אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .. יש לי DISK ON KEY של סאן דיסק עם מערכת הפעלה U3 בעקבות שנכנס לי וירוס לתוכו אני רוצה לפרמט אותו .. השאלה שלי מה קורה עם המערכת הפעלה U3 לאחר הפירמוט? האם היא נשארת שם? אם לא האם יש דרך לפרמט את הדיסק בלי למחוק אותה או שיש דרך להתקין אותה אח"כ בחזרה...? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב נסיעה לארה"ב ורוצה לראות שם סרטים דרך המחשב שלי כיוון שהאזורים לא מתאימים רציתי לדעת איך אני יכול לפתוח את הכונן שלי (של ASUS) וכל האזורים (אני עדיין רוצה לראות סרטים שיש לי מהארץ) חיפשתי באתר ורוב ההודעות היו מ 2003-2006 ולכן רציתי לדעת אם יש תוכנה עדכנית שגם תתאים לויסטה 64 הום פרימיום מי שיכול לעזור... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב R+ dvd של nec. השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב בצורב שלי על דיסקים שהם R- ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צורב אתם יכולים להמליץ לי לקנות, עד 250 ש''ח, שהוא מאוד אמין, טוב וכמבון בחיבור SATA, ורציתי לדעת אם חיבור זה משפיע או שזה לא משנה לגבי ביצועי הצורב. בתודה..
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם הצורב DvD הזה: http://www.officedepot.co.il/(cdmupa55czmbx3np3guxjvq0)/catalogFamily.aspx?ID=593310&CID=100 טוב מבחינת כל תחום שצריך להיות בצורב DVD? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ראיתי באתר נטאקשן צורב DVD מסוג GSA-4136B ושמתי לב למשפט הזה: "המוצר כולל את הכבלים, הספרות, וחבילת התוכנות המקורית של LG. בלעדיהם לא ניתן להשתמש בפורמט הצריבה." למה הכוונה? האם יש למישהו את הדגם הספציפי הזה? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם אני מבטל את אופציית ה-smart-burn... אז הצורב עדיין משתמש ב-buffer underrun או שגם ההגנה הזו מתבטלת?
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הזמנתי את הצורב Samsung SH-S203B והחליפו לי אותו אל הצורב Samsung SH-S223F באותו המחיר. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הצורב הזה ויכול לעמוד על טיבו? , לא מצאתי ביקורת מקצועית על הצורב הזה אז אני מהסס לקחת אותו במקום ה- Samsung SH-S203B שהוכרח כצורב מעולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי כנראה שנדפק לי הסידירום, הוא פשוט לא מעלה משחקים או דברים אחרים, אז החלטתי להתקדם ולקנות צורב עכשיו אני יודע שהצורב המומלץ זה הלייט און שמוזכר בכותרת, רק שלפני שאני קונה יש לי 2 שאלות 1) האם הדגם של הלייט און שמומלץ הוא ה- LTR - 52327S? כי זה מה שנמכר בקייאספי. 2) האם עדיף להוסיף עוד 20 שקל בשביל 52X24X52 של teac? דגם CD-W552E תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היום צרבתי לחבר משחק עם הצורב LG GSA-E55L על דיסק סילבר ליין ולו יש צורב NEC AD-5170 והצורב לא מזהה את הדיסק מראה כאילו לא צרוב כלום... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520. שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי, ראיתי צורה של חברת benq 48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על צורב לא יקר איכותי ואמין! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תראו אנשים. דוד שלי קנה לא מזמן צורב DVD של LG דגם GSA-4165B בסך הכל הוא מבסוט ממנו ואין לו טענות. עד שהוא נתקל בתופעה הבאה. הוא צרב מספר דיסקים CD רגילים לעבודה. אצלו הם עובדים מצויין אבל שהוא עובר עם הדיסקים האלה ממקום למקום חלק לא מבוטל בכלל של כונני CD לא מצליחים לקרוא את הדיסק. אחר כך הוא עשה נסיון וצרב את הדיסקים האלה מאותו דיסק שהיה בעייתי כביכול בעזרת צורב CD רגיל והכל הסתדר יש למישהו פה הסבר לנושא הזה?
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב שני חלקים של סרט\משחק (שאמורים להיות שני דיסקים) על דיסק DVD אחד. השאלה היא בעצם האם העניין יעבוד? (כי הצריבה כמובן היא לא הבעיה)
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם ברשותי שני משחקים שכל אחד מהם 2 גיגה לדוגמא... האם ניתן לאחסן אותם על גבי דיסק די וי די 4.7 גיגה...עכשיו לא ע"י הכנסת הקבצים פשוט לשם כי כך אני יודע..(DATA) אלה בצורה כזאת כאילו זה פועל מדיסק אחד ..כאשר מכניסים את הדיסק למחשב ישר עולה ה תפריט הראשי...עכשיו זה לא הכרחי שיעלה אוטומטי אפילו שאני ילחץ כל ה EXE ואותו תפריט של משחק מסוים יעלה...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות זאת? הצורב היינו DVR-112D של פיוניר. קראתי ברחבי האינטרנט שעושים את זה בכדי לפרוץ כל מיני מחסומים ושמעתי על עידכוני חומרה של באפלו או כל מיני..... יש מישהו שיכול לעשות לי סדר בבאלגן?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 02:31:01 גיליתי שע"י צריבת פךאש פרוץ ל 112D הופכים אותו לצורב שכותב LABELFLASH ו..."but it is the 112L that gives you the bitsetting, labelflash, and DVD-RAM burning capabilitie" 112L הוא הגירסה של באפלו.... יש משהו שיכול להסביר לי על מה לעזאזל מדובר???????????????? וכמו כן יש את הגרסאות האתר החברה שהם גרסאות מורשות ומקוריות. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=215568
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
דיסק של 700MB ו80 דק' יש אפשרות לצרוב אותו בפורמט MP3 שיהיה אפשר להכניס יותר שירים ושזה יעבוד בדיסקמן שהוא לא MP3? הקיצור יש אפשרות להכניס לדיסק של 700MB ו80 דק' 30 שירים שכול שיר 5דקות ?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי דיסק מוזיקה של 84 דקות,איך אני צורב אותו ולא ב-MP3? האם אפשר להשיג תקליטורים של 90 דקות? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-