אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1) האם ה-4551A וה-4550A זהים בביצועים ותמיכת מדיה (מלבד labelflash)? 2) ראיתי שמוכרים NEC-4550. האם הכוונה ל-4550A או שבאמת יש דגם שונה? 3) אם באמת יש כזה דבר 4550 אז מה ההבדל בינו לבין 4550A?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לפי ההגיון כונן חיצוני הוא כונן לכל דבר ועיניין... האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
צורב של LG דגם GSA-4120B שדרוג firmware לגירסה A117 לא פתר את הבעיה. ממה שראיתי רוב הסיכויים שהלייזר של ה-DVD הלך. האם יש דרך לבדוק או לנסות לתקן לפני שאני קונה צורב חדש?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בכונן חיצוני בנפח 250-320. שאלה ראשונה, מה עדיף 2.5 או 3.5? אני שואל כי היה לי מארז חיצוני ל HD שלי, והספק שלו התקלקל. הבנתי של 3.5 יש ספק ול 2.5 אין, אז אולי הם יותר אמינים. שאלה שניה נוגעת לחברות, איזה כוננים נחשבים אמינים יותר. ראיתי שניים בנפח 320 בגודל 2.5 במחיר 330 ש"ח: אחד של HITACHI והשני של WD (פספורט). אשמח להצעות נוספות. תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לברר בקשר לצורבי DVD הבנתי ש?LG 4120B x12 Dual Layer? ו ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual Layer x2? הכי משתלמים למשתמש הביתי הממוצע,ופרט לכך הLG תמוך בDVD RAM אך מדיה כזאת בישראל עולה 30 ש'ח מנגד לו עומד הNEC שנותם מהירויות יותר טובות מהLG. עכשיו האמת אני לא יודע כמה יצא לי להשתמש ב DVD RAM וממש לא אכפת לי לחכות עוד שתי דקות שהדיסק יסיים את הצריבה. לכן החלטתי לקחת את ה DVD LG 4120B שלפי ZAP נמכר במחיר זול יותר מהמתחרה. יש למישהו משהו אחר להציע לי ? ואגב,כמה עולה מדית DVD -R \ DVD +R והאם לא יגרם נזק אם אני ישתמש בו בתור CD\CDRW\DVD\DVD-\+ R וכל שאר הפורמטים שהוא תומך? כי אני יודע שאם משתמשים בCDRW בתור CD זה שוחק לו את ה'עין' שקוראת אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3134&scat=272&tcat= האם המחיר הגיוני ?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי, מקווה שאני בפורום הנכון. חיברתי דיסק 3.5 SATA פנימי שהיה לי למארז חיצוני והפכתי אותו בכך ל HD חיצוני. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לגבות את כל המחשב או חלקים ממנו לדיסק בצורה אוטומטית כלשהיא או בהפעלה ידנית כמו שיש כפתור גיבוי לכוננים חיצוניים יעודיים? 2. אני רוצה לקחת את הדיסק למחשב של חבר אך יש לו וירוסים (או שלפחות היו ואני קצת חושש מהעניין), האם ניתן להתקין תוכנת אנטי וירוס עצמאית על הדיסק החיצוני כך שתגן עליו כשהוא מחובר למחשבים אחרים? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ראיתי את המתאם של AKASA שמאפשר במקום לחבר כרטיס PCI פשוט להרכיב מתאם SATA על הכונן עצמו, נראה לי פתרון נחמד מאד כך, נפטרים גם מהכבלים הרחבים של הPATA. יש כבר מי שניסה את המוצר הזה ויכול לומר אם הוא אמין. תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בקוסמוס התחילו למכור דיסקים של silver line ב 46 שקל ל 50 דיסקים. מישהו מכם קנה את הדיסקים האלו? והאם שבה לי לקנות אותם?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שאלה לגבי הצורב הזה. הוא מתחבר עם כבל SATA והשאלה היא אם יש בבאנדל כבל SATA או שצריך לקנות בנפרד. ממש תודה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב ! התקנתי דיסק ולוח חדשים: /sata 2/wd 250gb ks /16 mb asrock conroe dvi/sata 2 הביוס מזהה sata2 ,אך בתוכנת אורסט + hd tune כתוב :active udma5'support udma 6 כל אלה וגם תוכנות נוספות מזהות שזה sata2,והלוח תומך איך אוכל לבדוק מהיא המהירות האפקטיבית?(sata1 or 2)
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-