אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש את הארדיסק הכי מהיר כיום ל PC בממש SCSI מן הסתם, כסף היא לא בעיה, לא להתייחס לשיקול הזה בבחירה. כמו כן הייתץי רוצה לדעת כמה הארדיסקים אפשר לחבר ביחד בסקאזי, ואם אפשר לחברם ב RAID, ואם כן אז כמה במקביל ? תודה לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מגירה לכונן קשיח עם קירור סביר ולא יקרה מדי. השימוש בא הוא לכונן קשיח שימצא בא כל הזמן והמחשב דלוק 24/7 ובגלל זה אני רוצה שהמגירה תהיה עם ממשק של ATA 133/100 ו תמיכה לאחור. וכמון שהיא תהיה נשלפת שאם אני יצתרך לחבר עוד כונן אני יכול לנתק את הכונן הנמצא כרגע בא, להוציא את המגירה בקלילות ולחבר את הכונן הקשיח האחר מבלי לפתוח את המחשב. נ.ב אם למגירה יש ממשק של ATA 133 ואני מחבר דרכה כונן קשיח הביצועים יהיו זהים למצב שהכונן קשיח מחובר ישירות ללוח האם נכון? יש את המגירות הפשוטות מפלסטיק שעולות 80ש"ח ובאות עם מאוורר או אפילו שניים והן ATA 100 לפי מה שזכור לי, האם הן יעשו את העבודה ואם הביצועים יהיו זהים לאלו שבחיבור ישיר ללוח האם? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני שואל את עצמי כבר הרבה זמן מה עדיף כונן קשיח 80 גיגה ב IDE או SATA? אני רוצה לדעת שאלו שקנו את ה SATA אם הוא עובד טוב... אם צריך דריבר מסויים... מי שיש לו מתאם שמתחבר ללוח אם גם זה מעניין אותי. טוב שאין לי SATA בלוח אם ככה אין לי מה להתלבט אבל בלי קשר בשביל אנשים ששואלים אותי על כונן קשיח מומלץ. תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, אני צריך להחליט ממש עכשיו אם לקנות את הצורב: http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/bp4824rw.htm או של Iomega אבל גרסה של 48x24x48 ולא ה 52x24x52. http://www.iomega.com/na/products/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=4696297&FOLDER%3C%3Efolder_id=63235&ASSORTMENT%3C%3East_id=63191&bmUID=1068197544306 יש את העניין של ה 2 mega באפר שראיתי שכתוב רק במוסטק במפרט. מה יותר טוב ולמה? הקניה עומדת להתבצע בשעתיים הקרובות.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
למה הוא צורב במהירות כזאת ולא ב 52 כמו שאמור להיות
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1. המליצו לי על הHD הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm מה אתם אומרים עליו 2. אני רוצה להעביר את כל המידע מהדיסק הישן לחדש איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
האם מוצע בארץ למכירה והיכן ה-DVD הבא : http://www.hwzone.co.il/#newsitem1067965648,29020, או קישור באנגלית : http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/GO-M1600A/M1600a-1.htm
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט וזה מה שהוא רושם לי lnsufficient memory למה יש לי 512 זיכרון DDR לוח אם ABIT NF7 AMD 2500
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו יש לי 80 גיגה של MAXTOR חילקתי את הכונן עכשיו על כונן C מותקן ה WINDOWS ובכונן השני סתם כל מיני קבצים סרטים ועוד עכשיו שאני מנסה לעתיק קובץ מי כונן לכונן מי C ל D אז המחשב מתחיל לא לזוז וברוב הפעמים מתחיל את המחשב מחדש למה זה קורה ? אולי לא חיקתי טוב ? חילקתי מי ה FDISK ובכלל אחרי שבדקתי אפילו אם אני מעתיק קובץ מי כונן C לכונן C הוא עושה אותו דבר !! תודה רבה לעוזרים ומצטער שאני רושם בזמן האחרון הרבה הודעות פשוט יש לי הרבה בעיות במחשב שאטת הרוב אתם פתרתם אז תודה רבה לכם !!!
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום כיום, אני בעלים של כונן קשיח מתוצרת Maxtor, בנפח של 40GB, ואני עובד עם מחיצה אחת בלבד (הכי נוח לי). לדאבוני, נגמר המקום על כונני הנפלא, ואני חושב על קניית כונן חדש (80G/120G) שאלתי היא: האם יש דרך, לאחר שאקנה את הכונן החדש, לחבר את 2 הכוננים למחיצה אחת? האם זה גורם לנזק כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
איזה מדיות DVD-R מתאימות? אני צריך רק DVD-R לא DVD-RW ולא DVD+R ידוע לי שיש מדיות מומלצות ע"י החברה, אבל לא הצלחתי להוריד את המדריך מהאתר שלהם ואני צריך להזמין את המדיות כבר (כי הצורב אמור להגיע תוך כמה ימים) תודה.
-
טוב, אז הצורב שלי החליט להפסיק לצרוב, אחרי כמה נסיונות הצורב שך LG (ימשך שמו וזכרו) גם שרף לי את הספק והייתי צריך לקנות ספק חדש, ועכשיו אני גם צריך לקנות צורב חדש, אז רציתי המלצה על צורבים טובים במחיר של עד 250 ש"ח, המהירות המינימלית היא 40X12X40X, תודה רבה על קריאת ההודעה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הצורב שיש לי עכשיו אמנם הוא כבר לא צורב אבל הוא קורא את חלק מהדיסקים מצויין יותר טוב אפילו מקוראים מהירים והוא קורא הגנות (יש לו סקאזי) זה יאמאהא 2448 scsi 3 הוא כבר דפוק והסקאזי עזר לי מאד גם בדיסקים שהם קצת דפוקים הוא קרא אותם טוב יותר מקורא רגיל אז יש דקאזי לצורב פנימי רגיל או לא? כמה זה עולה? זה משתלם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר HD חדש, SATA, ורציתי לדעת מזה החיבור השלישי שיש לי שם בדיסק הקשיח, יש אחד לחשמל ואני לא מכיר את השאר כי עד עכשיו עבדתי עם דיסקים קשיחים רגילים. יש אחד שהוא נראה חיבור של SATA שמתחבר לאיפה שכתוב SATA בלוח אם, אחד שנראה אותו דבר רק פי 2 באורך של החיבור ואחד זה חיבור עם 4 פינים קטן מאוד, משהו דומה לכזה של מאוורר. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 4 ארדיסקים יחד הבנתי שיש דבר שנקרא RAID שמאפשר 4 חיבורי IDE האם זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות דיסק קשיח של WD, וכשעשיתי חיפוש שמתי לב שיש כאלה שהם ATA 100 ויש ATA 133. רציתי לדעת מה ההבדל, ובעצם מה זה אומר בכלל. ועוד שאלה שאני לא יודעת אם אפשר לשאול פה בכלל - יש איפשהו רשימה של חנויות מחשבים אמינות וזולות? פשוט אין לי מושג איפה לקנות. נמאס לי לקנות בחנויות שלא מתייחסות אליי אם יש איזו בעייה אחרי הקנייה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב פיליפס 24X12X40 האם זה אפשרי בכלל, ואם כן איך ? תודה.
-
אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי hd של wd - 80 mb - אך משום מה כשאני בודק את גודלו - הווינדוס מודיע על גודל של 74.4 - נכון שהחברות מודדות כל מגה לפי 1000 קי ולא 1024 - אז בעצם הגודל היה אמור להיות 78.125 - מישהו נתקל בבעיה כזו? כמו כן בכונן d שלי הווינדוס מציג שיש לי 55 gb - אך כאשר אני בודק את תכולתו אני רואה שיש בו 35 ג'יג'ה מלאים ו 15 ריקים - איפה עוד 5 מגה?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-