עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The-Crush,

שלום הזמנתי מחשב מ-PCH אבל יש להם בעיה כרגע להביא כונני קשיח של WD אז רציתי לשאול האם כדאי לי להזמין במקום זה: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD לזה : Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  2. הספק נשרף ויחד איתו ההרדיסק יש פה איזה רכיב שנראה לי חשוד אז אני מחפש תמונה של החלק התחתון (תמונה ברורה) כדי לבדוק אם זה באמת התקלה. אין לי כרגע מצלמה אחרת הייתי מעלה תמונה של ההרדיסק שלי בעיקרון מה שאני מחפש זה משהו כזה (פשוט זה לא בדיוק ההרדיסק שלי) גם הדיסקים אחרים של WD יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. Started by Dmoney,

יש לי HD של Western Digital....ולפי מה שביקשתי זה צריך להיות 40GB 7200RPM 8mb cache אז איך אני בודק אם כל הנתונים האלו נכונים? אני רוצה לבדוק לפי מה שרשום על הכונן עצמו...בלי לחבר אותו למחשב... * נכנסתי לאתר של WD וראיתי שה-Interface של הכונן הוא EIDE...אז אם מישהו יכול להסביר לי בהזדמנות מזה אומר ומזה בייחס ל SATA/ATA אני אודה לו 10x

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by CrackPot,

אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי הארד דיסק IBM SCSI LVD 10000RPM U160 כן זה אכן סוס עבודה, או לפחות אמור להיות קניתי אותו יד שנייה והוא לא ממש מהיר הבקר שלי הוא ADAPTEC 29160 (משהו סוף הדרך...) האם הארד דיסק מאבד ממהירותו במשך הזמן ? או שיש משהו שאני לא יודע וצריך לעשות בשביל שיפעל מהר ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows -xp ותוכנת הצריבה nero, כשאני מנסה לצרוב ב copy-cd מתקבלת השגיאה שבקובץ המצורף. מה אני אמור לעשות?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

שווה??? או האם כדאי לי ללכת על sata רגיל?<??

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by BURTON,

קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי אותו והוינדוז ביקש לעשות פרטישן ראיתי שיש לי דיסק אחד WD120JB עכשיו כשאני מסתכל בוינדוז אני רואה שיש לי רק 100 GB אני יודע שיש הבדל בין גודל הכונן לבין כמות מקום האיחסון המעשית שיש עליו אבל 20 ג'יגה זה קצת יותר מדי לא?? האם עבדו עליי או שכך הדבר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by amirn,

היי יש לי היום כונן DVD ו צורב CD מותקנים (DVD TOSHIBA ו צורב LITE ON 52) אני רוצה לקנות צורב DVD, האם כדאי להחליף את ה DVD או את ה CD-RW? (כלומר, האם עדיף לההשתמש בצורב DVD גם בתור צורב CD קצת יותר איטי, או בתור נגן DVD) דבר נוסף, הצורב שאני חושב לקנות הוא PIONEER 106 ה-1000 ש"ח כולל משלוח... אשמח לתגובות למחיר ולדגם תודה

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

מה זה ראיד (RAID) למה זה טוב (למה הוא משתמש) ואיך אני יכול לדעת אם יש לי כזה בלוח אם שלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. Started by noam-r,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer ואני רוצה לחלק אותו למחיצות אני מתלבט באיזה גודל לעשות כל מחיצה אני חשביתי על 30 50 או 20 60 המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה אני הולך להתקין עליו winXP ואופיס XP אם מישהוא יודע מה יהיה הכי יעיל שיגיב...

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by bad-sector,

הסיפור מתחיל הרחק לפני 11 חודשים שקניתי מחשב חדש, קניתי אותו עם צורב LG, שכמובן נדפק לאחר חצי שנה, למען הסר ספק, והשקט הנפשי המרתי את הצורב (בתשלום כמובן) ל TEAC 52X24X52, שגם הוא למרבי הפלא נדפק לאחר שלושה חודשים, עכשיו החלפתי ל LITE ON 52, מה היה עדיף לקחת TEAC חדש, או שמה שקיבלתי בסדר?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Armageddon,

I just bought 50 Verbatim discs @ office depot that I thought were TY and it turns out that according the ATIP code I got: Atip-Code: 97m17s06f Manufacturer: Moser Baer India Limited. Exactly how bad is it?, is this the moment where I burst in tears for 100 nis I'll never see again?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Wolfboy,

עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Dark_Phantom,

ובכן אני אספא לכ םאת הסיפור שלי על סילבר ליין, אבל בואו נתחיל מהתחלה: כשקניתי את הצורב שלי, שזה היה בקיץ, קניתי גם ביחד חבילה של 25 של סילבר ליין החדשים, האלה של Neovo *40. הייתי מאוד מרוצה איתם, ה Lite-on שלי צרב אותם בלי בעיות וגם הסידי רום של טושיבה, במחשב הענתיקה שלי קרא אותם(מאוד נדיר היות והוא כמעט ולא קורא טוב דיסיקים צרובים). לאחר זמן מה נגמרו לי הדיסיקים ואני נדדתי לחנות השכונתית כדי להצטייד בחבילה נוספת והחלטתי לנסות דיסיקים נוספים, שהיה כתוב עליהם Samsung . טוב, סמסונג חשבתי אחלה דיסקים וקניתי 100 במחיר של 170. הסתברו כדיסיקים לא רעים בכלל, בכל המאה לא הייתה בעיה ולו אחת והייתי די מרוצה מהם. גם הדיסקים של סמסונג נגמרו והפעם החלטתי ללכת על המוצר …

17. Started by Bessmertniy,

מה יותר משתלם לי Hitachi (IBM) 60GB 7200 ATA 100 ב 390? או Maxtor 60GB 7200 rpm ATA133 HDD ה 420 ?? או WD 80GB 7200 rpm ATA 100 ב 450?? ( המחירים כוללים דמי מישלוח.) המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 450 + דמי מישלוח.... האם הייתם ממליצים על משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by com555,

יש לי צורב של בנקיו 48x16x48 הבעיה היא שהוא מצליח לצרוב ולמחוק CDRW מסוג אחד בלבד את זה שהגיע יחד עם הצורב ואין עליו זיהוי של איזו חברה הוא. את שאר הדיסקים שלי שעבדו מצויין בצורב הקודם ועדיין עובדים אצל חברים שלי, הוא לא מצליח לקרוא. הוא לא מזהה אותם כדיסקים לצריבה. הוא לא נותן לא לצרוב ולא למחוק. למישהו יש רעיון? או מצא סוג דיסקים שכן נמחקים עם הצורב הזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. אוקיי, סתכלו במפרט שלי וראו את הסיגייט 30 ג'יגה שלי, הוא היה הארדיסק הורדות שלי, עכשיו אתם לא יודעים כמה שעות של חיפושים וכמה שעות של הורדות נצאות עליו, זה פשוט קטסטרופה! עכשיו, יש לי גם את ה 80 ג'יגה של WD אבל אני מרגיש שהוא לא מספיק לי אפילו בנוסף ל 30 ג'יגה (מה לעשות, כשיש משתמשים, אם אין אז לומדים להסתדר) אז עכשיו התקשרתי לחנות, והזמנתי את ה WD 120 GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA לא רציתי ללכת על ה SATA כי זה תוספת של 150 שקל וההבדלים בביצועים לא ממש נראים, אז קיצור: 1) מה אתם אומרים על הבחירה שעשיתי? האם זאת הבחירה הנכונה? 2) איך אני יכול לגבות\להציל כמה שאפשר מהכונן של סיגייט בלי להוציא כמה אלפי שקלים ? תודה לפונים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by vladk,

על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שמעתי שיש IDE 33\66\100\133 או משהו כזה איך אני מבדיל בניהם ובמה אני צריך להשתמש להרדיסק 8 מגה באפר ATA100 - עם 80 גיגה- של ווסטרן דיגיטל תודה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by lover323,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר ואמין בגודל של 80-120 GB ואני לא יודע במה לבחור (Maxtor, W.D, Seagate ,IBM) התקציב שלי מוקבל אבל אם מדובר בהפרשים לא גדולים אז אני מוכן להשקיע בשביל לקבל מוצר איכותי ומהיר.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by stas12,

איך אני צורב DVD (מטריקס 2 למשל...) אשר מוןגן מפני צריבה? האם יש תוכנה שפורצת את ההגנה ומאפשרת לצרוב?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום איזה סידי רום למחשב הכי טוב הכי אמין בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש למישהו מושג איזה תוכנה מתקנת סקטורים פגומים בהרדדיסק.. אבל משהו טוב ...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים