עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. לפני חודש החלפתי מארז מחשב לאנרמקס אובר צ'אקרה, שמגיע עם חיבור eStata מקדימה. לפני כמה ימים קניתי לי WD Mybook 500G מהדגם שמאפשר חיבור או בUSB או בeSata. הדלקתי את המחשב, חיברתי את הMybook לחשמל ולכבל והכונן לא הופיע. שמתי לב שיש בחוברת הערת שוליים שאומרת שלעיתים חיבורי eSata דורשים איתחול כדי לזהות את ההתקן החדש. ביצעתי איתחול והמחשב נעצר בשלב הביוס עם ההודעה NTLDR is missing, press Ctrl+Alt+Del to restart. המצב הוא שכשכל הכוננים מחוברים (בפנים יש שני SATA ואחד סקאזי) ביחד עם החיצוני אני לא יכול להעלות את המחשב. אם אני משאיר רק C: והeSata אז המחשב עולה. (ובנושא אחר - הeSata איטי בהרבה מהusb כרגע) ניסיתי הכל - לרפרש בDevice Manager, לשנות את הסדר של החיבורים פיזית …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by ofergpr,

צריך צורב DVD ב300 ש"ח מה אתם מציעים??

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. שלום. יש לי כונן של 40G שאני מאוד רוצה להפעיל, הוא פעל מצוין עד לא מזמן,שניסיתי לחבר אותו למחשב כלשהוא. אני לא יודע מה הסיבה לבעיה, אני רק יודע שזה קשור אך ורק לכונן עצמו (לא לכבל/לוח אם/ביוס) שהדלקתי את המחשב והכונן בפנים הוא עשה רעש, מן ביפים כל חצי שניה בסדר עקבי.... שמתי לב שהוא לא מחובר טוב אז חיברתי טוב יותר והוא כבר לא עושה את הביפים, אלא רק מן רעש כאילו הוא נוגע במשהו... לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יכול להיות שהוא עשה את זה תמיד פשוט לא שמתי לב. בכל מקרה, שמתי לב שהפינים קצת עקומים ויש שבירה מסויימת, אולי זאת הסיבה? אה ולא אמרתי מה הבעיה חחח, המחשב לא מזהה אותו, לא הביוס ולא הווינדאוס,ולא הלינוקס... ולא שום דבר קיצר. מה יכולה להיות הסיבה? תודה!

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by naorai,

hp הכריזה על מתקן (2x4mm), שיכול להכיל עד 4Mbit מידע, יש לו תקשורת אלחוטית של 10mb/s והוא נטען דרך inductive coupling! מה אתם חושבים, דבר כזה יתפוס בזמן הקרוב? http://www.tgdaily.com/2006/07/18/hp_grain_sized_memory_chip/ http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2006/060717a.html

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכולם התחשתי בצורב DVD למחשב שלי הייתי רוצה לצרוב לו תקשוחה לחדה על מנת גם לקבל יותר מהירויות לצריבה וגם בשביל לחדש ואולי לבטל גם באגים על הדרך ... ממה שהבנתי אלה הקשוחות שמתאימות לצורב שלי אבל איזה קשוחה היא האופטימלית ומה ההבדל בניהם ?... תודה והמשך ערב טוב !

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by lioron7,

האם זה פוגע שמשתמשים בצורב ככונן עיקרי? תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by manga05,

האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by abcdjkh,

שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by dell,

בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by orion_il,

שלום, אני מחפש מארז חיצוני ל HD 3.5". הדרישות שלי הם חיבור ESATA או FIREWIRE עם USB2. האם משהו מכיר את חברת COOLDRIVES ? יש להם מארז עם כל סוגי החיבורים ובנוסף ספק פנימי : http://www.cooldrives.com/fi800andusb21.html אני לא חושב שניתן לקנות בארץ ויש להזמין באינטרנט אם למשהו יש המלצה אחרת אז אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by ydyehuda,

שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by haim1440,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  18. חשבתי לקנות מגירה חיצונית ולהכניס תכונן קשיח הישן שלי השאלה האם הUSB יגביל תמהירות של הכונן (שהוא SATA) והאם יש הבדל בביצועים בין חיבור של הכונן לSASA או USB?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. Started by hq4ever,

כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. היי צרבתי בנירו 6 קובץ של 4GB בתור Data בצריבת ISO. (רק אחרי זה גיליתי שהייתי צריך לצרוב בUDF) כאשר אני מכניס את הדיסק שצרבתי אני מקבל שהקובץ תופס רק 200 מגה ובלתי ניתן לשימוש. האם יש דרך לשחזר את הקובץ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by kip,

אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!

24. נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. Started by dannialn,

השאלה שלי היא האם כאשר אני מפצל את ההארד דיסק שלי בווינדוס (כמו מC לעשות C ו-D) נגרם נזק כלשהו להארד דיסק? מצטער מראש אם שאלה זו נשאלה כבר, בחיפוש לא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.