אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי פורמט וחולק לשני כוננים קשיחים , C וD. לאילו מטרות צריך לשמש C ולאילו מטרות צריך לשמש D? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד דיסק חדש, 160-250GB עם זיכרון של 16M לא מצאתי אחד שהוא IDE ומצאתי 160GB של WD עם זיכרון 16M אבל הוא SATA האם אפשרי לחבר דיסק של SATA אולי דרך איזה בקר או משהו.. האם זה משתלם בכלל(עלות של הבקר) האם זה לא יהיה אפילו פחות מהיר מATA בגלל שזה לא מותאם ... המלצות בכיף! תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב חדש שיעשה שימוש ב 3 דיסקים של 500גיגה בתצורת RAID5... הלוח זה לוח של ASUS P5E שעל פניו תומך בתצורה. השאלה היא כזאת: האם הביצועים שהלוח יספק על סמך נסיונכם הינם סבירים או שעלי לקחת כרטיס RAID יעודי שיעסוק בכך... בסבירים אני מתכוון - אם הולך דיסק יצליח להמשיך לעבוד עם 2 דיסקים בלבד תוך מתן או פחות מקום או פחות הגנה ובמידה ואני מחליף דיסק פגום יצליח לבנות אותו מחדש בזמן סביר (נגיד כמה שעות) כמו כן בשעת פעולה רגילה יספק ביצועים חלקים בלי תקיעות מערכת ויותר מהירים מדיסק בודד או JBOD. 3 הדיסקים שקניתי הם של WD 5000AAKS אודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
...פשוט לצרוב את הISO על הדיסק?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש בו כבר יש הארדיסק עם SATA2 מותקן ופועל והכל.. למחשב הישן קניתי לפני כמה חודשים הארדיסק נוסף SATA2 אני רוצה לחבר את ההארדיסק הישן למחשב החדש שיפעל בנוסף לחדש.. בהארדיסק הישן שאני רוצה לחבר יש המון מידע שאני לא יכול למחוק! האם צריך לחבר את החיבורים הפיזיים של כבל הSATA וכבר הכוח להאדיסק בדרך כלשהי? או שכל חיבור יהיה בסדר? ואחרי החיבור הפיזי של הכונן עצמו.. איך אני מתקין אותו ומגדיר אותו שיפעל ביחד עם החדש בWINDOWS XP PRO SP2 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם דיסק DOUBLE LAYER יעבוד בדיוידי פיוניר 393? זה דיסקים של 8.5 גיגה סתם לידע כללי העניין הוא שאני רוצה נגיד לצרוב סידרה שהיא 5 גיגה אם אני יצרוב עליו זה יעבוד? ואם תוכלו להגיד לי באיזה תוכנה אני ישמח? כגון-נירו,כלון סידי תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הדיסק הקשיח [דיסק יחיד ווינדוס XP PRO] התחיל לעבוד ללא הפסקה גם בבמצב מנוחה של המערכת IDLE הרצתי בדיקת וירוסים וריגול וכדומה וכלום. גם אחרי כיבוי וריסטרט הדיסק עובד ללא הפסק מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1 טרה, השימוש הוא לצורך גיבוי נתונים במשרד בסוף יום העבודה ויציאה עם הכונן הבייתה. זהו הגיבוי השני של החומר, לא הראשון. אני צריך כונן קטן, 2.5". המחיר פחות חשוב, מה שחשוב זה האמינות של הכונן ואחריות ארוכה ככל האפשר. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש מצב לצרוב דיסק DVD לכמה CD רגילים של 700MB ? אם כן אז איך ? (אני משתמש בנרו)...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב SSTcorp CD DVDW SH-S203B, וכשאני מכניס דיסק שיש לו הפעלה אוטמטית לכונן(מופיעה רק האפשרות של הפעלה אוטומטית בתפריט הימני(יש לי XP) והאפשרויות של פתח וסייר נעלמו לי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב טוב ואני מתלבט בין ASUS SAMSUNG SONY וLG אני יודע שחלק אומרים שלכל אחד יש יתרונות וחסרונות אבל אין איזה צורב שהוא הכי טוב מכולם בסדרות של הצורבים עד 200 שקל?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין ntfs לבין fat-32? שאלה נוספת, אם יש לי הארד דיסק אחד במחשב על איזה בוסט הוא אמור להיות רשום בביוס? תודה לעוזרים עריכה: שכחתי לשאול - הדגם הזה maxtor 6e040l0 הוא ide או sata?..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, הייתי רוצה לקנות צורב dvd עד 250 ש"ח. בבקשה תנו לי הצעות לצורב טוב , ואיזה מהירויות יש כיום, ומה אני צריך שיהיה לי בצורב שאני קונה. בנוסף לכך עם יש לעם מאמר שמסביר על צורב dvd וכדומה, זה יעזור לי מאוד . בתודה מראש בר-לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו את הצורב DVD החדש ותהיתי האם הצורב חייב להיות מחובר לכרטיס קול או לוואטאוור.... האם אני חייב לחבר את הכבלים הקטנים של ה-Analog Audio? מה הם נותנים? אם אני לא יחבר אותם מה יקרה? לא יהיה לי סאונד בצריבות? בתודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח 3.5 160GB.ממה שדפדפתי בזאפ ומקומות אחרים מצאתי את הWD1600AAJS שמצוייד בSATA2.הייתי מעוניין ללכת על קומבינציית ה - קניית HD פנימי+שילובו במארז שמצוייד בUSB2.ממה שהבנתי ה3.5 צריך מתח חשמלי ולא עוזר לו הUSB2 כמו בדגמי ה2.5,אשמח אם אוכל לשמוע קצת המלצות בעניין על מארזים זולים או האם הבחירה בHD הייתה צריכה להיות אחרת,ואיך אני מתגבר על בעיית המתח חשמלי(פתרון נייד וזמין). תודה.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מצידי שיהיו 160 GB כל אחד . רצוי עם פלטה אחת כל אחד. חשוב השקט והאמינות (אחריות) - פחות חשוב המהירות וכו'
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף לקנות מבחינת איכות צריבה? BENQ DW1650 או PIONEER DVR111. תודה מראש =)
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה לצרוב מעל 700MB אפילו רק 750MB אז הצורב מתחיל לצרוב ואז בשלב כלשהו במהלך הצריבה יש לי הודעת שגיאה. ולמעשה הקבצים האחרונים נדפקו על הדיסק ושאר הקבצים בסדר. (כאילו, 700 המגה הראשונים נצרבו טוב, וה-50 מגה הנוספים נדפקו). למה זה קורה לי? איך מתקנים זאת? הנסיון הכושל היה בקבצי -DATA הכלים שלי: nero6.3.1.6 צורב לייט און דיסקים TDK 700MB
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-