עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LazyBurger,

שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Stingray,

כיום יש לי עדיין צורב CD,לא היה לי צורב DVD. בתחילת שבוע אני אקנה,קראתי את ההמלצות אבל לא כתוב שם לגבי : GSA-H62NB איך הוא? (אני לא צריך LS כי שמעתי שזה מוריד מחיי הצורב,ובלי קשר,לא רוצה את זה...) ועוד משהו,האם הם עמידים כמו צורבי CD? יש לי צורב LG 24x10x40 כבר יותר מ4 שנים,חיה רעה ומתפקד מעולה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. ...פשוט לצרוב את הISO על הדיסק?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

ATA-6 יעבוד בלוח ישן שכגע עובד עם הארד דיסק ATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by Flow-Style,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם הצורב שלי..הוא לא מצליח לקרוא דיסקים של דיוידי לדוגמא אם הדיסק ריק ואני רוצה לצרוב משהו לדוגמא סרט או משחק אז לא תיהיה בכלל בעיה. אבל אם אני א"כ רוצה לראות את הסרט או להתקין את המשחק מהדיסק שצרבתי (או שמישהו אחר צרב לי) הצורב פשוט לא ייקרא את הדיסק הוא כאילו יראה ב"מחשב שלי" שיש דיסק בתוך הכונן אבל הדיסק ריק\פגום..חשוב לציין שהמחשב קורא את הדיסק כאילו זה נשמע שהכל תקין.. והדיסק בסדר גמור במחשבים אחרים הוא פועל מצויין עכשיו מה שמוזר זה שזה רק עם דיסקים של דיוידי כי אם אני ינסה להפעיל דיסקים רגילים (של 700MB) הכל יהיה בסדר.. הצורב שלי הוא NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bul אני ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי כמה פעמים וזה עדיין …

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by ilstockman,

חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום. הורדתי קובץ ISO של דיסק תוכנות בוט.(תוכנות תחזוקה וניקוי למחשב) עכשיו הקובץ משום מה דיי גדול 1.2 גיגה.הצורב והנרו לא מזהים מה אני רוצה מהם.הקובץ קטן מדי ל די וי די וגדול מדי ל 700.הנה השם של הקובץ : Michael K H Au-Yeung - Super WinPE UBCD 2004 Pro - 7 OS on bootable DVD 1200 ה"1200" מראה את הנפח.האם כדי לצרוב אותו עם האלכוהול 120 אחוז????? או שצריך להגדיר משהו שונה בנרו (פורמט אחר דיסק אחר - יש הרבה אופציות) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by ITSIK86,

יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by pitte,

שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. מממממ.. אילו גדלים יש חוץ מ4.7? ואילו חברות הטובות ביותר בתחום? וזה ממש לא משנה לי המחיר, משנה לי שהם יחזיקו כמה שיותר זמן. אני מאחסן את הדיסקים שלי בצורה טובה מאוד, ולמרות זאת CD-ROM רגילים לפעמים מפסיקים לפעול, או שפועלים לא 100%, או שהם איטיים. אז אני עם השנים מצאתי ש SONY, TDK חברות עם דיסקים מאוד איכותיים. וליינים ספציפיים של ורבטים. עכשיו עידן הCDROM נגמר ואני שואל לגבי DVD. לא נתקלתי בDVD+R של סוני, אבל אני משתמש בDVD+R של TDK 4.7GB. כרגע אני צריך יותר מזה. בסביבות ה8 ג'יגה. יש 8 וחצי לא? של אילו חברות הם הטובים ביותר? מצטער שבלגנתי הכל ביחד. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. החברה Apacer מקווה להשיג לעצמה נקודות זכות עם הכרזות עם כונני אחסון שמגיעים למהירויות של 13,000MBps, ללא הרבה פרטים נוספיםלכתבה

15. Started by lioron7,

האם זה פוגע שמשתמשים בצורב ככונן עיקרי? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by m_g,

שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. http://www.appleinsider.com/articles/08/02/11/macbook_air_face_off_hdd_vs_ssd_with_video.html

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Western Digital WD360GD 36GB SATA 8MB 1.5 GB/s 10K RPM Western Digital WD2500KS 250GB SATA II 16MB 3.0 GB/s 7200 RPM הגיוני שה250 GB יותר מהיר בגלל ה16MB?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Godmoney,

אני מכניס דיסקים של Playstation 2 וחלק הוא מצליח לקרוא וחלק לא.... למה זה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  20. http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141822&DB187326=187333&DB141818=141819 ברצוני לרכוש אחד מהמוצרים הנ"ל אולם יש לי התלבטות לגבי הדגם וההבדלים בינהם

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. כי זה רושם לי error שאין מספיק מקום והדיסק יכול להכיל עד 4.48 או משהו כזה.. מה אפשר לעשות? (חוץ מלקנות דיסק עם נפח גדול יותר..)

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Conroe,

טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח אחד למערכת ההפעלה ואחד לשאר הקבצים אבל אני יש לי שאלה בקשר לזה; נניח שחיברתי את כל הכוננים ללוח האם והפעלתי את המערכת, האם המחשב יזהה את שני הכוננים? --סליחה אם זו שאלה טפשית-- תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by SciFi7,

שלום, שאלה קטנה ומהירה איזה חיבורים צריך בשביל כונן קשיח חיצוני ? (נגיד של WD ) האם הכבל USB שמתחבר מספק גם חשמל? איזה כבלים צריך לחבר בשבילו?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים