עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by edenbd,

רציתי לדעת ממה נוצרים סקטורים פגומים, והאם יש דרך להמנע מכך? כבר פעמיים שהכונן הקשיח שלי עשה בעיות ותקנתי בו סקטורים פגומים וזה עזר, אבל אני רוצה להמנע מכך בעתיד לכן אני שואל פה איך זה נוצר. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eyal00,

אני מתכנן לקנות את הצורב פיוניר 111D בקשר לסריקה,אני יודע שבLG בודקים על X8 ובNEC בודקים על X5 מה עושים במקרה של צורב פיוניר? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. נכנסתי לאתר http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/ וראיתי שם הרבה עדכוני קושחה , מישהו יכול להסביר לי בכלליות מה ההבדלים בין העדכונים של ליג'י לעדכונים של דיי? ומה הוא ה RPC1 שיש בצד?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by tenana,

יש סיבה שהכרטיסים של Transcend זולים בצורה משמעותית משאר החברות?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by tombraider,

שלום חברים, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח של 320 גי'גה במחיצה C יש בערך 280 ג'יגה ומחיצה D שבע גיגה שזה גיבוי מותקן על הנייד מערכת ויסטה הום פרמיום אני מנסה לפצל את מחיצה C עם ניהול הדיסקים המובנה במערכת והוא נותן לי לפצל רק חצי מהקיבולת אני רוצה לפצל ש מחיצה C תיהיה 30 ג'יגה E 150 ו F כל השאר הוא רושם ש ה PAGE FILE או SNAPSHOT נמצא בשימוש אז לא תיהיה אפשרות לנצל את כל הקיבולת אז ניטרלתי את PAGE FILE ו שיחזור המערכת ועדיין אין לי אפשרות לשחק עם כל שטח המחיצה אני לא רוצה להתקין תוכנה צד שלישי כמו פארגונה ,פרטישן מג'יק או ארקוניס איך אני מנטרל SNAPSHOT ב ויסטה תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by Master17p,

יש לי 2 הארד דיסקים על המחשב אחד חדש אחד ישן , ככה גם נקרא להם התקנתי אתמול על החדש על הווינדוס וניסיתי לפרמט את הישן הוא מחולק לשלושה מחיצות רק אחת מהם הצלחתי לפרמט , את זאת שהווינדוס היה עליה מקודם לא הצלחתי בנוסף למחיצה אחרת.. ניסיתי דרך פטישין מג'יק , ולא עבד, לא הצלחתי לפרמט.. יש כמה קבצים שאני לא יכול למחוק בכונן שבו הווינדוס הקודם היה מותקן קבצי DLL של אקרובט רידר , ושל עוד משהו בווינדוס , הוא אומר שהמחשב משתמש בקצבים האלה.. :> למרות שאין מצב , כי ניסיתי להיכנס לסייפ מוד ולפרמט ולא הצלחתי , עשיתי דיסקט אתחול של ווינדוס 98 , וניסיתי דרך הדוס, אבל לא הצלחתי להיכנס לכוננים , כאילו שהוא לא מזהה אותם, השאלה אם אני יכול להגיע לדוס בצורה שונה ולנסות לפרמט …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by kipi-man,

רציתי לדעת אם יש הבדל בין פירמוט כונן קשיח sata לבין הארדיסקים מסוג אחר, זה דחוף אז אם תוכלו לענות מהר אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

יש לחבר שלי את הצורב הזה והוא צרב לי את המשחק GTA3 עכשיו יש לי צורב HP ניסתי לצרוב אותו הוא צרב אבל בהתקנה של המשחק הוא רושם שגיאה חבר שלי אמר שיש לפלקסטור הגנה מישהו יודע איך אני יכול לצרוב מהצורב שלו את המשחק בלי ההגנה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by dragon772,

אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by BENNY66,

ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by arkady,

היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by alexii86,

שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?

16. Started by djvibe,

היי אני צריך צורב דיוידי הכי טוב שיש ... שלא יהיה אבל 1000 שקל אני צורב הרבה דיסקים ביום ואני רוצה שזה יהיה מאוד איכותי ויותר חשוב לי שיהיה צורב באיכות דיסקים רגילים ולא דווקא דיוידי פשוט שיהיה כבר על הדרך גם דיוידי אבל אני הולך לצרוב ברוב דיסקים רגילים של אאודיו ....איזה דגם אתם ממליצים שהוא ממש איכותי ושוב אני מחפש איכות לא מהירות תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי צורב DVD מסוג 3540A ורציתי לדעת אם מה שקוראה לי זה נמצא אצל כולם אז ככה מתי שאני מכניס דיסק ואני לא משתמש בו כמה דקות ואז אני נכנס לכונן (של הצורב) לוקח לו כמה שניות (איזה 10 שניות אולי יותר) עד שאני יראה את כול מה שיש בפנים אני ישתמשתי במחשב הקודים שלי בסירום ושם זה לא קראה לי אז רציתי לדעת אם זה קשור לצורב או שיש אולי דרך לעשות שזה היה יותר מהיר

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. Started by dimanit,

שלום הצורב שלי פתאום לא מצליח לקרוא דיסקים שפעם היה יכול לקרוא אותם הוא רושם לי שהם ריקים או כשהוא מצליח הוא נתקע והוא מגיב לאט. הוא גם לא צורב לי הוא מראה לי בתוכנת NERO שהם מלאים או דיסק לא נכון. יש לי צורב DVD DUAL LAYER +16 נ.ב. מחקתי את הנירו והתקנתי חדש וגם לא עזר ואם מישהו יכול שיביא לי נירו שכן עובד תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by דולפין 3,

הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. לאחרונה הצורב שלי נכשל ביותר מידי צריבות כל דיסקים רגילים אני משתמש בדיסקים של ורבטים (שאני קונה מאופיס דיפו) הצריבה האחרונה היא שצרבתי סרט מקודד לVCD הצוריבה נכשלה באמצע ושתי הצריבות הקודמות הצריבה נכשלה בדיוק ב 99% או 100% כאילו ממש בסוף צרבתי סרטים כקובץ רגיל עכשיו יש לי אתה הצורב אולי כמה חודשים לא זוכר בדיוק צריך לבדוק ועשיתי לו עדכון קשוחה שקניתי אותו יש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל לבדוק אם הוא תקול? או שכדאי לי להזמין חדש? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by gal,

היי לכולם אז לפני שאשאל את השאלה רק אגיד שיש לי צורב TEAC X40 ותוכנת נרו OEM 5.5.9.9 הבעיה שלי שאני לא מצליח לצרוב דיסקים של חברת DCD 870 MG 100 דקות של מוסיקה התוכנה מזהה את זה בתור 140 מגה בלבד פעם היה לי דבר כזה עם הצורב הקודם של פלקסטור אבל הצלחתי לצרוב מוסיקה אבל DATA לא ניסיתי אז וכשניסיתי עכשיו על הTEAC הוא אמר שאין מספיק מקום על הדיסק למרות שמה שרציתי לצרוב הוא פחות מ-870 מגה.מוזר שדווקא מוסיקה הוא עושה OVERBURN ובDATA לא ניתן לעשות ובכן האם ניתן משהו לעשות? אולי זה בגלל שNERO שלי הוא OEM? עזרה דחוף יש לי המון צריבות גדולות לעשות ואני תקוע עם 25 דיסקים שכרגע לא עובדים לי וזה באמת בעיה גל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by mr hankey,

אני קניתי עכשיו צורב די.וי.די חדש של טושיבה מדגם R5272 ורציתי לשאול אם יש לו בעיות מיוחדות או שאני יכול להיות שקט לגביו?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אני חושב לקנות לאצמי צורב דיוידי Samsung Super-WriteMaster SH-S223 מה אתם אומרים על הדגם ואיך הוא בכללי..?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  25. תענו לי על השאלות האלו ע"פ הצורב הבא: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3550A/index.shtml לפי מה שאני יודע, כשיש צורב רגיל, צריך גם צורב וגם כונן דיוידי(בנפרד)או כונן קומבו? האם זה ככה גם בצורבי דיוידי? צריך גם כונן דיוידי בשביל לקרוא דיסקים וגם צורב דיוידי בשביל לצרוב? או שצורב דיוידי יכול לשמש גם ככונן דיוידי כונני דיוידי יכולים לקרוא גם דיסקים רגילים(של 700 מ"ב)

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים