עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

כל מה שמצאתי בתוצאות חיפוש זה רק הודעות של "תעדכן את ה Firmware " או למה לא כדאי לעדכן אבל לא מצאתי הודעה מה זה בעצם Firmware אני מדבר על צורב LITE-ON פנימי לא קומבו, לא DVD ולא כלום.. רק צורב פשוט נחמד חביב במהירות X52 שדרך אגב הצורב הזה מומלץ שמעתי, נכון ?!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by hagai-,

ואם כן, היכן ניתן להשיג באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DMAN,

אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים על דיסק של LG המליצו לי על LG מה אתם אומרים על LG הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. למשל יש לי לוח אם P4-S533-X של אסוס, שהתמיכה שלו עד ATA133 הייתי רוצה לדעת אם אני יקנה כרטיס PCI - SATA זה יעבוד טוב עם הרדיסקים של SATA והאם יהיה הבדל בין זה ובין חיבור ללוח אם שמגיע עם חיבור כזה מובנה?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by ZXY1,

שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by hlv,

סליחה על הבורות אבל איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי תומך בSATA? יש לי את ה- Asus A7V8X תודה..

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by ARMIN,

ראיתי באתר של מקסטור תוכנה שמותאמת רק להארדיסקים שלה אז השאלה שלי היא כדי להתקין אותה ? היא עושה בעיות ככל שידוע ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by Saliman,

זה הדיוידי: איך אני יכול לחבר דיוידי כזה לחיבור IDE כדיוידי רגיל במקום סידירום? אני יודע שהתמונות באיכות ששווה לאיזורים מסוימים בגוף שאני לא אזכיר אותם כרגע, אבל הסידירום שלי שבק חיים אז אין ברירה! (זה מה שקורה כששכן שלא מבין בגרוש במחשבים מחליט לקנות מצלמה דיגיטלית...)

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by DL,

הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. חנויות כבר מוכרות את צורב ה-DVD של לייטאון, ה-?401, במחיר כזה. הצורב הזה תומך רק בפלוס, אבל עם הפירמוור הנכון ניתן לשינוי לדגם 411 שתומך גם במינוס. לפי דיווחים באינטרנט, השדרוג הזה ממש עובד. אני מתלבט אם לקנות במקום זה פיוניר 106 ב-?850 ש"ח או לייטאון 411 retail (ולא פרוץ...) ב-?800 ש"ח. מה דעתכם? שווה להוסיף יותר מ-?200 ש"ח בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by H.I.V,

שלום יש לי כרגע 80 ג'יגה עם 8 מגה של WD אבל 80ג'יגה ממש לא מספיק לי אז אני רוצה לחבר עוד 80 יש לי בבית עוד 80 אבל עם בופר של 2 מגה אם אני יחבר אותו אז תהיה ירידה במהירות של ה8 מגה? ואם אני מחבר אותו אז לחבר אותו לסלייב נכון?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by yossi051,

שלום לכולם רציתי לברר האם ניתן להגדיר בביוס שארדיסק בחיבורי יו אס בי יהיה הראשון שעולה כלומר שאם יהיה לי בו וינדוס אז הוינדוס שבו יעלה תודה יוסי

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. Started by Sman,

יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by Dmoney,

יש לי צורב של LG 40x12x40 ואני משתמש ב- Nero 6, אני רוצה לצרוב קצת יותר מ700 מגה על דיסק CD\R רגיל. האם זה אפשרי? איך? 10x

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lion03,

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש קופסאות פלסטיק לדיסקים. כאלה שניתן להכניס בהם עטיפות (front / back). סדר גודל של 200+. קיבלתי הצעה של 80 אג' - לקופסא. אם למישהו יש מושג איפה יש זול יותר, בבקשה תודה, Chevy.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by lvionok5,

אני רוצה לקנות זיכרון נייד של 128 מ"ב. אם יש למישהו המלצות לגבי חברה מסויימת וטיפים לקנייה אשמח לתגובות. תודה מראש דני.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. Started by chris_u16,

איפה ניתן להשיג מתאם SATA -> PATA? וכמה עולה?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by fofo66,

קיבלתי hd עם משחקים וסרטים בתוכו השאלה שלי איך אני מעביר את הנתונים אחד לשני

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by Hitman_47,

אני רוצה ליקנות קבלים חדשים וראיתי את אלה ונידלקתי אליהם מאיפה אני יכול ליקנות אותם ? או מה השם שלהם ?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים