עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by oDot,

שלום לכולם אני רוצה לקנות צורב DVD איכותי של LG וLG בלבד. דרושה תמיכה בLightscribe, ושהמהירות האקטואלית תהיה 18, לא 16 (היה כתוב בנעוץ שיש צורב שמוכרים אותו כ18 אבל הוא בעצם 16). רציתי לדעת אם יש הבדל קיצוני בין הביצועים של הSATA לIDE. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by shacharoren,

אהלן, אני עוניין להרחיב את מערך הרייד 0 שלי משני כונני SAS 36 של seagate 15000 RPM למערך של ארבעה מאותו סוג ודגם. על הכוננים במערך מותקנות כרגע מערכת ההפעלה ותוכנות שאיתם אני עובד, ביניהם עיבודי תמונה בדו מימד ועריכת וידאו וסאונד. מבלי לדבר על הסיכון הכרוך ברייד 0 , בכמה ישתפרו הביצועים בהוספת שני כוננים נוספים ואם בכלל? הכונן גם משמש כ - strech disk לתוכנות עריכת דו מימד כגון פוטושופ באפליקציות כבדות במיוחד. תודה, ואשמח לדעה ממיומני עיניין מערכי הרייד.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  3. שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש, בשעה טובה. באופן כללי מתוכנן מעבד Q9300 על לוח אם EP35C-DS3R (אם צריך עוד פרטים רק תגידו). השימושים הם צפייה בסרטי HD (בקבצים כרגע בבלו ריי אח"כ), גרפיקה 2D ברזולוציה גבוהה ועריכת וידאו. לקחתי בכוונה לוח שמתאים לRAID אבל כרגע אני לא צריך, רק כשHD יכנס כסטנדרט. המחשב מתוכנן להיות שקט מאוד, בצורה מאוזנת עם ביצועים, כולל מארז P182 ועוד. אני רוצה באופן כללי 2 הארד דיסקים: אחד גדול של 500, בשביל קבצי וידאו (DV לעריכה וHD דחוס לצפייה) גרפיקה וכו'; שני קטן יותר למערכות הפעלה ואיחסון דברים שלא בשימוש תדיר. באופן כללי באתר SPCR ממליצים על WD AAKS/CS כשקטים מאוד וזה הכיוון שלי. יש לי כמה שאלות: מאחר והתקציב שלי די גמור, חשבתי להכניס ככונן מערכת…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by harvester,

אני מתכנן לקנות הארדיסק נייד בימים הקרובים,נתקלתי במדריך ווידאו הזה,ורציתי לדעת אם יש לכם משהו להוסיף שהם לא דיברו עליו? אה הנה הלינק לדריך http://bit.ly/7Xh00J

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. במחשב של אחותי יש 2 כונני SATA של 80GB. אני מביא לה את ה160 שלי שהוא יותר מהיר. אני רוצה להוציא את הHD הכי איטי שלה מהמערכת אך איזה מהם הוא האיטי יותר? בדקתי ומצאתי ששניהם 7200. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by justblack,

שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. כל ההארדיסקים הישנים של WD שפגשתי(10-20 GB) מייצרים רעש מעצבן מאד. אני מתכוון לקנות דיסק של 80 , האם זה אמור לחזור על עצמו אם אקנה WD?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by Dj_Gal,

קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. יש כזה בארץ? http://search.ebay.com/Backplane-RAID_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQssPageNameZRC0024 ?\תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by Charles78,

Hello, sorry for using just english (different computer) I need to choose a new hard drive i don't need much, i think 500GB is enough for me i looked over at ksp: http://ksp.co.il/?select=.1033..145 and they have: Caviar Blue WD5000AAKX for 395 shekels and Caviar Green WD5000AZRX for the same, 395 shekels My question is: they are both sata 3, what is the diefference between them? i can see one is 64mb and one is 16, but then why are they the same price? also, if there are reasons to buy other drivers i want to hear about them very much, since i really don't know much about hard drives.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  11. סוף סוף זה הגיע (הייתה טעות בשם הנמען), וזה לא פועל :-\ הנורה הירוקה דולקת, הוא נכבה ונפתח, אבל המחשב לא קולט אותו. כשאני מנתק את הUSB או החשמל הנורה נכבית - זה אומר שאין בעיה בחיבור לUSB או לחשמל. בדקתי גם שקעי USB וחשמל אחרים שאני יודע שעובדים.. לא עזר. יש לי XP. מישהו?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:12:24 בבקשה?ד"א, ניסיתי גם במחשב אחר. זה אומר שהבעיה היא בדיסק עצמו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  12. האם אני יכול להשתמש במערך בעזרת H.D אחד שהוא SATA והשני הוא IDE? האם המערך מגביר את ביצועי של הדיסקים הקשיחים אבל על חשבון הנפח שלהם לדוגמא: אם אני עושה מערך של 2 דיסקים אחד מהם יצטרך להיות הגיבוי כלומר מחיקת כל המידע הקיים עליו לצורך גיבוי?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום חברים. רכשתי לאחרונה דיסק קשיח בגודל 360 GB. כרגע התקנתי windows ועשיתי פרומט למחשב. הגדרתי שיהיו 2 מחיצות - אחת של 30 גיגה והשני של השאר... כרגע זה מה שמופיע לי במחשב: כיצד לתקן את הבעיה?? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  14. Started by iX1911,

שלום לכולם, מרשימת הצורבים המובילים הצורב הנ"ל נראה כמו הבחירה הטובה ביותר, רציתי לדעת מאנשים בעלי הצורב איך הוא מנסיון אישי. דבר נוסף, עשיתי חיפוש וראיתי שהיה בחור שהתלונן שהצורב אינו מזהה מדיה של Silver Line, לעוד מישהו הייתה בעיה כזו? אפשר לתקן את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל אני כבר יודע שיש על ההארד דיסק סקטור פגום .... ומתמיד לגבות האם יתכן שזהו ???? האם הוא גוסס ? האם יש דרך לתקן סקטורים פגומים ?

16. Started by Grim Reaper,

מחפש צורב טוב לבית לא משהו מתוחכם. משהו זול וטוב.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  17. אהלן חברה אני מחפש דיסק חיצוני (בין 500GB-1TB) שלא יעשה בעיות בטווח הרחוק, במחיר הכי נוח שיש תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by lior44,

שלום לכולם, ניתקלתי בבעיה מאתמול בבוקר שפתאום כל כמה דקות מופיעה לי ההודעה הזאת: הורדתי גם מהאתר של סמסונג את התוכנה שלהם והרצתי והיא מראה לי את ההודעה הבאה: כמובן שכבר גיביתי הכל - לכונן השני במחשב. יש עליו סכנה שהמידע ממנו ימחק למרות שהמחשב מודיע רק על הכונן הראשון כבעיתי? מה אני אמור לעשות? פרמוט יפתור את העיניין? להחליף הארד דיסק? הכונן samsung hd200hj תודה מראש! ליאור

20. יש לי כונן 250 ג'יגה (SP2504C) ואני רוצה להוסיף 250 ג'יגה או 320 מסדרת AAKS בנוסף על מה שיש לי. האופציות הן: א. לקנות כונן של 500 במקום מה שיש. ב. לחסוך 200 ש"ח ולקנות כונן של 320 ולהוסיף למה שיש. עכשיו השאלה שלי היא האם האפשרות השנייה תהיה פחות טובה מבחינת ביצועים.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by yossi126,

תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. Started by FatalClaw,

שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. נתקלתי ב: 20A 20AP 20A1S 20A1S11C וגם, איפה הכי זול לקנות צורב זה (בגרסת ה-SATA) והאם ניתנת שנתיים אחריות? תודה!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

ארד דיסק של 80GB הכנסתי דיסק של BOOT DISK הכול עלה נכנסתי לתיקיה שיש בה את הGHOST כי יש לי קובץ IMAGE מוכן שמור הכול ואז המסך הכחול של הGHOST עולה ואז הוא נתקע לא קורה כלום חיכתי ועדיין כלום. מה עושים מה הבעיה? וזה דיסק שפועל שבדקתי בעוד מחשב

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים