אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יצאה גירסת קושחה L907 לLH-20A1S. לי היא פתרה בעיית תאימות עם מדיות RW של ממורקס ועוד בעיות קריאה של חברות אחרות. מומלץ ביותר
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום המתאים D: אממ אני קונה מחשב חדש בקרוב ובמחשב שאני משתמש בו כרגע קניתי דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה השאלה שלי זה אם אפשר להשים את הדיסק קשיח הזה במחשב החדש? זה יראה אם כל הסרטים והשירים שיש לי בדיסק?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לברר בקשר לצורבי DVD הבנתי ש?LG 4120B x12 Dual Layer? ו ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? הכי משתלמים למשתמש הביתי הממוצע,ופרט לכך הLG תמוך בDVD RAM אך מדיה כזאת בישראל עולה 30 ש'ח מנגד לו עומד הNEC שנותם מהירויות יותר טובות מהLG. עכשיו האמת אני לא יודע כמה יצא לי להשתמש ב DVD RAM וממש לא אכפת לי לחכות עוד שתי דקות שהדיסק יסיים את הצריבה. לכן החלטתי לקחת את ה DVD LG 4120B שלפי ZAP נמכר במחיר זול יותר מהמתחרה. יש למישהו משהו אחר להציע לי ? ואגב,כמה עולה מדית DVD -R \ DVD +R והאם לא יגרם נזק אם אני ישתמש בו בתור CD\CDRW\DVD\DVD-\+ R וכל שאר הפורמטים שהוא תומך? כי אני יודע שאם משתמשים בCDRW בתור CD זה שוחק לו את ה'עין' שקוראת אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני הרבה זמן לא מבין למה יש הראד דיסקים שעולים 1500 והם 500 GB ויש הראד דיסקים שהם גם 500GB והם עולים 300 ועוד הבפר(זכרון מטמון) של ה1500 הוא חצי .. הוא 16 ושל ההראד דיסק הזול הוא 32? למה זה ככה?... קישורים: הראד דיסק יקר http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=3295 הראד דיסק זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
סליחה אם זה לא הפורום המתאים שלום.. היה לי dvd דפוק שהסרטים היו נתקעים בו.. גם סרטים שראיתי ממזמן כשהוא עוד היה בסדר אז החלפתי לdvd אחר.. שהוא די ישן אבל הוא היה סגור.. עכשיו הוא עבד(/עובד?) בסדר... סרטים רצים עליו אבל מקטע מסויים בספריית dvd-r שלי יש קטע מוזר: הסרט רץ חלק.. עד שהוא מגיע לסביבות פרק 15 ואז מתחילות תקיעות ולאט לאט זה מחמיר עד שזה כבר בילתי אפשרי לצפות בסרט.. - קרה לי כבר עם 2 סרטים אני מכניס את הדיסק למחשב אחר (לא זה שהסרטים נצרבו ממנו הכל שונה כולל החברה של הצורב וכו'...) והסרטים עובדים חלק... מצד שני סרטים שהספקתי לראות על הdvd ה"חדש" הזה עדיין עובדים חלק... איך אני אדע מה מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd rw של סמסונג ואחרי שאני צורב דיסק dvd והצריבה הולכת חלק בלי בעיות ואז שאני מכניס תדיסק שוב לכונן הוא מזהה דיסק ריק (למרות שרואים על הדיסק שהוא צרוב) למשל אני חייב להעביר לדוד שלי כמה דברים על צרבתי דיסק dvd data והכונן לא מזהה שיש משהו על הדיסק ניסיתי להחליף כונן (יש לי 2) ניסיתי לעדכן וכלום לא עוזר ניסיתי 3 תוכנות צריבה יכול להיות שזה קשור לסוג הדיסק? זה קורה בעיקר עם דיסקים של די וי די
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לחברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס Firewire למחשב חדש שנרכש בחודש האחרון. ללוח האם יש חיבורי USB2 ו- PCI אך אין Firewire. אני זקוק לכרטיס לצורך לכידת תמונה מהמצלמה. זקוק לסיוע, לא יודע איזה נתונים לבדוק ומה הפרמטרים שיש לבדוק. מבחינת תקציב ראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל- 300 ש"ח פלוס מינוס, לא נראה לי שישנה בעית תקציב, אך לא רוצה לזרוק סתם כסף על משהו שלא נחוץ. המלצות ליצרנים / מוצרים יתקבלו בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בין העונים נכונה תוגרל תודה.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מידת הרעש של הארד דיסקים...העניין שיש לי 2, אחד של 120 ג'יגה של WD אחד של 80 ג'יגה של WD שניהם עם חיבור IDE ושקלתי להחליף את שניהם באחד של 250 כך שאני מקבל גם קצת יותר נפח, פחות צריכת חשמל ואממ הארד דיסק חדש, שעם המחירים היום זה ממש אטרקטיבי השאלה אם זה יוריד את רמת הרעש ואם כן בכמה? תודה מראש, לירן.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירת צורב DVD, יש כמה דגמים שחשבתי עליהם ואני לא יודע איזה לקחת. GSA-4163B LG http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40570 ND3540 NEC http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150590 SDR5372B Toshiba http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=37716 DWD23A Sony http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130251 PBDV1640G/35 Philips http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150418 איזה מהצורבים האלה כדאי לי לקחת?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה.. יש לי במחשב 2 הארדיסקים: 1. SATA 10000 שממנו אני עושה BOOT 2. SATA 7200 שהוא סתם מחסן יש לי עוד חיבור IDE פנוי אחד. ראשית אני רוצה לחבר את ההארדיסק IDE מהמחשב הישן שלי כדי להעביר נתונים ואני לא יודע איך אני אמור לג'מפר אותו ואת כל השאר. ניסיתי כל מיני דברים, ולא הצלחתי... אחרי שאני אצליח לחבר את ההארדיסק הישן ולהעביר את הקבצים\ אני רוצה לחבר באופן קבוע צורב דיוידי (שאגב גם עושה בעיות, אני אשאל עליו בהמשך..) ואני לא יודע איך לג'מפר אותו ואת הסי די הרגיל שיש לי במחשב... אשמח אם תענו לי ! תודה ולילה טוב, אורן !
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4P800 עם חיבור SATA אני מעוניין לקנות HD 250 GB השאלה העם הלוח אם שלי יזהה את ההרד דיסק הרי הוא יודע לקרוא רק חיבור SATA רגיל בתודה
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום קניתי צורב די וי די חדש של PHILIPS ועל האריזה רשום שהוא תומך בשני סוגי הדיסקים -\+ וקניתי CAKE של 25 DVD-R ושאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא קורא אותו בכלל אבל הנרו כן קורא אותו אז צרבתי בנרו למרות הכל אבל אז אחרי הצריבה המחשב עדיין לא קרא אותו וגם לא 3 הדי וי די שיש בבית(נייחים לא בתוך מחשב) מישהו מודע לבעיה הזאת? ודרך אגב הצורב לא עושה שום בעיה עם מדיות רגילות
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-