עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by IDAN AMRAM,

יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים

2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. חיבור usb מחנות באזור המרכז.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by RonCohen,

שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. שלום קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שיש בו הוא samsung 320gb וההארד דיסק במחשב הקודם הוא WD 80gb בחיבור IDE ניסיתי לחבר את הכונן הקודם למחשב החדש והווינדוס לא עולה ששתיהם מחוברים ביחד(על שתיהם מותקן ווינדוס) יש דרך לחבר את שניהם ביחד כדי להעביר את החומר ?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by Holography,

אהלן, יש לי כמה ספריות מוזיקה גדולות במחשב מסגנונות שונים, אחת של 50 ג'יגה עוד ספרייה 20 ועוד אחת של 30. אני רוצה לגבות אותם על DVD's ותהיתי אם יש תוכנה שיכולה "להכין" מהספריות הגדולות קטעים שיחפפן במדויק לנפח של ה-DVD או משהו כזה. התגנבו לאוזני שמועות שב-MediaMonkey יש אפשרות כזאת אך למרות שאני עובד איתה זמן רב לא מצאתי אפשרות כזאת. אשמח לקבל הארות והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש, ביקשתי בחנות שיחלקו לי את ההרדיסק ל-2 הרדיסק של WD דגם 2500KS כשהכנסתי דיסק להתקין וינדוס, ראיתי שההרדיסק מחולק אבל לא מפורמט (הם חילקו ל-2 ונשאר חלק שלא שייך לאף חלוקה) פרמטתי את כונן C והתקנתי WIN אבל אני צריך לפרמט גם את כונן D איך אני עושה זאת? האם אפשר ע"י הדיסק התקנה של WIN לפרמט את D? או לחלק מחדש את ההרדיסק ולפרמט? תודה טוב הסתדרתי עם הפרמוט, אבל לא ברור לי למה יש חלק של ההרדיסק שלא שייך לאף חלוקה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by haim1440,

שלום חבר שלי קנה מחשב חדש עם 250GB וכאשר הוא מתקין את המערכת הפעלה הוא רואה רק 130GB מישהו יודע אולי מה הסיבה ומה עושים?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. למשל מ C: ל- D: אבל אני צריך לשנות את הכונן שבו נמצא ה WINDOWS ולא הצלחתי ע"י הניהול מחשב. את שאר הכוננים כן הצלחתי. יש דרך אחרת?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by moshe_ha,

עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 20GB! עכשיו החשב הישן התקלקל והחלטתי להוסיף תהארדיסק הישון שלו(8GB) לחדש... עכשיו אני מחבר את ההארדיסק מעלה תוינדוס והמחשב לא זיהה את ההארקדיסק שהוספתי... מה לעשות?לא אמור להיות דרייבר נכון? עריכה: מתי שאני מוציא תראשון ושם את הישון אז הישון פועל... כאילו רק אחד יכול לפעול...וזה לא בעיה בכבלים כי החלפתי וזה עדיין טוב רק עם אחד...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by barlevi123,

שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בכונן dvd אוו במחשב אני כבר לא יודע מה זה. אז ככה יש לי בבית שתי סוגים של סרטים : 1. צרובים, 2. לא צרובים אלא שקניתי אותם בחנות. הבעייה היא כזאת: שאני מכניס סרט ל- dvd צרוב אז אני שומע את הסרט מצויין. אבל שאני מכניס סרט שקניתי בחוץ ואני מכניס אותו אני שומע את כל המנגינות ומה שמדברים מקוטע, לא שומע טוב בכלל. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  17. Started by eyal00,

1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct_7706550.html?came=574

19. אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by ofer,

הי מה הדרך הקצרה והיעילה להוסיף כונן קשיח כך שיזוהה גם בחלונות 2000 (הוא מזוהה יפה במנהל התקנים) האם יש דרך אחרת מלבד חיבורו כמסטר ביצוע fdisk ופירמוט ולהחזירו למצב slave ? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Shickolinisys,

עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD מהדור החדש של הכוננים של LG הוא עובד במהירויות 16 לDVD ו 52 ל CD כאשר מנסים לעשות RIP ל DVD-R/+R אז המהירות יורדת ומתחילה מ 2.5 ומסתיימת ב5.5-6 האם יש איזשהיא דרך לבטל את ההגבלה הזאת? אני מאמין שאין בעיה חיפשתי FW שעושה את זה אבל לא יצא כלום. האם למישהו יש את הכונן הזה - אני רוצה לקבל חוות דעת עליו כי אני שוקל גם להחזיר אותו.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by johni,

אז ככה, הכל מחובר כראוי, אבל עדין המחשב לא מזהה את הכונן, הכל היה תקין עד היום סידרתי קצת את החוטים ומאז המחשב לא מזהה את הכונן, הכונן עצמו לא נפתח כשאני לוחץ על הכפתור. ונקודה כל שהיא בפח של הכונן, הטמפ' היא מינימום 60-70 מעלות. פשוט לקבל כוויה. מה קורה כאן?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by Bug2000,

אהלן. קניתי מחשב חדש. והלוח תומך רק בערוץ אחד של IDE . קיצר זה עושה לי המון בעיות וכנראה שכמה שאני לא רוצה, אבל צריך לעבור ל SATA (ביזיון שממש מכריחים אותך יצרני הלוחות)... מה מומלץ יותר ה LITE ON או ה SAMSUNG בצורבים ? (לא צריך LABELSHIT/LIGHTCRAP וכו'). מבחינת הרדיסקים רצוי משהו זול ( 250 / 320 GB) עם חיבור הכי מתקדם (אם יש משו יותר משתלם אז אין בעיה). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים