עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by justblack,

שלום חברים שאלה לגבי HD לקולנוע ביתי: יש הבדל בין ה 5000KS לבין 5000AAKS של WD? ומה שבאמת חשוב מי יותר שקט בין שניהם? יש HD בעל נפח זהה ובאותו תמחור לערך שקט יותר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by sahargt,

קבלתי את הקשיח החדש שלי ורציתי לדעת באיזה שיטה לפרמט את הקשיח יש שתי אפשריות NFS FAT32 משהו כזה ??

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. הפעם מדובר בכוננים מכניים / קשיחים. https://www.youtube.com/watch?v=9cPr4M44Rec לידיעתכם.

6. Started by lioron7,

האם זה פוגע שמשתמשים בצורב ככונן עיקרי? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. יש המלצות? משהו יותר מומלץ מלייטאון? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by ניר_,

היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by Devil Servant,

חשבתי על זה... לUSB זה יציאות מתח ומידע וגם לHD אפשר לקחת HD רגיל ולחבר אותו ליציאת USB ולעשות כונן נייד?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by loadstone007,

האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת האם הצורב DVD פועל באופן תקין? ישנם כוננים שעובדים, אבל מאוד לאט ואז שאתה מתקין משהו זה עוצר באמצע. כלומר הכונן עובד באופן חלקי. שאלתי היא אם אפשר לעשות בדיקה שעולה על הבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by orion_il,

שלום, אני מחפש מארז חיצוני ל HD 3.5". הדרישות שלי הם חיבור ESATA או FIREWIRE עם USB2. האם משהו מכיר את חברת COOLDRIVES ? יש להם מארז עם כל סוגי החיבורים ובנוסף ספק פנימי : http://www.cooldrives.com/fi800andusb21.html אני לא חושב שניתן לקנות בארץ ויש להזמין באינטרנט אם למשהו יש המלצה אחרת אז אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. זאת התוצאה של הבדיקה עם ההגדרות שאתם רואים כרגע בהודעה הבאה שימו לב לאיזו מהירות המחשב מגיע בכתיבה ובקריאה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. Started by BloodFist,

התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by dudud23,

יש לי דיסקים של 900 מגה אך הnero קורא אותו רק כ 700 מגה מה עלי לעשות כדי הnero יקרא את הדיסק כ 900 מגה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. עד מחיר 300 , ואף 400 אם יהיה שווה את זה... תודה לכל המגיבים מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Stingray,

כיום יש לי עדיין צורב CD,לא היה לי צורב DVD. בתחילת שבוע אני אקנה,קראתי את ההמלצות אבל לא כתוב שם לגבי : GSA-H62NB איך הוא? (אני לא צריך LS כי שמעתי שזה מוריד מחיי הצורב,ובלי קשר,לא רוצה את זה...) ועוד משהו,האם הם עמידים כמו צורבי CD? יש לי צורב LG 24x10x40 כבר יותר מ4 שנים,חיה רעה ומתפקד מעולה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by yigal_26,

שלום לכולם. היום יש במחשב שלי HD של 40GB כ- primary master וצורב CD מתוצרת LG כ- secondary master. אני מתכוון לרכוש HD נוסף שך 160GB לצורך עריכת ווידיאו וצורב DVD LG-4167. מהחיפוש בפורום הבנתי שהקונפיגורציה המומלצת היא שני דיסקים קשיחים על PRIMARY ושני הצורבים על SECONDARY כאשר צורב DVD כ-MASTER. שאלה שלי מאחר ושני הצורבים מתוצרת LG לא תיווצר בעיה למשל בעדכון קושחות או בצריבה? היגיון בריא אומר שאפליקציות עדכון או צריבה אמורות לזהות בין צורב CD לצורב DVD, אך מי יודע?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. Started by ofergpr,

צריך צורב DVD ב300 ש"ח מה אתם מציעים??

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי את ההארד דיסק הבא: http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=FreeAgent-Desktop-500-GB-USB2.0-Drive&vgnextoid=e7a9812ecd8a0110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=8d3f26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ורציתי לשאול אם 50c זו טמפרטורה נורמלית להארד דיסק החיצוני בideal. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. ואיפה אפשר לקנות אותו בצבע הזה , אם אין אותו בצבע הזה מישהו יכול להמליץ לי על צורב DVD אחר בצבע שחור.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. דעתכם על ביצועיו ואיכותו במחיר של 300 שקלים... תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.