אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איזה צורב DVD נחשב להכי טוב היום עד 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי צורב חדש asus drw-1814blt הצורב נראה מרשים ולא רק , עושה עבודה מצויינת כמו שASUS יודעים ! אבל נתקלתי במשהו מוזר יש לי מדיות של סילבר ליין 8X הוא מוכן אך ורק לצרוב לי על 4X אין לי שום אופציה של בחירת מהירות אז נסיתי דיסקים של TDK 16X ( סליחה ..הדיסק של ה- סילבר לין הוא DVD-R והדיסק של TDK הוא + ) הדיסק עם ה-16 הצורב אכן נתן לי לצרוב על 16 ..אז עכשיו מה הבעיה פה אני לא מבין ..הדיסקים של סילבר ליין הם 8 ..אז למה הוא נותן לי רק 4 .. צרבתי סרט לדיוידי והכל נתקע או שזה הראה לי תקיות כאלה וזה ריק .. היתבאסתי אם מישהו יכול לעזור , תודה !
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קניתי צורב DVD פיוניר 212DBK. הצורב הוא SATA חיברתי כבל מידע וכבל חשמל עם מתאם. הבעיה: המחשב לא מזהה את הכונן. יש לי לוח אם MSI 865PE neo2-S שיש לו אפשרות של חיבור של שני SATA 1. עידכנתי ביוס לAMIBIOS 2.5 (זה הביוס הכי חדש לפי מה שהיה באתר של MSI ללוח אם הספציפי שלי נראה לי שהאתר לא מעודכן כי יש גרסאות חדשות יותר) ניסיתי להתקין דרברים לא נראה לי שהצלחתי ושהתקנתי מה שצריך להתקין...... מה לעשות????????
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
https://ksp.co.il/web/item/78129 או https://ksp.co.il/web/item/95543 האם יש הבדל אחר ביניהם חוץ מהאבטחה? הכונן יהיה רק לאחסון אז הוא לא יהיה בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי כונן נייד של seagate בן חצי שנה, 500 מ"ב. הכונן עבד בסדר מצויין עד שלאחרונה הוא התחיל לעבוד ממש לאט עד שכמעט תמיד הוא נתקע. פיצלתי אותו לשני כוננים אחד מהם עדיין עובד בערך כמו שתריך השני כמעט תמיד נתקע. לדעתי הבעיה נעוצה בקצה העברת נתונים נמוך מאוד (פחות ממגה לדקה) האם יכול להיות שקצב העברת נתונים ישתנה? מה אפשר לעשות? האם פירמוט יעזור?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום! הרצתי חיפוש לשאלה שלי אבל לא מצאתי תשובה שמניחה את הדעת. בן דוד שלי ביקש את עצתי, לגבי גיבוי של תמונות שהוא מצלם לטווח ארוך (לפחות מספר שנים). מכיוון שהוא מצלם ברזולוציה דיי גבוהה (5MB) אז פתרון של שמירה בשטח איחסון ברשת או באימייל לא מספק. גם צריבת התמונות על מדיות DVD לא כל כך אמינה מפני שניתן להכניס דיסק לכונן לאחר מספר שנים ולהיווכח שהוא פגום (לצערי הרב נתקלתי בזה). מכיוון שהוא מוכן להשקיע בכך הרבה כסף הוא אף שקל לרכוש כונן חיצוני, לגבות את התמונות בכל פעם ולהחזיר את הכונן לארון. אולם גם פתרון זה נראה לי יקר ולא מספק את התמורה(גם יכול להיפגם בקלות). האים יש למישהו המלצות נוספות או שיכול להאיר את עיניי ולומר לי שאני טועה באחת מההנחות שלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש seagate Barracuda 250GB 16MB SATA2 ואך אני יכול לבדוק שהוא טוב? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, מקווה שאני בפורום הנכון. חיברתי דיסק 3.5 SATA פנימי שהיה לי למארז חיצוני והפכתי אותו בכך ל HD חיצוני. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לגבות את כל המחשב או חלקים ממנו לדיסק בצורה אוטומטית כלשהיא או בהפעלה ידנית כמו שיש כפתור גיבוי לכוננים חיצוניים יעודיים? 2. אני רוצה לקחת את הדיסק למחשב של חבר אך יש לו וירוסים (או שלפחות היו ואני קצת חושש מהעניין), האם ניתן להתקין תוכנת אנטי וירוס עצמאית על הדיסק החיצוני כך שתגן עליו כשהוא מחובר למחשבים אחרים? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=6902 שווה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל אני כבר יודע שיש על ההארד דיסק סקטור פגום .... ומתמיד לגבות האם יתכן שזהו ???? האם הוא גוסס ? האם יש דרך לתקן סקטורים פגומים ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת האם הצורב DVD פועל באופן תקין? ישנם כוננים שעובדים, אבל מאוד לאט ואז שאתה מתקין משהו זה עוצר באמצע. כלומר הכונן עובד באופן חלקי. שאלתי היא אם אפשר לעשות בדיקה שעולה על הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניים לקנות DOK כדי להריץ סרטים בDVD. הרבה אנשים המליצו לי על כל מיני סוגי זיכרון נייד שכולם הורא איטיים (ולי אין סבלנות). אשמח אם תמליצו לי על זיכרון נייד שהוא יחסית מהיר בהפח 4-8 GB.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני קניתי כונן חדש ואני לא רואה אותו במחשב שלי למרות שהמחשב זיהה אותו מישהו יודע איך לגרום שאני יראה אותו בתור כונן במחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-