אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מחפש המלצה לכונן חיצוני 2.5 עד 300 ש''ח (אם חריגה של 50 ש''ח) לחיבור למחשב ו-LCD לצפייה בסרטי HD ובלו-ריי. שיהיה 250GB+ עשוי מחומרים איכותיים. תודה .
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כונן נייד של seagate בן חצי שנה, 500 מ"ב. הכונן עבד בסדר מצויין עד שלאחרונה הוא התחיל לעבוד ממש לאט עד שכמעט תמיד הוא נתקע. פיצלתי אותו לשני כוננים אחד מהם עדיין עובד בערך כמו שתריך השני כמעט תמיד נתקע. לדעתי הבעיה נעוצה בקצה העברת נתונים נמוך מאוד (פחות ממגה לדקה) האם יכול להיות שקצב העברת נתונים ישתנה? מה אפשר לעשות? האם פירמוט יעזור?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
האם כרטיס הזיכרון הזה יתאים לPSP ?!?!...או שיש כרטיסים מיוחדים שרק איתם אפשר להשתמש בPSP? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1169&aff=zap
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לאחרונה להכין עבור מישהו מפרט למטרת עריכה גרפית (מודולים ארכיטקטורניים וכו'). שמתי לב שבהמלצות רבות למפרט שכזה מופיע שימוש במערך RAID. רציתי לדעת מהי הסיבה לכך? האם יש יתרון כלשהו לשימוש ב-RAID בעת עבודה בתוכנות גרפיות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אפשר בבקשה המלצה לצורב DVD בטווח מחירים של 400-500 ש"ח. דרך אגב QQ = QuickQuestion. עריכה : תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מתאם חיצוני IDE TO USB 2 לדיסק קשיח,צורב ו- DVD התקנתי את הדיסק הקשיח(WD160G) לפי ההוראות המחשב מזהה שיש התקן אך רושם כי יש שגיאה וכנראה ההתקן לא יעבוד כראוי בדקתי במנהל ההתקנים וראיתי כי ישנו כעת סימן קריאה צהוב ליד usb mass storage device נכסתי ושם היה רשום This device cannot start. (Code 10) יש פתרון לזה??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה ? יש לי דיסק של 200 גיגה ויש לי רק 190...
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
היי, יש לי לוח אם z690 asus prime a ddr5 מעבד 12700k יש לי בnvne העליון 980pro gen רציתי להוסיף עוד nvme gen4 רציתי לדעת אם הלוח תומך בזה יש לי סהכ 4 כניסות nvnme או שרק הכניסה העליונה תומכת בgen4 והשאר ב 3
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הלכתי היום לחנות וקניתי כונן קשיח של WD של 200 גיגה.. חיברתי אותו למחשב שלי .. והופ.. כשאני מפעיל את המחשב שלי הוא מציג לי שיש עליו רק 127 גיגה... WTF ? מה אני עושה ? האם המוצר פגום ? עזרו לי !
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1341&cid=29&pg=1
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
SEAGATE ST3320620AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200.10 תגידו לי בבקשה זה דיסק טוב? האם באמת נותנים 5 שנים אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-