עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DJAP,

שווה לקנות Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD ב-724.8 ¤ בשביל המחשב החדש? הוא ישפר את הביצועים של המחשב?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לחבר שלי p 2 400MHz האם הוא יכול להוסיף צורב שיעבוד כמו שצריך ? האם לא תיהיה בעיה אם זה ? האם הוא יכול להחליף את ההרד דיסק שלו ( 8 GB) להרד דיסק חדש כמו westren digital 80 GB ? תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי קבצים של 780 ו-825 (זה משחק) ואני לא מצליח לצרוב את זה בנרו עם דיסק של 780 מגה. מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Flamester,

שלום לכל חכמי הפורום. אני מתכנן לרכוש את הצורב הבא בעוד כמספר שבועות, והחלטתי לקרוא קצת בפורום אולי מישהו חווה ניסיון עם הצורב הנ"ל או שיש ברשותו אחד (חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה!). כאשר דפדפתי בפורום גיליתי כמה דברים שלא ידעתי אודות שיטות הצריבה (DVD+RW , DVD-RW ), אולי מישהו יסביר לי בבקשה מהן שתי שיטות אלו, ואם ובמידה ואני רוכש את הצורב שמפורט למעלה, מה יכולות להיות הבעיות שנגרמות כתוצאה משימוש בשיטת הDVD-RW . המון תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43108[/iurl]

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by RawSteel,

איזה צורב לקנות? אי רוצה שהוא יהיה אמין, מהירות 48 או 52 ומחיר נורמלי. הבחירות : MSI , ASUS , LITE ON תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by HILLEL,

יש לי DVD מתוצרת טושיבה במחשב נייד והוא הוגבל לאזור 2, אבקש המלצה על תוכנה שתשחרר את ההגבלה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. Started by Gohan,

אני לא מבין בצורבי dvd ובכל הפורמטים , אני יכול לקנות את הצורב dvd של lg ב1000 שקל ( לפי מה שראיתי לlg יש צורב dvd 1 ) שווה לי? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zolder,

האם אני אוכל לצרוב עם הצורב שלי(LITE ON 48X24X48) ובעזרת הנרו דיסקים של 900 מגה\100 דק'? https://www.misradia.co.il

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by stingeR-,

האם כאשר אמרו לי שהרדיסק שרוף ולקחתי אותו לביתי לבדוק כאשר אני יחבר אותו לIDE ולספק 5V האם הוא יכול לגרום לבעיה אחרת ברכיבים של המחשב או שזה לא קשור?? כי אם הוא טוב אז הייתה רוצה להשתמש בו ואם לא אז יש עליו אחריות עד דצמבר... אבל החנות שממנה קנו אותו נסגרה וזה הרדיסק 20GB של WESTERN DIGITAL איפה אני יכול לקבל את האחריות שלי? http://planet.nana.co.il/gamani/Hardisk.jpg זאת התמונה של ההארד דיסק...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מחיר - 310 שקל . הדגם : 52X32X52 . שווה את הכסף או סתם גימיק ?

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by e.t,

חבר שלי רוצה לקנות צורב DVD : Sony DRX-500UL http://www.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--406,prod_id--7160984,name--Sony%20DRX%2D500UL.html הוא שאל אותי (ולא ידעתי בוודאות, למרות שנראה לי שכן), האם הצורב משמש גם כנגן DVD? אני יודע שהכונן יכול לקרוא DVD, אבל האם הוא יכול לנגן סרטים (אולי זה קשור למפענח או משהו?) כהערת אגב, לי יש כונן DVD רגיל במחשב (טושיבה), ואני יכול לראות באמצעותו סרטי DVD, אבל מה עם הצורב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

הסיפור הוא כזה: שניתי שלשום צורב של ליטאון(x52) על פי המלצת רוב החברים פה ואני חייב להודות שהצורב סבבה-שחור סקסי ואיכותי. התעוררה רק בעיה קטנה- כשאני צורב במהירות מקס', כלומר 52 לוקח לו 8 דקות לצרוב דיסק של 700 מגה! אני יודע שזה לא אמור להיות דקה וחצי אבל גם ציפיתי שזה יהיה קצת יותר נמוך- משהו באזור 3-4 דקות. לחבר שלי שלו יש מפרט מחשב דומה רק קצת יותר זיכרון ויש לו צורב lgx16 צורב יותר מהר ממני! כמו כן שמתי לב כשהוא עבר לאקס פי מהירות הצריבה גדלה לעומת משהיה במילניום(אצלי 98 ד"א) אני חייב לציין שהread buffer די משתולל בעת הצריבה והוא ממש לא יציב, כנ"ל גם לגבי הבאפר של הצורב למרות שהרבה פחות. לחבר שלי כשהוא צורב זה יציב כל הזמן... האם זה בגלל מערכת הפעלה?מחסור בזכרון(יש …

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by havoc-x,

יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by Nahasapeemapetilon,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש שלי שבו גם דיסק קשיח חדש של 80 GB אך הוא אינו מחולק לכמה כוננים, כל ה-80 נמצא ב-C, ואני רוצה לחלק את זה לפחות לעוד 2. אם מישהו יוכל להסביר לי איפה עושים את זה ואיך עושים את זה זה יהיה נהדר תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gshhar,

חוץ מדיסקים של 800 מגה איזה דיסקים יותר גדולים קיימים והאם אפשר להשיג אותם בארץ?(לא של DVD)

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  18. היי אני מביא את זה רק כמידע לקוראיי הפורום מפני שאולי יש אנשים שיוכלו להעזר במידע הזה, התופעה בכל מקרה ממש לא חדשה - כבר נהייתה מכה. אז לפי הכותרת כבר הבנתם : צורב 52X24X52 של MSI בן פחות מחודש שחבר שלי קנה , הוא קרא דיסק שצרבתי לו (בכונן ימהה 8X ) הסוג של הדיסק הוא Office Depot (נו באמת מי קונה את זה...) ובום התפוצץ לו. זהו , וזה רק מעיד על למה בין היתר אני כלכך "אוסר" לצרוב במהירויות גבוהות (וזה עוד היה קריאה של דיסק).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שמעו כמו שכתוב בכותרת זה לא עניין של תקציב, אבל אני ההורים שלי כרגע במעמסה ולא בא לי לקנות DVD ב 300 שקל כאשר אני יודע שאין ממש הבדל בינו לבין ה DVD השכן שעולה 240 שקל ואולי אילו סתם תוספות שאני לא צריך אני קונה מ PCH , אתם לא חייבים להביא לינק פשוט אפשר להביא דגם משם שלדעתכם יספק אותי כמו שצריך יהיה איכותי וטוב (יענו מחברה טובה שלא הורסת דיסקים וכו) ובמחיר טוב? בתודה ג'י! ))))))))))))

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by CaRTeR,

שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. אצלי יש רפטור אחד - WD Raptor 10K RPM SATA . מוציא 33 MB/s בסנדרה MAX3 . קצת נמוך .. ועוד אחרי פירמוט אבל אין מה לעשות. פרסמו את שלכם:

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. Started by zag_zag,

יש לי כמה דיסקים שהתמלאו באבק. איך מומלץ לנקות אותם? או שבכלל עדיף לא לנקות?

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by shura,

אני צריך לדעת האם הרד דיסק של סמסונג הוא טוב ואמין וגם איזה buffer לקנות. תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  24. חבר שלי הביא בימים אלו מארה"ב מחשב של IBM. Intel P4 2GH , 256 RAM , DVD-CDRW combo ושאר שטויות בפנים. למחשב אין כונן פלופי 3.5'' רגיל. יש לו כונן פלופי אחר (תמונות): לדעתי זה התקן גיבוי. כונן ZIP כזה. משהו זה: http://www.iomega.com/direct/products/detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=35099&FOLDER%3C%3Efolder_id=55291&ASSORTMENT%3C%3East_id=67&bmUID=1057756123401 אבל כמובן אני לא בטוח. חיפשתי וחיפשתי ולא כתוב שם שום דבר מיוחד לגביו ב-DEVICE MANAGER. (אגב, WIN XP PRO, אין בעיות לכאורה בתפריט שב-DEVICE MANAGER) עברתי על כל ההתקנים שם. כלום. : מישהו מכיר? מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by roei88,

רציתי לשים את זה בהודעה הקודמת אבל לא ראיתי איך 1. אני רוצה לקנות הארד דיסק של 80 ג'יגה אז כדאי לקנות עם באפר או בלי? ושל איזה חברה maxor או wd? 2. יש לי צורב 16x10x40 והוא צורב לי מאקסימום ב-8x איך אפשר לסדר את זה? תודה! :cwm12:

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים