אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי לקנות אחד מהשניים מה עדיף לי מה ההבדלים ומי יותר טוב
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפני כן הצורב צרב לי דיסקים רגילים CD-R אבל פתאום הוא צורה לי רק דיסקים של DVD כשצרבתי בפעם הראשונה דיסק DVD הוא שאל אותי איזו שאלה על MULTISISSION ולחצתי לו אישור. יש לי תוכנת נרו גירסא 6.6.0.15 מצורפת תמונה של הבעיה.. אשמח אם תעזרו לי.. שלומי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני כבר יודע שיש על ההארד דיסק סקטור פגום .... ומתמיד לגבות האם יתכן שזהו ???? האם הוא גוסס ? האם יש דרך לתקן סקטורים פגומים ?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
pioneer dvr-115d נחשב איכותי, אבל הוא לא תומך ב DVD-RAM. האם זה חשוב, ועדיף לבחור צורב DVD שתומך ב DVD-RAM?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
נתונים מבוקשים: גודל - 1T חיבורים - USB2 (ולא פיירווייר וכדומה). סיבובים - לפחות 7200 תקציב - עד 500 ש"ח. חברה - אשמח להמלצות, אני מכיר WD ו- SG, אולי יש עוד טובות בשוק. אחריות - כמה שיותר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב דיוידי של נק יש לי כונן דיוידי של טושיבה מאסטר וסלייב מוגדרים יש לי ווינדוס איכספי עם הרחבה SP2 ופעם בכמה זמן [קבוע] המחשב פתאום [גם כשהוא דלוק] מפסיק לזהות לי את שני הכוננים ואחרי כמה ריסטרטים או כיבויים או כל מיני כאלה פתאום מזהה שוב וזה ככה מזהה בביוס...את הצורב לא מזהה בכלל ואת הדיוידי מזהה לי בתור מילה מוזרה שאני לא זוכר כרגע מישהו יודע מה זה לעזאזל ואיך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הדיסק קשיח הזה שווה משהו או שאפשר קצת להתעלל בו ולהפוך אותו למשו יפה?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי צורב חדש asus drw-1814blt הצורב נראה מרשים ולא רק , עושה עבודה מצויינת כמו שASUS יודעים ! אבל נתקלתי במשהו מוזר יש לי מדיות של סילבר ליין 8X הוא מוכן אך ורק לצרוב לי על 4X אין לי שום אופציה של בחירת מהירות אז נסיתי דיסקים של TDK 16X ( סליחה ..הדיסק של ה- סילבר לין הוא DVD-R והדיסק של TDK הוא + ) הדיסק עם ה-16 הצורב אכן נתן לי לצרוב על 16 ..אז עכשיו מה הבעיה פה אני לא מבין ..הדיסקים של סילבר ליין הם 8 ..אז למה הוא נותן לי רק 4 .. צרבתי סרט לדיוידי והכל נתקע או שזה הראה לי תקיות כאלה וזה ריק .. היתבאסתי אם מישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד 120 SATA אחד 60 IDE ( משמש להורדות בלבד) חשבתי להוציא את ה-IDE ולהביא מחר דיסק נוסף של 120. מבחינת מקום גם 120 ללא ה-60 יכול להספיק לי (אני צורב הכל)... המחשב ליצור RAID 0 הוא בשביל המהירות בלבד. השאלות: 1)האם ביצירת RAID 0 יש צורך לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש אחרי המערך? 2)האם חייב אותו סוג דיסק קשיח או שרק הגודל משנה? 3)האם גם למערכת כמו שלי אני ירגיש בשיפור מהירות? 4)בלוח שלי יש לי אפשרות לחבר 2 דיסקים מחוץ למחשב (SATA, ממש חיבורי חשמל ו-SATA מאחורי המחשב), האם כדאי לבנות קופסא חיצונית למערך הזה לקרור טוב יותר של הדיסקים? האם היציאה הזו גורמת לנפילת ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/web/item/78129 או https://ksp.co.il/web/item/95543 האם יש הבדל אחר ביניהם חוץ מהאבטחה? הכונן יהיה רק לאחסון אז הוא לא יהיה בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני עוניין להרחיב את מערך הרייד 0 שלי משני כונני SAS 36 של seagate 15000 RPM למערך של ארבעה מאותו סוג ודגם. על הכוננים במערך מותקנות כרגע מערכת ההפעלה ותוכנות שאיתם אני עובד, ביניהם עיבודי תמונה בדו מימד ועריכת וידאו וסאונד. מבלי לדבר על הסיכון הכרוך ברייד 0 , בכמה ישתפרו הביצועים בהוספת שני כוננים נוספים ואם בכלל? הכונן גם משמש כ - strech disk לתוכנות עריכת דו מימד כגון פוטושופ באפליקציות כבדות במיוחד. תודה, ואשמח לדעה ממיומני עיניין מערכי הרייד.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
האם יש לתוכנת הצריבה השפעה על האיכות? במילים אחרות, הדרך שבה הצורב עובד, היא אותה דרך ולא חשוב איזו תוכנת צריבה נתנה את הפקודה? (בהנחה שהפרמטרים לצריבה זהים בתוכנות השונות.)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש המלצות? משהו יותר מומלץ מלייטאון? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שונים ( ASUS?GIGABYTE ) בשני המחשבים יש לי NEC 3500 בשני המחשבים אני לא מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS מדיסק לדיסק ואני לא מסמן ON THE FLY רק אם הקובץ הוא IMAGE אני מצליח לצרוב ב NERO EXPRESS בנרו הרגיל NERO BURNING ROM אין בעיה בכלל מישהו יכול לעזור לי מה יכולה להיות הבעיה נ.ב ובשני המחשבים יש נרו שונה זה מזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, מרשימת הצורבים המובילים הצורב הנ"ל נראה כמו הבחירה הטובה ביותר, רציתי לדעת מאנשים בעלי הצורב איך הוא מנסיון אישי. דבר נוסף, עשיתי חיפוש וראיתי שהיה בחור שהתלונן שהצורב אינו מזהה מדיה של Silver Line, לעוד מישהו הייתה בעיה כזו? אפשר לתקן את זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-