אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי התעורר לחיים ?!?! WTF ?! הוא נפתח ונסגר מעצמו בצורה רנדומלית ללא שום פקודה ממני. מישהו מכיר את התופעה ? זה צורב CDRW של LG. יש לציין שעד היום לא הייתה לי שום בעייה איתו. SOME1 PLZ HELLP! WTF עריכה : עכשיו שמתי לב שהוא לא מגיב לי לכפות הפיזי ! מה קורה כאן לעזאזל !?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, ראשית אני רוצה לציין שאני לא מתמחה בכל מה שקשור לגיבוי אבל אני מחפש כלי מסויים שיעזור לי לעשות גיבויים למחשב מבלי לצרוב את זה לדיסק. אני מתכוון לגיבוי של שירים וקבצים נוספים משהו עם נפח של 10 20 גיגה כי המחשב שלי לעיתים מתמלא בג'אנק ואז צריך לפרמט אז במקום לצרוב 6 דיסקים של DVD אז להעביר את זה אליו אם אינני טועה קוראים לזה Flash Disk אשמח להצעות, ייעוץ וקישורים למוצרים המיוחדים הללו. תודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש אפשרות למחוק את הדיסק ב"מחיקה מהירה" או "מחיקה מלאה" עד היום מחקתי את הדיסקים שלי במחיקה מלאה (שלוקחת הרבה יותר זמן) ורציתי לדעת אם יש בזה טעם בכלל.... איזו מחיקה עדיפה? ואיזו מחיקה טובה יותר לדיסקים ובאיזו מחיקה הדיסקים שלי יחזיקו יותר זמן? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המיקרו של סאן דיסק... יש עליו חומר מאוד רגיש ששיך לעבודה שלי. אסור לאף אחד לראות אותו והDOK כנראה נשרף.. כשאני מכניס אותו כרגע למחשב הנורה שלו נדלקת באור חלק ומעומעם ואז נסגרת... השאלה היא כזאת. אם אני אלך לממש אחריות. הם יצליחו לראות מה יש עליו???
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לחבר שלי נדפק הדיסק קשיח והוא צריך לקנות חדש. האם יהיה כדאי לקנות Western Digital WD2500AAKS 250GB בשביל התוכנות והקבצים וWestren Digital 1600AAJS 160GB בשביל מערכת ההפעלה? או שזה לא ישפר משמעותית את הביצועים ועדיף שיקח Westren Digital WD5000AAKS 500GB ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לתוכנה אמינה שתבדוק לי את ההארדיסק .. אני קיבלתי שגיאה מנורטון גו-באק שיש לי סקטורים פגומים... יש למשהו המלצה על תוכנה טובה לביצוע המשימה ? רצוי שלא אזדקק לפלופי דיסקט כי אין לי כזה ..
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום חברים , שאלה קטנה לגבי חיבוא 2 דיסקים במערך RAID. האם אפשר ליצור RAID בין 2 דיסקים כאשר יש מידע על אחד הדיסקים מבלי שימחק ?? (דיסק אחד מלא , השני חדש וריק) תודה !!!!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הפרש המחירים בינהם 100 ש"ח ולשניהם יש צ'יפ של NEC ומוניטין טוב, הפיוניר עולה בערך 100 ש"ח יותר מה NEC, השאלה האם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר בפיוניר או להסתפק ב NEC? יש לפיוניר ערך מוסף שהוא שווה יותר?? שניהם תומכים בפורמטים המוכרים והנפוצים והמהירות זהה כמעט ולא ממש חשובה לי כרגע, מה שכן חשוב זה אמינות בצריבה, אמינות לאורך זמן (אני יודע ששניהם יחסית חדשים, אבל בכ"ז), תכונות מיוחדות שיגרמו להעדיף אחד על השני??..... תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אם אני מסיר אותה מפה התוכנה תמחק לצמיתות ואי אפשר להחזיר אותה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-