אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אינטל מבוסס 915GV עם כונן SATA של 80GB עליו מותקן XP + כונן 40GB ישן בחיבור IDE. זה מחשב ישן ויציב כבר שנה וחצי בערך. היום הדלקתי את המחשב ומשום מה כונן ה-IDE לא מזוהה מ-XP למרות שברשימה בביוס הוא מופיע. כל השאר כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
איזה צורב DVD נחשב להכי טוב היום עד 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי HD בן כ-3 שנים של מקסטור. קניתי מחשב חדש עם HD SATA של WD וניסיתי לחבר את המקסטור הישן ככונן משני (גם כסלייב וגם כמסטר) בIDE. כשהמחשב עולה, הביוס מזהה את המקסטור אך בווינדוס עצמו אין לו כל זכר. ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע, ורק בDEVICES בניהול המחשב הוא כן מופיע ועוד רשום שהוא עובד כראוי, אך בפועל אין לי יכולת גישה אליו. ניסיתי גם להתקין עליו ווינדוס XP עם הדיסק המקורי, אך אחרי שהוא בדק אותו וחשב, הוא זיהה את הגודל שלו אך רשם CANNOT ACCESS THIS DISK. מה אפשר לעשות? האם הוא מת לגמרי או שאפשר לחלץ ממנו מידע איכשהוא? כל עצה תתקבל בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מהם ההבדלים בין : dvd+r ל dvd-r
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד 120 SATA אחד 60 IDE ( משמש להורדות בלבד) חשבתי להוציא את ה-IDE ולהביא מחר דיסק נוסף של 120. מבחינת מקום גם 120 ללא ה-60 יכול להספיק לי (אני צורב הכל)... המחשב ליצור RAID 0 הוא בשביל המהירות בלבד. השאלות: 1)האם ביצירת RAID 0 יש צורך לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש אחרי המערך? 2)האם חייב אותו סוג דיסק קשיח או שרק הגודל משנה? 3)האם גם למערכת כמו שלי אני ירגיש בשיפור מהירות? 4)בלוח שלי יש לי אפשרות לחבר 2 דיסקים מחוץ למחשב (SATA, ממש חיבורי חשמל ו-SATA מאחורי המחשב), האם כדאי לבנות קופסא חיצונית למערך הזה לקרור טוב יותר של הדיסקים? האם היציאה הזו גורמת לנפילת ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איפה אוכל לראות דגמים של הארדיסקים חיצוניים שמתחברים בUSB2 למכשירים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200.10 תגידו לי בבקשה זה דיסק טוב? האם באמת נותנים 5 שנים אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, מרשימת הצורבים המובילים הצורב הנ"ל נראה כמו הבחירה הטובה ביותר, רציתי לדעת מאנשים בעלי הצורב איך הוא מנסיון אישי. דבר נוסף, עשיתי חיפוש וראיתי שהיה בחור שהתלונן שהצורב אינו מזהה מדיה של Silver Line, לעוד מישהו הייתה בעיה כזו? אפשר לתקן את זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום. אודה להמלצה לדיסק קשיח חיצוני, לשם גיבוי. מהן המהירויות הנהוגות כיום (זמני קריאה וכתיבה)? האם יש צורך לחברו לחשמל? בכל אופן אני מעוניין בכונן (רצוי 500GB) בתקציב של עד 600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קניתי חבילת דיסקים של סילברליין של 100 ב70 שח בערך, וחלק מהם נהרסים מהר אחרי שצורבים.. האם זה בגלל האיכות שלהם? כלומר, אם אני אקנה דיסקים של חברה טובה יותר ויותר יקרים הם יחזיקו יותר זמן? או שזה עניין של מזל, או בכלל אולי זה הסידירום שהורס לי אותם או הנגן באוטו?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-