עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by firstrafi,

אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by jackok111,

נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by redead,

פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by sos,

היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. זקוק לעזרה בחיפוש אחר כונן חיצוני המבוסס על 2.5 sata 5400, נפח הכונן לא חשוב העיקר שאוכל להוציא את הr-disk ולהשתמש בו כתחליף ל-r-disk של הנייד שלי מסוג IBM T-60 וגם כמובן שאוכל להשתמש בו אם ארצה ככונן חיצוני כשאחזיר אותו למארז המקורי שלו.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by nitsanroz,

אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  9. מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Dark Respect,

ATA-6 יעבוד בלוח ישן שכגע עובד עם הארד דיסק ATA רגיל?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. Started by Tal.,

שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by gadits,

האם כרטיס הזיכרון הזה יתאים לPSP ?!?!...או שיש כרטיסים מיוחדים שרק איתם אפשר להשתמש בPSP? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1169&aff=zap

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by masterohad,

אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  18. אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by methodman,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by iveco,

המתאם הזה שווה את הכסף ?

21. יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש ‏DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige‎ הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  23. Started by iyehuda,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  24. השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by yossi126,

תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.