אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם לוח אם עם חיבור SATA2 יכול לקרוא SATA1? תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בעיית צריבה עם CloneCD יש לי תוכנה שמיועדת לצריבה עם CloneCD כשאני מנסה לצרוב אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ה xx.sub לא תואם לקובץ ה xx.img האם אפשר לתקן או לייצר קובץ L1.sub חדש תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכבלים הבאים: Thermaltake XR-Cable Flopy 450mm (A2081) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2001 מתאימים גם לכוננים קשיחים (במקרה זה WD 160GB) גם לצורבים (במקרה זה צורב DVD של LG) וגם לכונני דיסקטים 1.44 (במקרה זה של SONY)? הכונן הקשיח מתחבר בIDE. [br]פורסם בתאריך: 28.03.2007 בשעה 23:53:53 הבנתי שהתשובה היא לא.עכשיו מממ כתוב על ההארדיסק שלי (מצאתי דרך EVEREST) שהוא מתחבר עם ATA 100.. זה אומר שהוא גם יתחבר עם ATA 133? שאלה נוספת מה זה אומר שכתוב על DVD-ROM שהוא ATAPI? אם זה אומר חיבור, אז כבל של ATA 133 יעזור ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי HDD חדש של 1 טרהבייט כאשר אני לא משתמש בו לזמן של שעה נאמר ןאחר כך אני רוצה לרשום שם מידע הוא חושב לכמה שניות ואז יש מעין רעש של תזוזה ואז הוא מתחיל לפעול...האם זה נורמאלי? האם יש פונקציה בווינדוס או ב-HDD עצמו כדי למנוע את זה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD שקט במחיר סביר (עד 250 ש"ח). ה-LG GSA-H10N נשמע כמו מטוס ממריא בכל פעם שהוא עובד ולא נוח לסרטים או מוזיקה ואני מחפש תחליף אחר. המהירות לא עקרונית (x16 עד x20). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מעוניין, להחליף את ההארד דיסק על הנייד שלי מ12 GB ל40GB. על ההארד הדיסק הזה, יש לי 2 מערכות הפעלה, גם ווינדוס וגם לינוקס. השאלה שלי היא מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק מהארד דיסק אחד לשני דרך חיבור (USB (IDE to USB של ההארד דיסק החדש למחשב את כל התוכן שנמצא על ההארד כולל המחיצות והכל ככה שאני יוכל פשוט להעתיק את המידע, לחבר את ההארד דיסק ולהפעיל אתה המחשב.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
סוף סוף הלטתי להחליף את ה2X80GB שלי באחד חדש של כניראה 250GB, וHD אחד של 80 להעביר למחשב השני שלי, ואחד לשמור לצורכי גיבויים. אחרי המון שנות ניסיון מצויינות עם WD, כניראה שהדיסק החדש יהיה שלהם. הצרכים שלי מHD הם שיהיה אמין, בעל ביצועים טובים, ושקט יחסית. המחשב שלי פועל כימעט 24/7, ככה שכניראה דיסקים קשיחים מסויימים יתאימו לי יותר. ההתלבטות המרכזית שלי היא בין אלו: WD2500JS - שהבנתי שלא כדאי ביגלל ה8MB WD2500KS - שלפי הבנתי זהה לקודם אך בעל 16MB WD2500YS - שיקר יותר מהאחרים, אבל מותאם לעבודה של 24/7, שזה מה שסובל אצלי כל HD הייתי רצה לדעת האם באמת גרסאת הYS היא הגרסא שהכי מתאימה לי, האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיסקים הקשיחים האלו לפני הקניה ואם יש דיסק קשיח אחר שלד…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כרגע יש לי 40GB 7200RPM אני מעוניין לקנות עוד אחד בנוסף, אבל לא משהו ב-400 שקל, מתחת ל-200, ואני יודע שיש, משומשים ואתרים שמוכרים בזול ואני בכלל יכול לשים עוד HD נוסף במחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי HD ישן שבו מותקן win 95 ואני לא מצליח לעלות אותו (נראה לי בגלל הדריברים הישנים שמותקנים בו או בגלל החומרה החדשה שהוא לא מכיר) יש דרך שאני יוכל לשמור ממנו כמה קבצים? (ניסיתי לחבר את הHD שלי ביחד עם הישן ועלה לי ה 95 ולא היתה לי אפשרות לבחור בין XP ל95)
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם הצורבים האלה יעברו את ה 16 מבחינת המהירות ואיזה צורב נחשב להכי אמין עד 400 שקל? והאם כדאי להשקיע בצורב בתומך ב dvdram?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
- 1 follower
-