אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חשבתי על הכונן הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=29&products_id=2771 איך הוא? צורב DVD יעבוד מהר גם בתור כונן רגיל (יאני להתקנת משחקים וכו)? ואיזה צורבים זולים טובים יש?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. קניתי הארד דיסק חדש וברצוני שמערכת ההפעלה תעבוד עליו. עשיתי אימג' באמצעות נורטון גוסט מהדיסק הישן (40G) לחדש (80G). כעת XP עולה על החדש אך נתקע בשלבים הראשונים (מסך ה WELCOME). כיצד לפתור את הבעיה? האם זה עניין של דרייברים מסויימים?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתלבט בצורבים האלה: צורב SAMSUNG - LIGHT SCRIBE SH-162L DVD או LG GSA-H10A DVD צורב מה אתם אומרים? מי הכי טוב?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1. יהיה בעיה אם אחד מהם יהיה SATA1 והשני SATA2? 2. אני קובע את הRAID בביוס? 3. שני ההארדיסקים חייבים להיות מאותה חברה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני צורב המון מוזיקה ובמיוחד עם האקולייזר של התוכנה נרו. המליצו לי על הדיסקים האלו בתור דיסקים טובים לצריבה כזאת של מוזיקה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=353&cat=368 יש יותר טובים או שלהזמין וזהו?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי זה עתה צורב NEC3500AG. לאחר שתי צריבות מוצלחות וטובות החליט הצורב החדש כי נמאס לו והחל לזרוק את כל המדיות החוצה. לא משנה איזה סוג אפילו CD מוזיקה אורגינל. ריסטתי ואפילו כיביתי והדלקתי מחדש את המחשב - ולא עזר. מה המצב איתו??? שאלה שלא קשורה: למה מזהים את הצורב כNEC 3500AG_ ולא סתם כNEC 3500AG - למה קו תחתי לפני???
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קשיח בגודל 120-160 על מה את ממלצים לי חשוב שהקשיח היה שקט בעל מהירות תגובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. האם זה קריטי יותר ב- SSD? כל כך שונה מחברה לאחרת? (שוב משבחים את של אינטל). ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? 2. Intel SS…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הצורב לא נירא ברשימת הצורבים של נרו , ואם אני מכניס דיסק ריק לצריבה הוא לא נותן לי להיכנס לכונן לקרוא אותו הוא מעלה לי ארור . יודעים מה הבעיייה ?
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-