עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Radeon38,

כהמשך ישיר לדיון לבניית מארז חיצוני שהיה פה לא מזמן אני מעלה רעיון שלי כרגע עוד אין תמונות אבל אפשר להבין מהפירוט הבא. 2 - כונני CD תקולים - בתוכם ישבו הכוננים הקשיחים 2 בתי מאווררים פירוט במשך 2 מאווררים 8 סמ מתאם של גיגבייט מ SATA ל ESATA הרעיון אומר לפרק את הכונני CD ולהוציא את המכניקה התקולה החוצה.לבנות "אוזנים" לכוננים הקשיחים על מנת שיתאימו למארזי ה CD. לחורר חור עם מסורית שופינים או כל אביזר אחר על מנת לחבר את בתי המאוורר מתחת למיקום הדיסק על מנת לספק קירור טוב לכונן הקשיח. לחבר את שני מארזי ה CD באביזר כלשהו....אני חשבתי על מוטות אלומיניום שיהיה יפה ומעוצב. מומלץ לשים גריל בתוך בתי המאוורר על מנת לתת חזות מקצועית ויפה. תמונות יבואו בהמשך.עד כאן הרעיון…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by mb74ever,

רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. כן .עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשאלה ברשותי 2 צורבים של PIONEER אחד 111D והשני 212D תודה רבה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. או בכלל להפוך אותו ל NTFS?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by kobi_af,

רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by assafmag,

יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. האם כדאי לשדרג כונן קשיח למחשב מ SN720 ל SN850 רישמית המהירות כפולה האם אני ירגיש את השיפור מחשב קצת ישן מעבד I7 6700K 32G RAM 2400 כמה ישפיע אם אני יחליף לזיכרון יותר מהיר

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by carbo20,

שלום קיבלתי מחשב חדש. עם לוח אם gigabyte ga-ep35c-ds3r יש לי 2 כוננים קשיחים של 500 גיגה כל אחד. SATA2 בחוברת הוראות של הלוח יש לי 2 אפשרויות: א.configuring intel ich9r sata controller ב. configuring gigabyte sata2 controller כאשר אני מנסה לפעול לפי האפשרות השניה הוא לא מזהה את הכונן.. למשהו יש מושג למה? ומה ההבדל בין האפשרויות? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. שלום... רציתי לפרמט בזמן הקרוב וחבר שלי הביא לי איזה קובץ מאתר של החברה של ה-HD שלי (WD - כתוב את השם המלא במפרט בצד) לקובץ קוראים DLGDIAG והוא אמר לי שהוא מחדש את ההגדרות של הארד דיסק ומפרמט משהו כזה לא הבנתי בדיוק...אז השאלה שלי אליכם מה זה בדיוק!?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. כל ההארדיסקים הישנים של WD שפגשתי(10-20 GB) מייצרים רעש מעצבן מאד. אני מתכוון לקנות דיסק של 80 , האם זה אמור לחזור על עצמו אם אקנה WD?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. אובכן, רמז - אל תזרקו את הצורב שלכם. כל השאר ... ככה ככה . https://www.youtube.com/watch?v=xA9Xq7hb6Q0

16. Started by Aner,

ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by mazam,

יש לי דיסק קשיח 160 GB עכישו הוא מחולק למחיצה אחת בלבד C עליו מותקן ווינדוס והכול איך אני פותח מחיצה נוספת

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה

20. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by בני סלע,

אוקיי,אז ככה...לפני יומיים קניתי לי צורב חדש אחרי שחשבתי שהצורב הקודם שלי התקלקל. הגעתי הביתה התקנתי את הצורב ללא שום בעיה,הדלקתי את המחשב,הכונן הופיע כחלק "לא מזוהה" ואחרי כמה שניות זה הסתדר. לקחתי דיסק כדי לנסות את הצורב החדש,נכנסתי לנרו בחרתי מה אני רוצה לצרוב,והתחלתי.......ומה אני רואה? שיש את אותה הבעיה בדיוק שהיתה לצורב הקודם שלי. אני מתחיל לצרוב,הצורב מתחיל לעשות קצת רעש ואחרי שניה ה"רעש"הזה נעלם...הוא ממשיך לצרוב,מגיע ל 7% ונתקע.... אני דיי בטוח שזה משהו בהגדרות של הצורב....אז אם מישהו יוכל להסביר לי לשנות ומה לבדוק אני מאוד ישמח. חוץ מהחלק של הצריבה הכונן עובד בסדר גמור. תודה מראש. עריכה: אנשים,תעזרו לי בבקשה...אני לא רוצה להחליף עוד צורב.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Royz,

איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by NiL,

שלום חיברתי הארד דיסק SATA חדש למחשב עם שני הארדיסקים ישנים יותר(אחד IDE ואחד SATA). כשאני מדליק את המחשב הוא לא פותח את הוינדוס אלא נותן לי לבחור בין אפשרויות: להפעיל מצב בטוח, להפעיל כרגיל, להפעיל מצב בטוח עם עוד משהו שאני לא זוכר. העניין הוא שלא משנה איזה מהם אני בוחר הוא לא מצליח לפתוח את הוינדוס ועושה ריסטרט ומגיע שוב לאותו חלון עם האפשרויות. מה עשיתי לא בסדר בהתקנה? פשוט חיברתי את הכבל ללוח אם וכבל אחד לספק, יש עוד משהו שצריך לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by JKOBANY,

עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים