עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש.. אני תמיד שומע רעש שנשמע כמו ההארדיסק שמסתובב ומפסיק ושוב מתחיל להסתובב גם כשאני סתם גולש..מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by blbenny,

חשוב מאוד שתהיה לו מהירות כתיבה וקריאה גבוהה יותר מהמוצרים הרגילים והזולים שיש בשוק תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by shaynet,

איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by hogtop29,

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by Tal14,

שלום לפני שבוע הלך לי לוח האם במחשב שלי והחלטתי לקנות מחשב חדש הזמנתי אותו ועכשיו ההתלבטות היא האם לחבר את ההארד דיסק הישן שעובד טוב (ומותקן עליו ווינדוס) למחשב החדש בלי לפרמט. תודה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. אז ככה יש לי צורב דיוידי של נק יש לי כונן דיוידי של טושיבה מאסטר וסלייב מוגדרים יש לי ווינדוס איכספי עם הרחבה SP2 ופעם בכמה זמן [קבוע] המחשב פתאום [גם כשהוא דלוק] מפסיק לזהות לי את שני הכוננים ואחרי כמה ריסטרטים או כיבויים או כל מיני כאלה פתאום מזהה שוב וזה ככה מזהה בביוס...את הצורב לא מזהה בכלל ואת הדיוידי מזהה לי בתור מילה מוזרה שאני לא זוכר כרגע מישהו יודע מה זה לעזאזל ואיך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by nesber,

אני משתמש בnero enterprise edition 6.6.0.12 ומשום מה מהירות הצריבה המקסימלית שאני יכול לצרוב בה דיסקים רגילים היא 32 במקום 48 שהצורב תומך בה. הדיסק עצמו תומך ב52 ואין לי שום בעיה איתו על הצורב הרגיל הקודם שלי. הצריבה עצמה מצליחה ללא שום בעיות(לא ניסיתי עדיין לצרוב דיוידי). למישהו יש מושג איפה הבעיה ומה לבדוק?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שאני אדע מה C ומה D ראיתי שאחד הוא location 0 והשני הוא location 1 אבל זה עדיין לא עוזר לי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. מישהו מכיר את הייבואן של ThermalTake? אני מעוניין במערכת החיצונית ThermalTake SilverRiver. איפה ניתן למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by ITSIK86,

צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. שלום, רכשתי צורב DVD חדש LG GH22NP20, היום אחרי ההתקנה נתקלתי בבעיה הבאה: כשהוספתי סרט לדיסק שכבר היה בו סרט אחד, הDVD לא הצליח לזהות אותו ( זיהה רק את הראשון ). לפני הצריבה קיבלתי את ההודעה הבאה: You are about to create a multisession write once DVD disc Session no.2 and above will not be readable with some DVD-Rom drivers and operating systems prior to Windows XP. הצריבה נעשתה באמצעות Nero 7, בשיטת disk at once ( אין אפשרות לבחור משהו אחר ) והDVD הוא די ישן, אבל אף פעם לא הייתה לו בעיה בקריאת סרטים. השאלה אם יש דרך לעקוף את הבעיה: להתקין גרסה אחרת של Nero? להתקין איזשהו driver? להחליף צורב DVD לדגם אחר? או שהבעיה היא בDVD עצמו ואין דרך לעקוף אותה... תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by cheat-it,

קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לעשות מערך RAID 0 ואני משום מה לא מצליח... הלוח שברשותי הוא. asus p5w dh deluxe אם מישהו יכול להסביר לי איך אני אשמח וגם לדרך לעשות זאת דרך הווינדוס.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by danezeq,

מהיר ככל הניתן, ועדיפות לאחד כזה שאפשר להחליף כונן מהר, כלומר ללא ברגים. אפשר מחנות בארץ או מחו"ל. תודה האם צריך להקפיד על KEY? אני לא מבין בזה לכן צירפתי צילום של הכונן כדי שהחיבור יתאים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני אצתרך דרך לגבות את המידע שלי על מחשב חדש שאני הולך להשיג כך שבמקרה ווירוס, תוכנה שעושה בעיות או כשל בדיסק אני אוכל להשתמש בגיבוי לתקן מה שעשיתי או במקרה והדיסק נהרס להחליף אותו מייד בשני ולחזור להשתמש במחשב. חשבתי להשיג לו 2 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB ולפצל כל אחד ל C עם שטח קטן וD עם שטח גדול, על הC לשים את מערכת ההפעלה ועל הD את Program Files וכל הקבצים האחרים וככה במקרה ושינוי שעשיתי ל windows יצור בעיות אני אשתמש רק בגיבוי של C וכל כמה ימים אוכל לגבות את הD בשביל הקבצים החדשים שהוספתי או מחקתי . אני אתקין vista 32bit עליהם ואני לפעמים מתעסק עם פתיחת פורטים ושינוים למערכת ההפעלה בשביל יותר מהירות ככה שחשוב לי לשמור על כל השינוים שאעשה עליה …

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. נניח ורכשתי מארז שאמור לשכב והחלטתי שבא לי להעמיד אותו על הצד - האם הדבר יפגע בהפעלת הכונן האופטי ? מניסויי שערכתי עם כונן LG מזדמן לא היתה שום בעיה - שמתי לב שהיו 4 מגרעות במגש עליו מונח ה-CD/DVD - ככל הנראה עבור אלה שיחליטו לעבוד על הצד אבל אינני בטוח שזאת הסיבה. בפועל הדיסק תפקד רגיל. אולי זה דגם מיוחד ? לא מדמיין עוד מערכת שעלולה להפגע באיזשהו אופן, תקנו אותי אם אני טועה..... חן חן

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by m_g,

שלום חברה יש לי בעיה בהתקנת ווינדאוס על כונן SATA קיבלתי עם הלוח אם (P5N32-SLI DELUXE) דיסק התקנה, ועשיתי דיסקט עם דריברים דרך אותו הדיסק ושאני עושה BOOT עם הדיסק של הווינדאוס אני לוחת על F6 ובוחר בדריברים של ה SATA. ואחרי זה שזה עושה פירמוט לכונן הקשיח אז הוא נתקע... זה נשאר תקוע על 0 אחוז כמה שעות אני כבר יומיים מנסה לסדר את זה וזה כל הזמן נתקע ניסיתי להחליף דריברים ניסיתי להתקין את הווינדאוס עם דיסק אחר וכלום. שום דבר לא עוזר. תודה מראש.. שכחתי לציין כמה דברים: הכונן הוא MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB הוא הגיע לי עם מחשב חדש שקניתי לפני חודשיים בערך פירקתי את הכונן ככה כמו שהוא מהמחשב (עם הווינדאוס ועם הכל) והרכבתי אותו על המחשב הישן שלי(זה שאני כותב ממנו עכשיו) וניסיתי …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פרמטתי את המחשב. יש ברשותי HD נוסף, 250 ג'יגה של WD, הוא מלא בכ100 ג'יגה של קבצים של העבודה, תמונות משפחתיות וכו'. אני מעוניין להוסיף אותו למערכת המחשב. ידוע לי שכאשר מחברים כונן צריך לפרמט אותו, אבל פה מדובר על אחד מלא בחומר חשוב. האם מישהו יכול לספר לי כיצד זה עובד? האם באותה צורה של תחבר ותעבוד או משהו מיוחד? אין עליו מערכת הפעלה!, הוא היה כHD משני, וגם פה הוא ישמש ככה. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. Started by charm,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by ProSoldier,

שלום חבר'ה אני מתלבט אם לקנות HD חדש. יש לי HD ישן מפני שנתיים של WD. עכשיו מפני חודש וחצי קניתי מחשב והשארתי תארד דיסק. עכשיו יש לי מלא בעיות ואני חושב שהבעיות האלה נוצרות ממנו(ואני חושב שהוא מתחמם מהר ותוקע לי לעפמיים משחקים). אז חשבתי לקנות HD חדש. עכשיו אם אני יקנה HD הוא יהיה יותר טוב מהישן? ואם כן במה. זה המערכת שלי: AMD A 64 Bit 3500+ DFI lan party ulntra -d RX800XL 1024RAM וספק פגז מארצות הברית שאני לא זוכר את השם שלו. ויש לי 5 עד 8 מאוררים במארז ועוד מאוורר בספק ואחד 120 מ"מ על 120XP. אם אני יקנה HD חדש אז אני רוצה שהוא יהיה 80G איזה הייתם ממליצים? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by idan23,

נשרף לי הלוח הירוק על הדיסק הקשיח ויש לי עליו מלא מלא דברים חשובים ויש עליו עדיין אחריות אני פוחד שאני אשלח את זה לחנות והם ישלחו לי את זה בלי שחזור בtech data (הספק של WD) משחזרים את המידע לפני שהם מתקנים או שולחים חדש?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.