עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Anas-Nanas,

אשמח לדעת מה דעתכם על הצורב הנ"ל... יש באפשרותי לקנות את הצורב ב-400 ש"ח ולפי מה שראיתי הוא תומך בכל הפורמטים הקיימים.... יש טובים ממנו באותו תחום מחירים? הוא נחשב לטוב? עם איזה תוכנות הכי מומלץ לעבוד עם צורב כזה? יש לי מספר סרטי DVD בבית ואני מעוניין לגבות אותם על מנת לא ליצור בלאי..איך משכפלים דיסק כזה? בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by swisaavi,

קניתי צורב lg h22n והמחשב לא קורא אותו, כל דיסק שאני מכניס הוא לא קורא. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by zohar678,

האם על כל דיסק אני יכול לצרוב בשיכבה כפולה? וכיצד אני עושה זאת? כיצד אני יכול לעשות בדיקה לפני צריבה בכדי למנוע שגיעות?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by ng2105,

שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1095 אני קונה את זה ראיתי שהמחיר ירד פלאים כבר!! וראיתי שאני יכול לבחור ולקנות אם כבל מעוגל עכשיו ראיתי יש 24 ו-36 מה ההבדל?? לקחת 24 או 36? כי ההבדל הוא 20~ ש"ח :-\

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי! יש ברשותי שני כונני 250GB מחוברים בRAID לכדי כונן GB500 אחד, השאלה היא אם אני אקנה כונן 500GB נוסף, האים אוכל לחבר אותו ברייד לאיזהשהיא קונפיגורציה לכדי כונן 1TB?

7. ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  8. חיבור usb מחנות באזור המרכז.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by משתמש כבד,

אני צריך צורב בצבע שחור עד 200 ש"ח אין לי צורך בכל מיני טכנולוגיות כמו DVD RAM וכאלה דברים אני רוצה צורב שיצרוב DVD וזהו בלי כל מיני שטויות שיעלו לי את המחיר... ראיתי בסטיקי שהLG ה42 טוב וגם המחיר שלו אחלה ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. הי לאחרונה נגמר לי המקום במחשב.. וחשבתי על להוסיף עוד שתי דיסקים של 750GB רק שלא נשאר לי SATA פנוים.. ופה אני צריך את עזרתכם! ואת הנסיון שלכם!!! חשבתי להוסיף בקר נוסף בPCI שיתן לי עוד 3 נוספים.. לפי דעתכם זה יעבוד טוב? יש עם זה איזה בעיות מסוימות כשמשלבים בקר נוסף ולא מובנה? ושאלה אחרונה! זה SATA 1 ולא 2 מהדור החדש.. הבנתי שההבדל ממש קטן זה נכון?? או שזה ממש לא? לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=4825 ותודה לעונים :-)

11. Started by eytanlevit,

שלום לכולם, המחשב הפסיק לעבוד(מחשב נייד LG) - הלכתי למעבדה של היבואן - החליפו לי אותו ונתנו לי את הישן - אמרו שהוא נדפק. אני מעוניין לשחזר חלק מהמידע על הדיסק - מישהו מכיר איפה אפשר ומה המחירים וכמובן איפה הכי זול? תודה רבה, איתן

12. Started by WhiteLen,

בנתונים על ה motherboard שלי רשום 2 UltraDMA/100/66/33 Bus Master IDE channels (supporting up to 4 ATAPI devices) 2 IDE channels supporting ATA33/66/100/133 האם אני יכול לחבר אליו SATA ? לפי מה שהבנתי הבדלי המהירות בין SATA ל IDE לא כאלו גדולים השאלה היא האם ניתן לחבר פיזית את הכונן? או שכדאי לי לקנות כונן IDE ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. שלום יש ברושתי 80GB HARD DISK SATA ורציתי לשאול איך אני יכול לנצל אותו ומה הם האפשרויות שיש לי חוץ מלחבר אותו רגיל ולעשות עוד מחיצה! יש אפשרות שיהיה לי לגיבוי או דברים כאלו?

14. הי אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף ומצאתי את ה westren digital 40g ב 290 ש"ח זה שווה את המחיר? מהירות הסיבוב היא 7200 זה מספיק מהר? שווה לקנות? אני לא רוצה להוציא יותר מידי כסף על הארד דיסק אבל אם הוא גרוע אז אני אקנה אחד אחר. בבקשה תעזרו לי .... elnAtAnm

15. שלום אני מחפש דיסק און קיי בנפך 4 GB ואני צריך שיהיו בו את התכונות הבאות: * מהירות העברת קבצים מ-ה-י-ר-ה (CrossFire) * שיהיה עם ממשק U3 (מאפשר התקנת ICQ אנטי וירוס ועוד על הDOK) * שיהיה לו כפתור נעילה (המונע אפשרות לקבצים נכנסים ובכך מגן מפני וירוסים) תודה רבה אבי

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by omnius,

הרי זה קריאה מגנטית, אז למה הצ'יפסטים?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. הבעיה היא ככה.. יש לי במחשב 2 הארדיסקים: 1. SATA 10000 שממנו אני עושה BOOT 2. SATA 7200 שהוא סתם מחסן יש לי עוד חיבור IDE פנוי אחד. ראשית אני רוצה לחבר את ההארדיסק IDE מהמחשב הישן שלי כדי להעביר נתונים ואני לא יודע איך אני אמור לג'מפר אותו ואת כל השאר. ניסיתי כל מיני דברים, ולא הצלחתי... אחרי שאני אצליח לחבר את ההארדיסק הישן ולהעביר את הקבצים\ אני רוצה לחבר באופן קבוע צורב דיוידי (שאגב גם עושה בעיות, אני אשאל עליו בהמשך..) ואני לא יודע איך לג'מפר אותו ואת הסי די הרגיל שיש לי במחשב... אשמח אם תענו לי ! תודה ולילה טוב, אורן !

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

אין לי שמץ לאן לשייך את זה, לאחסון או ל WINDOWS, נראה לי יותר הגיוני לפתוח בפורום אחסון, אבל אפשר להעביר אם טעיתי. יש לי 4 כוננים קשיחים במחשב 2 SATA 2 IDE היום אני רוצה ליצור RAID0 על 2 כונני ה SATA שלי ולהתקין על המערך הזה את מערכת ההפעלה בינתיים, מערכת ההפעלה הישנה שלי יושבת על אחד מכונני ה IDE שלי הייתי מעוניין, אם זה אפשרי, ליצור תפריט BOOT שיאפשר לי : 1. להעלות את ה XP שמותקן על ה RAID SATA 2. להעלות את ה XP שמותקן על ה IDE וכשלא אצטרך את ה DUAL BOOT הזה יותר, להסיר את התפריט, ושישר תעלה המערכת שעל ה SATA יש אפשרות לעשות כזה דבר ? אם כן - איך ? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. קניתי צורב של אסוס דגם 1814BLT ואני רוצה לדעת איך ניתן להשתמש באופציית ה-Lightscribe? דרך איזו תוכנה ומה לעשות?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. אני שואל כיוון שלא ראיתי חנויות שמוכרות SATA יותר, ואני לא מאמין שכבר כל כך מהר מחקו את התמיכה בטכנולוגיה הזו, בעיקר כשעדיין מוכרין ATA

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by computer_freak,

רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  23. Started by chicipici,

שלום, איזה מהדיסקים בכותרת עדיף מבחינת שקט, מהירות, אמינות ? שניהם עולים בערך 430 ש"ח ולשניהם 16MB זכרון buffer . אני מודע לכך שה seagate הוא 250GB נפח ו 5 שנים אחריות. http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=Barracuda_ES_SATA_3.0Gb/s_250-GB_Hard_Drive&vgnextoid=885199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&vgnextchannel=e3d4f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model# לעומת ה western שהוא 320GB נפח ו 3 שנים אחריות. http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=299 אני מתכנן לקנות 2 דיסקים [מאותו סוג כמובן] ולעשות RAID1 לקבלת שרידות עדיפה לתמונות, מוסיקה, סרטים וכו'... מעבד Q6600 , לוח GA-P35-DQ6 , זכרון 2X1024 80…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by SEangel,

יש לי צורב של פיליפס (הקושחה שודרגה ל2.2) והורדתי את התוכנות הנ"ל מה הן בדיוק עושות?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by liav12,

אני צורב המון מוזיקה ובמיוחד עם האקולייזר של התוכנה נרו. המליצו לי על הדיסקים האלו בתור דיסקים טובים לצריבה כזאת של מוזיקה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=353&cat=368 יש יותר טובים או שלהזמין וזהו?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים