עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by com555,

יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by hmjmvhcvh,

שלום, יש לי הר דיסק בטכנולוגיה הזאת שמחובר למחשב.. ועל הר דיסק אחר מערכת הפעלה, כשהפעלתי את המחשב המחשב זיהה את ההר דיסק אבל בוינדוס אין לי דרך להכנס אליו , במנהל תקנים של הוינדוס מופיע ההר דיסק וכתוב שהוא עובד בסדר.. פשוט אין לי גישה אליו וגם שהתקנתי את המערכת הפעלה לא היתה לי אפשרות להתקין עליו אותה הוא היה "בילתי נראה" לפי מה שהבנתי צריך איזה driver אבל בדרך כלל מתקינים אותו לפני המערכת.. יש אפשרות עכשיו אחרי שהמערכת עובדת להתקין הר דיסק בטכנוליגה הזאת? נ"ב ההר דיסק חדש wd 80g הבקר שעל הלוח (לוח asus) מגלה את ההר דיסק וגם נותן לי הרבה מידע עליו תודה

3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. יש לי את ה- 7170 ולא את ה- 7170A שתומך ב- Labelflash. האם אני יכול להפוך אותו לתומך Labelflash באמצעות עידכוני קושחה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by lokation,

בעקבות אחד הדיונים פה על הזמן הגישה בRAID רציתי לשאול האם עדיף שאת מערכת ההפעלה להתקין בכונן רגיל ואת המשחקים או קבצים גדולים להתקין בRAID שאז אני ארוויח את מהירות הקריאה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by tront,

תודה מראש! יש לי שתי דיסקים קשיחים ata 1) wd 80gb 8mb 2) wd 40gb 8mb א)אם אני יחליף אותם בwd 250gb 16mb יהיה שינוי משמעותי במשחקים? ב)והאם גם אפשר לשים דיסק ATA וSATA ביחד? ג)הלוח אם שלי תומך בSATA האם הוא יתמוך גם בSATA2? תודה רבה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by nizansm,

שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by ITSIK86,

צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by House M.D.,

אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by ron533,

הפרש המחירים בינהם 100 ש"ח ולשניהם יש צ'יפ של NEC ומוניטין טוב, הפיוניר עולה בערך 100 ש"ח יותר מה NEC, השאלה האם יש סיבה אמיתית להשקיע יותר בפיוניר או להסתפק ב NEC? יש לפיוניר ערך מוסף שהוא שווה יותר?? שניהם תומכים בפורמטים המוכרים והנפוצים והמהירות זהה כמעט ולא ממש חשובה לי כרגע, מה שכן חשוב זה אמינות בצריבה, אמינות לאורך זמן (אני יודע ששניהם יחסית חדשים, אבל בכ"ז), תכונות מיוחדות שיגרמו להעדיף אחד על השני??..... תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אשמח להמלצות על חברות שיש להם מדיות Printable איכותיות

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. שלום. הבעיה התחילה כנראה מספק שנשרף. החלפתי אותו לחדש, וכשניסיתי לחבר את ההארד דיסק- המחשב לא נדלק. בקיצור, בעקבות עצות בפורומים, קניתי הארד דיסק חדש ותואם בדיוק- והחלפתי בין הלוחות. זה לא הצליח לעבוד- המחשב כל הזמן נתקע בשלב של המסך של "Start normally (הניסוח לא מדויק, אבל זה המסך ששואל אם לעבור למצב בטוח/ להפעיל לפי המצב שעבד קודם וכו'). הבעיה היותר גדולה קרתה כשהחזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש שקניתי, והתקנתי מחדש את הwindows. הכל היה בסדר גמור, הכל עלה, עד שבטיפשותי החלטתי לפרק שוב את הלוח מההארד דיסק החדש (והתקין!) ולנסות שוב לחבר אותו לזה התקול ולראות אם אני אצליח ככה לשחזר את המידע שהיה בהארד דיסק הישן. זה לא עבד. החזרתי את הלוח החדש להארד דיסק החדש- ולהפתעתי גם…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by sli,

אם אני מסיר אותה מפה התוכנה תמחק לצמיתות ואי אפשר להחזיר אותה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. מממממ.. אילו גדלים יש חוץ מ4.7? ואילו חברות הטובות ביותר בתחום? וזה ממש לא משנה לי המחיר, משנה לי שהם יחזיקו כמה שיותר זמן. אני מאחסן את הדיסקים שלי בצורה טובה מאוד, ולמרות זאת CD-ROM רגילים לפעמים מפסיקים לפעול, או שפועלים לא 100%, או שהם איטיים. אז אני עם השנים מצאתי ש SONY, TDK חברות עם דיסקים מאוד איכותיים. וליינים ספציפיים של ורבטים. עכשיו עידן הCDROM נגמר ואני שואל לגבי DVD. לא נתקלתי בDVD+R של סוני, אבל אני משתמש בDVD+R של TDK 4.7GB. כרגע אני צריך יותר מזה. בסביבות ה8 ג'יגה. יש 8 וחצי לא? של אילו חברות הם הטובים ביותר? מצטער שבלגנתי הכל ביחד. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. היום קניתי לי צורב DVD בשעה טובה ומוצלחת... עכשיו.. הכונן שלי במחשב, הכונן הנוכחי לא עובד ואני מעוניין להחליף את הכונן הנוכחי בצורב DVD.. איך אני עושה את זה? אם למישהו יש מדריך או משהו זה יכול לעזור...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. שלום הייתה לי הפסקת חשמל בזמן שהמחשב פעל. האם כתוצאה מכך איכות הסרטים שיש לי על המחשב תפגע? כלומר האם החדות וכל המאפיינים האחרים המגדירים את איכות התמונה יפגעו? כלומר האם איכות הסרט לאחר הפסקת החשמל תהיה גרועה יותר (איכות תמונה גרועה יותר) או שלא תשתנה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by avidan28,

בעבר שאלתי כיצד אפשר לאחד 2 רפטורים שונים. המליצו לי על JBOD שזה אופציה בבקר רייד של הלוח ולא יצא כלום.הגדרתי את שנייהם תחת הג'יבוד ואחד הפך לדינמיק ולא היה זמין (הוא היה מפורמט וריק) ושני שעליו המערכת הפעלה נשאר ללא שינוי. שאלתי היא האם צריך לפרמט את שניהם ואז להגדיר את הג'יבוד את שאפשר לעשות משהו כמו פרטישין מגי'ק רק יותר מורכב? כי בפועל לא הרגשתי שום שיפור בביצועים וסתם לאבד 74 גיגה זה דיי טיפשי...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. איך ניתן לנטר בזמן אמת את מעבר המידע בהארדיסקים המותקנים במחשב ? האם יש תוכנה יעודית לדבר ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by RVD,

איזה צורב עדיף לקנות מבחינת איכות צריבה? BENQ DW1650 או PIONEER DVR111. תודה מראש =)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by noamlahav,

יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים