אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי היום כונן קשיח aaks של 500 ג'יגה+קופסא חיצונית(esata+usb2),הלוח שבשרותי הוא sata 1 צ'יפסט VT8237,ושאני מחבר את הכונן בחיבור easata למחשב ומחבר ומדליק את הספק כוח הוא לא מזהה בכלל את הכונן מה ניתן לעשות????
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב די וי די של lg h12 הדגם. כשאני צורב דיסקים של די וי די נאמר 6 סרטים זה צורב את הדיסק ב 40 דקות על מהירות כפול 8 וגם הדיסק תומך במהירות כפול8. בעבר זה היה צורב לי ב 10 דקות.אני לא מבין מה הבעייה?התקנתי שוב נורו 7 גירסה הכי חדשה (אני יודע שיש 8 אבל יש בעיות איתו) ועדיין יש בעיות יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
האם הדבר שנקרא SATA BRACKET בלוח אם הוא בעצם הפאנל שמרכיבים מאחורי המחשב שמאפשר לחבר התקן ESATA? האם יש דרך לקבל תמיכה ב ESATA בלוח אם שלא נותן SATA BRACKET ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מארז לכונן קשיח 2.5" שיהיה ממשק SATA לדיסק עצמו, וUSB 2.0 שמתחבר למחשב, ואם יהיה לו גם יציאת FIREWIRE מה טוב.... אני עובד כרגע עם אחד ג'נרי כזה של מטריקס בUSB 2.0 עם דיסק קשיח 40 ג'יגה SATA ועובד בצורה מצויינת, אני יכול להשיג את המארז הזה ב30 שקל בערך אבל אם שווה להשקיע באחד עם חברה אז אין לי בעיה... גם כן אני צריך המלצה לדיסק קשיח 2.5" שיתן ביצועים הכי טובים שאפשר אבל שלא ירעיש כמו טרקטור...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-