אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני 250GB. התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני מתלבט בין SEAGATE, WD ו-SAMSUNG .
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ יחסית ישן ואני מעוניין לקנות לו הארד דיסק חדש חיצוני. אני רוצה הארד דיסק חיצוני בעל חיבור eSATA ו 320GB, ולכן אני צריך גם לקנות כרטיס שיעשה לי יציאה של eSATA. בכל מקרה אני צריך לדעת אם הסידור הזה יעבוד, זאת אומרת האם המחשב יקבל את התוספת של הכרטיס, והאם הוא יעבוד לאחר מכן במהירות של eSATA??? ובנוסף אני צריך המלצות להארד דיסק. והאם כדי לחקות כי צפויה איזה שהי ירידת מחירים כי ממה שראיתי - הארד דיסק חיצוני עם יציאת eSATA עדיין קצת יקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום בהתקנה של הוינדוס בחרתי בביוס באופציה של IDE MODE לדיסק SATA כיוון שרק ככה יכלתי להתקין את הוינדוס (אח"כ גיליתי שלוחצים F6 ומעלים דרויירים מתאימים). לפי מה שפשפשתי ברשת במידה ואני רוצה לבחור באופציה של SATA בביוס אני חייב לעשות התקנה מחדש של הוינדוס. מה שאני רוצה לדעת מה אני מפסיד בביצועים כתוצאה מזה שהדיסק במצב IDE ולא SATA ?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
האם למישהו נסיון עם שרת האחסון הנ"ל? מבוסס על תצורת NAS. אני מעוניין לדעת באיזה מהירויות ניתן לשמור עליו קבצים תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
סוף סוף זה הגיע (הייתה טעות בשם הנמען), וזה לא פועל :-\ הנורה הירוקה דולקת, הוא נכבה ונפתח, אבל המחשב לא קולט אותו. כשאני מנתק את הUSB או החשמל הנורה נכבית - זה אומר שאין בעיה בחיבור לUSB או לחשמל. בדקתי גם שקעי USB וחשמל אחרים שאני יודע שעובדים.. לא עזר. יש לי XP. מישהו?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 15:12:24 בבקשה?ד"א, ניסיתי גם במחשב אחר. זה אומר שהבעיה היא בדיסק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מדובר על 80GB SATA 2 לא משנה האחריות...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
טוב חברים...אני מחקתי את האנטיוירוס קספרסקי והתקנתי במקומו את נוד32 ושעשיתי ריסט המחשב כבר לא חזר...קיבלתי את השגיאה של NDTLDR is missing ועשיתי בוט עם דיסק של וידנוס...יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD 200GB 2 MAXTOR 250GB שניהם SATA (ביטלתי את ה RAID) את שניהם חילקתי ל2 מחיצות אחת קטנה ואחת גדולה... אחרי שהתקנתי מחדש את הוינדוס על אותה מחיצה וכאשר נכנסתי לוינדוס ראיתי שמחיצה אחת בWD מראה את הגודל והכמות הזיכרון הפנוי...אבל לא רואים שום דבר בכונן...ומחיצה הגדולה של המקסטור ... רשום RAW והוא בעצם לא מוגדר... מתי שעשיתי ריסט זה עשה CHDSK בדוס ובמחיצה של WD הוא חזר על הפעולה Inserting an index entry into index $0 of file 25 זה חזר על הפעולה הזאת עשרות אלפי פעמים ולבסוף התייאשתי…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
צריך מידע בכול הנוגע לההבדלים שבין מחיצות מערכת מחיצות NTFS לבין FAT32 . בבקשה ... ותודה לכול העוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא שואל משהו שכבר ענו עליו- עשיתי חיפוש ולא מצאתי... אני מחפש צורב לייטסקרייב בצבע שחור, מצאתי כל מיני וגם אותו מספר דגם (lg h10n) מגיע בשחור ובלבן בחנויות שונות... מישהו יכול להגיד איזה דגמים קיימים, מה מומלץ וממה להיזהר? אם יש צורב כזה עם חיבור SATA זה בכלל יהיה מעולה... תודה מראש לכל העונים...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח אם של ASUS P4P800 SE וכרגע מחוברים אליו 2 כוננים קשיחים של WD 80 ג'יגה 7200 PRM בחיבור SATA רגיל , אחד בתור MASTER והשני SLAVE . האם אני יכול להוסיף כונן קשיח נוסף בצורה כלשהי ? ואיך ? (ישנם גם חיבורי IDE ) האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות ? ואיך אני מבצע זאת ? שאלה נוספת : יש לי רעשים חשמליים מוזרים שיוצאים מתוך הכונן הקשיח , זה נשמע כמו נפילות מתח , מה הבעייה ? האם יכול להיות שהכונן "גוסס" (הוא בן שנתיים וחצי ) ? תודה רבה ושנה טובה .
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אני צריך לעשות להם כונן גיבוי לכל מחשב שכל לילה כל המידע יועבר לכונן השני... למחשב אחד אני צריך להוסיף כונן נייד חיצוני.. לא יודע איזה גודל דגם המחשב הוא פנטיום 4 3געגה הרץ 512DDR ולמחשב השני לקנות 2 הרדיסקים ולעשות שאחד יגבה תשני כל לילה AMD 2500 XP 256RAM שתי כוננים של 80.. רציתי לדעת אם אפשר לעשות מערך של גיבוי עם כל לוח.. מה כדאי לעשות.. אם שווה להשקיע במחשב כזה השני ה AMD הוא להחליף את כולו..כי הוא חלש כבר עכשיו יש לו כונן של 10 גיגה ואני צריך וחושב שעדיף לקנות 2 כוננים ולעשות את זה.. אני לא יודע מחירים איזה עדיף איזה כדאי ...ואיך עושים את זה אפשר עזרה ? כל המידע זה דוחות יומיים ועבודה בגרפיקה של משרד פירסום..
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם זה משנה אם אני מזמין את הHDD מהאינטרנט? האם טלטלות הדואר יכולות לפגוע במכשיר? לא נשמע לי סביר, אבל החלטתי לשאול בכל מקרה... למיטב הבנתי לHDD-ים חדישים (לא קניתי HDD כבר... 5 שנים?) יש מנגנון נעילה מוחלטת כך שכאשר הם מכובים קשה לפגוע בהם. אבל יכול להיות שאני טועה, חומרה זה לא הצד החזק שלי . משה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-