עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חיפשתי בקניון ירושלים ובכל מיני חנויות אף אחד לא מחזיק דיסקים דו שכבתיים. מישה יודע איפה אני יכול להשיג? באינטרנט כמובן שמצאתי אך אני מעדיף ללכת לחנות פיזית בלי לשלם משלוח שעולה כמו הדיסק ...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Frozen-Ice,

יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!

4. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by ringostar,

באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by sigma,

1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. שלום לכולם, מדובר בבעיה די חמורה בדיסק DVD רגיל (לא רב פעמי) שנצרב multi-session. עשו עליו כבר שני סשנים, והמידע נקרא ללא בעיה. לאחר צריבת הסשן השלישי הפסיקו לראות את המידע שנצרב בשני הסשנים הראשונים, ורואים רק את המידע מהסשן השלישי. האם יכול להיות שאיכשהו הצריבה השלישית דפקה את הטבלה שאומרת מה צרוב איפה? זה קצת מוזר כי זה דיסק רגיל אז אי אפשר למחוק בו מידע... איך משחזרים את המידע הזה? יש איזו תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה להציל את המידע הזה? או שיש מצב שהוא אבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by kipi-man,

רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by Snufkin,

יש לי צורב LG ועכשיו קניתי בנוסף צורב DVD של LG. הצורב הרגיל מחובר ועובד והכל תקין לגבי הצורב DVD יש לי שאלה אחת... לאן אני מחבר את הכבל של הסאונד??? כי לפי מה שאני מכיר (תקנו אותי אם אני טועה) יש על הלוח אם רק חיבור אחד לכבל מ-CD שלל הסאונד? מה עושים ??? איך גורמים לשתי הכוננים לשמש כנגני CD???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. היום קניתי לי צורב DVD בשעה טובה ומוצלחת... עכשיו.. הכונן שלי במחשב, הכונן הנוכחי לא עובד ואני מעוניין להחליף את הכונן הנוכחי בצורב DVD.. איך אני עושה את זה? אם למישהו יש מדריך או משהו זה יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  13. האם מישהו הצליח בצורב של סאמסונג דגם SH-203B לצרוב דיסקים שכבה כפולה במהירות של פחות מX4? אני זקוק לצריבה של X1 או לפחות X2 כי אני רוצה לצרוב גיבוי למשחק XBOX360 מקורי שרכשתי ואל תגידו סתם שאפשר כח גם אני מצליח לבחור בCLONECD או בIMAGBURN את המהירות X1 אבל בפועל הצריבה נעשית על מהירות X4 כי זאת המהירות המינימלית שהצורב מאפשר שלא לדבר על זה שהצריבה מסתיימת תוך 24 דקות וצריבה על X1 לוקחת לפחות 40 דקות אני יודע בוודאות שהדיסקים של TEAC שאני מנסה לצרוב איתם תומכים במהירות מינימום של 2.4 כי חבר שלי עם צורב של LG צורב איתם על המהירות הזאת אז בבקשה רק מי שהצליח לצרוב בצורב הנל על מהירות פחות מX4 שיגיב ויציין גם איך ובאיזה דיסקים הוא השתמש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by saar2,

ברצוני לבנות מערך raid0 שמבוסס כרטיס pci-e . למערך יחוברו דיסקים בתצורת sata3 , הצעות?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. Started by bagetrek,

אחרי ה- NEC 3520 שהיה ומת ואחרי ה- TEAC שאני לא זוכר ת'דגם ( שתקע את המחשב לכמה שניות טובות בגלל קריאה של דיסק ) . נשבר לי מהצורבים התקופתיים האלו של שנה וקצת הגיע הזמן למשהו רציני יותר 8) מה שאני מחפש : צורב מבית טוב עושה עבודה טובה אמין איכותי ו..חיבור SATA ואם אפשר צבע שחור עד 250 שקל השקעה גג גג ! לא מעבר לזה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. מוצרים טריים יעניקו לכם עוד הזדמנויות לשדרג את האחסון בקונסולות ה-Xbox שלכם - באמצעות המחבר הייעודי או באמצעות USB מסורתי יותרלכתבה

18. Started by Idan-h,

אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by Tal14,

שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. איך אני מפצל את הדיסק הקשיח שלי?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי הר דיסק בטכנולוגיה הזאת שמחובר למחשב.. ועל הר דיסק אחר מערכת הפעלה, כשהפעלתי את המחשב המחשב זיהה את ההר דיסק אבל בוינדוס אין לי דרך להכנס אליו , במנהל תקנים של הוינדוס מופיע ההר דיסק וכתוב שהוא עובד בסדר.. פשוט אין לי גישה אליו וגם שהתקנתי את המערכת הפעלה לא היתה לי אפשרות להתקין עליו אותה הוא היה "בילתי נראה" לפי מה שהבנתי צריך איזה driver אבל בדרך כלל מתקינים אותו לפני המערכת.. יש אפשרות עכשיו אחרי שהמערכת עובדת להתקין הר דיסק בטכנוליגה הזאת? נ"ב ההר דיסק חדש wd 80g הבקר שעל הלוח (לוח asus) מגלה את ההר דיסק וגם נותן לי הרבה מידע עליו תודה

23. Started by sos,

היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  24. שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by nizansm,

שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים