אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הדגם WD1600JS, ובו יש ג'אמפר שמאפשר להוריד את המהירות ל1.5 Gb/s. גם בזה יש את האפשרות הזאת? כי אני עובד עם בקר שהופך SATA לIDE, וזה יכול לעבוד רק בקצב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות דיסק קשיח שישמש לגיבוי כמה סרטים שנערכו במחשב. מצד אחד, חשבתי שלא כדאי להכניס כונן נוסף פנימה לתוך המארז, כי אם המחשב יידפק, גם הכונן יכול ללכת. מצד שני, כונן חיצוני עולה יותר מכונן פנימי. האם בעקרון אפשר(או מקובל, או לחילופין, הגיוני) לקנות דיסק קשיח פנימי, להכניס אותו פנימה לתוך המארז, להעתיק אליו את החומר, אותו אני רוצה לגבות ולאחר מכן, להוציא את הכונן מהמארז ולאכסן אותו בתוך ארון באחד החדרים בבית? האם הכונן, כשהוא "ערום", יחיה אותו זמן, אילו קניתי כונן חיצוני(או פנימי שקניתי לו מזוודה מתאימה)? לגבי עניין ה- sata, ובלי קשר לשאלה ממקודם :-): לפי מה שהבנתי, הלוח שלי תומך ב- sata 2. נניח ואני קונה דיסק קשיח שהוא sata 1, האם זה משנה באמת לגבי המהירות, או שממ…
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי HD מסוג IDE(מתוצרת WD עם 80 גיגה.) בכל מיקרה הוא מתפקד כארד דיסק נייד ז"א קניתי לו מארז והוא מחובר בUSB. עכשיו יש לי שאלה אם אני יקח אותו בוא ניגד בטיסה יקרה משהו למידע שיש עליו? ימחק/יהרס או משהו ?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הכונן שיש לי: http://srv1.jpg.co.il/8/544642c385d0a.jpg וזו השגיאה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין את התיקון: http://srv1.jpg.co.il/7/5446422a3527c.jpg הכונן אכן התחיל לעלות בצורה איטית בשבועות האחרונים ויש לי אותו קרוב לשנה. חלונות מזהה אותו וניתן להתקין עליו תוכנות/למחוק וכו' אבל נראה שלפי השגיאה התוכנה לא מזהה אותו. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש הבדל משמעותי ברכישת כונן קשיח עם 8MB לבין רכישת כונן דומה עם 16MB זיכרון... תודה...
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אז בקיצור מישהו שאני מכיר יהיה באילת השבוע ובתכלס לא כזה דחוף לי SSD אבל אמרתי אם הוא כבר שם ואין מע"מ אז למה לא, אז אחרי בדיקה קצרה של שעה שעה וחצי הSSD הכי טוב שמצאתי במחיר שאני רוצה הוא זה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 בעקרון השימוש שלו יהיה פשוט מאוד בשביל WINDOWS ועוד כמה תוכנות מסוימות של עריכה וצילום שאני מתאר לעצמי יעזור קצת אבל בתכלס זה פשוט כדי שהמערכת שלי תרוץ יותר מהר. אם אפשר עצה תגובה דעה משהו חחח אם יש משהו אחר באותה כמות מחיר או משהו שקרוב לזה אבל יותר טוב ועדיף לי ובכללי דעה אם זה באמת SSD טוב שכדאי לי לקנות בלי להסס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם תוכנות כמו DVD INFO יזהו דיסק שנעשה עליו ביטסטינג כ- DVD-ROM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Contour 8gb עם U3 ו-HD IDE של WD 160gb 7200 RPM 8mb cache בתוך מארז USB 2.0 חיצוני של Conceptronic CHD3U. ניסיתי להעתיק סרטים מהמחשב גם ל-DOK וגם ל-HD והסרטים הועתקו ל-DOK מהר יותר באופן משמעותי. השאלה מהו צוואר הבקבוק, ה-HD או המארז החיצוני? האם HD SATA יהיה מהיר יותר או שמארז אחר עם אותו HD IDE שיש לי יהיה מהיר יותר? תודה מראש על כל תגובה.
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
heya ppl...i was wondering...i have a friend who has a really huge(!) amount of data..about 700gigs...about 600gigs is stuff that he really needs..my question is: whats the most efficient way to back up it all? thanks
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלך לי ה- HDD (אשכול קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428505.0). אני רוצה לקנות HDD חדש ואני כנראה הולך על ה- ST3500418AS של Seagate. בכל מקרה, אני צריך לגבות את המידע שלי. כרגע יש אפשרות לגשת למידע, אבל אני לא מצליח לגבות אותו. הצריבה נכשלת כל פעם. רעיונות? אני יכול לקנות HDD חדש ואז לחבר את שניהם ולהעביר מכונן אחד לשני. אבל אני מעדיף פתרון אחר (מכיוון שה- HDD יגיע רק בעוד כמה ימים), ואני חושב שה HDD שיש לי כרגע לא יחזיק עד אז.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את אחת הגרסאות האחרונות של L&D לצורב 3540A שברשותי ומאז צרבתי מספר CD ו DVD. לא ממש ברור לי איפה שולטים (NERO) בביט סטינג המדובר ואיך הגרסא החדשה עוזרת לי בחיים טובים יותר ?? אודה לכם אם תסבירו ו/או תפנו אותי למדריך בענין.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ניד פור ספיד החדש (על המחשב שלי) והוא שוקל עם כל הדיסיקים שלו משהו כמו 3 גי'גה אני רוצה להעביר את הקבצים למחשב של אח שלי שייש לו צורב dvd קניתי היום דיסק dvd של 4.7 גי'גה ואני רוצה לצרוב את הקבצים שייש לי במחשב (של הניד פור ספיד) לדיסק dvd השאלה שלי אם אני יכול לצרוב את הקבצים לדיסק dvd עם צורב רגיל ??? והאם הצורב dvd שבמחשב השני יקרא את זה???
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד ואני אקנה DOK של 16 ג'יגה, האם יהיה אפשרי להעלות אליו קובץ אחד בגודל של 14 ג'יגה (לדוגמא) ? או שבגלל פירמוט של FAT או משהו אחר זה לא יהיה אפשרי... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם גודלו של הדיסק הקשיח משפיע על ביצועי משחקים? כלומר האם משחקים יפעלו יותר טוב בדיסק קשיח של 160GB לעומת דיסק קשיח של 80GB?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש עם 1000 GB ויש רק 931 בפועל זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם הדיסק קשיח טוב והאם הוא לא עושה בעיות? http://digma.co.il/shop/product_info.php/products_id/7339?osCsid=10a554dfb38bebdab414579f2d2efcb4 אני רוצה לקנות שתים כאלו...
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה מי שמכיר את הסיפור שלי שקיבלתי דיסק של 5400 RPM במקום 7200 RPM אז לאחר שעשיתי קצת בלגן הם הביאו לי דיסק של WD 7200 אך הוא היה דפוק ולא הצלחתי להתקין את הוינדאוס עליו אחרי זה עשיתי עוד קצת בלגן ;D :saint: :asthanos: והם הביאו לי דיסק קשיח של 7200 RPM ו ATA 133 של MAXTOR אבל הלוח שלי אינו תומכן ב ATA 133 אבל אני יודע שלפי ההשארות ATA 66 אמור לפעול יותר מהר מה ATA 133 בפועל אז השאלה שלי האם הלוח שלי יכול לקחת מן ההרד דיסק את כל מה שיש לו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה מה המשמעות בסיומת KS ןYS של הדיסק קשיח של WD? (דיסק בנפח 250G , עם 16M בפר) ודבר נוסף- אני צריך המלצה לצורב DVD במחיר של 200 עד 300 ש"ח, ראיתי את ההמלצות שמודבקות "למעלה" אבל אני לא מתמצא בכל המושגים שם.. מכיוון שבטווח מחירים הזה יש מבחר לא קטן אני לא יודע על מה ללכת תודה!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
האם אני יכול ללכת לחבר שלי עם הארד דיסק ריק לחבר אותו למחשב שלו (האם הוא ישר יזהה אותו?) להוריד עליו דברים ואז לחזור למחשב שלי ולחבר אותו חזרה? תודה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-