אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם כל כמה זמן אני צריך לבצע " בדיקת שגיעות לדיסק " לא " איחוי דיסק " אני בעל דיסק 500 GB משתמש בדיסק לאימיול 24/7 קצב הורדה ותחלופה של קבצים בדיסק גבוהה מאוד השאלה כל כמה זמן תיקון שגיעות ? האם צריך במקרה שלי לבחון תיקון שגיעות כל כמות של GB הורדה ? תודה לעונים עם הסבר למה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום בהתקנה של הוינדוס בחרתי בביוס באופציה של IDE MODE לדיסק SATA כיוון שרק ככה יכלתי להתקין את הוינדוס (אח"כ גיליתי שלוחצים F6 ומעלים דרויירים מתאימים). לפי מה שפשפשתי ברשת במידה ואני רוצה לבחור באופציה של SATA בביוס אני חייב לעשות התקנה מחדש של הוינדוס. מה שאני רוצה לדעת מה אני מפסיד בביצועים כתוצאה מזה שהדיסק במצב IDE ולא SATA ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קבלתי את הקשיח החדש שלי ורציתי לדעת באיזה שיטה לפרמט את הקשיח יש שתי אפשריות NFS FAT32 משהו כזה ??
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://web.zap.co.il/models.asp?sog=C-DvdWriter&keyword=sata אני צריך כונן SATA (לוח 965 עם IDE לא משהו) המחיר של ה LG הנ"ל 230 ש"ח כולל משלוחה. יש למישהו ניסיון עם צורב זה ? נ.ב. יש עוד צורבי DVD SATA במחיר סביר בישראל ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ראיתי את המתאם של AKASA שמאפשר במקום לחבר כרטיס PCI פשוט להרכיב מתאם SATA על הכונן עצמו, נראה לי פתרון נחמד מאד כך, נפטרים גם מהכבלים הרחבים של הPATA. יש כבר מי שניסה את המוצר הזה ויכול לומר אם הוא אמין. תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מערכת בשביל עיבוד נתונים במאטלאב בקבצים גדולים, ומחפש המלצות לכונן SSD בעל ביצועי כתיבה/קריאה מהירים תודה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע יש לי WD 40G 5400 IDE מחובר כפריימרי... עוד WD 30G 5400 מחובר וריק (כי תוקן ואני עדיין לא משתמש בו)... עוד WD 10G 2800 שרק נמצא במחשב ואינו מחובר חשבתי לקנות עכשיו WD 80G 7200 IDE חדש... [הכל IDE] מה אתם אומרים? הוא יעבוד לי לאט יותר? כי זה על אותו כבל? או עדיין מהיר? ויש כבלים לחיבור HD אם יותר מ-2 חיבורים, נגיד 4+??? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה בנפח 160 או של סאמסונג או של wd אני לא יודע אבל תעזרו לי תודה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שאלה על דיסיקים של lightscribe אני רוצה לקנות דיסיקים כאילו כמה הם עולים ומאיפה אפשר לקנות אותם ? ואני צריך דיסיקים רגילים של ה700MB
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
נכון להיום יש לי מערך של שני ראפטורים בנפח 74GB כ"א, בRAID 0 כמובן יש לי הזדמנות להביא כונן נוסף במחיר מציאה, מה שייתן כמובן עוד תוספת ביצועים למחשב (וזה עדיף מבחינתי מאשר להשקיע בSSD נכון לעכשיו) האם יש מבחנים שמראים את תוספת הביצועים? האם זה כדאי? או שכאן זה כבר מתחיל להיות מיותר?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 אמין? למשהו יש ביקורת על הצורב ? או המלצות?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294241.0 ביקשתי הצעות להקטת ההרד דיסק שלי שהרעיד את כל המארז וגרם לרעש... הציעו לי כל מיני הצעות אבל הן לא עזרו לי במיוחד. במהלך שיטוט באתר של SCYTHE נתקלתי במוצר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 חיפוש מהיר וגיליתי שיש אותו בנעה מחשבים. מייד הזמנתי, יומיים אחרי זה זה כבר מותקן אצלי במחשב. המוצר עושה עבודה מעולה וביטל לחלוטין את הרעידות!!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נניח שאני רוצה לצרוב 200 קבצים, שכל אחד מהם בגודל 100 מגה. מה שאני עושה היום כדי לצרוב את הנ"ל, הוא לגרור לתוכנת הצריבה 47 קבצים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ואז שוב לגרור 47 קבצים חדשים, לצרוב, ולבסוף לגרור 12 קבצים אחרונים, ולצרוב. אין מילים לתאר עד כמה התהליך הזה מעצבן. ועכשיו לשאלה: האם ישנה תוכנת צריבה קסומה, שתאפשר לי לגרור בבת אחת את כל 200 הקבצים, והיא כבר תחלק אותם אוטומטית ? (כלומר אני אתחיל לצרוב את כל 200 הקבצים בבת אחת, וכל פעם שיגמר המקום ב DVD, היא תבקש שאכניס מדיה חדשה). ה Catch הוא שאני לא רוצה שהתוכנה תכניס את הקבצים ל Container חדש (כמו ש Norton Ghost למשל עושה), אני רוצה שהקבצים הצרובים ישארו כמו שה…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, בכל מקרה... למרות שכל התקני הUSB מופעים כמו שצריך ב device manager כשאני מכניס כל מכשיר שהוא לחריץ הUSB המחשב אינו מזהה אותו אבל אם אני עושה ריסט למחשב שמכשיר הUSB (לדוגמא: blue tooth) נמצא בתוך החריץ אין לי בעיה להפעיל ולהתשתמש בלי כל הפרעה... יש למישהו פתרון לעניין? מערכת ההפעלה שלי היא XP Sp2 ולוח אם של MSI (לא סגור על הדגם) תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום, רכשתי צורב DVD חדש LG GH22NP20, היום אחרי ההתקנה נתקלתי בבעיה הבאה: כשהוספתי סרט לדיסק שכבר היה בו סרט אחד, הDVD לא הצליח לזהות אותו ( זיהה רק את הראשון ). לפני הצריבה קיבלתי את ההודעה הבאה: You are about to create a multisession write once DVD disc Session no.2 and above will not be readable with some DVD-Rom drivers and operating systems prior to Windows XP. הצריבה נעשתה באמצעות Nero 7, בשיטת disk at once ( אין אפשרות לבחור משהו אחר ) והDVD הוא די ישן, אבל אף פעם לא הייתה לו בעיה בקריאת סרטים. השאלה אם יש דרך לעקוף את הבעיה: להתקין גרסה אחרת של Nero? להתקין איזשהו driver? להחליף צורב DVD לדגם אחר? או שהבעיה היא בDVD עצמו ואין דרך לעקוף אותה... תודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
החברה שהפכה לשם דבר בשוק האחסון מציגה את הדור הבא שלה, שיודע להפיק את המירב מטכנולוגיית PCI-Express 5.0לכתבה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-