עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Dj_Gal,

קניתי S-ATA וגם IDE חיברתי את S-ATA התקנתי ווינדוס הכל טוב ויפה .. ופתאום המחשב מתחיל להעלות מסכים כחולים כשאני נכנס למשחק או מתקין משהו הוא מראה לי מסך כחול ועושה ריסטרט למישהו יש מושג למה זה ? לא חירבתי את הIDE כי אני לא יודע על מה לשים את הג'מפר שלו .. כי על הS-ATA רצה המערכת הפעלה והתכנון שלי שעל הIDE יהיה איכסון כזה על מה לשים את הג'מפר בIDE כדי שהוא יהיה סלייב ואם אפשר לקבל איזה לינק למדריך של פרטישיון מג'יק אני מאוד אשמח גם תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה הכבלים של ההרדיסק אחד הוא בצבע אדום ולשני יש שלושה צבהים והוא החשמל, האם אני אמור לשנות משהוא בביוס להרדיסק שלא יהיה של AUTO ? כי שם הכל כמעט על AUTO ?יש לוח אם של asrock

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  4. אךךך אני מתקן את הארדיסק, יש משחקים שאני משחק וכל פעם שיש תקיע קטנה הארדיסק עושה רעשים מעצבנים טיפה חזקים והמשחק לא משתמש בכל הזיכרון והמעבד אז אך יכול להיות זה רק מהארדיסק! אולי זה הזיכרון וירטואלי?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  5. למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by FatalElement,

אני רוצה בנפח 160 או של סאמסונג או של wd אני לא יודע אבל תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by osyav,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח WD250KS. הרעש של הדיסק מעצבן אותי כיוון שהוא הדבר היחיד שאני שומע מהמחשב (היתר שקט לחלוטין). מבקש ממכם המלצות (או לינקים) למוצרים שאמורים להשקיט אותו (כמובן אני לא מדבר על מגירות עם מאווררים, מה שרק מוסיף רעש). אני ראיתי בחול מספר מוצרים כאלה, אך בארץ טרם מצאתי. תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  10. Started by drorhazan,

נניח שצרבתי כמה סרטים על DVDR, והמהירות הייתה גבוהה מדי. כשאני מנסה להעתיק את הקבצים להארד דיסק המחשב נותן לי CRC error (cyclic redundancy check). אני יודע באופן כללי מה ההערה הזו אומרת, אז מי שיכוול לפרט זה יעזור לי מאוד. הפתרון הפשוט הוא לפתוח את הפורטים באימיול ולהוריד את הסרטים שוב, והפתרון המסובך יותר הוא להוריד תוכנת cd/dvd data recover ולהשתמש בה. יש המון כאלה, כי חיפשתי בגוגל. איזו הכי טובה? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  11. אני אקצר, יש לי הרבה בעיות עם התקנת מערכת הפעלה על כונן קשיח בחיבור SATA - אני יודע איך מתקינים על כונן מסוג זה, אבל זאת לא הבעיה ולכן לא נכנס לזה עכשיו. קצת חיטטתי בתוכנה PartitionMagic וכשרציתי לשנות את גודל המחיצה שעליה תכננתי להתקין את מערכת ההפעלה, ראיתי שכתוב "This partition crosses the 1024 cylinder boundary and may not be bootable", כרגע המחיצה בגודל של כ-26GB וה-"1024 cylinder boundary" מסומן ב-8GB בערך. האם כדי להתקין את מערכת ההפעלה על המחיצה הנ"ל, עלי לשנות את גודלה ל-8GB ומטה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. יש לי בעיה בצורב NEC ND-3520A הוא לא מצליח ליצרוב אני חושב שזה רק קיבצי תמונה (ISO...) אז כדי או לא (כבר אין אחריות)

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני רוצה לקנות 1GB , אני לא ממש מתמצא בתחום הזה , מה טוב ומה לא . ראיתי את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5305 איך הוא ? השימוש הוא בעיקר להעברה ואיכסון מידע , ואני חייב מוצר אמין ראיתיגם את אלה אחד מהם הוא ה U3 , שאני לא ממש יודע אם אני אצטרך אבל בכל אופן, אלה האחרים שראיתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4205 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4883 מה אתם ממליצים , או אם יש אלטרנטיבות יותר טובות ? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by kobibo,

מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by kip,

איזה לקחת? אין לי את שמות הדגמים כרגע אבל הכי זולים של החברות... בררנים בדיסקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by gdo,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד לנובו מערכת הפעלה ויסטה. בכונן C יש לי 120G היום רציתי לגבות את המחשב אבל אני מצליח לראות רק 44G . מה זה אומר ? איפה נעלמו לי עוד 60G תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  17. בK.S.P יש את השחור ב140 ש"ח ואת הלבן ב-100, האם זה רק צבע או משהו אחר? והאם הוא טוב בכלל כי אני מעוניין לקנות אותו מחר. הלך לי הNEC 3550A אז הוא טוב? האם הוא יתאים ללוח שבמפרט בצד ימין?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  18. לא מזמן קניתי PSP, והמכשיר הארור סובל מבעיה רצינית של סניליות (כלומר, חוסר זיכרון). אני רוצה לפצות על כך ע"י חיבורו לכונן ה-2.5" החיצוני שלי, אבל בשביל זה אני צריך מארז של USB On The Go (מארז שאמור לאפשר העברת קבצים בין הכונן למכשיר USB אחר ללא צורך במחשב) ולא הצלחתי למצוא אחד בארץ (חוץ מאחד שמגיע כבר עם דיסק קשיח שאני לא צריך). איפה אפשר להשיג גאדג'ט כזה?

19. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה Nec 4551. לאחר מספר ימים דיברתי עם פנדה והם אמרו לי שאין להם את ה 4551 אבל הם יחליפו לי בלי תוספת תשלום ל 4571. קראתי אם התראד הקודם אודות הצורב והבנתי שהוא קצת בעייתי עם מדיות מסויימות (כמו verbatim). את אותו דבר קראתי ב cdfreaks אבל קראתי משהו על קושחה חדשה שמשפרת את העניין. אז האם כדאי לי לדרוש להשאר עם ה 4551 או להחליף? אולי בכלל להחליף לצורב אחר ממומלץ יותר? תודה עריכה: איך הצורב PHILIPS PBDV1628G? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1742

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. קניתי צורב DVD של ASUS SATA עשכיו צריך לחבר לו רק תחיבור של הSATA אועוד משהו לא ניסיתי והצורב לא פעל לא דלק......... איז עוד חיבור צריך לחבר עם אפשר תמונה .... ויש לי עוד בעיה יש לי עעכשיו במחשב 2 צורבים אני רוצה להוציא צורב אחד ולחבר תצורב החדש הבעיה שאני לא מצליח להוציא תצורבבב אני מנסה מנסה לא מצליח יש לו ברגים כאילו שבטח הם מוצאים אבל הבעיה הברזל חוסם תברגים ובגלל זה אי אפשר להבריג תברגיםם משהו יוכל לעזור בבקשה תודהה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. ובכן ברשותי קורא כרטיסים (מצורפת תמונה), כשאני מחבר אותו למחשב (וכבר ניסיתי 3 מחשבים) בכל פעם בסוף תהליך המציאת חומרה חדשה וכו, הוא כותב לי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה), ובכן, למישהו יש מכשיר כזה והצליח לעבוד איתו, אם כן אז איך? למישהו באופן כללי יש מושג מה לעשות, כי די קשה ולא הצלחתי למצוא דרייבר למוצר והדיסק שהגיע איתו ניראה שיווקי ולא עזר הרבה. למישהו יש דרייבר?? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187333&DB141818=141819 ברצוני לרכוש אחד מהמוצרים הנ"ל אולם יש לי התלבטות לגבי הדגם וההבדלים בינהם

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. כל זה קרה לי מאז שעברתי לP4P800 SE ,דפק לי כל הרדיסק של SATA,כבר נמאס לי להישאר כל שבוע בלי מחשב רק בגלל הארדיסק,יכול להיות שזה בגלל האובר קלוק שלי(בלוחות אחרים האוברקלוק לא השפיע בכלל על שום חלק,היו לי לפני זה את הP4S800D שלא עשה בעיות,אחרי זה עברתי לגיגהבייט 8IPE1000 ,ומאז החלפתי לP4P800 SE שכולם אומרים שהוא לוח טוב,אבל בתאכלס מאז לא מפסיקות לי הבעיות עם ההארד דסיק,יכול להיות שיניתי משהו לא נכון בביוס? עריכה,מדובר בדגם 6L160M0 (מוזר, אני שלחתי לתיקון דגם שנקרא 6B160M0,יכול להיות שקיבלתי דגם ישן יותר/פחות טוב?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  25. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים