עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. אהלן חברים..... היום אני קצת מבואס :'( טוב אז ככה דיסק הIDE הקשיש שלי שמלווה אותי מאז המחשב הקודם ניהיה קצת עמוס אז החלטתי להביא לו שני עוזרים צעירים -WD2500YS של ווסטרן, 250 גיגה כל אחד, SATA (אגב עדכנתי את המפרט שלי כאן באתר). הכוונה היתה כמובן ליצור RAID, בתצורה 0. פרט חשוב: בלוח שלי ישנם 8 פורטים של SATA, כאשר ב4 מהם מטפל הגשר הדרומי שלי שהוא ULI M1575 וב4 הנוספים מטפל רכיב שנקרא Silicon Image Sil 3114 ושני הרכיבים מאפשרים RAID 0. היום הגיעו הדיסקים, חיברתי אותם, כאשר בין כל אחד מ3 הדיסקים השארתי מקום יפה לצורך אוורור. את החשמל חיברתי לממעין מפצל שמחובר למולקס של הדיסק IDE. בלוח חיברתי לחיבורים של ה-ULI. הפעלתי את המחשב סתאם כדי לראות אם הWindows יזהה את הדיסקים…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by ruler,

יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by ranran,

מה אתם אומרים עליהם מצאתי תדגם הזה WD3200AACS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=339 ולפי מה שרשום בSPECS של האתר הוא יותר טוב מה- 3200AAKS http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 במהירות,הוא שקט יותר, קר יותר,וצורך פחות חשמל (זה כאילו דגם "ידידותי לסביבה" - HYBRID משהו כזה) מה אתם אומרים כדאי לחכות לו שיגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by shlomibandit,

יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by ringostar,

באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by oz12,

אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. ...?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. Started by ilstockman,

חזרתי לWINDOWS XP אחרי שהיה לי ויסטה אבל הבעיה.. הוינדוס לא מזהה את הכונן החיצוני כאשר הוא מחובר ב ESATA (ב USB הוא כן מזהה)... מה עושים? יש דרייברים?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by maoros,

א. מה הבדלים מבחינה פיזית ב. מי מעביר קבצים מהר יותר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3134&scat=272&tcat= האם המחיר הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. יש מצב לצרוב דיסק DVD לכמה CD רגילים של 700MB ? אם כן אז איך ? (אני משתמש בנרו)...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. Started by shaizone,

שלום, התבקשתי לאחרונה להכין עבור מישהו מפרט למטרת עריכה גרפית (מודולים ארכיטקטורניים וכו'). שמתי לב שבהמלצות רבות למפרט שכזה מופיע שימוש במערך RAID. רציתי לדעת מהי הסיבה לכך? האם יש יתרון כלשהו לשימוש ב-RAID בעת עבודה בתוכנות גרפיות? תודה,

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by מאור247,

יש לי שני הארד דיסקים ואחד מהם הוא 30 ג'יגה.... אבל פתאם משום מה הוא מראה לי עכשיו שיש רק 2 ג'יגה... מה קרה לו??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by Karos,

הזמנתי מחשב חדש, עם צורב LITEON 20A1S אבל קיבלתי דווקא 20A1P. זה משמעותי? כדאי לי להחליף או שאין הבדל רציני בינהם?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by WhiteLen,

בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by charm,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by Hatori_Hanzo,

שלום לכולם, אחרי שהגדרתי Raid 0 משני כונני WD 250G כל אחד וקיבלתי "כונן אחד" של 500G..במידה ואני אעשה מחיצות עכשיו זה יפגע בביצועים? האם ככל שאצור יותר מחיצות הביצועים עוד יותר יקטנו(ביצועי קריאה כתיבה)? תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by hogtop29,

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 איך הדיסק הזה באמינות ? מהירות ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by max_shifrin,

שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים