עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by cheneilat,

החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. משפחת דגמי MP600 מתרחבת שוב עם דגם שיוכל להכפיל את האחסון הפנימי במחשב-קונסולה מבית Valve ובמתחרים שלולכתבה

3. אני מחפש דיסקים חדשים ומשום שכל הSilver Line שלי נדפקו אחרי יומיים רציתי לקנות דיסקים איכותיים כמה שאפשר. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2610&c=73411 המבצע נשמע לי מאוד משתלם, מישהו מכיר מבצע טוב יותר? בכל אופן, ממה שהבנתי וורבטים מיוצרים בכמה מקומות ולכל מקום האיכות שלו, רציתי לדעת איפה לדעתכם מיוצרים הדיסקים ואם יש איזושהיא אפשרות לדעת, ובמידה ולא מהי ארץ היצור הטובה ביותר? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. אני משדרג טיפה את הדסקטופ העתיק שלי ב SSD ועל הדרך מחליף דיסק נתונים (מעדיף להזמין את הכל מפלונטר). אני לא מוצא דיסק 3TB 7200 RPM סטנדרטי במחיר סביר, שהוא לא של סיגייט או טושיבה - סיגייט מסדרת ST3000DM לא אמינים באופן יחסי לאורך שנים עפ"י נתונים של BACKBLAZE, ועם דיסקים של טושיבה אין לי נסיון כלל. מי יודע אם ניתן להשתמש ב HITACHI DESKSTAR NAS כדיסק "רגיל" ולא כ NAS? אני חושש מהאפשרות שהוא מגיע עם הגדרת AAM גבוהה ונעולה, שמתאימה לדיסק יעודי ל NAS

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dolevh2,

שלום לכם! אני צריך קצת עזרה בבקשה... יש לי לוח אם של גיגהבייט וHD של MAXTOR 160GB SATA. כבר בשלב התקנת הווינדווז (בחלוקה לפרטישנים) הוא זוהה כ 130 גיגה אך חשבתי שהווינדווז תוכל לפתור את זה ולכן המשכתי בהתקנה כפרטישן אחד של 130 גיגה. כמובן שהווינדווז (XP SERVICE PACK 2) לא פתר את הבעיה.... ראיתי באתר של מקסטור בעיה של שימוש בהרדיסקים מעל 130 מגה אבל רשום שזה קורה רק ב SERVICE PACK 1 ולא ב2. כמו כן יש שם תוכנה שנקראת maxtor big drive enabler שאמורה לפתור את הבעיה. מישהו מכיר דרך לגרום לווינדווז לתת לי את כל הנפח ששילמתי עליו????? תודה לכם. שלא יהיו עוד פיגועים (לפחות בקרוב....) dolevh2

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. כתבתי לאלה שרוצים כי במחיר הנוכחי של הכוננים אני מתקשה לראות הצדקה ממשית של רכישת הכונן הזה דווקא. https://www.youtube.com/watch?v=s-BO5p_8wpc אבל, גם אם זה מגיע באיחור, הסדרה הזו מתברגת ללא קושי לצמרת כונני דור 5. אז כאמור, מי שרוצה את הטופ ובעל כיסים עמוקים - שיהנה.

7. Started by a-v-i,

היי, אני צריך דיסק קשיח למחשב נייד. איזו חברה מומלצת, ומה סדר גודל המחירים? מספיק 40GB (אני מניח שמומלץ 5400RPM ולא 4200 שנחות משמעותית). חשוב גם שיהיה שקט... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. [iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43844[/iurl]

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by fedora,

שלום. אני לא מצליח לעשות mount להארד דיסק נייד בNAS4FREE הכונן של WD מפורמט NTFS אין לי ממש ניסיון בfreebsd. ניסיתי לעבוד לפי כמה מדריכים. כמו אלו: http://www.nish.com/2013/how-to-mount-usb-drive-on-freenas/ https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=104826 ללא הצלחה. אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mbibi,

הי פרמטתי cruzer micro 2 gb sandisk ב xp ועכשיו אני לא מצליח להתקין בחזרה את launchpad . נסיתי לפרמט מתוכנת הפירמוט של sandisk אף גם זה לא מצליח , מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by Zupapa,

מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by צקאאוט,

חישבתי את העלויות הבאות בהתאם למחירי הכוננים הקשיחים ב SkyPC : 160GB = 202 NIS => 1.2 NIS/GB 250GB = 252 NIS => 1 NIS/GB 320GB = 295 NIS => 0.92 NIS/GB 500GB = 423 NIS => 0.84 NIS/GB לדעתי נפח ה 250GB הוא הכי משתלם, אלא אם אתם באמת צריכים נפחים גדולים יותר, ולא רק מכיוון שהעלות לג'יגה יורדת. לידיעתכם :-)

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. מדובר בלפטופ HP ZE4523, בעל דיסק קשיח יחיד בגודל 30 ג'יגה (FAT32). אני מעוניין לפרמט את הדיסק הקשיח. ללפטופ אין כונן FLOPPY, אני משתמש בדיסק התקנה של חלונות המאפשר לי להגיע ל COMMAND PROMPT, עם תמיכה ב CDROM. הבעיה היא שאני לא רואה את הכונן הקשיח ! לא C, לא D, לא E ולא Z... גם כשאני מנסה להפעיל FDISK, הוא לא מוצא כונן קשיח וכותב לי Error in fix drive. כמובן שאם אני מפעיל את המחשב בצורה רגילה, WINDOWS עולה והכל תקין. איך אני מגיע לכונן כדי לפרמט אותו ?!

14. Started by xtineR,

.

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by tttrrr888,

קירור לארד דיסקים שווה משהו ? באם כן איזה ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. דווקא בזמן שצמד המתחרות הגדולות ביותר בשוק נאבקות ביישום מסחרי של טכנולוגיות הדור הבא - מגיחה טושיבה הצנועה וגונבת את ההצגה עם נפח שיא עבור שיטת האחסון הישנה והמוכרת לכתבה

17. קניתי מחשב נייד חדש שהיה מותקן בו כבר וינדוס 8 (לצורך העיניין SONY VAIO FLIP) עכשיו יש על ההרד דיסק את הקובץ הגיבוי והשיחזור של סוני אני רוצה לשדרג את ההרד דיסק ל SSD ורציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הקובץ הזה ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by keypod,

טוב אז אני עובד עכשיו עם HD SATA וכאשר אני מסתכל בהגדרות של ה- SATA CONTROLER ב- Control Panel אני רואה אופציה לבחירה שנקראת Command Queuing. שאלה שלי מה זה? האם זה מוסיף משהו לביצועים? הדיסק שלי זה WD SATA Raptor עוד שאלה, ראיתי שכולם אומרים שהתקנה של Windows XP לא מזהה את ה - HD כאשר הוא SATA אני התקנתי ולא היתה ל- XP שום בעיה לזהות את הדיסק איך זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. נשמע דיי מפתע, למרות ששמעתי שהצורבים שלהם לא משהו. במיוחד עכשיו שהצורב שלי שווק חיים. :'( הנה לינק למה שפורסם באתר של 012: http://www.012.net/updates/Hanukkah/index.asp והנה לינק למפרט הצורב באתר של סמסונג: http://www.samsungelectronics.com/odd/cdrw/sw_248b.html המחיר נשמע מאוד טוב, במיוחד עם התשלומים. השאלה היא האם הצורב הזה שווה משהו? :

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by yoncih,

מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..

22. Started by almog1620,

שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...

23. Started by N N C,

היי... ברשותי הארדיסק של ווסטרן דיגיטל 80GB 8mb cache. בזמן האחרון הכונן התחיל לפעול נורא לאט ואז שמתי לב שהוא מסומן בביוס בתור LARGE. העניין הוא שזכרתי שהוא מסומן בתור LBA בדרך כלל ולכן האמנתי ששם נעוצה הבעיה. שמתי על אוטומט והביוס זיהה אותו כ-LARGE, כשהכרחתי אותו להיות LBA המערכת הפעלה לא עלתה. לאחר מכן החזרתי שוב לאוטומט ושוב הביוס זיהה אותו כ-LARGE אבל הפעם המחשב עבד מהר... אז אני לא יודע אם אכן הבעיה הייתה נעוצה בעובדה שהוא היה מסומן כ-LARGE ולא LBA. מה שכן אני דיי סגור על זה שההארדיסק אמור להיות מסומן כ-LBA ולא LARGE. היות ואני דיי בור בעניין הזה, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין השנים ואולי גם איך להחזיר אותו למצב LBA אם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by HydroIT,

למישהו יש מושג כיצד אני עושה Zero Filling להארד דיסק שלי?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by deborah76,

הי! איך אפשר לצרוב סרט בפורמט AVI, או MPEG בשני דיסקים? זאת אומרת לפצל אותו כדי לצרוב את כל הסרט בCD רגיל? תודה על כל פיסת מידע

• 0 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.