אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, האם קיים כלי שיכול לתת לי בדיקות ביצועים ל HDD. מלבד IOMETER או PCMARK. אני צריך כלי שידפיס לי לתוך לוג את הביצועים של נ HDD שלי כל שניה למשך X דקות. רוב תודות למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני חודש החלפתי מארז מחשב לאנרמקס אובר צ'אקרה, שמגיע עם חיבור eStata מקדימה. לפני כמה ימים קניתי לי WD Mybook 500G מהדגם שמאפשר חיבור או בUSB או בeSata. הדלקתי את המחשב, חיברתי את הMybook לחשמל ולכבל והכונן לא הופיע. שמתי לב שיש בחוברת הערת שוליים שאומרת שלעיתים חיבורי eSata דורשים איתחול כדי לזהות את ההתקן החדש. ביצעתי איתחול והמחשב נעצר בשלב הביוס עם ההודעה NTLDR is missing, press Ctrl+Alt+Del to restart. המצב הוא שכשכל הכוננים מחוברים (בפנים יש שני SATA ואחד סקאזי) ביחד עם החיצוני אני לא יכול להעלות את המחשב. אם אני משאיר רק C: והeSata אז המחשב עולה. (ובנושא אחר - הeSata איטי בהרבה מהusb כרגע) ניסיתי הכל - לרפרש בDevice Manager, לשנות את הסדר של החיבורים פיזית …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נראה לי דיי סבבה במחיר של 500 ש"ח יש משהו עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
דעתכם על ביצועיו ואיכותו במחיר של 300 שקלים... תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים שלום.. היה לי dvd דפוק שהסרטים היו נתקעים בו.. גם סרטים שראיתי ממזמן כשהוא עוד היה בסדר אז החלפתי לdvd אחר.. שהוא די ישן אבל הוא היה סגור.. עכשיו הוא עבד(/עובד?) בסדר... סרטים רצים עליו אבל מקטע מסויים בספריית dvd-r שלי יש קטע מוזר: הסרט רץ חלק.. עד שהוא מגיע לסביבות פרק 15 ואז מתחילות תקיעות ולאט לאט זה מחמיר עד שזה כבר בילתי אפשרי לצפות בסרט.. - קרה לי כבר עם 2 סרטים אני מכניס את הדיסק למחשב אחר (לא זה שהסרטים נצרבו ממנו הכל שונה כולל החברה של הצורב וכו'...) והסרטים עובדים חלק... מצד שני סרטים שהספקתי לראות על הdvd ה"חדש" הזה עדיין עובדים חלק... איך אני אדע מה מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd rw של סמסונג ואחרי שאני צורב דיסק dvd והצריבה הולכת חלק בלי בעיות ואז שאני מכניס תדיסק שוב לכונן הוא מזהה דיסק ריק (למרות שרואים על הדיסק שהוא צרוב) למשל אני חייב להעביר לדוד שלי כמה דברים על צרבתי דיסק dvd data והכונן לא מזהה שיש משהו על הדיסק ניסיתי להחליף כונן (יש לי 2) ניסיתי לעדכן וכלום לא עוזר ניסיתי 3 תוכנות צריבה יכול להיות שזה קשור לסוג הדיסק? זה קורה בעיקר עם דיסקים של די וי די
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב די וי די של lg h12 הדגם. כשאני צורב דיסקים של די וי די נאמר 6 סרטים זה צורב את הדיסק ב 40 דקות על מהירות כפול 8 וגם הדיסק תומך במהירות כפול8. בעבר זה היה צורב לי ב 10 דקות.אני לא מבין מה הבעייה?התקנתי שוב נורו 7 גירסה הכי חדשה (אני יודע שיש 8 אבל יש בעיות איתו) ועדיין יש בעיות יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לצד מיקרון, חברה אמריקאית פופולרית נוספת עתיד להתחיל לשווק כונני NVMe מהדור החדש בקרוב מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-