אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי MAXTOR 160 GB IDE אני פשוט לא יכול לישון כשהמחשב מופעל(והוא מופעל כל לילה) אני משאיר את המחשב פתוח להורדות(לא ווארז...) ופשוט רעש של חשיבה כל הזמן , שום דבר לא פתוח חוץ מההורדות ... יכול להיות שזה וירוס שגורם לו לעבד נתונים כל הזמן ? המחשב אחרי פרמוט ... מה אני יכול לעשות ? אני פשוט משתגע ...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
יש ברשותי במחשב הישן הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל בגודל 20GB. משום מה אני מוצא את עצמי מתמודד עם בעיות כאלו או אחרות עם המחשב. לדעתי הבעיות ניגרמות מההארד דיסק ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה מסויימת שניתן בעזרתה לבדוק את ההארדיסק? אשמח אם תציאו לי דרכים לבדוק את תקינותו של ההארד דיסק. לילה טוב ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
ראיתי את המתאם של AKASA שמאפשר במקום לחבר כרטיס PCI פשוט להרכיב מתאם SATA על הכונן עצמו, נראה לי פתרון נחמד מאד כך, נפטרים גם מהכבלים הרחבים של הPATA. יש כבר מי שניסה את המוצר הזה ויכול לומר אם הוא אמין. תודה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אין לי שמץ לאן לשייך את זה, לאחסון או ל WINDOWS, נראה לי יותר הגיוני לפתוח בפורום אחסון, אבל אפשר להעביר אם טעיתי. יש לי 4 כוננים קשיחים במחשב 2 SATA 2 IDE היום אני רוצה ליצור RAID0 על 2 כונני ה SATA שלי ולהתקין על המערך הזה את מערכת ההפעלה בינתיים, מערכת ההפעלה הישנה שלי יושבת על אחד מכונני ה IDE שלי הייתי מעוניין, אם זה אפשרי, ליצור תפריט BOOT שיאפשר לי : 1. להעלות את ה XP שמותקן על ה RAID SATA 2. להעלות את ה XP שמותקן על ה IDE וכשלא אצטרך את ה DUAL BOOT הזה יותר, להסיר את התפריט, ושישר תעלה המערכת שעל ה SATA יש אפשרות לעשות כזה דבר ? אם כן - איך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד דיסק חדש, 160-250GB עם זיכרון של 16M לא מצאתי אחד שהוא IDE ומצאתי 160GB של WD עם זיכרון 16M אבל הוא SATA האם אפשרי לחבר דיסק של SATA אולי דרך איזה בקר או משהו.. האם זה משתלם בכלל(עלות של הבקר) האם זה לא יהיה אפילו פחות מהיר מATA בגלל שזה לא מותאם ... המלצות בכיף! תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי את ה H10A שאמור להגיע אלי בימים הקרובים ואני מתלבט האם לנסות לשים לו את ה firmware שהוצע כאן כדי להפוך אותו ל H10N. השאלה שלי היא האם מישהו כאן ניסה לעשות את זה והצליח? מישהו נתקל בבעיות? האם ניתן להחזיר את ה firmware הישן ללא נזק? אני פשוט חושש להרוס צורב חדש ולא בטוח שכדאי לי לנסות. תודה
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, שאלה קטנה ומהירה איזה חיבורים צריך בשביל כונן קשיח חיצוני ? (נגיד של WD ) האם הכבל USB שמתחבר מספק גם חשמל? איזה כבלים צריך לחבר בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשנו שרת HP מסוג DL140. השרת הגיע עם שני דיסקים SATA 80GB, בערך הדיסקים הזולים ביותר שקיימים. אחד הדיסקים נפל לראשונה לפני כמה חודשים. אתמול נפל השני. אנחנו רוצים להחליף את הדיסקים למשהו אמין יותר. נשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח של 500GB אני מצרף אליו כונן PATA שיש לי בנפח 200GB שמתוכו 150GB מלאים בנתונים שאני צריך. שאלותי: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי חיבור כונן ה-PATA. אמרו לי שזה יאיט לי משמעותית את העבודה במחשב החדש, ולעומת זאת אנשים אחרים אמרו לי שלא תהיה שום השפעה לזה. מה נכון? האם מומלץ לא לחבר אותו בכלל? אני פשוט לא רוצה להתחיל את הכונן החדש עם פחות 150GB. 2. איך כדאי לחלק את המחיצות בכונן החדש של ה-500? אני מתקין VISTA (ובעתיד WINDOWS 7), חשבתי לחלק ל-50 למערכת ההפעלה ו-450 כל השאר. זה מעט מדי? איך אתם ממליצים לחלק? 3. האם ניתן לבצע את החלוקה למחיצות בזמן התקנת ה-VISTA? אם כן, איך עושים את זה? בביוס? האם אצטרך גם לפרמט? המחשב מגיע עם הרכבה בלבד ובלי התקנות…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-