אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
איך אני בודק כמה סל"ד יש לי ...אם איזה תוכנה...העיקר בלי לראות מה כתוב על הארד דיסק...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי זה נראה לי דיי גבוה אולי זה בגלל שיש לי שתי הארדיסיקם אחד מתחת לשני ואחד "חונק" את השני? ההארדיסקים במפרט מישהו יודע של איזה מהם החיישן? הwd מעל הseagate
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שאלה! האם פרמוט מחדש של כונן קשיח יכול להזיק לו בצורה פיזית? ??? ??? ??? תודה רבה :-*
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אז ככה. עד לפני שבוע היה לי צורב YAMAHAA שצורב במהירות X40X16X10 בגרסת SCSI. אני זוכר שאמרו עליו שהוא היה הדגם הכי טוב שלהם. הצורב היה בסדר גמור אבל לפני כמה זמן התחיל לצרוב דסקים שחלקית לא נקראים, יותר מאוחר הוא היה צורב אבל הדיסק בסוף היה ריק לגמרי. התברר לי שהצורב דפוק והחלטתי לקנות LITEON חדש מאלה שצורבים במהירות X52X25X52. היו לי כמה וכמה דסקים לצרוב, והחלטתי לגמור את מלאי הדסקים G.PLATINUM שיש לי (מצאתי שהם מאוד איכותיים, נשמרים לזמן ארוך טווח ונצרבים בלי בעיות ב-YAMAHAA הקודם שלי). בנוסף צרבתי על כמה דסקים חדשים של MAXELL. כשבדקתי את הדסקים שצרבתי והעתקתי את התוכן שלהם חזרה להארדיסק (סתם בדיקה שעשיתי במקרה) מצאתי שבכל הדסקים של G.PLATINUM במהלך הקריאה הכונן (שהוא ג…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי לפני שנה וחצי מחשב עם הארד דיסק 40 ג'יגה של IBM. הוא נפדק והוחלף 4 פעמים- אני עובד כבר עם החמישי. הסיכוי שזה מקרה הוא קטן מאד. אמרו לי שכנראה משהו דופק אותם, אז בדקתי את הספק כוח ולא נמצאה בו שום בעיה. אמרו לי שכדאי לבדוק את לוח האם. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם? האם מישהו מכם נתקל בבעיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קראתי את ההודעה הזו לגבי סוג אחר של כוננים קשיחים: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=26709;start=0 ניסיתי למצוא באתר של IBM דרייברים עבור הכונן שלי (אני יודע שהוא מסדרת הדפוקים) כי קראתי פה בזמנו שיש עידכון שלהם שמאט את מהירות סיבוב המנוע ומשפר את אורך החיים של הכונן (אני משתמש סתם בשביל גיבויים של חומר לא חשוב כל כך). בכל מקרה, חפשתי באתר שלהם במשך שעה שלמה ולא מצאתי שום עידכון לכונן הקשיח שלי. מישהו יכול לעזור? הדגם שלו הוא: DTLA-307030 7200 RPM 30 GB תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לצרוב שני דיסקים ובשניהם NERO רשם WRITE ERROR. ניסיתי לצרוב דיסק נוסף היום והוא אכן צרב אותו עד הסוף אך בקריאה של הקובץ היתה בעיה והקריאה לא הצליחה. האם למישהו קרה דבר דומה ומה בדיוק התקלה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם זה משנה (חיי ההרדיסק, תקינותו....) אם בתוך המאזרז אני אחבר את ההרדיסק בצורה הפוכה, כלומר הצד המתכתי עם הכתוביות כלפי מטה?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד סיגייט 80 ג'יגה והשני IBM 20 ג'יגה וגם CD ASUS וצורב של ימאהה ואני לא יודע איך לחבר אותם ?? הצעות??
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ראיתי שהמושגים האלה מיוחסים לכוננים קשיחים, אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על כל אחד מהם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד שמעתי על הצורבים של Teac ו-Plextor שהם בדרגה אחרת משאר הצורבים . עכשיו , Plextor פשוט לא באים בחשבון בגלל המחיר היקר בטירוף שלהם אבל עיני צדה צורב של Teac במחיר ממש הגיוני לכל הדעות. Teac 52X24X52 BULK - 355 ש"ח כולל משלוח . VS LITEON 52X24X52 Retail - 300 ש"ח כולל משלוח. מה לקחת ? האם באמת שווה להוסיף עוד 55 ש"ח בשביל ה-Teac ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כונן התקליטורים שלי התקלקל והחלטתי לרכוש צורב ההתלבטות העיקרית שלי היא בין LG 52 x 24 x 52 (kit) 260 ¤ LG 52 x 24 x 52 (box) 280 ¤ ASUS 52 x 24 x 52 (box) 290 ¤ Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 290 ¤ Lite-on 52 x 24 x 52 (kit) 300 על מה הייתם ממליצים? האם ישנו דגם אחר יותר זול או בסביבות או מחיר שכדאי לי לרכוש ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההארד דיסק הראשון של ה8 מגה באפר יפעל גם ב2 מגה באפר? או שכל אחד יעבוד במהיריות שלו? כי מישהו אמר לי שאם מחברים שתי הארדיסקים אחד יותר איטי מהשני אז שתי ההארדיסקים יפעלו לפי המהירות איטית יותר,עכשיו אני לא יודע אם זה נכון לגבי הmb buffer או שזה רק בנוגע לrpm?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר טוחן שרוצה לסבסד את המדינה במע"מ של הדיסק הקשיח. מה הדיסק הקשיח עם הביצועים הכי טובים?? אם אפשר אז תנו לי את הכי טוב על כל בקר: ATA, SATA, SCSI. ומה הכי טוב מבין שלושתם. הדיסק צריך להיות בגודל של 120 ג'יגה בלי "ריידים" למינהם. שוב, הכסף לא משנה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי הרד דיסק שלSEAGATE 40GB שעובד ב7200 סלד הבעיה היא שהיום גיליתי שהוא עובד בATA 66 במקום לעבוד בATA100. מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יעבוד בATA100? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התלבתתי עם לקחת צורב 52\24\52 Lite on או צורב 52\24\52 sony (הם אותו מחיר) מה כדאי? מה יותר טוב?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כרגע על P4 3.0C עם GEIL ULTRA PLATINUM DDR433 @ DDR400. עם לוח AOpen AX4C Max חיברתי ת WD RAPTOR שלי לבקר SATA המובנה (בלי רייד , יש לי רק רפטור אחד) על פרטישן NTFS אחד גדול. והוא מביא תוצאות מאכזבות ביותר בסנדרה !!! 21700 KB/S ! ובפיסימרק 1050 אחרי זה חיברתי את ה Seagate 40GB וה Quantom 40GB שלי במערך RAID 0 על פרטישן NTFS אחד גדול. וגם הם הראו תוצאות נמוכות מאוד !! 21500 KB/S ! ובפיסימרק 890 !! למה זה ככה ? אני חשבתי שאולי הזכרון מגביל אבל לא ממש נראה לי ..... תודה לכל העוזירם
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני אקדים ואומר שההארדיסק ה40 שלי מתוצרת מקסטור הלך לעולמו השבוע ושאבא שלי נוסע לארה"ב אז קפצתי על ההזדמנות לקנות לי הארדיסק חדש של 120 GB השאלה היא של איזה חברה ובאיזה מהירות והעיקר שיהיה זול (180 דןלר גג עדיף יותר זול אפילו) אני מעדיף 100 ATA ו8 מגה באפר עכשיו השאלה הקובעת מי יותר עדיף WD (הזולים) או מקסטור(הקצת יותר יקרים)? אני אשמח אם תתנו לי לינקים לאתרים בארה"ב על מחיר של הארדיסק כזה אני אוסיף לציין שיש לי מחשב 1.5Mhz 256MB RDRAM - 800Mhz intel 850GB ואבא שלי טוען שה8 מגה באפר לא יגיע למימוש על מחשב כזה ישן נראה לי שהוא טועה תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-