אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,923 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לחבר שלי יש persario 2700ea ואני רוצה לקנות לו הארדיסק 60 ג'יגה מניואג... עכשיו יש המון סוגי חיבורים ואינ לא מבין כלום בהם..מישהו יכול להגיד לי איזה כונן אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי בחנות צורב OEM nec3500 , וקצת "החשיד" אותי שלא רשום בשום מקום "NEC", חוץ מאשר באותיות מיניאטוריות היכן-שהוא בחלק התחתון של הצורב, בתוספת המילה "corporation" או משהו בסגנון........ מישהו שקנה את הצורב הזה יכול לאשר לי שאכן קשה מאד למצוא את המילה NEC? :s05:
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לקחנו את כונן ה-SSD המשתלם החדש של Western Digital לסיבוב היכרות - בכדי לגלות האם הוא יוכל לאתגר גם כוננים יקרים ממנולכתבה
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות צורב למחשב שלי. אז אני צריך צורב אמין ומהיר, שצורב וכותב כמה שיותר מהר וטוב בצבע שחור עד 140 שקלים חשבתי על הצורב Samsung SH-S223 כי הוא X22 והוא בצבע שחור והוא עולה 130 שקלים אם לא אז על מה אתם ממליצים? תודה אריאל
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם צריך דרייברים, כאשר אני מחבר הארדיסק או סידירום לזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product/z_25108.jpg או שאפשר לחבר וזה ישר יקלוט את זה? וינדוס אקספי.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן באזשהי צורה לשחזר מידע מדיסקט 3.5(1.44 MB)? אני צריך לדעת לעבודה שאני עושה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים במחשב ומידי פעם קופץ לי ארור מוזר כזה שקשור לכונן דיסקטים ויש לי שם שלוש אפשרויות להמשיך לנסות שנית או לבטל כשאני לוחץ על להמשיך הכל מסתדר אבל זה הארור הזה מציק וזה קורה בעיקר כשאני רוצה לכבות את המחשב אז חשבתי אולי יש דרך לבטל לגמרי את ההתיחסות לכונן הדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
בK.S.P יש את השחור ב140 ש"ח ואת הלבן ב-100, האם זה רק צבע או משהו אחר? והאם הוא טוב בכלל כי אני מעוניין לקנות אותו מחר. הלך לי הNEC 3550A אז הוא טוב? האם הוא יתאים ללוח שבמפרט בצד ימין?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-