עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בK.S.P יש את השחור ב140 ש"ח ואת הלבן ב-100, האם זה רק צבע או משהו אחר? והאם הוא טוב בכלל כי אני מעוניין לקנות אותו מחר. הלך לי הNEC 3550A אז הוא טוב? האם הוא יתאים ללוח שבמפרט בצד ימין?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by Dj_Gal,

קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. אני הולך לצרוב אולי כמה פעמים בחודש, לא משהו רציני. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by yair1911,

שלום לכולם הגדרתי מערך RAID 0 בבית על שני כוננים זהים 500GB של סיגייט (לאחר עדכון קושחה התקינה של שניהם). התקנתי VISTA 64BIT לאחר התקנה חלקה מחשב עלה ובמסך שקופץ לכמה שניות שמציג את המערך ראיתי שרשום על אחד הדיסקים PROBLEM OCCOURD אז מחקתי את הכוננים ואני היום ינסה שוב לעשות חדש מישהו מכיר למה זה קרה ?? עכשיו חברים מה עדיף ליצור יש לי טרה סה"כ ליצור שם שני VOLUME או אחת גדולה ולפצל בהתקנת הWINDOWS? וגם גדלים של הVOLUME כמה לתת לC:?? תודה רבה לעוזרים אני פה אם אתם צריכים עוד פרטים ....

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. מצטרפים חדשים אל משפחת ה-MP600 של החברה מתהדרים ביכולת להגיע למהירויות העברה של עד 7,400 מגה-בייט בשנייהלכתבה

7. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by eli89z,

שלום לכולם! יש לי מחשב די ישן עם דיסק קשיח sata כשאני עושה פירמוט דרך הדוס לאחר טעינת הקבצים הוא רושם לי שהוא לא מזהה את הארדיסק מה שאני כן יודע זה שצריך ליצור תקליטון דרך הדיסק של הלוח אם ולהכניס אותו בזמן טעינת הקבצים אבל אין לי קונן 1.44 במחשב אני ישמח עם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  12. אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by dorratz,

שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by GHOST,

טוב בזמן האחרון רוב הפעמים שאני מנסה לצרוב משהו אני מקבל את הודעת השגיה המצויינת בכותרת האם מת לי הצורב? הצורב הוא NEC דיי ישן (DVD) אני מנסה לצרוב דיסק רגיל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. אני רוצה לקנות Disk on Key של ג'יגה וראיתי כל כך הרבה סוגים במחירים שונים וקשה להחליט מה הסוג הטוב ביותר במחיר הסביר ביותר. בבקשה המלצות !

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. יש ברשותי צורב LG חדש יחסית 4163B אני ממש מרוצה ממנו, אך יש באפשרותי לעשות עסקה ולהוסיף 50 ש"ח ולקבל את הדגם החדש יותר 4167B, השאלה היא מה ההבדל ביניהם? האם זה שווה? ומבחינה טכנית מה השוני ביניהם והאם שופר משהו/ בעיות כלשהם בדגם שלי?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. Started by Grim Reaper,

מחפש צורב טוב לבית לא משהו מתוחכם. משהו זול וטוב.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by bluz,

כולל מארז, עדיף עם חיבור לFIREWIRE ולא USB (אם כי אפשר להתפשר). תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by mt_nro,

שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים