אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כונן חדש WD IDE 160 GB ואני רוצה להוציא את הכוננים הישנים שיש לי במחשב ולשים רק אותו (אני יודע איך לעשות את זה). 1. ברור לי שצריך לחבר את הכונן לחיבור ה IDE הראשי, אבל יש 2 מקומות שבהם ניתן לחבר על אותו כבל. לאיפה צריך לחבר לחיבור הקרוב יותר ללוח האם או לרחוק? 2. איך עדיף לחלק את הכונן כשאני מתקין את ה WIN XP עליו (partitation)? האם ל 80GB ועוד 80GB? 3. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק שהכונן תקין ואין בו בעיות או פגמים כלשהם (תוכנת ביצועים) ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי הר דיסק בטכנולוגיה הזאת שמחובר למחשב.. ועל הר דיסק אחר מערכת הפעלה, כשהפעלתי את המחשב המחשב זיהה את ההר דיסק אבל בוינדוס אין לי דרך להכנס אליו , במנהל תקנים של הוינדוס מופיע ההר דיסק וכתוב שהוא עובד בסדר.. פשוט אין לי גישה אליו וגם שהתקנתי את המערכת הפעלה לא היתה לי אפשרות להתקין עליו אותה הוא היה "בילתי נראה" לפי מה שהבנתי צריך איזה driver אבל בדרך כלל מתקינים אותו לפני המערכת.. יש אפשרות עכשיו אחרי שהמערכת עובדת להתקין הר דיסק בטכנוליגה הזאת? נ"ב ההר דיסק חדש wd 80g הבקר שעל הלוח (לוח asus) מגלה את ההר דיסק וגם נותן לי הרבה מידע עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
תודה מראש! יש לי שתי דיסקים קשיחים ata 1) wd 80gb 8mb 2) wd 40gb 8mb א)אם אני יחליף אותם בwd 250gb 16mb יהיה שינוי משמעותי במשחקים? ב)והאם גם אפשר לשים דיסק ATA וSATA ביחד? ג)הלוח אם שלי תומך בSATA האם הוא יתמוך גם בSATA2? תודה רבה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום.. אני חייב לציין שנושא הביצועים של ה HDD לא ממש עניין אותי עד עכשיו, מעולם לא בדקתי ביצועים של HD ליפני קניה... אבל הפעם זה יהיה שונה ! מאז הקניה של השילש החדש הכל פועל ממש מהר וטוב.. עד שאני מתחיל לישמוע את ה HD ממש מרגישים שההרדיסק פוגע ביצועים.. אז סה"כ יש שתי דרכים לטפל בבעיה.. 1.ליבדוק תקינות של הHD הקיים. 2. להחליף אותו באחד מהיר יותר כי הם בוודאי נהיו כאלה בשנתיים + מאז שקניתי את שלי.. לגבי 1, חיפסתי ביקורת על הHD שלי והשוותי. להבין הרבה בביקורות של הרדיסקים אני לא מבין אבל זה ניראה דיי זהה . לגבי 2, זה כבר תלוי בתגובות שלכם .
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
דיסק קשיח מסוג WD 160 גיגה לא עולה ,ניסתי במםפר מחשבים וגם בעזרת התקניים חיצוניים כלום לא עוזר ,השאלה כיצד ניתן להציל ממנו את המידע שעליו ,מבלי לשלם הון :s05: דרך אגב הדיסק קשיח כאשר הוא מחובר שומעים/מרגישים שהוא עובד ,כלומר לא דומם לחלוטין.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. רציתי בבקשה לקבל המלצה לכונן איחסון חיצוני בגודל 80 ג'יגה. מה דעתכם על ה WDXMS800TE של WD? ד"א, האם זו דרך אופטימלית לגבות מידע או שיש דרכים עדיפות (במחיר דומה..)? האם אפשר להעתיק לכונן גם את ההתקנה של ווינדוס באיזשהו אופן, למקרה שיש הפסקת חשמל וכל ההארד דיסק הפנימי נמחק?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יצאה גירסת קושחה L907 לLH-20A1S. לי היא פתרה בעיית תאימות עם מדיות RW של ממורקס ועוד בעיות קריאה של חברות אחרות. מומלץ ביותר
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4177 הוא שקט? הוא טוב ולא יעשה בעיות? ואך ההרדיסק בכללית?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש ברשותי במחשב הישן הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל בגודל 20GB. משום מה אני מוצא את עצמי מתמודד עם בעיות כאלו או אחרות עם המחשב. לדעתי הבעיות ניגרמות מההארד דיסק ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה מסויימת שניתן בעזרתה לבדוק את ההארדיסק? אשמח אם תציאו לי דרכים לבדוק את תקינותו של ההארד דיסק. לילה טוב ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה להעביר הארד דיסק ממחשב למחשב .. עכשיו שמעתי שצריך לפרמט שמעבירים הארד דיסק ... ללוח אם חדש .. אז מה אני יכול לעשות בלי לפרמט ? יש קבצים או משהו ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שונים ( ASUS?GIGABYTE ) בשני המחשבים יש לי NEC 3500 בשני המחשבים אני לא מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS מדיסק לדיסק ואני לא מסמן ON THE FLY רק אם הקובץ הוא IMAGE אני מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS בנרו הרגיל NERO BURNING ROM אין בעיה בכלל מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה נ.ב ובשני המחשבים יש נרו שונה זה מזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שSATA פוגע או לא מאפשר אוברקלוק זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
- 1 follower
-
-
WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אין לי שמץ לאן לשייך את זה, לאחסון או ל WINDOWS, נראה לי יותר הגיוני לפתוח בפורום אחסון, אבל אפשר להעביר אם טעיתי. יש לי 4 כוננים קשיחים במחשב 2 SATA 2 IDE היום אני רוצה ליצור RAID0 על 2 כונני ה SATA שלי ולהתקין על המערך הזה את מערכת ההפעלה בינתיים, מערכת ההפעלה הישנה שלי יושבת על אחד מכונני ה IDE שלי הייתי מעוניין, אם זה אפשרי, ליצור תפריט BOOT שיאפשר לי : 1. להעלות את ה XP שמותקן על ה RAID SATA 2. להעלות את ה XP שמותקן על ה IDE וכשלא אצטרך את ה DUAL BOOT הזה יותר, להסיר את התפריט, ושישר תעלה המערכת שעל ה SATA יש אפשרות לעשות כזה דבר ? אם כן - איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הכונן הנ"ל - עובד, מתפקד ומגבה קבצים כהלכה. ניסיתי בימים האחרונים לרוקן אותו ולמחוק קבצים אך כל נסיון כזה מודיע שהקובץ/ספריה אותו אני מנסה למחוק פגום ואין אפשרות להזיז אותו. יש עיצה ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-