אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום.. קיבלתי את המחשב החדש ואיתו SAMSUNG 103UJ עכשיו מידי פעם יש מן כזה רשרוש.. בעיקר בדקות הראשונות אחרי שהמחשב נדלק ואחרי זה זה מפסיק.. מה זה? זה משהו עם הפלטות או משהו? זה נורמאלי?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה אותו צורב?ולמה יש הפרשי מחירים והאם הצורב ניראה ככה לפי (skypc) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15266&catid=1557 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי יש לי צורב ימהה *20. איך עושים DMA באקס פי ועל איזה דיסקים אתם ממליצים לי? בתודה חן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם הארד דיסק 80GB SATA II הבנתי שצריך להגדיר\להתקין את ה-SATA? כלומר המחשב יגיע בלי ווינדוס ובלי כלום אני אהיה אמור להתקין ווינדוס, הווינדוס שאני כנראה אתקין זה ה-64BIT. השאלה שלי אם יהיו לי בעיות עם התקנת ה-SATA ? או שהווינדוס יאתר אותו כרגיל. במידה ואמורים להגדיר SATA אשמח לקבל הסבר מפורט על מהלך ההתקנה .. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני בד"כ צורבת דיסקים של מוזיקה רגילה או MP3. רציתי לשאול איך אני צורבת קובץ AVI לדיסק? צריך פורמט של DVD או משהו כזה? וגם המחשב שבו הדיסק יתנגן, צריך שיהיה בו משהו מיוחד, כמו כונן DVD או משהו? אפשר פשוט לצרוב את הקובץ כ-AVI ושמי שייראה את הווידאויים שבדיסק ייראה אותם עם קול והכול כמו שצריך כווידאו רגיל ב-WMP או בווינאמפ? אשמח לקבל קצת יותר הסבר על צריבת פרקים של סדרות מסוג AVI וב-HDTV .. אמרו לי שצקיך דיסק של 4.5 ג'יגה כדי לצרוב עליו בערך 12 פרקים.. איפה אפשר להשיג כאלו, בכל חנות מחשבים? וכמה הם עולים בערך? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
TMS מחכים לתשובה ממני אני רוצה להחליף דיסק קשיח. הזמנתי מחשב עם WD RED 2TB FOR NAS הבנתי שהוא גרוע למשחקים אז אני רוצה להחליף ל Seagate 1TB 32MB Baracudda 7200 האם אתם ממליצים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שניים שך WD ואני מחבר אותם ברייד 0 מבחינת הגמפרים הבנתי שאין מסטר וסלייב... אבל עדיין יש גמפרים1-2 disable spread spectrum clocking וגם3-4 power up in stand by ברירת מחדל מהמפעל זה 1-2 מקוצרים... להשאיר ככה? מה זה אומר? אני כרגע מרכיב את זה , עזרה דחופה היא קריטית !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
או שצריך להגי שלום למה שיש לי על הכונן ויהיה לי רק 80? תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עד היום על על הגיבויים כתבתי בלורד, ולהפתעתי שאני סורק אותם עם nero cd speed הוא מראה בין 10 ל- 25% פגומים. אני בודק בלשונית scan disk, לא ב-quality. האם שזה בגלל שכתבתי עליהם, והאם אכן 25% מהדיסק לא קריא? עריכה: צרבתי את שני הדיסקים שבדקתי עם הויסטה (בלי nero), יכול להיות שתוכנה מתנגשת עם הקבצים שנצרבו עם הוויסטה וחושבת שהם פגומים?
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB, האם יתכן שאי נפח גדל בגודל פיזית של "2.5 אלא רק "3.5 ? אני לא אוהב את הדיסקים הגדולים פיזית, לכן אני מעוניין ב "2.5, מה הנפח המקסימלי הזמין בגודל זה והיכן ניתן לרכוש ? (לא מצאתי). 2. הדיסק הקשיח לא דחוף לי, האם בחודשים הקרובים צפוייה הוזלה/יציאה של דיסקים הנפחים גדולים יותר שיש טעם להמתין ? 3. באופן כללי, אילו חברות מומלצות ? הייתי בטוח ש WD, אבל הבנתי שכבר לא, אשמח לדעת אילו חברות מומלצות, ויותר חשוב, מאילו חברות עדיף להתרחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אם יש לי לוח אם שתומך רק בSATA1 ואני אקנה כונן קשיח SATA2 האם תיהייה בעיה? הכונן לא יעבוד? הלוח אם לא יזהה את הכונן או כל בעיה אחרת? אני מתלבט ביןWD1600JS לביןWD1600AAJS מה ההבדלים בינהם ואיזה אחד עדיף?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תראו, יש לי כרגע במחשב את זה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm כשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^ השאלות שלי הן כאלה: אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באפשרויות פרמוט של האקספי, יש format, ויש quick format. יש בעיה כלשהי עם הפרמוט המהיר? יש הבדל כלשהו?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם בצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW1640 ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ??? אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, היום אני אקבל מחשב חדש שהזמנתי שיחליף את המחשב שאני כותב דרכו כרגע. המחשב שאני כותב דרכו הוא לפני 5-4 שנים ובמזל טוב אני מחליף אותו, אך כחלק מההכנות למחשב הבא הם הורדות משחקים כבדים, הכונן של המחשב הזה הוא Samsung 80GB 8MB IDE אני מתאר לעצמי שהוא ככה. עכשיו למחשב הבא יהיה Seagate 500GB 32MB SATA האם תהייה אפשרות לחבר את הדיסק קשיח הישן למחשב החדש כאשר הכל מותקן ולהעביר קבצים בין הישן לחדש? לשנייהם יהיו שתי מחיצות בשם D ו C. האם בכל זאת המחשב יסדר את הבעיה ואני אוכל להעביר בין הכוננים?, יש לציין שיש חיבור IDE CONNECTOR על המחשב. והמחשקים שהורדתי שוקלים בסביבות ה 30 GB. ואין לי דרך אחרת להעביר.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב על תקליטור שמיועד לצריבת סרטים DVD מידע..DATA ולא סרט.. לדוגמא אני רוצה לצרוב על התקליטור שירים [MP3] ורוצה שזה ישמר לי ..ושאם אני הולך עם הדיסק לחבר ורוצה להלקיט לו מהדיסק אני יוכל.. דיסק בנפח 4.7 או דומה לו.. זה אפשרי?.. מישהו ניסה?.. הצליח לו..?. וכך גם בקשר לסרטים בפורמט AVI MPG יש לי סרטים ישראלים אני רוצה לצרוב אותם על דיסק אחד שישמרו לי האם זה אפשרי?.. לאחסן אותם על דיסק אחד ואם אני ירצצה בעתיד להעתיק למחשב אני יוכל..?.... כמה עולה דיסק של 4.7 GB או דומה לו כי שחכתי תגודל.. בתנאי שזה אפשר: איזה צורב כדיי לקנות כרגע ומה המהירות שלו.. כי אני רוצה לפנות מקום מהארדיסק.. כמה עולה ..?..דגם וחברה.. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, קניתי צורב DVD לאחר שהקורא DVD שלי ניפץ לי דיסק לרסיסים (הקורא הלך לעולמו לא?) החלטתי על ה NEC 2150A לא יודע בדיוק למה... אני מניח שלצרכים שלי זה יהיה די והותר. אבל יש דבר אחד שאני לא מוכן להתפשר בו, וזה מדיות לצריבה... יש לי גיבויים מאד מאד חשובים שאני רוצה שישארו לאורך זמן. אז זהו, למזלי אחותי עכשיו ב NY והיא חוזרת עוד 3 ימים... הייתי רוצה לקבל תשובות לשאלות הבאות. מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר שיש בשוק לכתיבה חד פעמית, והם יודעים אז גם מהו מחירם (בדולרים) המשוער ואיפה ניתן להשיג אותם ב NY מהם שלושת המדיות X8 הטובות ביותר בשוק לכתיבה רב פעמית ומהו מחירם המשוער בNY? האם מישהו מכיר אתרים טובים אמינים וזולים בהם אפשר להזמין מדיות DVD למשלוחים בתוך ארהב? (בשביל לה…
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה טכנית על דיסקים קשיחים רגילים . נניח יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד 250G במהירות 7200RPM וגודלו 3.5 (גודל רגיל) והשני 250G מהירות 7200RPM וגודלו 2.5 (לפטופ) עכשיו, על הנייר אני מניח שלא אמור להיות הבדל כי שניהם באותה המהירות, אבל האם בפועל אני ארגיש בהבדל (מבחינת מהירות) ? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, גם אני נפלתי קורבן לתופעה של הזיופים. מה שעוד יותר מפריע לי, שקוראת גם ב SD מקוריים ותקינים, היא מהירות הכתיבה והקריאה. הרי SD זה זיכרון פלאש. אני יודע שבתקופה שאנחנו חיים בה, יש מעבר חד לזכרונות פלאש מאשר לדיסקים מכניים ישנים. אני מחזיק במחשב נייד שהכונן הקשיח שלו הוא בעצם זכרון פלאש שמהירות הכתיבה והקריאה בו מטורפת. מדוע עבור זכרונות פלאש חיצוניים, המהירות כל כך איטית? בערך 10 מגה לשניה? מה מונע מזה לעבור את ה 100 מגה לשניה? יש לי כונן חיצוני של WD שהוא מתחבר ב USB3, וזה בעצם כונן מכני 2.5 אינץ', המהירות כתיבה אליו מאוד מאוד מהירה. למה לעזאזל זה לא קורה בפלאש? תודה !
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-