עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by yarivot26,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני, 250GB. הבנתי שלכונן חיצוני USB2 זה כבר עבר, אבל אני לא בטוח שלמחשב של אחי (שלו אני קונה את הכונן) יש את זה, מה שגם בהרבה מחשבים אחרים אין את זה אז אם אפשר תמיכה גם בUSB2 וגם בfirewire זה יהיה מעולה. תקציב: 700-750 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by דני אופיר,

במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by A.S computers,

יש לי הרדיסק30 גיגה ואני צריך לשחזר דחוף את מה שיש בו מה עושים??

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. יש לי רשת בין שני המחשבים והיא עובדת יש אינטרנט בשניהם אבל אני לא יכול להעביר קבצים והמדפסת מדפיסה רק במחשב אחד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. חידה! איך מתקינים רייד בבורד שיש לו רק כניסת (JMICRON( RAID אחת, ?? (MSI P965) למי ששואל, כבר הספקתי להעתיק את הדרייברים לדיסקט ולהתקין מחדש את Windows... ועדיין הביוס מציג רק הרדיסק אחד..

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. אמרו לי שכול דיסק חדש (HD) יכול להכיל 200TB ומה שמגביל אותו זה הבקר וגם דיסק און קי מכיל 32GB ומה שמגביל אותו זה הבקר מישהו שמע על זה משהו ???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. לחבר שלי יש את הצורב הנל שעבד מעולה עד אתמול, כאשר הוא מנסה לקרוא דיסק דיוידי צרוב הדיסק לא נקרא. אין הודעת שגיאה הדיסק פשוט נרשם כריק. CD צרובים CD מקוריים וDVD מקוריים נקראים בלי בעיה. הדיסקים שצרבו עובדים במחשבים אחרים ובנגן DVD מה עשויה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. כמה יעלה איזה חברה איזה דגם ותודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by qpalzm,

מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )

11. לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by JKOBANY,

עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H42N? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by artyom,

חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. שלום . יש לחבר שלי לוח אם http://www.pcchipsusa.com/prod-m920lr.asp כרגע יש לו 40 gb maxtor בהרדיסק יש מלא בד סקטורים והמחשב שלו נתקע ונופל לכן אני צריך להחליף לו את ההרד דיסק. 80 gb 8 mb הרד דיסק הלוח אם שלו בטוח יזהה אותו . כי ראיתי בפרטים של הלוח אם ש Support Ultra DMA has mastering with transfer rate of 33/66/100MB/sec. המהירות של ההרד דיסק החדש הוא 133 אם אני לא טועה mb/sec אני שואל כאן כי פעם ניסיתי על להתקין הרד דיסק חדש בלוח אם פנטיום 3 וזה לא עבד , יעני הלוח אם לא זיהה אותו בכלל . אלא רק שהבאתי הרד דיסק ישן הלוח של 40 gb הלוח אם זיהה אותו . הלוח הזה הוא פנטיום 4 אבל ישן ואני פוחד שהלוח לא יזהה את ההרד דיסק . מחא אני מתכוון לקנות את הרד דיסק. אז לקנות את ההרד …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  16. WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by sanitarium2000,

שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, לשם עבודה וכ"ו בנפח של 160 עד 250 ג"ב. עכשיו יש לי שאלה - אני יכול לחבר את הארד דיסק קבוע דרך ה-USB מבחוץ, כאילו שהוא כמו הארד דיסק פנימי? (כלומר הוא לא יהרס או משהו אם הוא יהיה ההארד דיסק הראשי שלי במקום הארד דיסק פנימי?) עכשיו, מצאתי WD מיי בוק של 250 ג'יגה ב-510 שקל בקייאספי... זה שווה? יש משהו אחר שהוא יותר טוב ממנו? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by osyav,

שלום לכולם ברשותי דיסק קשיח WD250KS. הרעש של הדיסק מעצבן אותי כיוון שהוא הדבר היחיד שאני שומע מהמחשב (היתר שקט לחלוטין). מבקש ממכם המלצות (או לינקים) למוצרים שאמורים להשקיט אותו (כמובן אני לא מדבר על מגירות עם מאווררים, מה שרק מוסיף רעש). אני ראיתי בחול מספר מוצרים כאלה, אך בארץ טרם מצאתי. תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by alfus73,

מבקש המלצות ל- HD פנימי. עד 400 ש"ח. שקט ואמין. sata או sata 2. לא סמסונג.לא פחות מ- 320GB תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. שלום השאלה בכותרת, יש לי במשרד שני דיסקים חיצוניים, מקסטור וWD הם מבצעים תהליך גיבוי כל יום בשעה 6 רציתי לדעת אם כל היום הם יהיו מכובים ורק בשעת הגיבוי הם יהיו דלוקים האם פעולה זו תאריך את אורך חייהם, או לפחות תגיע למקסימום? או שבמידה שווה הם יכולים לעבוד כל היום? נקודה חשובה היא שהחומר שנמצא בהם הוא 100% לגיבוי, אותו חומר נמצא עם על המחשבים השולחניים, והעבודה השוטפת נעשית מהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Royz,

איזו גירסה עדיפה? ??? האם התוכנה שוקלת הרבה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. קניתי צורב של LG לאחרונה, כך שהוא הצטרף לכונן A-Open DVD המזדקן שלי (4 שנים). מסיבות בלתי ברורות, הכונן לא מצליח לקרוא דיסקים שהצורב צורב, ובכלל, אני לא רואה שום טעם לשמור אותו במחשב, כי הצורב עושה כל מה שהכונן עשה לפני בואו. האם עלי להוציא את הכונן DVD לפרישה מוקדמת או שכדאי לי להשאיר אותו בכל זאת למטרות כמו צריבה מדיסק לדיסק?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. עוד כמה חודשים בערך יורידו את המחירים של דיסקים 8 ג'יגה לצריבה למחירים נורמלים?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.