אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו הרד דיסק של maxtor קניתי אותו לפני שנה ועכשיו הביצועים שלו ירדו הוא מתחיל לעשות מלא רעשים שהוא חושב והכל לוקח הרבה זמן אני צריך שמישהו יביא לי שם של הרד דיסק איכותי שימשיך לעבוד הרבה הרבה זמן
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם . אני אספר לכם את הסיפור בקצרה, לפני שבוע וחצי המחשב שלי קרס ואחרי בדיקה התברר שההרדדסיק מת אייך עליתי על זה ? (רעשי תיק חריטה תיק חריטה כאלה ממנו ) הרדדסיק של מאקסטור 7200 60 גיגה ata 133 שהכיל את כל המידע תמונות ססמאות תוכנות שירים שלי פשוט קיבל דום לב ומת במקום :'( בחנות שקניתי משם אותו אמרו לי שאיין אפשרות להציל תמידע כי המנוע הראשי מת ואיין אפשרות לגשת אליו בלב שבור ושלא היה מה לעשות אמרתי שיחליפו לי אותו עכשיו יש לי אותו הרדדסיק מוחלף רק. עכשיו שאלתי למה מצב כזה קורה ? אייך אפשר למנוע אותו ? האם אחרי שהוא קורה אפשר להציל תמידע ? עכשיו בחיים יותר אני לא מתקרב למאקסטור ! רק ווסטרן דיגיטל !! :itschy: ובנימה אישית אני רוצה להוסיף CaRTeR is back ! ya baby
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי דיסק רב פעמי של פיליפס 700 מגה עם מהירות צריבה מקסימלית של כפול 12 והבדיקה של נרו מאשרת שאפשר לצרוב עליו 718 מגה.. יש לי צורב לייטון 40-12-48 LTR-40125S עם ה- FIRMWARE (קושחה היא מילה ממש, ממש מגעילה) הכי חדש מה אתם אומרים ? ..
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ההרדים של ווסטרן רגישים יותר מדי לפורמטים???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DiskOnKey עם נגן MP3, מכשיר מחברה קיברית די פרימיטיבי שמאפשר שמירת קבצים ומשמיע את קבצי ה-MP3 השמורים עליו. כאשר המכשיר מחובר הוא מופיע כ-Removable Disk אך לא ניתן להכנס אליו. Windows נותן הודעה שהדיסק דורש פירמוט אך בעת פירמוט (לא משנה באיזה פורמט -FAT, FA32, NTFS) הוא נותן הודעת שגיאה ("Windows was unabled to complete the format"). כנ"ל בעת פירמוט דרך הדוס. Partition Magic בכלל לא מזהה את הכונן לעומת ה-Windows שמראה אותו ואף נותנת לו אות. היש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ביצעתי לחבר שלי פורמט, והיה לו חומר ממש חשוב. האם אפשר לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות צורב חדש מתלבט בין הדגמים הנ"ל :Liteon LTR52246S or MSI CR52M אשמח לתגובות
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי ... אני מעוניין לקנות למצלמה שלי זיכרון CF סביר - לא במחיר גבוהה ומצאתי זיכרונות די זולים של PQI ... איך הם לדעתכם ? לא יעשו לי יותר מדי בעיות ? בכל מקרה הם הכי זולים שמצאתי - אז בטח יש להם איזה חסרונות ... אגב, איזה חברות טובות (ולא כל כך יקרות) יש לזיכרונות CF ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי dvd ב400 שח וכל סרט שאני רואה אני רואה בקירטועים מישהו יכול להסביר לי למה?
-
טוב, עד כמה חשוב שלוח הבא שלי תיהיה תמיכה בSATA וRAID אני לא מתכוון לקנות כונן SATA בהתחלה לפחות. ודבר שני, בעוד אני מבין מה זה SATA אין לי מושג מה זה RAID. אז מה זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש HD של 80 גיגה עם 8 מגה קאש. עכשיו אני רק צריך לבחור בין WD, MAXTOR ו - SEAGATE. מה דעתכם? מישהו עשה השוואה בין כולם? יש הבדלי ביצועים או שכדאי ללכת עם הכי זול? מה עם האמינות של כל אחת מהחברות?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי דיסק רב פעמי שקיבלתי עם הצורב צרבתי כמה קבצים כדי להעביר לחבר והדיסק לא עלה אצלו ניסיתי לעלות את הדיסק אצלי בסידי רום וגם לא עלה(למעשה הדיסק לא זוהה בכלל). רק הצורב זיהה אותו והדיסק עלה. איך אני צריך לצרוב כדי שהדיסק יעלה אצלו בסידי רום? ושוב זה דיסק CDRW תודה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אחרי שאני מרכיב את הכונן השני למחשב (אגב זה משנה אם הכבל IDE מחבר על הסידי+הארדיסק או הארדיסק+הארדיסק ?) אני צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שיחפש את הכוננים הקשיחים, אחרי שהוא מצא Windows אוטומטית קולט אותו נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יום ההולדת הגיע ועימו תקציב משולב של כ- 1000 ש"ח. אחרי התלבטויות ודיונים הגעתי למסקנה שמומלץ שאוציא את הכסף על צורב DVD (בידיעה שאולי אצטרך להוסיף קצת כסף). מאחר ואני לא מתכנן לקנות את דגם העל של סוני בגלל מחירו המופרע,חיפוש קליל הביא את הצורב של Optorite. http://www.optorite.com/dd0203.htm הצורב קורץ לי בהחלט כי: - המחיר הוא 1099 ש"ח - הוא תומך בכל שיטות הצריבה של DVD. - יש לו Hd Burn שזה פיצ'ר מוגבל אבל נחמד. - כי מסתבר ש- Optorite היא הבת החורגת, או משהו, של Sanyo ככה שזו לא ממש חברה עלומה. אבל לא איש כמוני יקנה חומרה לפני התייעצות בפורום. חיפוש קצר בפורום העלה את הת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=44508;start=…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
יש ברשותי כונן קשיח של w.d בנפח של 40 ג'יגה 7200rpm סטנדרטי ביררתי על כל מיני כוננים ולבסוף צימצמתי את האפשרויות בין Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD שיש עליו 3 שנות אחריות לבין Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD איזה מהם לדעתכם יותר מהיר ואמין טווח ההשקעה עד 600 ש"ח או שיש לכם כונן אחר להציע והאם זה שווה בכלל את ההשקעה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות צורב, וראיתי צורב של סוני x52 במחיר של 260 ש"ח, האם הם נחשבים אמינים וטובים? למישהו יש ניסיון עם צורב כזה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-