עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LinKinG,

יש לי את הצורב YAMAHA F1 שהוא צורב במהירות כפול 44 עכשיו הדבר היחידי שהבאסה אצלו זה שהמהירויות שהוא מסוגל לצרוב הם 8 16 וישר 44 יש איזו שהיא דרך לסדר את זה שיהיה אפשר לצרוב גם על 24 32 ו40? כי כמעט ואין דיסקים כפול 44.... ???

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הביאו לחבר שלי כונן USB נייד (Disk On Key כזה) והוא לא יודע של איזה חברה זה ובגלל שיש לו 98 אז הוא לא יכול להשתמש בזה. צירפתי תמונה של הכונן, מישהו מזהה? תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by DeaglinG,

שלום, מישהוא יודע אם הכבלים העגולים Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 מתאימים גם ל- Sata? ואם לא אז איפה אפשר לקנות כאלה שכן מתאימים?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  4. מבחינת מהירות איך אני מגדיר בביוס ששני ה-HD יעבדו ב-RAID 0 ? והאם ה-HD צריכים להיות זהים מבחינת סוג וגודל ? והאם יש הבדל משמעותי בביצועים אם שני ה-HD הם SATA ועובדים ב-RAID ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום... אני מתכנן לקנות בימים אלו הארד-דיסק חדש בנוסף למקסטור 40 ג'יגה שלי... אני רוצה לקנות הראד-דיסק עם נפח של 80 ג'יגה.... אני רוצה לדעת האם ההבדל בין ATA100 ל ATA133 הוא רציני מאוד...ובמה הוא מתבטא! האם שווה להשקיע בהארד עם 8MB Buffer ? ואיזה מהחברות הבאות היא הכי טובה\מובילה? Maxtor,Westren Digital,Seagate דרך אגב...אני חייב לציין שיש לי את המקסטור שנתיים ובינתיים לא הייתה לי שום בעיה! אני חייב חברה אמינה! מכיוון שאת ההראד אני לא יקנה בארץ אלה בארה"ב (המחירים שם זולים משמעותית מאשר בארץ) אז אני צריך חברה אמינה עם הארדיסקים אמינים מכיוון שלא נראה לי שתהיה לי אחריות על ההארד אם אני קונה אותו בארה"ב! אני כנראה אקנה אותו ב- www.Mwave.com מכיוון שזה המקום הכי אמין שידוע ל…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

מישהו יודע אולי אם האחריות של WD היא עולמית או לא?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by DL,

שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש עם Maxtor 120GB S-ATA רציתי לדעת איזה\כמה מחיצות כדאי לשים בו, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינרנט... חשבתי על מחיצה קטנה של נגיד 10GB או משהו בשביל הווינדוס וכל השאר רגיל בשביל סרטים, מה אתם אומרים? אין לי שום מושג בנושא הזה דרך אגב, פשוט שמעתי איפה שהוא את הביטוי מחיצות לדיסק קשיח וזה מה שאני חושב הכוונה...

9. מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by mrraz,

http://www.liteonit.com.tw/ODD/webfw/LTR-52327S/R52QS0C.zip

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. Started by e-d-a,

ההארד דיסק שהוא יושב בצורה הרגילה שלו המולקס ממש מול החלון וזה מגעיל אז אני רוצה להפוך אותו בצורה כזאת שהמולקס יהיה בצד השני של המארז האם זה יכול להרוס אותו כליל או במשך הזמן?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by yosi-m,

אפשרי לעשות דבר כזה ? והאם ניתן ליצרוב לו איכשהו UNDER BUFFER PROTECTION ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Gnome,

שלום לכולם, אני כל כך מתרגש!!! :'( יושב פה מולי המחשב החדש (אומנם בלי כרטיס מסך אבל עדיין :-\...) עכשיו יש לי צורב ואני רוצה לחבר אותו למחשב. אשמח לקבל הסבר איך. יש לציין שהלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE וההאר דיסבק הוא MAXTOR 80 GB SATA 8MB BUFFER. אני לא ממש מוצא את ההוראות להתקנה ב MENU :-\. אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי על לאן לחבר את הכבלים...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני רוצה לדעת הכל.... מה זה מה ההבדל בין זה לצורב רגיל וכל זה...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by zeroone,

שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by Holy,

בעיקרון Maxtor 120GB SATA חדש חנדנד וכשונא NTFS רציתי לעשות אותו FAT32 (הישן והטוב) השאלה איך עושים את זה FDISK יודע לעבוד עם SATA? יש דגך לגרום לוינדוס לפרמט הרדיסק גדול מ-30 גיגה ב-FAT32?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מעוניין לקנות 100 דיסקים לצריבה, במחיר של עד 200 שקל עדיף פחות (כולל משלוח). יש לי אפשרות לקחת 100 דיסקים של MAXELL ב200 שקל כולל משלוח. האם MAXELL חברה טובה? איזה דיסקים נחשבים לאיכותיים?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by wolly,

רציתי לדעת דעתכם על דיסק במהירות 10000 במקום 7200 להלן קישור באתר שאחד המשובקים בארץ : https://www.lamir.co.il/home.htm#50130 להלן הקישור באתר היצרן: http://www.wdc.com/fr/products/WD360GD.asp?Language=en השאלות הם : 1. האם הוא באמת כל כך מהיר שכדאי לשלם על 40 גיגה 800 ש"ח כאשר אפשר לקנות במחיר זה 120 גיגה במהירות 7200 2. אם אני אתקין את וינדאוס והתוכנות בדיסק זה אבל כל שאר הקבצים יהו על דיסק 7200 עדיין אוכל להרגיש במהירות טובה. 3. יש לי חשש על דברים חדשים - אולי יש מישהו שכבר קנה ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. היי, הרעיון לא שלי - אז תקראו ותגיבו... חבר שלי הלך לברר היום על מחשב נישא... המוכר ( לא משנה חנות / מקום ) - הציע לו ודיבר איתו - ( מהתרשמות של חצי שעה של שיחה נראה כי המוכר אכן בקיא ומבין על מה הוא מדבר ) - לקראת סוף השיחה שאל החבר אם יש לLAPTOP - כונן COMBO ( הינו CDRW+DVD-ROM ) המוכר ענה שכן. כמו כן שאל החבר אם ניתן להוסיף מעט כסף ו"לשדרג" לצורב DVD ( מתחיל להיות מקובל בLAPTOPים היותר חדשים שמוכרים כיום ) ולהלן תשובת המוכר ( נא לא לקטול אותי ) : ( פחות או יותר - זה מפה לאוזן אבל ברוח הדברים ) : ניתן לצרוב DVD בעזרת בכונן המסופק - בסיוע התוכנה המסופקת - מדובר ב ROXIO החדש - EASY CD CREATOR 6 ( אני אישית אגב לא סובל את EZ CD CREATOR מאז הגרסאות הראשונות שבאו עם …

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by dR-TraNce,

אני מחפש לקנות צורב איכותי IDE חדש, מהיר אמין ואיכותי במחיר שנע בין 200 ש"ח ל 250 ש"ח בערך פחות או יותר. אשמח לקבל הצעות של צורבי IDE איכותיים + מחירים + אם אפשר תמונה והכי חשוב מהירות, דגם, חברה, ומהירות צריבת מדיה של 700MB וכו'...

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by zeroone,

שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Holy,

טוב אז היום התפוצץ לו הספק של המחשב הישן שלי בלי סיבה נראית לעין ולקח איתו כל חלק וחלק במחשב. דרך אגב זה ספק 250W שזהה לספק 300W שנשרף לי בעבר (פתחתי את שניהם, בדיוק אותם ריכבים ובדיוק אותו מקום נשרף). זה רק מוכיח כמה המדבקה המפורסמת שווה. קיצור בין הקורבנות ישנו ההרדיסק, מין הסתם הבקר שלו נשרף אבל הדיסקים שלמים להערכתי. השאלה שלי איפה אפשר לשחזר (עדיף באזור חיפה) וכמה בערך זה צריך לעלות (בהנחה שרק הבקר נשרף) כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  23. אהלן חבר'ה.. היום אמא שלי הלכה לקנות לי דיסקים כי לא היה לי זמן ללכת וכתבתי לה להביא לי את ה Silver Line בחבילה של ה 100... אבל המוכר שם המליץ לה לקחת את ה Memorex Colour Disk שבחיים לא שמעתי עליהם, ישר הוא קפץ ואמר שהם יותר טובים... לפי שאני פותח את העטיפות ומשתמש... כדאי להחליף לסיבלר ליין ? או להישאר עם אלה ?

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Dmoney,

מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

למה יש מקומות ש הsata יותר זול מה IDE?? האם יותר כדי להשקיע בsata??? או IDE מי יותר מהיר?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים