אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פירמטי את המחשב ואחר כך עוד לפי התקנת הווינדוס חילקתי את הכונן לשתיים, אחרי שהתקנתי את הווינדוס ראיתי שיש לי כונן אחד עם חצי זיכרון איפה החלק השני??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה.. יש לי במחשב 2 הארדיסקים: 1. SATA 10000 שממנו אני עושה BOOT 2. SATA 7200 שהוא סתם מחסן יש לי עוד חיבור IDE פנוי אחד. ראשית אני רוצה לחבר את ההארדיסק IDE מהמחשב הישן שלי כדי להעביר נתונים ואני לא יודע איך אני אמור לג'מפר אותו ואת כל השאר. ניסיתי כל מיני דברים, ולא הצלחתי... אחרי שאני אצליח לחבר את ההארדיסק הישן ולהעביר את הקבצים\ אני רוצה לחבר באופן קבוע צורב דיוידי (שאגב גם עושה בעיות, אני אשאל עליו בהמשך..) ואני לא יודע איך לג'מפר אותו ואת הסי די הרגיל שיש לי במחשב... אשמח אם תענו לי ! תודה ולילה טוב, אורן !
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי צורב ASUS DRW-1814BLT X18 LIGHTSCRIBE מחפש המלצה על דיסקים : 1. דיסקים DVD 4 GB 2. דיסקים DVD תומכים ב LIGHTSCRIBE 3. דיסקים רגילים של 700MB אני מפשב את סוגי הדיסקים האיכותיים תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הי אני צריך את העזרה שלכם, יש לי שני HD SCSI של חברת segate ולפי מה שאני רואה רשום עליהם Ultra320. ניסיתי לברר ואני מבין שיש להם חיבור של 80pin ולא של 68pin (שקיימים בדגמים ישנים יותר). אני רוצה לקנות בקר pci scsi שיתאים , אבל אני מתקשר לאתר אחד שאומר שהוא תומך ב-ultra320 . מצאתי שני סוגי כרטיסים: 1. adaptec 29160N 2. adaptec 2940 אבל הראשון תומך ב Ultra160 ואילו השני בעל חיבור 68pin. מישהו יכול לעזור לי במציאת דגם מתאים ?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם שלא תומך ב SATA. אני מעוניין לקנות בקר PCI שיוסיף לי את התמיכה ב SATA (יש לי דיסק קשיח SATA שאני מעוניין לחבר) 1. האם אוכל לבצע BOOT מהדיסק הקשיח שאחבר לבקר SATA??? 2. אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש האם לקנות IDE או SATA (שאוכל לחבר לבקר החדש)?? 2. האם אוכל לבצע BOOT מצורב SATA שאחבר למחשב??? 3. יש הבדל מעשי בין SATA1 ל SATA2???? 4.המלצה לבקר SATA תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק אבל לא יודע איזה בדיוק לקנות תודה אגב הלוח אם שלי הוא: MSI M-6566
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי לאחרונה להכין עבור מישהו מפרט למטרת עריכה גרפית (מודולים ארכיטקטורניים וכו'). שמתי לב שבהמלצות רבות למפרט שכזה מופיע שימוש במערך RAID. רציתי לדעת מהי הסיבה לכך? האם יש יתרון כלשהו לשימוש ב-RAID בעת עבודה בתוכנות גרפיות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מסמכים שאני עובד עליהם כל יום ניהול חשבונות שלי רציתי לחבר הרדיסק נייד.. ולגבות את כל המידע כל יום..שזה יעשה הכל אוטומטי הארדיס שיש לי 120 גיגה !!! צריך שם של תוכנה שעושה תעבודה והרדיסק נייד מומלץ..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה יותר משנה והצריבות שלו תקינות , אבל כשאני מנסה ב- nero speed לבדוק מדיות של dvd יש הודעה שהכונן לא תומך בפונקציה . יש איזו דרך לתקן את זה ? זו אולי בעיית של עידכון firmware ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
יש לי 84 דקות ו 6 שניות של מוזיקה שאני רוצה להכניס על CD-R אחד... הבנתי שזה אפשרי ע"י ביצוע של OVERBURN לדיסק... (יש לי צורב DVD של NEC דגם 4551) אחרי שהצריבה תסתיים בהצלחה (בתקווה.. ) האם לא תהיה לי בעיה לנגן את הדיסק בנגני CD רגילים..? הם קוראים בלי בעיה דיסקים שנעשה עליהם OVERBURN ? הכוונה בעיקר לרדיו דיסק של פיוניר שיש לי ברכב... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-