אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה התקנתי היום ויסטה אולטימייט 64 ביט עכשיו בהתקנה הוא אומר לך איפה אתה רוצה להתקין אותו כאילו באיזה כונן ומופיע לי שם הכונן ויש למטה אפשרות שכאילו לעשות מחיצה לוחצים על new ואז אתה קובע כמה ג'יגה לקבוע בקיצור עשית את זה חשבתי שזה יתן לי שני מחיצות ואחרי ההתקנה את נכנס למחשב שלי ולא מופיע המחיצה השניה ... מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי עכשיו HD בחיבור IDE.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, שמן הסתם יתמול בSATA.. תהיה לי אפשרות לחבר אליו איכשהו את הHD הישן?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהדיסק הקשיח הקודם שלי?(WD) שבק חיים, קניתי הארד דיסק של סמסונג. בדקתי בסנדרה וגם ב-HD Tach וההארד מזוהה כ-ATA. האם זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה? ואם כן איך גורמים למחשב לזהות אותו כ-SATA? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני בא להתקין ווינדוס וזה רושם לי : setup did not find any hard disk drire install אני לא מצליח להתקין וחיפשתי דריברים ל WD1600JS שלי ולא מצאתי ואיך אני אמור להתקין ווינדוס בביוס הוא מזהה לי אותו וגם בויינדוס עצמו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
טמפרטורת עבודה האם מי שהוא יודע אם זו טמפרטורה נורמלית של דיסק הקשיח WDC WD2500KS-00MJB0 56 מעלות סלציוס
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
דיסק קשיח מסוג WD 160 גיגה לא עולה ,ניסתי במםפר מחשבים וגם בעזרת התקניים חיצוניים כלום לא עוזר ,השאלה כיצד ניתן להציל ממנו את המידע שעליו ,מבלי לשלם הון :s05: דרך אגב הדיסק קשיח כאשר הוא מחובר שומעים/מרגישים שהוא עובד ,כלומר לא דומם לחלוטין.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הצורב הנל שעבד מעולה עד אתמול, כאשר הוא מנסה לקרוא דיסק דיוידי צרוב הדיסק לא נקרא. אין הודעת שגיאה הדיסק פשוט נרשם כריק. CD צרובים CD מקוריים וDVD מקוריים נקראים בלי בעיה. הדיסקים שצרבו עובדים במחשבים אחרים ובנגן DVD מה עשויה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לברר בקשר לצורבי DVD הבנתי ש?LG 4120B x12 Dual Layer? ו ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? הכי משתלמים למשתמש הביתי הממוצע,ופרט לכך הLG תמוך בDVD RAM אך מדיה כזאת בישראל עולה 30 ש'ח מנגד לו עומד הNEC שנותם מהירויות יותר טובות מהLG. עכשיו האמת אני לא יודע כמה יצא לי להשתמש ב DVD RAM וממש לא אכפת לי לחכות עוד שתי דקות שהדיסק יסיים את הצריבה. לכן החלטתי לקחת את ה DVD LG 4120B שלפי ZAP נמכר במחיר זול יותר מהמתחרה. יש למישהו משהו אחר להציע לי ? ואגב,כמה עולה מדית DVD -R \ DVD +R והאם לא יגרם נזק אם אני ישתמש בו בתור CD\CDRW\DVD\DVD-\+ R וכל שאר הפורמטים שהוא תומך? כי אני יודע שאם משתמשים בCDRW בתור CD זה שוחק לו את ה'עין' שקוראת אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הי לאחרונה נגמר לי המקום במחשב.. וחשבתי על להוסיף עוד שתי דיסקים של 750GB רק שלא נשאר לי SATA פנוים.. ופה אני צריך את עזרתכם! ואת הנסיון שלכם!!! חשבתי להוסיף בקר נוסף בPCI שיתן לי עוד 3 נוספים.. לפי דעתכם זה יעבוד טוב? יש עם זה איזה בעיות מסוימות כשמשלבים בקר נוסף ולא מובנה? ושאלה אחרונה! זה SATA 1 ולא 2 מהדור החדש.. הבנתי שההבדל ממש קטן זה נכון?? או שזה ממש לא? לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=4825 ותודה לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם אז אני באמצעיתו של מבצע צבאי בו אני מעביר את כל ה-8 שלי ל-DVD הסיבה כמובן שמירת ההיסטוריה אך אני לא מתכוון להתעלם מהעובדה כי בעתיד ארצה חלק מהסרטים לעריכת וידאו קליפים משפחתיים. כולם אומרים וכותבים כי בהמרות אפסיד איכות-טוב אז הם צודקים אבל הבעייה היא אחרת לחלוטין וממנה כולם מתעלמים. לצורך הדיון נניח לעובדת סרטי ה-8 ונאמר שהכל DV, אז מה? הבעייה היא טייפ מתאים לקרא את הסרטים בעתיד. אני מוכן לשלם הון לטייפ סלילים כי כל זכרונות הילדות שלי חתומים על גלילים ללא שימוש וזה !! מה שיהייה בעתיד עם הDV 8- וכו אז תגובתכם ועזרתכם להוציאני מהבילבול הטכני תבורך תודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה המלצה לצורב DVD סמסנוג, שחור חיבור SATA, איזה הכי כדאי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, איזה מהדיסקים בכותרת עדיף מבחינת שקט, מהירות, אמינות ? שניהם עולים בערך 430 ש"ח ולשניהם 16MB זכרון buffer . אני מודע לכך שה seagate הוא 250GB נפח ו 5 שנים אחריות. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=Barracuda_ES_SATA_3.0Gb/s_250-GB_Hard_Drive&vgnextoid=885199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&vgnextchannel=e3d4f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model# לעומת ה western שהוא 320GB נפח ו 3 שנים אחריות. http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 אני מתכנן לקנות 2 דיסקים [מאותו סוג כמובן] ולעשות RAID1 לקבלת שרידות עדיפה לתמונות, מוסיקה, סרטים וכו'... מעבד Q6600 , לוח GA-P35-DQ6 , זכרון 2X1024 80…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי צורב של פיליפס (הקושחה שודרגה ל2.2) והורדתי את התוכנות הנ"ל מה הן בדיוק עושות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחפש צורב DVD בסביבות ה 350-400 שקל. מצאתי כמה ואני לא יודע מה הכי כדאי, ויש לי כמה שאלות. -אני גם לא ממש מבין מה הקטע של המיליון פורמטים שיש לDVD מה ההבדלים ביניהם ולמה צריך כל אחד? -והאם DVD RAM חשוב שיהיה? כי יש כמה שאין להם. -ואם אין לDVD תמיכה במולטי זון זה אומר שהסרטים שהוא יצרוב יפעלו רק על DVD שתומך באזור שלו, ושהוא יכל לקרא רק DVD מהאזור שלו? -איך אני יודע איזה אזור הDVD? מה דעתכם על הצורבים האלה? (שני מילים יש לי להגיד על האנשים שממציאים את השמות האלו- בני *****!) NEC ND3500A NEC ND3520A Samsung TSH552B Sony DWD22A LG GSA4160B (יקר אבל נתונים טובים והיחיד שנראה טוב) תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-