אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היתעסקתי קצת עם החבאת הכוננים (סקיור רום 7) ואכשיו הצורב והכונן האמיתים שלי נעלמו!!! מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט ביו שני צורבים: LiteON LH-20A1S 210ש"ח Pioneer DVR-212 235ש"ח LightScribe לא חשוב עזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המארז צריך להיות 2.5" ולהתחבר בUSB 2 או FIREWIRE. הקטע הכי חשוב הוא שאני לא רוצה שיהיה לו מקור מתח חיצוני, אלא שהוא יקבל את המתח דרך החיבור מידע שלו. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד ישן (1999) עם מעבד פנטיום 3 מסוג Toshiba Tecra 8100 (הקיים התקלקל). הדיסק הנוכחי הוא: IBM Travelstar E1822115 ATA/IDE 12GB 4200RPM האם יש מניעה להחליפו בדיסק גדול יותר (60/80GB) ומהיר יותר (5400/7200RPM)? תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אהלן, אני עוניין להרחיב את מערך הרייד 0 שלי משני כונני SAS 36 של seagate 15000 RPM למערך של ארבעה מאותו סוג ודגם. על הכוננים במערך מותקנות כרגע מערכת ההפעלה ותוכנות שאיתם אני עובד, ביניהם עיבודי תמונה בדו מימד ועריכת וידאו וסאונד. מבלי לדבר על הסיכון הכרוך ברייד 0 , בכמה ישתפרו הביצועים בהוספת שני כוננים נוספים ואם בכלל? הכונן גם משמש כ - strech disk לתוכנות עריכת דו מימד כגון פוטושופ באפליקציות כבדות במיוחד. תודה, ואשמח לדעה ממיומני עיניין מערכי הרייד.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני הרבה זמן לא מבין למה יש הראד דיסקים שעולים 1500 והם 500 GB ויש הראד דיסקים שהם גם 500GB והם עולים 300 ועוד הבפר(זכרון מטמון) של ה1500 הוא חצי .. הוא 16 ושל ההראד דיסק הזול הוא 32? למה זה ככה?... קישורים: הראד דיסק יקר http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=3295 הראד דיסק זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4177 הוא שקט? הוא טוב ולא יעשה בעיות? ואך ההרדיסק בכללית?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd rw של סמסונג ואחרי שאני צורב דיסק dvd והצריבה הולכת חלק בלי בעיות ואז שאני מכניס תדיסק שוב לכונן הוא מזהה דיסק ריק (למרות שרואים על הדיסק שהוא צרוב) למשל אני חייב להעביר לדוד שלי כמה דברים על צרבתי דיסק dvd data והכונן לא מזהה שיש משהו על הדיסק ניסיתי להחליף כונן (יש לי 2) ניסיתי לעדכן וכלום לא עוזר ניסיתי 3 תוכנות צריבה יכול להיות שזה קשור לסוג הדיסק? זה קורה בעיקר עם דיסקים של די וי די
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לקנות צורב דיוידי ממ בעקרון אני קונה רק מ KSP. אין לי דרישות..פשוט שיהיה צורב אמין וטוב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD התקציב הוא עד 320 ש''ח בקשה יחידה היא אני לא רוצה את החברות האלו: NEC ו Toshiba ביינתיים יש לי התלבטות בין: LG GSA-4167B לבין Asus DRW1608P2
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מהו הכונן sata 2 160G ששווה לרכוש היום או איפה אפשר לצפות בהשואות? של איזה חברה דגם וכו' תודה מHEAD ושנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ברצוני לבנות מערך raid0 שמבוסס כרטיס pci-e . למערך יחוברו דיסקים בתצורת sata3 , הצעות?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מצאתי מדיות של fuji ן optodisc ב comp-il יש הבדל? (dvd-ram!!!) ועוד שאלה... מה זה הtype 1 הזה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
האם ניתן לחלק HD חיצוני לשתי מחיצות ולפרמט אחת כ NTFS השניה FAT 32 ? במידה והדבר אפשרי האם ניתן לשמור על התכנות המגיעות עם ה HD ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב נייד של לנובו, הגודל של הדיסק הקשיח הוא 80 גיגה 10 ממנו שמורים לגיבוי המערכת מטעם לנובו במחיצה אחרת במחיצה הנוכחית יש 70 גיגה שמתוכם הוא מודיע שרק 15 גיגה פנוי כלומר 55 מגה גיגה תפוס אבל כשעושים סיכום כללי של כל התיקיות ב C לאחר מבקשים שיראה את כל קבצי המערכת והקבצים החבויים מגלים שסך הכל כל הקבצים מגיעים ל25 גיגה כלומר ש25 גיגה חסרים ולא ברור איפה הם האם למישהו יש פיתרון או נתקלב בבעיה הזאת בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן טובות ואיכותיות? או שעדיף לא לקנות אותן? מדובר ב DVD+R x8
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
איך אני מחבר רייד ? כאילו מה אני מחבר בין שתי הכוננים מה אני עושה בביוס וכאלה , אשמח לקבל עזרה P: שתיהם של אותה חברה WD אחד 320 מה שיש לי עכשיו ועוד 250 אחד שיושב בצד ואני רוצה לחבר אותו גם.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-