבתי להשתמש בתכונה של שיכפול בנרו בגלל שיש לי כונן דיוידי וכונן נוסף שהוא הצורב אבל עלו שני בעיות : 1) הנרו אומר שהדיסק מוגן 2) נפח הדיסק השכור הוא 7 ג'יגה ושלי הוא 4.7 ג'יגה אז השאלה שלי היא אם יש דרך לפתור את הבעיה....לא אתנגד גם לקבל איזה מדריך באינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית, אבל האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי כונן בעל נפח רב וזה מה שקופץ כאשר אני מנסה ... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=282323613.jpg
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-