עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  4. האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. Started by yigal83,

אני קונה מחשב חדש. שימושים: אינטרנט, משחקים, עיבודי וידאו מדי פעם (פעם בחודשיים שלושה). שאלתי: האם כדי לקנות כונן קשיח אחד גדול (נניח של 200GB) או שניים קטנים יותר בחיבור RAID 0 ? האם המהירות של חיבור ה RAID שווה את הקניה ? במפרטים המומלצים לא הזכירו בשום מקום קניית מחשב עם 2 כוננים בחיבור RAID. אני לא זקוק לאבטחת מידע מפני קריסת הכוננים כי המידע יגובה ע"י DVD. הסיכוי לכשל כונן קשיח היום די נמוך כך שאין הרבה הבדל בין כונן אחד לשניים. לא להתייחס למחיר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by InFecT[0]r,

איזה דגם של דיסק קשיח עדיף ליקנות WD2500KS 6V250F0

7. המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by maoros,

א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by avidan28,

שלום אחרי קצת שיטוטים ברשת מצאתי את זה. http://www.ginjfo.com/Publics/Actualites/Act1-343-%5BGinjFo-Flash%5D--Duel-Raptor-36-Go-contre-Raptor-80-Go.html אינני מבין את השפה אבל זה ניראה מאד אמיתי.באתר של WD הדגם הזה אינו קיים.למישהו יש מושג מה העניין?? עשו פה אוברקלוק ל36??? אני מאד מסוקרן !!!.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום, יש לי צורב SSTcorp CD DVDW SH-S203B, וכשאני מכניס דיסק שיש לו הפעלה אוטמטית לכונן(מופיעה רק האפשרות של הפעלה אוטומטית בתפריט הימני(יש לי XP) והאפשרויות של פתח וסייר נעלמו לי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by Sifo Jen,

היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?

13. Started by Snufkin,

יש לי צורב LG ועכשיו קניתי בנוסף צורב DVD של LG. הצורב הרגיל מחובר ועובד והכל תקין לגבי הצורב DVD יש לי שאלה אחת... לאן אני מחבר את הכבל של הסאונד??? כי לפי מה שאני מכיר (תקנו אותי אם אני טועה) יש על הלוח אם רק חיבור אחד לכבל מ-CD שלל הסאונד? מה עושים ??? איך גורמים לשתי הכוננים לשמש כנגני CD???

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. Started by K300,

מישו אולי יודע אם יש אפשרות על ידי תוכנה מסויימת לראות סרטי DVD בכונן הרגיל או משו?!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by משתמש כבד,

אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by מאור247,

יש לי שני הארד דיסקים ואחד מהם הוא 30 ג'יגה.... אבל פתאם משום מה הוא מראה לי עכשיו שיש רק 2 ג'יגה... מה קרה לו??

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by idanpere1,

מצאתי מענה בFAQ, תודה רבה ומצטער על הפוסט ה"סתמי"

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by Karos,

הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. Started by Lupin,

שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by ben060,

1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש.. אני תמיד שומע רעש שנשמע כמו ההארדיסק שמסתובב ומפסיק ושוב מתחיל להסתובב גם כשאני סתם גולש..מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי כונן DVD של MSI ולאחרונה הוא די הפסיק לעבוד... כלומר - הוא מזוהה במערכת הפעלה אבל שאני מנסה לפתוח אותו(באופן פיזי), הלד הירוק נדלק(כלומר - הוא חושב ) לכמה שניות ואז... כלום.. = אינני יכול להכניס דיסקים חדשים לכונן, מה שדי הופך אותו לחסר תועלת... בדקתי, וכל החיבורים מחוברים באופן נפלא ומקסים. אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים