עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The-Fox,

שאלה קטנה, אם אני משתמש בדיסק קשיח SCSI U320 עם בקר של U160, דיסק בודד, צריכה להיות איזו הורדה בביצועים ? כי תאורתית הדיסק לא מגיע ל 160 MB/s שהבקר מגביל. מדובר ספציפית ב Seagate Cheetah 10K.7 תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התחדשתי ב USB Cruzer U3 16GB ויש לי מספר שאלות מאחר ולא מצאתי הסברים בנושא בFAQ שלכם: א. נתקלתי לאחרונה הרבה במושג Portable לצד תוכנות שונות. האם אלו תוכנות שניתן להריץ מהUSB ? אם לא אשמח להסבר. ב. אני מחפש כמה תוכנות שירוצו דרך ה U3 בלחיצה אחת על המחשב (שעליו הן לא מותקנות כמובן). דוגמא אחת טובה היא Everest שאני מניח שכולכם מכירים. לא מצאתי גרסה שלה באתר להורדות דרך הU3 עצמו. האם קיימת גרסה מתאימה שתעשה את העבודה? כנ"ל לגבי סריקת וירוסים מקומית על מחשב היעד. אשמח להכוונה והסבר. כל טיפ או טריק שימושי למשתמש חדש יתקבלו בברכה. תודה (= עריכה: ועוד 2 שאלות שעלו בדעתי, האם ניתן להתקין Skype/Mesenger באמצעות ה U3? אם אני מוחק את הU3 לצורך פרמוט למען שיטת ה NTFS…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mekaya,

קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה לגבי אופן תחזוק של כוננים חיצוניים ברשותי 2 כוננים חיצונים אחד של 320GB ואחד של 1TB ושמתי לב שכאשר אני מכבה את המחשב 2 הכוננים ממשיכים לדלוק (כלומר לפעול) לכונן של 1 TB יש כפתור הפעלה ואילו לזה של ה 320GB אין כפתור הפעלה מה יותר נכון מבחינת תחזוקה בריאה של הכוננים - לנתק את הכבל USB\לכבות אותם בזמן שהמחשב סגור או לחילופין כשהמחשב פתוח אך איני משתמש בהם? או שאין זה מפריע שהם ימשיכו לעבוד? תודה רבה למגיבים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום. שמתי את ההרדדסיק שלי מצד שמאל למקום שבדרך כלל שמים אותם עם ברגים במצב ישר זה ביין הכוננים של ההרדדסיק לבין הדלת הימנית אם מסתכלים מקדימה על המארז יש שם רווח כזה שמתאים בידיוק להרדדסיק להיכנס אבל בשכיבה על הצד רציתי לשאול אם אני שם אותו ככה זה בסדר ? והאם הביצועים והעברת הנתונים לא תפגע ? דרך אגב אני ישים שם גם מאוור עליו דרך חור במארז. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. אהלן האם אפשר ליצור 2 מערכי RAID שונים (1 ו- 0) על אותו זוג דיסקים? למשל אם יש 2 דיסקים בגודל טרה כל אחד, אז האם אפשר לחלק את זה כך ש100 ג'יגה מכל דיסק יהיו בRAID1 והשאר בRAID 0? תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Weihenstephan,

מה אתם אומרים על הכונן הבא? http://www.ebay.com/itm/190844809773?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lackluster,

אהלן D: התחדשתי בעוד כונן קשיח חיצוני, כבר יש לי אחד של SEGATE 1TB מחובר לחשמל פועל 24/7 כבר שנה וחצי שנתיים כמו שעון, עכשיו ראיתי ש1TB לא מספיק לי אז הלכתי על 2, ועוד יותר התלהבתי שראיתי שאין צורך בחשמל! כזה אלגנטי קטן ויפה השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר אותו דלוק 24/7 בלי חשש (למשך כמה חודשים), אין לי עליו דברים חשובים יותר מידיי אני רק משתמש בו כפתרון זמני לשיתוף קבצים באתר טורנטים בגדול אמנם ה1TB ישאר דלוק תמיד למטרת שיתוף קבצים. אני מתכנן להביא מחשב חדש בקרוב שבו אני אשים כנראה 2TB גם כן אז הפספורט החדש ישמש כגיבוי לדעתי.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. Started by barlevi321,

אז ככה יש ברשותיי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp sp2 , מעבד 2.66 , זיכרון 512mb . השאלה שלי היא כזאת: אני רוצה לקנות עכשיו ארדיסק 250gb של w.d ide הייתי רוצה לדעת אם אני יכול לחבר את זה למחשב שלי והמחשב יזהה אותו? כי אני חושב שיש איזה הגבלה למחשב לגביי גודל ארדיסק... אשמח אם אני יקבל תשובה מפורטת בנושא הזה. תודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  12. שלום שאני מוציא את הכונן 2.5 מהUSB אני תמיד דואג להוצאה בטוחה מהווינדוס ולמרות זאת שאני מחבר אותו שנית למחשב ווינדוס שואל אם לסרוק ולחפש שגיאות בטענה שהוצאתי לפני שכל הנתונים נכתבו בו.... מה זה אומר ואיך זה משפיע על חיי הכונן ? המידע מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shahar07,

מה ההבדל בין My Book Essential לבין World edition ? נדלקתי על עניין הרשת, האם גם אוכל להשתמש בו להקרנת סרטים או שזה יהיה איטי מידיי ?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  14. רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?

15. שלום. קניתי לא מזמן הארד דיסק של 640 גיגה של סמסונג וגיליתי שהוא לא מספיק לי.... אני רוצה לקנות כונן 3.5 2 טרה כי הבנתי שהם יותר אמינים מאשר ה2.5 . הייתי שמח להמלצה עם לינק אם אפשר לגביי כונן מומלץ . ולגביי השאלה האם יש דרך להעתיק 500 גיגה בצורה בטוחה מכונן 2.5 ל3.5 ? קרה לי פעם שהעתקתי סרטים והיה תיקעות ... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם. שאלתי היא האם הכונן http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822148784 Seagate Constellation ES ST1000NM0011 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive Bare Drive יתאים ללוח אם gigabyte ga-ma770t-ud3 http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3297#sp אני שואל משום שהכונן הוא Interface SATA 6.0Gb/s ובלוח אם רשום 6X SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices האם הלוח אם יעבוד עם הכונן הזה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש בנפח של לפחות 500gb הבנתי ששני הדגמים המומלצים הם ה wd והסמסונג (6400 ו 642jj) . על לוח האם שלי כתוב sata-3gb/s האם זה אומר שאני מחוייב לקנות את ה WD? והאם זה יהיה בסדר לחבר את ה HD החדש גם ב sata כשההרד דיסק שיש לי עכשיו מחובר ב sata? אשמח לתשובות תודה.

18. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVDSMAXIM500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by adirze,

שלום, יש לי שלושה הארדיסקים במחשב ונכנסתי לביוס ורשום שם ששני הארדיסקים הם על מאסטר והשלישי על סלייב, זה יכול ליצור בעיות שיש שתי הארדיסקים על מאסטר ולא מאסטר אחד ושניי סלייב? ורציתי לשאול אם צריך להיות קשר בין מאסטר/סלייב לבין ההארדיסק שעליו יושבת המערכת הפעלה? תודה רבה. אני מצטער אם זה לא המקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by haviv822,

בזמנו קניתי את הצורב LG H10N , משהו זוכר אם הוא תומך במידיות Double Layer ? (8.5GB

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by I21I21,

במארז שלי אין מקום לצורב. היום נכנסתי לksp ופעם ראשונה שראיתי שיש דבר כזה צורב חיצוני, לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל. עכשיו אשמח שתסבירו לי מה זה , איך זה עובד, איך אני מחבר את זה למחשב , איך אני מעביר לזה נתונים ואיך אני צורב עם זה? חשבתי לקנות את זה: Asus ZenDrive U9M תודה מראש לעונים.

22. שלום לכם!!! יש לי צורב lg שתומך ב- lightscribe ורציתי לשאול לגביי זה כמה שאלות . 1. מה זה בעצם lightscribe למה אנשים משתמשים בזה? 2.איך אני עושה שזה אכן יצרוב לי תמונה על הדיסק? (יש איזה תוכנה שעושה זאת, אולי ה- nero תומך בזה)? 3.והאם כל דיסק אני יכול לצרוב איתו? לסיכום הכי טוב עם יש לך מאמר בעברית בנושא הזה אני מאוד יודה לכם....!!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by dnco,

שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  24. לום לכולם אני קונה את הצורב הנ"ל ויש לי 2 שאלות: 1) אם אני מחבר אותו באותו כבל של הCDROM אני יוכל לצרוב ON THE FLY ? {אם רושמים את זה כך} 2) יש {לצורב} 2מגה באפר, אני יכול לצרוב משהו ובינתיים לתת לו להוריד משהו מהאינטרנט, אני לא מתכוון לגלוש אלא להוריד משהו מתוכנת שיתוף כל שהיא? בתודה מראש, יאיר

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by avner_s,

יש לי הרדיסק sata וכפי שאני הבנתי אי אפשר להיכנס לfdisk ושם לחלק אותו כפי שרוצים או שאני טועה? איך אפשר לחלק אותו ? כי יש לי 80 ג'יגה, אני יודע שאפשר לחלק אותו מתי שמתקינים את הווינדוס, אבל אפשר גם אחרת ?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים