עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by A1eX,

לפי ההגיון כונן חיצוני הוא כונן לכל דבר ועיניין... האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות הארד דיסק עד 400 שקל מה שהכי שווה...אני לא מבין בתחום אז אני מבקש עזרה...יש לי את המפרט בצד... בתודה מראש אלון

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by ng2105,

שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  4. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4177 הוא שקט? הוא טוב ולא יעשה בעיות? ואך ההרדיסק בכללית?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי נייד ויש בו כניסת FIREWIRE, במחשב הבייתי שלי יש גם FW. שאלתי היא כזו: האם ניתן באמצעות הכבל שיש לי לחבר את שני המחשבים לצורך העברת נתונים? אני יודע שאי אפשר למשל לחבר את המחשבים ע"י כבל USB. תודה מראש, אביעד.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by whitiger,

אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by barlevi123,

שלום לכל חבריי הפורום. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, הייתי רוצה לקנות צורב dvd עד 250 ש"ח. בבקשה תנו לי הצעות לצורב טוב , ואיזה מהירויות יש כיום, ומה אני צריך שיהיה לי בצורב שאני קונה. בנוסף לכך עם יש לעם מאמר שמסביר על צורב dvd וכדומה, זה יעזור לי מאוד . בתודה מראש בר-לוי!!!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, יש לי 2 כוננים, האחד WD 250GB YS והשני SEGATE 500GB AS, הסיגייט יהיה מיועד למלא סרטים (HD), משחקים וכו' ואילו הWD יהיה מיועד למערכת הפעלה (ויסטה 64). 250 גיגה רק למערכת הפעלה זה נראה לי המון, אם אני יעשה מחיצה, זה יוריד לי מהביצועים ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  9. יש לי כמו ירידת מתח בדיסק כאילו הוא מפסיק לפעול אבל הוא ממשיך לפעול אני רואה שהמעבד מגיע ל 50 אחוז עבודה הוינדוס ניתקע לשנייה ואחרי זה הכל ממשיך כרגיל כאילו לא הייתה בכללל בעיה מישהוא יודע אולי אם זאת בעיה פיזית בכונן או שזה אולי בעיה אחרת אני משתממש בוינדוס ויסטה ויש לי רייד 0 עם שלושה כוננים של 320 גיגה WD

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by diablo4u,

אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. שלום. אני רוצה לרכוש צורב DVD בחיבור SATA, ראיתי את שני הדגמים האלו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2017 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=943 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_206&products_id=6342 האם יש הבדל בין הצורבים שמצדיק את הפרשי המחירים? יש לכם הצעות טובות יותר? תודה (אני יודע שהבאתי את החנות הטובה ביותר מבחינת שירות ואת החנות הגרועה ביותר, אבל זה רק ציוד היקפי ושתיהם נורא נגישות לי)

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. שלום! רציתי בבקשה המלצה לצורב DVD סמסנוג, שחור חיבור SATA, איזה הכי כדאי? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by omnius,

הרי זה קריאה מגנטית, אז למה הצ'יפסטים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by tigery,

יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by ruler,

יש לי כמה סרטים במחשב שתופסים 800 מגה או 750 . הבנתי ש overburn לא כדאי כי הוא הורס את הצורב . אז רציתי להשתמש בדיסקים של 800 מגה או 900 . רציתי לשאול אם זה בטוח. תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by nizansm,

שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by ITSIK86,

צרבתי על דיסק של DVD שני סרטים לא מזמן ככה שמתוך ה4.4 גיגה שבדיסק זה תפס רק 2 בערך כמובן שעשיתי עם המולטיסישין ככה שאצרוב בעתיד עוד על אותו הדיסק אז היום התחלתי לצרוב עוד סרט על הדיסק הזה וזה לא נתן לי לעשות המשך למולטיסישן אז פשוט צרבתי את זה רגיל דרך הנרו והוא שאל אותי משהו לפני שזה התחיל לצרוב אמרתי OK וזה צרב והכל בסדר,זה שאל משהו באמת על ההמשך צריבה על הדיסק... עכשיו שאני מכניס את הדיסק למחשב אז אני רואה את הסרט החדש שצרבתי אבל שני הסרטים נעלמו,ושאני שם את הדיסק בDVD אז הסרט החדש לא קיים פשוט ושני הסרטים הישנים מופיעים רק מה הולך פה??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  23. Started by zohar678,

האם על כל דיסק אני יכול לצרוב בשיכבה כפולה? וכיצד אני עושה זאת? כיצד אני יכול לעשות בדיקה לפני צריבה בכדי למנוע שגיעות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. Started by אריה7,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים