אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
לאחרונה התקלקל לי דיסק קשיח מסוג WDC 1200JS בעל 8MB זיכרון מטמון, הוא עבד אצלי שנתיים ושבק חיים. להגנתו הוא היה יחסית שקט וסיפק אותי מבחינת ביצועים ורעש. מימשתי את האחריות שלי והזמנתי במקומו דיסק קשיח של Hitachi Deskstar T7K250 גם עם זיכרון מטמון של 8MB אך לצערי הדיסק הזה רועש מאוד יחסית לקודם - לכל אלה שחושבים על לרכוש אותו והרעש חשוב להם. (אצלי המחשב מונח ליד המסך על השולחן). כאמור, אני לא מרוצה ואחזיר אותו וכבר הזמנתי דיסק קשיח חדש גם של WDC 3200AAKS, אני מקווה שהוא שקט כמו הקודם מאותה חברה שהיה לי.. אם למישהו יש אותו? האם הוא באמת שקט וביצועיסט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש HD חדש. חשוב שיהיה מעל 500GB, ומעדיף כמה שיותר גדול. חשוב מאוד שיהיה שקט ומהיר. אני מעדיף של WD, לא סומך על סמסונג מניסיון עבר וסיגייט אין בכלל מה לדבר עם כל מה שקרה איתם בתקופה האחרונה. מה הדגם המומלץ ביותר עבורי (מפרט מלא בצד) ? אני חשבתי על 6400AAKS או על 1001FACS. איך הם מבחינת השקט ? יש בינהם הבדל גדול בביצועים ? * חשוב לציין שאני מקבל את כולם חינם בתור פיצוי. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה המלצה לצורב DVD סמסנוג, שחור חיבור SATA, איזה הכי כדאי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא מצליח לצרוב על צורב של PIEENER החדש יש לי דיסקים שהם DVD -R אני נכנס ל NERO עושה DATA .....ומופיעה לי שם אופציה רק לצרוב CD בלי הצורב DVD מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לשים בכונן קשיח נייד איזשוהי תוכנה הגנה/אנטיוירוס????
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אספר לכם את הסיפור קצרה. במחשב הקודם היה לי 30.3 ג'יגה של שירים. רציתי להעביר את ההרד דיסק הישן למחשב הנוכחי אך הוא לא תואם. לכן, המוכר בחנות בה קניתי את המחשב המליץ לי לקנות כונן חיצוני, להעביר את ההרד דיסק לתוך הכונן החיצוני ולצרוב ממנו. הכונן הוא WD MYBOOK 250 GB ושאלתי היא.. איך!? חיברתי את הכונן למחשב וראיתי שמהמחשב אפשר לשים דברים על הכונן אבל איך אפשר לחבר אליו הרד דיסק שהיה במחשב קודם ולצרוב ממנו? תודה \=
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום חברים, התייעצות קטנה לגבי 2 דיסקים: קניתי wd2500ys ויש לי אחד של wd2500ks רציתי לדעת אם כדאי לחבר אותם ב-RAID , או לעבוד איתם בנפרד , לכמה partitions לחלק את הכונן החדש הישן מחולק לי ל-3 partitions . מערכת הפעלה - 40 ג'יגה ועוד 2 partitions של 80 ו-130 .. איך כדאי לחלק את הדיסק השני ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאלה בשביל ידידה. כעיקרון היא צריכה כונן שהיא תוכל לגבות עליו דברים, וגם להשתמש בו לאכסון. היא לא יודעת כמה כסף היא יכולה להשקיע, אבל עדיף לא משהו יקר, וכמובן, שיהיה אמין.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי (בערך) שקניתי הארד דיסק חדש הוצאתי את כל הCDROMים שלי מהמחשב וכשרציתי לצרוב משהו חיברתי את הצורב למחשב, וכשהדלתקי את המחשב הכל עלה מצוין עד הטעינה של הווינדוס. הצבע שם פתאום לא ראו ממש טוב את כל המסך של הטעינה והזה לא טען פשוט השאיר אותו ככה. ניסיתי לחבר CDROM (אחרי שהוצאתי את הצורב) והווינדוס עלה בלי בעיה.. מדובר על צורב של NEC צורב DVD. אם מישהו יודע מה הבעיה ומוכן לעזור אני יודה לו. טל.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-