אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור? בעיה זו מציקה לי כבר כמה חודשים האם זה בעיה בווינדוס או שבצורב עצמו? האם ניתן לעדכן את הצורב או לסדר את הבעיה תודה רבה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בחיפוש אחר כונן חיצוני המבוסס על 2.5 sata 5400, נפח הכונן לא חשוב העיקר שאוכל להוציא את הr-disk ולהשתמש בו כתחליף ל-r-disk של הנייד שלי מסוג IBM T-60 וגם כמובן שאוכל להשתמש בו אם ארצה ככונן חיצוני כשאחזיר אותו למארז המקורי שלו.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני שם במחשב כונן אחד למערכת הפעלה - 320 ועוד אחד למידע - 500 עכשיו בגלל שלא היה להם במלאי הם רוצים לתת לי 500 במקום 320 נשאלת השאלה , גם ככה 320 זה יותר ממה שצריך רק בשביל מערכת הפעלה, האם יש גם הבדל במהירויות בין הכוננים? האם אני אפסיד משהו מה"שדרוג" המאולץ הזה? * כל הכוננים של סיגייט 32MB BUFFER
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק חדש (Seagate 500GB 7200RPM 32MB), הנפח האמיתי שלו הוא 465GB. יש לי כונן אחד במחשב (מחשב חדש) והוא C ובו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא מכיל 465GB והוא בNTFS. יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט בעברית. אני רוצה לעשות 3 כוננים (C, D, E לדוגמה) שיתחלקו ככה: 100GB במערכת קבצים FAT32 שבה יהיה הווינדוס. 135GB במערכת קבצים NTFS. 230GB במערכת קבצים NTFS. איך אני עושה את זה? צריך לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש והכל? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
האם כרטיס הזיכרון הזה יתאים לPSP ?!?!...או שיש כרטיסים מיוחדים שרק איתם אפשר להשתמש בPSP? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1169&aff=zap
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, יצרתי על הכונן שלי מחיצה חדשה בת כ- 60GB, הגדרתי אותה כ-"פריימרי". אני אתקין עליה אובונטו, כיצד אוכל לבחור איזו מהמערכות תעלה? והאם אוכל להשתמש בקבצים שעל המחיצה הראשונה דרך האובונטו? תודה רבה מראש עריכה-ראיתי שפתחו נושא דומה, אז העברתי את שאלתי לשם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411445.0
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני הולך לקנות עכשיו הארד דיסק... עכשיו השימושים שלי הם רק סרטי HD למלות אותו http://www.skypc.co.il/pl_product~ST310005FDA2E1~7~0.htm האם זה עונה לדרישות שלי הקצבתי גג 550 שקל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אנשים, אני תקוע בבוץ בצורה חמורה שלא תתואר. תראו מה הסיפור שקרה לי: קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז מה שקרה זה שנכון שה-mp3 מגיע עם דיסק כזה. אז בקיצור אחותי הקטנה (היא תינוקת) הכניסה את ה-driver אל הכונן של הדיסקטים המרובעים, ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו :kopfpatsch: . תעזרו לי, מה לעשות. יש איזו: שיטה, תוכנה, כל דבר לא משנה. או שאתם יכולים לישלוח לי את ה-driver של ה-mp3 לי (אם כן אני אשלח דגם מפורט). אני חייב עזרה דחוף, עד שקניתי אותו, לא שמעתי בו כלום. עזרה!!!!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המתאם הזה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע בכלל IDE אבל אני קונה פאנל PCI עם חיבורי SATA עכשיו פאנל של SATA I הרבה יותר זול השאלה שלי היא אם אני יכול בכל זאת לקנות הארדיסק שהוא SATA II ולחבר והוא יפעל רגיל והכל? כי אני בקרוב יחסית מתכנן קניית מחשב חדש ולא בא לי שוב לקנות הארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום קראתי את הסטיקי ולפי הסקירה שם ראיתי ש DVD±RW GSA-H42NB x18 Beige הוא היה בין הבולטים שם. המטרה שלי היא צריבה בתדירות בינונית לא מהכבדים. עכשיו נכנסו פה לבעיונת,יש לי במחשב צורב CD-R ועוד כונן רגיל ויש לי לוח אם יחסית ישן עכשיו השאלה שלי האם אני אצטרך להוציא אחד מהם?ומה בנוגע לג'ימפורים מה אני אמור לעשות עם צורב ה DVD ?בסה"כ יש לי שתי דיסקים קשיחים ושתי כוננים. בכל אופן רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב הזה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-