עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tal_levi1000,

למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by qpalzm,

מפאת חוסר מקום, אני מחליף בקרוב את הדיסק שלי במשהו יותר גדול. מישהו מכיר דרך פשוטה להעביר את כל התוכן לדיסק השני כדי שהכל יעבוד ממנו? (ואני לא מדבר על העתק&הדבק )

3. Started by Kalen,

http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by Shiker,

אהלן חברים, בהמלצת הפורום רכשתי כונן חיצוני של MAXTOR של 1 טרה! במחיר מעולה (400 ומשהו ש"ח..) אבל לצערי כל פעם לאחר אתחול הוא נעלם לי מהווינדוס עד שאני לא מוצי אותו מהחשמל וה- USB אני לא רואה אותו במחשב שלי יש אפשרות למנוע דבר כזה? שהמחשב יעלה וזה יעלה רגיל כמו כל כונן אחר ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by shoval,

אני מקבל הודעת שגיאה כשהמחשב עולה שהגיבוי נכשל ומייד אחר כך המחשב נתקע יש פיתרון?? האם REBOOT יפתור את העניין? או שרק במעבדה? מבלי לאבד מידע??

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. יש לי MyBook ES 500G, מחובר כרגע ב USB2 (יש לו גם חיבור ESATA) בעיה מס' 1 - אם אני מעביר את המחשב למצב suspend, כשאני "מעיר" אותו, בד"כ הוא מאבד את הקשר לדיסק החיצוני ואני צריך לנתק את הדיסק גם מהמחש וגם מהחשמל כדי לזהות אותו שוב. אין לי מושג אם זו בעיה של ניהול החשמל של הUSB או בעיה של הדיסק. מישהו נתקל? 2 - קניתי כבל ESATA כדי לחבר את הדיסק למחשב דרכו ולדלג כך על בעיית הUSB שיש לי, אבל מתברר (אחרי שנברתי בהמוני פורומים עם הבעיה הזו) שהחיבור של רוב הכבלים לא מספיק ארוך כדי לשבת בצורה מאובטחת במקום שלו והדיסק לא מזהה שהוא מחובר. מישהו נתקל בזה כאן? יש למישהו דוגמה לכבל ESATA שכן עובד כמו שצריך עם ה-Mybook? בעיה 3 - Retrospect Express שמגיעה עם הדיסק הזה היא תוכנה נוראית, …

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. החברות Seagate ו-ADATA נכנסות אל תוך הקלחת הרותחת של כונני אחסון ביתיים שמגיעים למהירויות מעבר ל-10,000MBpsלכתבה

9. Started by exercise,

מישהו פה חיפש משהו לפני כמה ימים ולא מצאתי את הדיון, נתקלתי בזה ואולי זה יעזור לו (או לכם): http://www.raymond.cc/blog/archives/2007/12/05/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by max74,

ניתן לדעת האם הדיסק קשיח הזה מסוגל לאכסן מערכת הפעלה 98 למה אני שואל כי הוא ישן וניראה קטן (נפח)זה מה שרשום עלוי western digital caviar 21600 at compatible intelligent drive drive-parameters:3148 cyl.16heads.63spt.1624.6mb mdl:wdac 21600-00h p/n: 99-004199-000 clc:f3 07 jul 98e dlm chbbhap accept only the finest caviar made in malaysia 5vdc....0.40a 12vdc....027a רשמתי את כל מה שרשום על הכונן .ד'א אני רוצה להוסיף אותו לכונ…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by asinnn,

שמעו קניתי צורב DVD עכשיו אני רוצה לדעת עם אני צורב מידע עם הדיסיקים מחזקים להרבה שניםםםם למה אני לא רוצה שהיקרא מצב שהדיסקים התקלקלו לי אחרי תקופהה מה אתם אומרים ??? כי גם אני יודע שהדיסיקים של פעם הייו מתקלקלים לבד אחרי תקופה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  13. היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. טוב ככה יש לי מחשב חדש הרד דיסק של 160 ג'יגה עכשיו בלי כוונה עשיתי מחיצה עכשיו ככה,עשיתי מחיצה אחת של 1 60 בC ושכחתי לעשות את השאר בבקשה יש דרך לעשות ככה כשהווינדאוס מותקן כבר כי אני לא רוצה להתחיל לעשות הכול מהתחלה...לא שאני לא רוצה...לא יכול [רהבה סיבות אחת מהם הדיסק אין לי דיסק] בבקשה תעזרו לי איזה תוכנה איך הסירים מדריכים משוווווווווו בלי לדפוק את הווינדאוס ואת המידע ששם

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by ophir555,

שאלה קצת טיפשית, אבל האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. מישהו יודע איזה כונן קשיח הכי שקט SEAGATE או WESTERN DIGITAL אני מתכוון לבנות אתו מחשב לקולנוע ביתי חשוב שיהיה בעל התקן SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by kobibo,

מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. הצורב חדש לגמרי ...אצלי כבר 3 שבועות ניצרבו כבר 2 דיסקים עליו פתאום הוא לא קורא יותר שום דיסק ! כל דיסק שאני מכניס מופיע כאילו אין עליו כלום ...אבל הצורב כן מגיב , מהבהב , אם אני עושה עליו כפתור ימיני לדוגמא ואז "EJECT" הוא מגיב ...... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by dorratz,

שלום יש לי מצלמה דיגיטלית וצורב DVD. האם אפשרי לצרוב ישירות את הסרט מהמצלמה על דיסק ללא צורך בהעברת הקובץ למחשב? כלומר האם הצריבה יכולה להעשות בלי שאני קודם כל אעביר את הסרט השמן הזה למחשב מהמצלמה ורק אז יצרוב אותו? אם כן, האם יש צורך במצלמה/צורב מיוחד? האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כלשהי?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. כשאני מעתיק או מעביר קובץ ממחיצה למחיצה הפעולה נמשכת המון זמן האמת היא שאני אפילו צורב נפחים זהים בפחות זמן (קבצים של 4 גיגה למשל) בהתחלה יחסתי את זה לעובדה שאני מעביר קבצים ממחיצות שונות באותו הרד דיסק אבל אז קניתי הרד דיסק נוסף ולפי ההיגיון אני אמור להעביר קבצים בין הדיסקים השונים בחצי זמן כי יש שני ראשים שפועלים במקום אחד אבל זה לוקח בדיוק אותו זמן אני זוכר שבמחשב הישן שלי העברתי קבצים של 700 מגה מדיסק לדיסק ב15 שניות בערך ואז היו לי דיסקים בממשק IDE על פנטיום 3 עם 128 RAM שרצו על win 98 היום יש לי פנטיום E6600 וזיכרון 2 גיגה win xp עם דיסקים של SATA ובכל זאת הפעולה איטית יותר פי כמה אפילו פי 10 בלי להגזים בכל המקרים מדובר בדיסקים של 7200 אז מה הבעיה לעזזל

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by Buffer,

איזה צורב עדיף? LG או NEC? ערכתי את ההודעה. אני אגיב כשאני אדע את שני הדגמים.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. יש לי מחשב : AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM אני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי... אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ?? ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ? תודה לעוזרים !!! יום טוב !

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  24. מחפש כונן בעל נפח של כ-160 \ 200 GB. אני מעדיף כונן עם 200GB. אם תוכלו להמליץ לי על כונן אמין, והעונה על הקריטריונים הנ"ל, אני אודה לכם מאד.. P: [[ יהיה נחמד אם תצרפו לינק למפרט שלו, מחיר ממוצע או מחירים בחנויות\רשתות שונות ]] ו..אני מחפש כונן בעל חיבור IDE... תודה מראש עריכה: כונן שיעלה לכל היותר 600 ש"ח. [ ידעתי ששכחתי משהו :-\ ]

• 4 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים