אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה לי הארד דיסק של 20GB! עכשיו החשב הישן התקלקל והחלטתי להוסיף תהארדיסק הישון שלו(8GB) לחדש... עכשיו אני מחבר את ההארדיסק מעלה תוינדוס והמחשב לא זיהה את ההארקדיסק שהוספתי... מה לעשות?לא אמור להיות דרייבר נכון? עריכה: מתי שאני מוציא תראשון ושם את הישון אז הישון פועל... כאילו רק אחד יכול לפעול...וזה לא בעיה בכבלים כי החלפתי וזה עדיין טוב רק עם אחד...
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1.האם כונן המתחבר ל USB יכול לתפקד ככונן פנימי לכל דבר ? כלומר , מחקת קבצים ממנו ; העתקת קבצים אליו או ממנו אל הכוננים הפנימיים ופונקציות אחרות שממלאים הכוננים הפנימיים . 2.אילו נפחי זכרון של כונני USB קיימים בשוק ? 3.אילו יצרנים ודגמים מומלצים ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב ורוצה כונן של 500GB. לא התעמקתי עד עכשיו בנושא הזה, חשבתי לקחת WD 500AAKS, אבל מישהו באחד הפורומים באתר (שבאמת אין לי מושג אם הוא מבין בנושא הזה או לא) אמר לי שלא כדאי לי לקחת כונן של WD אלא של היטאצ'י או סמסונג. אז מה אתם אומרים, איזה כונן 500 עדיף?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה הארד דיסק הוא HOT SWAP ואיזה לא..? אני מחפש משהו בנפח של 250-320 תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום אחרי קצת שיטוטים ברשת מצאתי את זה. http://www.ginjfo.com/Publics/Actualites/Act1-343-%5BGinjFo-Flash%5D--Duel-Raptor-36-Go-contre-Raptor-80-Go.html אינני מבין את השפה אבל זה ניראה מאד אמיתי.באתר של WD הדגם הזה אינו קיים.למישהו יש מושג מה העניין?? עשו פה אוברקלוק ל36??? אני מאד מסוקרן !!!.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אחרי התלבטות ארוכה בין צורב DVD חיצוני לדיסק קשיח חיצוני החלטתי לקנות דיסק קשיח של 250G או 300G אני צריך עזרה בהחלטה איזה חברה/גודל מומלץ? שמתי לב שמקסטור הכי זולים,אבל איך האיכות של החיצוניים שלהם? הגדלים האלו אינן נמכרים בהרבה חנויות, האם זה מעיד על בעייתיות מסוימת? לאיזו אחריות אני אמור לצפות - שנתיים או שלוש?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר בקר חיצוני אשר מאפשר לבצע RAID חומרתי
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לMAXTOR יש 2 סדרות : MAXLINE, ן- DIAMONDMAX. אילו מהסדרות תומכות NCQ ?? האם כל הדיסקים שייכים לאחת מהסדרות הנ"ל ??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מדובר על הארדיסק רגיל pata נשבר לי אחד הפינים בכניסה של כבל הנתונים, (כמובן מדובר על הפינים שעל ההארדיסק..) האם אפשר בכל זאת איכשהו להחיות את ההרדיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-