עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ariebel,

הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by kabirsh,

האם מישהו יודע בודאות אם לוח אם P2 עם צ'יפסט 440BX יתמוך בדיסק קשיח 40GB SATA133 8MB BUFFER אנא ענו רק מי שבטוח או אם אפשר להפנות אותי לאתר מסוים אני פשוט רוצה בעתיד להחליף מחשב ואז להעביר את הדיסק קשיח המפרט של לוח האם BIOS Type: Award BIOS Date: 12/21/99 BIOS ID String: 12/21/1999-I440BX-W977-2A69KL1AC-00 OEM Signon: 6ABX2V-G0 Chipset: INTEL 440BX/ZX REV 3 Super I/O: WINBOND 977EF REV 4 FOUND AT PORT 3F0H Receive Future BIOS Info: yes Interested in Memory Upgrades: yes Interested in CPU Upgrades: yes

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לשאול את החברה בפורום למי שקנה את הכונן החדש שהגיע לארץ של WESTERN DIGITAL 120GB 7200RPM 8MB CAHCE SATA איך הוא מתפקד, כי מחירו בכלל לא גבוה. ואם יש להביא איזו ביקורת עליו כי אני לא מוצא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  4. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43844[/iurl]

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי הארד דיסק חדש, MAXSTOR 120GB 7200 RPM 8MB והתקנתי אותו במחשב, עכשיו אני מעוניין להגדיר גם את ההארד דיסק הישן שלי לצורך חילוץ כל המידע ממנו והעברתו להארד דיסק החדש. אז חיברתי את הכבל של ההארד דיסק החדש שיש לו הרי שתי חיבורים: אחד מתחבר להארד דיסק החדש והשני לישן. אבל שהפעלתי את המחשב הוא לא זיהה את הישן אלא רק את החדש. איך אני מגדיר את ההארד דיסק הישן בתור SLAVE.? את החדש הגדרתי בתור מאסטר. מבקש עזרה -כמה שיותר מהר, יש שם מידע חשוב מאוד. תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הכותרת אומרת הכל, אני לא יודע האם כדאי להשקיע יותר במערכת עצמה(אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא בטוח ככה שאני שואל למקרה שאני כן אקנה עכשיו). האם יש הבדל מורגש והאם אני אראה הבדלים בהרבה נקודות בבנצ'מרקים?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by dsane,

מה ההבדל בין החברות השונות המיצרות את הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by seffi,

הייתי רוצה חוות דעת לגבי איזה דיסק קשיח לקנות: 1. יש היום דיסקים עם חיבור סיראלי כמעט ללא תוספת במחיר. האם יש שיפור ניכר בביצועים של דיסקים אלו ( וכל זאת ללא קשר לגודל הבאפר שזה נתון נפרד שאני לוקח בחשבון ) 2. לפני כמה שנים התעסקתי הרבה עם חומרה ואז קיסקים של WETERN DIGITAL היו נדפקים בכמויות. איך הדיסקים שלהם היום? אילו יצרנים מובילים היום בתחום וכדאי לרכוש דיסק שלהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by lipa,

עקרונית HD נחשבים צוואר הבקבוק במחשבים חדשים, ה-HD לא התקדמו יחסית מאז P3 לעומת השיפורים האחרים במחשב (לוחות אם , מעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך ) השאלה האם אני ירגיש שיפור ממשי (לא דרך תוכניות בדיקה ביצועים ) אלה בשימוש יום יומי אם HD של WD RAPTOR ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by יוסי99,

המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by shlomy,

בדגש על CDROM ולא DVD - באופן כללי. נ.ב מה עדיף מן השניים : Lite On X52 Asus X52

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by dorratz,

כל הזמן אני רואה דיבורים על זה של-LG יש חרא של CD-RW,DVD-ROM ו-CD-ROM, והאמת גם אני חושב שהם ככה וגם אני אומר שהם זבל בכוננים. אבל האם ההאשמות האלה באמת אמיתיות?מה מסתתר באמת מאחורי הכוננים של LG?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by 1_Nike_1,

[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=43679[/iurl]

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Abit.com.tw,

ASUS 52X24X52 LITE ON 52X24X52 TEAC 52X24X52 מה הכי טוב מהיר שקט ואמין (וסוס)? חד משמעית .. תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43661[/iurl]

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by DiSc@MaN,

היי, יש לי התלבטות מאוד קשה... חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים. עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M.. אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ravid,

סליחה על השאלות החוזרות כל הזמן, אני קונה ארד דיסק 80 גיגה ורציתי לשאול מה מהיר יותר, הwd עם 8mb או הseagate שיש לו רק 2mb? תודה לכולם.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם האם PLEXTOR שווה את מחירו? מה זה נותן לי בסוף? ??? ואם לא, מה כדאי לקנות (צורב)? תודה, יהודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. החלפתי בין 2 מחשבים הארד דיסק אחד מהם הוא SCSI עכשיו העברתי את הכרטיס והכל וכמו שהבנתי לא צריך להתקין דרייברים האקס פי מזהה לבד.. הבעיה שהמחשב חושב שההארד דיסק בא מהכרטיס ולא הלוח.. צריך להגדיר לו את זה ואני לא יודע איך.. אגב הוא נותן לי כזאת הודעה כשאני מתחיל מחשב.. (קצת לפני שהוא אמור להגיע לווינדוס): Disk boot faliure, Insert system disk and press enter תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by ravid,

אני קונה ארד דיסק של 80 גיגה השבוע הזה אז מה עדיף ווסטרן דיגיטל או מקסטור? תודה לכל מי שיענה. עריכה:ATA100 בלבד.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. Started by DJAP,

שווה לקנות Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD ב-724.8 ¤ בשביל המחשב החדש? הוא ישפר את הביצועים של המחשב?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים