עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קודם כל שלום לכל הקהילה. אני נכנסתי לקהילה במטרה לספק את יצרי בכל מה שנוגע לפנאי. אני לא מבטיח הרבה אבל אני חושב שאני פה לטווח הארוך. עכשו לבעיה,אני מנסה לשמור תיעוד של חיי כנער. ובבקשה אל תתפקעו מצחוק בפורומים אחרים נתקלתי בתגובות כאלה). אני מנסה לשמור תיעוד ווידיאו של חיי בחדרי בלבד,אני לא מענין לשמור תמונות או משהו כזה,אלא רק ווידיאו נטו. יש לי מצלמת רשת פשוטה מאוד ואין פה אפשרות מובנת להתעורר בזמן תנועה,תכונה שבה אני מעונין. אז קודם כל איך אני יכול להפעיל את המצלמה שלי כך שהיא תתחיל להקליט רק כאשר יש תנועה?. ב.כמה בערך מקום זה יקח?,אני לא מעונין לשים את זה על הדיסק הקשיח מטעמי בטיחות,לאן אני יכול להפנות את החומר המצולם?,האם דיסקים רגילים לצריבה יספיקו לי?. ואנא,אם איך…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by rk666,

נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by oren,

אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום יש לי צורב סוני 48/24/48 ויש לי בעיה אני צורב דיסיקים שנקראים MCD בצבע סגול הדיסק במהירות 48 ואני צורב על הדיסק שירים במהירות 32 והשירים קופצים לפעמים מדלג על שיר מה עושים.............. בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by X-Toxic,

החלטתי שאני קונה wd 80G 7200 RPM 8M ואני רוצה לשמור עליו שהוא לא ידפק לי ויתחיל לעשות רעשים וביצועים נחותים אחרי שנה מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by webking,

שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אם מכשיר אחד ישומש לקריאת דיסקים, צריבת דיסקים וצפייה ב-DVD..יש משהו לא טוב בזה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ReDeOn,

בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בביוס שלי הכוננים הקשיחים מוגדרים כ AUTO אבל אני רוצה לדעת באיזה מוד המערכת בחרה mode 4? 5 ? המערכת שלי WIN XP תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ccc,

יש לי דיסק 80 ג'יגה.. הוא מחיצה אחת אני רואה פה אנשים שיש להם שתי מחיצות ויותר.. למה? איך עושים את זה? אתם ממליצים לי?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by B.D.B,

My HDD is getting too small for me (20Gb). I need a new HDD and since HDD with the space they offer today will last at least 5 years. I'm pretty sure that in 5 years motherborads will no longer support PATA. So I decided to go for a SATA HDD, there're hardly more expansive. the problem is that my motherborad don't have a SATA controller and I don't want to buy a new motherboard. I know there's a PCI SATA Controller, but I can't find it, have anyone seen it?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TzV-EyE-GeR,

אני מעוניין בקנית הארד דיסק ובפני ניצבות 2 אופציות: 1.WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 שעולה 690 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא זמין במלאי. 2.Maxtor 120GB-8MB-7200RPM ATA133 שעולה 744 שקל(בחנות שאני רוצה) והוא אינו זמין במלאי. כיום יש לי הארד דיסק של מאקסטור ואני מרוצה מאוד ממנו, משום מה אני נמנע מלקנות ווסטרן דיגיטל, אך במקרה הזה הווסטרן יותר זול והוא גם זמין במלאי. מיותר לציין שאני צריך את הארד דיסק בהקדם האפשרי. תודה למי שיעזור לי להחליט ולבחור בחירה נכונה, או לכוון אותי לחנות אחרת, או כל דבר אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  14. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום כולם, חג שמח ושנה טובה בחודש האחרון לא יודע איזה מאנחוס נפל על המחשב שלי.. אבל זה הדפקט החדש... אני עכשיו מדליק את המחשב ומהארד דיסק בוקע רעש מוזר... כיאלו יש מנוע שמסתובב שם על "ריק" הארד דיסק בסדר (לעת עתה...) מה לפי דעתכם הבעיה? בתודה, לירן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מדובר בצורב USB X52 (ברח לי עכשיו שם החברה) . כשצורבים מעט מידע על CD (בערך 200~100 מגה) המידע נצרב. אם מנסים לצרוב יותר מתחילות להופיע הודעות שגיאה בסגנון "Lost Fixation". זה נראה כאילו שהCD לא מצליח להתייצב על המסלולים החיצוניים של הCD. הבעיה מופיעה גם במהירויות צריבה נמוכות. מישהו מכיר את הבעיה הזו? יש פיתרון או שהלך צורב?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by k-o-b-y,

יש לי כרגע צורב Yamaha 24x10x40 עם 8MB Bufferועד השבועות האחרונים הייתי מאושר ממנו. יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בערך, ועד הזמן האחרון לא נפדק לי אפילו דיסק אחד! במשך שנתיים וחצי כמעט צרבתי מאות דיסקים ואפילו לא אחד נדפק. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות בעיות ולדפוק פה ושם כמה דיסקים, אחר כך כל צריבה דפקה לפחות אחד עד שאתמול נדפקו לי 7 דיסקים עד שהצלחתי. כמובן שעם מישהו יודע מה לעשות אני מעדיף אבל אם לא איזה צורב כדאי לי לקנות? אני יודע שיגידו לי ישר LiteOn אבל יש לו רק 2MB Buffer ואני לא רוצה שיתחילו להדפק לי דיסקים גם אם זה פעם בכמה זמן. השאלה שלי האם כדאי להשקיע יותר בPlextor שכמובן טוב יותר ומלא בפיצ'רים שיש שני דגמים אפשריים: ב490 ש"ח: 48x24x48עם 4MB Buffer: קישור לע…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום! רציתי לדעת האם בתהליך הצריבה עינית הלייזר נוגעת ישירות ובאופן פיזי בתקליטור הנצרב ?? בתודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  20. היי, יש דיסק יש של 60 גיגה ואני רוצה להפוך אותו לכונן USB2 נייד, איך? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by CyAn1de,

הסידירם משמיע רעשים מתכתיים בזמן שהוא בודק אם יש בפנים דיסק, או בתחילת תהליך הקריאה של דיסק כלשהו. הם זה בעיה מכנית, או בעיית BIOS של הסידירום? אני לא יכול לפתוח את הסידי, כי הוא באחריות(רק אתמול קיבלתי אותו)

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by fux,

איזה חברות יש להציל מידע מדיסק קשיח מת? או שאני יכול לעשות את זה לבד ;D :'( :'( :'( תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים