עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  2. היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by GHOST,

כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני רוצה לקנות את ה SEAGAT 10 BARAKODA 320GB. יש לי בבית 80GB של WD והוא 8MB BUFFER, אז אם אני יקנה את ה 320 שהוא 16, הוא יעבוד לי כמו 8MB ?? בקשר לRAID, ראיתי שיש לי תמיכה כזאת בלוח אבל לא הבנתי מה ההבדל בינה ל S-ATA2 רגיל ?< אני רוצה להשתמש בH.D כמו גיבויי ושמירה של קבצים.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

יפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by mDs,

תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by satlan1,

שלום, קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי. את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה.. יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה? --עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..) וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס ). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? תודה!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by G-FoRcE,

האם זה אפשרי\מישהו ניסה לעשות השתלת PCB לשתי הראדיסקים מאותה סדרה ובעלי נפח שונה? המידע נמצא על הפלטות או על FLASH?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  10. היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  11. שלום, כיום יש לי מחשב עם כונן קשיח אחד המחובר ב-IDE, שמערכת ההפעלה עליו. ברצוני להוסיף כונן נוסף בנפח 500GB שיהיה מחובר ב-SATA2. מטרת הכונן הנוסף היא רק לאיכסון קבצים/התקנת תוכנות ולא למערכת הפעלה. יש אפשרות ששני כוננים יעבדו במקביל בלי בעיות? ואוכל להשתמש בשניהם בו זמנית? צריך רק לחבר את הכונן לחיבור ה-SATA2 בלוח אם והוא יעבוד? ואוטומטית המערכת הפעלה תעלה מהכונן הישן? או שיש צורך בהליך נוסף? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by duk4u,

שאני מתקין מחיצה על דיסק שלא תותקן בו מערכת הפעלה דרך ניהול דיסקים, האם להגדיר את המחיצה כמחיצה ראשית או, כמחיצה מורחבת. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות זכרון נוסף למצלמה שלי והיא תומכת בSD וMMC. יש סיכוי שהזכרון ישמש גם לנגן MP3 במידה ואני אקנה אחד(יש לי אחד אבל עם נפח קטן ובלי אפשרות הרחבה :'( ) מה ההבדלים בין SD לMMC? עכשיו ראיתי בKSP שהם מוכרים זכרון SD 128MB ב110 שקל אך כתוב עליו ?Secure Digital 128MB (non secure)?, מה הכוונה בNON SECURE? יש גם כרטיס SD של ADATA בעוד 40 שקל אבל מכיוון שאני קונה 2 כרטיסים זה יוצא הרבה כסף.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by kimi,

האם החיבור ESATA משמש רק להרדיסק חיצוני או שיש לו עןד שימושים? אם אני קונה לוח אם שלא תומך בESATA אפשר לקנות כרטיס מתאם? תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Armageddon1,

התקנתי מערכת הפעלה והדיסק קשיח זוהה בלי צורך לעשות עדכון לדרייברים של sata . ראיתי שבביוס הארדיסק מוגדר ככה : pch sata control mode / זה כותב שהוא מזהה את sata כ IDE ובעצם כותב לי IDE . לא ממש הבנתי את זה . האפשרויות האחרות שם זה לעשות RAID וזה לא מה שאני צריך. האם הכונן מוגדר היטב או שיש צורך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. הבעיה היא ככה.. יש לי במחשב 2 הארדיסקים: 1. SATA 10000 שממנו אני עושה BOOT 2. SATA 7200 שהוא סתם מחסן יש לי עוד חיבור IDE פנוי אחד. ראשית אני רוצה לחבר את ההארדיסק IDE מהמחשב הישן שלי כדי להעביר נתונים ואני לא יודע איך אני אמור לג'מפר אותו ואת כל השאר. ניסיתי כל מיני דברים, ולא הצלחתי... אחרי שאני אצליח לחבר את ההארדיסק הישן ולהעביר את הקבצים\ אני רוצה לחבר באופן קבוע צורב דיוידי (שאגב גם עושה בעיות, אני אשאל עליו בהמשך..) ואני לא יודע איך לג'מפר אותו ואת הסי די הרגיל שיש לי במחשב... אשמח אם תענו לי ! תודה ולילה טוב, אורן !

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Jack_g,

יש לי כונן קשיח MAXTRO 8MB CACHE 7200RPM SATA יש לכונן שניי חיבורי חשמל אחד מולקס 5.25 סטנדרטי והשני חיבור של SATA חדש. רציתי לשאול האם זה משנה באיזה חיבור אני ישתמש חיברתי כמה פעמים כבר דרך חיבור חשמל של SATA והחיבור מאוד רגיש תזוזה קטנה והחשמל לא מסופק לכונן. אז מה אתם אומרים חיבור צולקס מספיק או שבמתאם של מולקס לחיבור החשמל החדש יש מישר מתח ?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  18. אהלן יש לי סרט בכונן קשיח שלי שאני רוצה לראות אותו בטלוויזיה יש איזה דרך לחבר את הכונן לטלוויזיה? הכונן: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_desk/#tTabContentOverview אם יש איזה כבל שאפשר לקנות.. תודהה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bingo,

האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by kobi_af,

יש ברשותי צורב רגיל וסידירום אני מתכוון לקנות צורב דיוידי עכשיו אפשר לשים אותו במקום הצורב הרגיל ...?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by rosesr,

אם יש לי HD 1 אבל כבל ATA אם שני חיבורים זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DjBlack,

רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה הכבלים של ההרדיסק אחד הוא בצבע אדום ולשני יש שלושה צבהים והוא החשמל, האם אני אמור לשנות משהוא בביוס להרדיסק שלא יהיה של AUTO ? כי שם הכל כמעט על AUTO ?יש לוח אם של asrock

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by alias,

אני רוצה לדעת איך מחלקים את ה דיסק כאלו אני תמיד עושה ב fdisk אבל מה עושים כשהדיסק הוא sata ואני רוצה להתקין xp ????

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by רן.ט,

האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים