עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by dannygnh,

האם, ואיך ניתן להוסיף קבצים לצריבה על דיסק שיש בו קבצים בגודל משוער של 200 מ"ב.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. אני קונה עכשיו מחשב ורוצה כונן של 500GB. לא התעמקתי עד עכשיו בנושא הזה, חשבתי לקחת WD 500AAKS, אבל מישהו באחד הפורומים באתר (שבאמת אין לי מושג אם הוא מבין בנושא הזה או לא) אמר לי שלא כדאי לי לקחת כונן של WD אלא של היטאצ'י או סמסונג. אז מה אתם אומרים, איזה כונן 500 עדיף?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by yossi541,

.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by orental5,

שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

אשמח לדעת מה דעתכם על הצורב הנ"ל... יש באפשרותי לקנות את הצורב ב-400 ש"ח ולפי מה שראיתי הוא תומך בכל הפורמטים הקיימים.... יש טובים ממנו באותו תחום מחירים? הוא נחשב לטוב? עם איזה תוכנות הכי מומלץ לעבוד עם צורב כזה? יש לי מספר סרטי DVD בבית ואני מעוניין לגבות אותם על מנת לא ליצור בלאי..איך משכפלים דיסק כזה? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by weissby,

יש לי דיסק קשיח של 40 GB שמחולק ל2 מחיצות, נניח שאני מעביר אותו אח"כ למחשב אחר שיש לו גם דיסק קשיח, אז אח"כ בmy computer אשכרה יהיה 3 local disk? או שזה לא נשמר כשמעבירים? ו..איך מחלקים את הכונן הקשיח למחיצות? כי זה לא אני עשיתי תמחיצות שיש לי כרגע בכונן של ה40 GB, נראה לי עשו לי מראש את זה כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי..

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין וינדוס אבל הכונן שלי מסרב לעשות בוט לדיסק ההתקנה ומעלה ישר את וינדוס............ ניכנסתי לביוס שיניתי שהסידי יהיה ראשון והקשיח שני ועדיין הוינדוס עולה רגיל ולא מהדיסק התקנה יש למישהוא מושג למה הכונן לא עושה בוט? אין בעייה לא בלוח ולא בכבל והכונן די חדש יש מצב שלג'מפר מאחור יש איזה קשר?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by landmn,

צורב של LG דגם GSA-4120B שדרוג firmware לגירסה A117 לא פתר את הבעיה. ממה שראיתי רוב הסיכויים שהלייזר של ה-DVD הלך. האם יש דרך לבדוק או לנסות לתקן לפני שאני קונה צורב חדש?

10. Started by BenBezalel,

שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?

11. Started by idanpere1,

מצאתי מענה בFAQ, תודה רבה ומצטער על הפוסט ה"סתמי"

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. איך אני יכול לדעת שההארד דיסק שלי מחובר ב SATA 2 ללוח אם?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  14. Started by noamlahav,

יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by Kodi,

הסידרום שלי הלך :\ אני קונה חדש.. רק הפעם אני רוצה שיהיה דיוידי.. אני לא מחפש משו ממש מיוחד רק משו אמין ויש לו ביצועים סבירים+ המחיר סביר! ואם אין לכם גדמים מסוימים אז תתנו אולי רק חברות שאתם יודעים שטובים בתום והם אמינים! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. תודה.....!!!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. לMAXTOR יש 2 סדרות : MAXLINE, ן- DIAMONDMAX. אילו מהסדרות תומכות NCQ ?? האם כל הדיסקים שייכים לאחת מהסדרות הנ"ל ??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. Started by RoyS,

שלום, ראשית אני רוצה לציין שאני לא מתמחה בכל מה שקשור לגיבוי אבל אני מחפש כלי מסויים שיעזור לי לעשות גיבויים למחשב מבלי לצרוב את זה לדיסק. אני מתכוון לגיבוי של שירים וקבצים נוספים משהו עם נפח של 10 20 גיגה כי המחשב שלי לעיתים מתמלא בג'אנק ואז צריך לפרמט אז במקום לצרוב 6 דיסקים של DVD אז להעביר את זה אליו אם אינני טועה קוראים לזה Flash Disk אשמח להצעות, ייעוץ וקישורים למוצרים המיוחדים הללו. תודה מראש, רועי.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by coldplay,

אני מתכנן לקנות צורב דיוידי וה LG בינתיים נראה לי הנגן הכי טוב בשוק במחירים האלה. אני שואל אם למישהו יש הצעה אחרת יותר טובה או מישהו עם ניסיון עם נגן כזה שיוכל להביע דעה עליו. אני אשמח לשמוע הצעות על צורבים אחרים שלדעתכם יותר טובים.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. Started by miaoo673,

עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by salea656,

אני לא מצליח לצרוב דיסק dvd+r dl של silverline אני לא מצליח לצרוב כלום אבל כל דיסק אחר אני יכול לצרוב יש לי צורב LG GSA 4163B ויש לו אפשרות לצרוב DVD+R DL

23. Started by DJPOWER,

איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by KL-xXx,

שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. זקוק לצורב שעובד הרבה!ניסיתי לתקן את הצורב,אבל המנגנון המכני נדפק. תקציב?במחירי היום עד 250שקל. יש פיצ'ר שכדאי לחשוב/לעבור להשתמש בו שבא בחשבון? מה זה בידיוק LIGHT SCRIBE?זה שימושי?זה מצריך רכישת דיסקים מיוחדים? עריכה:לא אכפת לי SATA,יש לי מקום,והאם זה ישנה בעבודה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים