אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה, הכל מחובר כראוי, אבל עדין המחשב לא מזהה את הכונן, הכל היה תקין עד היום סידרתי קצת את החוטים ומאז המחשב לא מזהה את הכונן, הכונן עצמו לא נפתח כשאני לוחץ על הכפתור. ונקודה כל שהיא בפח של הכונן, הטמפ' היא מינימום 60-70 מעלות. פשוט לקבל כוויה. מה קורה כאן?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן HD של WD 200GB בחיבור IDE שמתאים למחשב שלי כרגע. אני מתכנן לשדרג את המחשב (בעצם לשנות אותו לגמרי) ולעבור לAMD בסוקט S939 לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא לוח אם שתומך ב-IDE בסוקט הנ"ל השאלה שלי היא כזו: האם אפשרי לחבר הרדיסק מסוג IDE ללוח אם מסוג SATA או STAT2 בעזרת מתאם מסוג כזה או אחר? אני פונה אליכם כי לא מצאתי מתאם כזה בחיפוש ברשת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. יש לי Nec 3500 שעבד מצוין עד לפני שפירמטתי את המחשב. אחרי הפורמט, Nero Express (5.5.10.13) לאמצליח לזהות את הצורב, ומציע לי רק image drive. אני כן מצליח לקרוא דיסקים של DVD בצורב, וגם לצרוב בעזרת תוכנה אחרת - Alcohol 120%. ניסיתי להתקין מחדש את ה Nero Express אבל זה לא עזר. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישו אולי יודע אם יש אפשרות על ידי תוכנה מסויימת לראות סרטי DVD בכונן הרגיל או משו?!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ראיתי את המתאם של AKASA שמאפשר במקום לחבר כרטיס PCI פשוט להרכיב מתאם SATA על הכונן עצמו, נראה לי פתרון נחמד מאד כך, נפטרים גם מהכבלים הרחבים של הPATA. יש כבר מי שניסה את המוצר הזה ויכול לומר אם הוא אמין. תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8325 אם אני לא טועה זה למעשה BENQ תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח סל סיגייט מסדרת ברקודה 11 320 gb עכשיו מה שקרה זה שהמידע לא נגיש אני נכנס לכונן ואין כלום המידע קיים אבל לא נגיש ,מישהו יכול לתת לי לינק ישיר לתיקון הקשוחה כי חיפשתי באתר של סיגגיט וגם בפורום ולא מצאתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הבעיה היא ככה.. יש לי במחשב 2 הארדיסקים: 1. SATA 10000 שממנו אני עושה BOOT 2. SATA 7200 שהוא סתם מחסן יש לי עוד חיבור IDE פנוי אחד. ראשית אני רוצה לחבר את ההארדיסק IDE מהמחשב הישן שלי כדי להעביר נתונים ואני לא יודע איך אני אמור לג'מפר אותו ואת כל השאר. ניסיתי כל מיני דברים, ולא הצלחתי... אחרי שאני אצליח לחבר את ההארדיסק הישן ולהעביר את הקבצים\ אני רוצה לחבר באופן קבוע צורב דיוידי (שאגב גם עושה בעיות, אני אשאל עליו בהמשך..) ואני לא יודע איך לג'מפר אותו ואת הסי די הרגיל שיש לי במחשב... אשמח אם תענו לי ! תודה ולילה טוב, אורן !
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מכונן אחר על הכונן שיש בו את המערכת ההפעלה הנוכחית, כי אני מעוניין להשתמש במערכת ההפעלה עם הקונפיגורציה שהייתה לי קודם. לא ניתן לעשות את זה דרך הווינדוס, אז ה norton ghost אומר לי להעלות את ה recovery tool דרך הדוס. אני מעלה אותו, אך שם אין אופציה להעתקת כונן. כיצד ניתן לבצע זאת?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה ומהירה איזה חיבורים צריך בשביל כונן קשיח חיצוני ? (נגיד של WD ) האם הכבל USB שמתחבר מספק גם חשמל? איזה כבלים צריך לחבר בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב האנשים כאן הוא מסתובב על 25~30 מעלות.. לי הוא 40*C במנוחה וכשאני מעביר דברים או מתקין משהו הוא עולה לי ל51... זה נורמלי? אם לא, מה יכול לגרום לזה? הכונן שלי הוא WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כי אני משדרג צורב רגיל לצורב dvd ולא קיבלתי כבלים עם הצורב החדש. אז אפשר כאילו לנתק את הצורב הישן ולחבר את אותם הכבלים לחדש בלי בעיות?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-