אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתבתי בהודעה אחרת כאן (וסליחה על פתיחת ת'רד חדש, אבל הנושאים כאן פחות קשורים), אני לא מצליח להפעיל DMA על הכונן שלי. חקרתי קצת באתר של maxtor וגיליתי שיכולה להיות בעיית תאימות בין הכוננים מהסדרה שלי (D740X), ובין בקרי IDE של לוחות מבוססי צ'יפסט i440bx, שתמנע הפעלת DMA. הם מפילים את האשמה על יצרני הלוחות 1. למרות מה שכתוב באתר - יכול להיות שבעיה פיזית בכונן מונעת ממני הפעלת DMA? בהנחה שמה שהם כתבו זו אכן הבעיה, אני מתכנן לקנות כרטיס IDE (ל-PCI) 2. בחוברת של הלוח היה כתוב שהוא תומך עד ATA33. אם אני אקנה בקר ATA133 הוא יעבוד אצלי (הכונן תומך במהירות הזו)? 3. יכולה להיות בעיה עם מהירות הבאס ? אצלי המהירות היא 83 4. מישהו יכול להמליץ לי על בקר נורמלי שמוכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק דפוק של סיגייט שקרס לפני כחודש-חודשיים, ועכשיו שמתי לב שיש עליו 3 מדבקות של אחריות. על אחת כתוב A.D.S. והיא מציינת שיש אחריות עד ה 9 ל 2003, על המדבקה השנייה כתוב N.N.E והיא עד 9 ל 2003 או 2002 (זה לא ממש ברור), ועל השלישית כתוב S.C.I.L והיא עד ה 10 ל 2003. עכשיו הייתי רוצה לממש את האחריות אבל אין לי מושג איפה, הדיסק נקנה במקום לא ידוע (במקור הוא של אחותי), ואין לי מושג מי היבואן... תודה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? האם ציון 1177 של הדיסק הקשיח שלי (W.D. 120GB JD 8MB BUFFER S-ATA) ב PCMARK2002 הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים של מאקסטור. אחד 60GB 7200 והשני 120GB 8M ואת הלוח: Abit IT7-Max2. איך כדאי לחבר אותם ? על בקר הרייד או רגיל ? ואת איזה כונן איפה ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
-
אני צריך שתי המלצות לשני צורבים כי יש סיכוי גדול שלא יהייה מה שתגידו לי כאן (הכוונה לשתי חברות שונות) סה"כ צורב לצריבת מוזיקה לדיסקמן ומידי פעם לדברים אחרים, בכל זאת מינימום דפיקת דיסקים מינימום זמן צריבה במחיר של עד 500ש"ח. כשתסתכלו על מחירים באינטרנט קחו בחשבון שאני קונה בחנויות איפה שאני נמצא ושזה עולה הרבה יותר. למשל כשביררתי על כרטיס מסך ראיתי שהוא עולה 2000 ולא 1500 כמו שיכלתי למצוא באינטרנט. עוד שאלה, מזה בדיוק 48*24*48 (סתם דוגמה) ומזה אומר על הזמן שיקח לי לצרוב דיסק? נ.ב-אני הולך לקנות ת'צורב היום והולך לעשות בדיוק מה שתגידו (אז בבקשה...) תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה והיא... היום כשעברתי בקניון הקטן שיש ליד ביתי במקרה עברתי ליד חנות של קרביץ וראיתי בפנים מצבע שמשך לי את העין... הוא... לקנות שני דיו למדפסת של חברת HP ואז תוכל לקנות צורב של PHILIIPS 52X24X52 ב 100 ?שח'. עכשיו השאלה שלי זה עם זה שווה, כי אני לא מבין כל כך בחברות של צורבים... אם זה יקר או מה ? בכל מקרה, מה כדי לעשות... לקנות אותו, או מה? מה אתם חושבים... (?) תודה מראש Some Thing...
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות כמה שאלות.. אני צריך לצרוב 100 דיסקים הכל אותו דבר בשבוע הקרוב.. (אל תגידו לך למפעלי כאלה וזה למה אין כסף וזה כמות קטנה יחסית..) דבר ראשון.. באיזה מהירות מומלץ לצרוב? כמה דיסקים קצוף אפשר לצרוב בלי שיקרה אסון ( )? ועוד משו קטן.. יש לי נרו (תוכנת צריבה) עכשיו מה שאני אמור לצרוב זה שירים.. והפורמט שלהם זה cda אני בא כאילו לפתוח אותם והוא עושה לי..: Sorry, nero cannot determine the SCSI\ATAPI decive, that corresponds on this driver letter אממ מה הבעיה? אני צריך את זה דחוף אז ישמח אם תענו לי במהרה תודה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ! יש לי Partition Magic ואתם בטח מכירים את האפשרות לשנות גודל של מחיצות..... כרגע יש לי 2 מחיצות NTFS שאני רוצה לקחת מאחת ולהוסיף לשניה...למעשה לשנות את גודל המחיצות. פעם עם FAT32 הייתי עושה את זה בלי בעיה , לפני הרבה זמן ניסיתי על NTFS ואח"כ הייתי חייב לפרמט....הוא עשה בלאגן אדיר! ואז שמעתי ש-NTFS לא אוהב כשמזיזים\משנים אותו....זה נכון ? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כרגע צרבתי דיסק של סרט על דיסק של 100 דק' 900 מגה.(ערכתי סרט ל-DVD) השתמשתי ב-OVER BURN. מכיוון שהסרט היה קצת טיפה מעל 100 דק' אז חתחתי קצת מהסוף(הקטע עם הכתוביות). עם התוכנה MPEGTOOL. בסוף הצריבה הוא לא סגר את הדיסק ורשם שהצריבה נכשלה,זה קרה לי כבר כמה פעמים עם סרט אחר אבל כבר קרה לי לא פעם שחתחתי והכל היה בסדר. מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא רק שהוא קורא לאט, נפתח לאט ומקרטע כששומעים למשל מוזיקה מהדיסק, הוא גם לא מופיע באתר של ASUS. סימן שהם באמת מתביישים בו : לאיזה DVD כדאי להחליף?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי אתמול כונן DVD ROM חדש. הכל מזוהה לכאורה מושלם - ללא כל בעיה, אבל כל CD שאני מכניס לכונן לא ניתן לקריאה. הימור שלי כונן דפוק - מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אני רוהצ לקנות צורב 52X24X52 עכשיו אני מתלבט בין LG,SONY,LITE ON,BENQ בקיצור.... מה כדאי?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום הארדיסק חדש WD 300EB 30GB 5400RPM עכשיו אני בא לשים אותו והוא מזהה אותו כIDE DRIVE אבל בוינדוס במחשב שלי אין אותו... כאילו אני לא רואה אותו כDRIVE מה צריך לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מכון להשקיע בהרד עם SATA השאלה אם זה שווה את התוספת של הכסף?? תודה לכל העוזרים מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אחד CREATIVE CD3630E, והשני LG 24X10X40. אני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד כי אין לי מושג מה הסידורים הנכונים של הג'אמפרים שלהם.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש הארדיסק חדש : WD 40GB 7200RPM ata100 הכל עובד כמו שצריך ויפה ועליו גם מותקן הוינדוס של המחשב שלי אבל שאני מתקרב אליו מאוד אני שומע שהוא עושה מן רעשים כאלו ואני לא יודע אם הוא אמור לעשות אותם או לא אמור והאם זה אומר שמשהו שם לא בסדר פיזית ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות הרד חדש... עכשיו ישנן שתי אופציות SATA MAXTOR 80GB 7200 8MB BUFFER WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATA 100 HDD מה אתם אומרים הפרשי מחירים בערך 150 שקל. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום החלפתי ארד דיסק 30GB 7200RPM של Maxtor שהיה אצלי כבר שנה וחצי והתחיל להראות סימני גסיסה...המוכר הביא לי בתמורה אליו ארד-דיסק 40 ג'יגה של WD הארד-דיסק הקודם היה מחובר כארד-דיסק משני לארד-דיסק המרכזי (Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DMP9) שעליו היתה מותקנת מערכת ההפעלה כשהבאתי את הארד-דיסק של WD התקנתי עליו windows xp pro כמו בארד-דיסק השני , הבעיה היא שכשאני מחבר את שני הארד-דיסקים ביחד אז המחשב מזהה רק את ה WD ולא את ה Maxtor וככה זה נתקע בדוס ...ניסתי לשחק עם הג'מפרים אבל זה לא עוזר *כשאני מחבר כל ארד-דיסק בנפרד אז הם עובדים בלי בעיה *אולי הבעיה היא ??? ... שעל ה WD מערכת הקבצים היא NTFS וב Maxtor המערכת היא על FAT32 ? ...כי אני יודע שזה עלול לעשות בעיות ... *המט…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש בנרות Slot loading DVD עבור מערכת הבידור הביתית שאני בונה. בזמנו מכרו כאלה של פיוניר בארץ, אבל לא ניתן למצוא אותם יותר. יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא יחידה? (לאו דווקא של פיוניר).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-