עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתלבט בבחירת צורב DVD, יש כמה דגמים שחשבתי עליהם ואני לא יודע איזה לקחת. GSA-4163B LG http://i.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40570 ND3540 NEC http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150590 SDR5372B Toshiba http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=37716 DWD23A Sony http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130251 PBDV1640G/35 Philips http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150418 איזה מהצורבים האלה כדאי לי לקחת?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by shaike_adler,

האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by charm,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by tenana,

רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by shaynet,

איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by NAZRAK,

במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by liav12,

אני צורב המון מוזיקה ובמיוחד עם האקולייזר של התוכנה נרו. המליצו לי על הדיסקים האלו בתור דיסקים טובים לצריבה כזאת של מוזיקה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=353&cat=368 יש יותר טובים או שלהזמין וזהו?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. חבר שלי הציע לי במקום לקנות כונן חיצוני לבנות אחד כזה וזה יוצא יותר זול בהרבה אני רוצה לבנות כונן חיצוני מ 2 הרדיסקים של 500 גיגה שיהיה 1 TB ולקנות קופסא ולחבר בפנים הכל רק אני לא יודע איזה הרדיסקים מתאימים בשביל לבצע את זה ב RAID או שזה כוננים מיוחדים ואיזה קופסא ומהיכן אפשר להשיג אחת כזאת טובה או שבונים אותה... מי שהבין למה אני מתכוון מקווה שיזור לי הסכון שאני יכול לעמוד בו הוא אמור להיות נמוך מכונן חיצוני שעולה קיום..

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. שלום לכולם הזמנתי את ה H10A שאמור להגיע אלי בימים הקרובים ואני מתלבט האם לנסות לשים לו את ה firmware שהוצע כאן כדי להפוך אותו ל H10N. השאלה שלי היא האם מישהו כאן ניסה לעשות את זה והצליח? מישהו נתקל בבעיות? האם ניתן להחזיר את ה firmware הישן ללא נזק? אני פשוט חושש להרוס צורב חדש ולא בטוח שכדאי לי לנסות. תודה

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by ruler,

יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. כשאני צורב על דיסק רגיל, אין שום בעיה. על דיסק לצריבה חוזרת - לא שומעים במערכת הסטריאו הביתית, וגם לא באוטו, ולא בסי.די ביתי. ניסיתי מיליון דברים וכלום לא עזר. מי יודע איך פותרים זאת?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by nesber,

אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  17. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=888 אמין? למשהו יש ביקורת על הצורב ? או המלצות?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by korn666,

שלום קניתי צורב די וי די חדש של PHILIPS ועל האריזה רשום שהוא תומך בשני סוגי הדיסקים -\+ וקניתי CAKE של 25 DVD-R ושאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא קורא אותו בכלל אבל הנרו כן קורא אותו אז צרבתי בנרו למרות הכל אבל אז אחרי הצריבה המחשב עדיין לא קרא אותו וגם לא 3 הדי וי די שיש בבית(נייחים לא בתוך מחשב) מישהו מודע לבעיה הזאת? ודרך אגב הצורב לא עושה שום בעיה עם מדיות רגילות

19. יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by nizansm,

שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח של 500GB אני מצרף אליו כונן PATA שיש לי בנפח 200GB שמתוכו 150GB מלאים בנתונים שאני צריך. שאלותי: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי חיבור כונן ה-PATA. אמרו לי שזה יאיט לי משמעותית את העבודה במחשב החדש, ולעומת זאת אנשים אחרים אמרו לי שלא תהיה שום השפעה לזה. מה נכון? האם מומלץ לא לחבר אותו בכלל? אני פשוט לא רוצה להתחיל את הכונן החדש עם פחות 150GB. 2. איך כדאי לחלק את המחיצות בכונן החדש של ה-500? אני מתקין VISTA (ובעתיד WINDOWS 7), חשבתי לחלק ל-50 למערכת ההפעלה ו-450 כל השאר. זה מעט מדי? איך אתם ממליצים לחלק? 3. האם ניתן לבצע את החלוקה למחיצות בזמן התקנת ה-VISTA? אם כן, איך עושים את זה? בביוס? האם אצטרך גם לפרמט? המחשב מגיע עם הרכבה בלבד ובלי התקנות…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by bbbbbb,

1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  25. Started by BMItay,

כותרת תודה!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.