עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by naba,

עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by ori-silver,

א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by benib,

אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by NIVs,

פירמטתי תמחשב לא מזמן והבעיה שהשם של ההרדיסקים גיבויי + נגן (X5) שינו את עצמם סתם ככה. לפני הפירמוט שם הנגן היה לי H ועכשיו הוא I, כנל לHD הנוסף שלי השתנה מ E ל F. איך אני מחזיר את השמות כמו שהם היו??? אני צריך את זה דחוף חברה יש לי רשימות שירים שהכנתי במיוחד בנגן

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. לפני כשבוע פירמטתי את המחשב וכעת בכול פעם שהמחשב רושם כמות כבדה של מידע על הדיסק הקשיח המחשב מאט באופן משמעותי ולא חוזר לעבוד בצורה תקינה (תקיעות, ובעיות בסאונד), כאשר אני עושה SYSTEM RESTOR המחשב חוזר להיות תקין (רץ באותה מהירות שלפני רישום כבד). Intel® Core2 CPU 6420 @ 2.13GHz @ 2240MHz (ASUSTeK Computer INC. P5B mainboard) (RAM) 1GB, 490.77MB free (HDDs) 294GB, 198GB free הכונן רשום ב NTFS

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  6. Started by shikochen,

קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Windows - Delayed Write Failure מופיע לי שאני מעביר קבצים מPARTITIO אחד לשני ולא נותן לי להעביר את הקובץ. האם הכונן הקשיח שלי נפטר? הוא רק בן חודשיים (!!) עידכנתי DRIVER לSATA יש לי SEAGATE 320 SATAII מחובר ללוח אם GIGABYTE GA-965-S3 REV 1.0 זה סיוט...יש לי אחריות שלוש שנים, אבל חבל לי על כל המידע שאספתי, יש לי שמה עבודות גמר וקבצים חשובים מה אתם חשובים שאני יכול לעשות?? תודה רבה לכם!!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by orental5,

שלום, היכן ניתן למצוא מארז חיצוני לצורב sata תודה,

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. Started by ClleG,

בדיסקים של מחשבים ניידים. הזמנתי מכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק של מחשב נייד. ראיתי בSPEC שהמכשיר עובד עם דיסקים של IDE. בחנויות בארץ נתקלתתי בשני סוגי הדיסקים שציינתי: IDE ו-PATA. מה ההבדל בינהם ומי מהם עדיף? אני מעוניין לקבל תשובה מהירה כמה שניתן מאחר וכבר הזמנתי את הCASE לדיסק. המון המון תודה מראש למגיבים :)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום לכולם .. חבר שלי לפני קניה של HDD חיצוני והוא רצה לדעת כמה דברים וגם להעשיר את הידע שלו בנוגע לרכיב. 1. באיזה טכנולוגיה משתמשים ב- HDD חיצוני ? בדומה לפנימי ? עם דיסק ומחט ? או אם לא אז איך ? כי הרי הרכיב מאוד רגיש , אז אם זה יהיה חיצוני זה עלול להיות פגיע יותר לא ? 2. איזה חברה הכי משתלמת היום לקניה ? הכי טובה שאפשר להשיג ? חצי טרה . 3. מדובר על HDD חיצוני בעל חיבור E-SATA בלבד .. מה המחירים שלו נעים בערך ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by bennash,

בביוס יש לי 3 קשיחים וקומפקט שמחוברים כולם בסאטה 2 (עכשיו היה לי רייד 0 בחלונות 8) ולספק בשני כבלים עם שלוש יציאות ישנות יותר הבעיה היא: שקשיח היטצ'י לא מתחבר (הוא הכי ישן בקשיחים) בחלונות 8: כשבמחשב דלוק שיחקתי על הכבלים הסאטה והחשמל חוץ מהכונן שבוא מערכת ההפעלה ופעמים יש רק קשיח דבל יו די ולפעמים לא. אין ההיטצ'י בכלל לא מופיעה בניהול הוא מופיעה לפעמים בלוח הבקרה של הרייד 0 כלא מחובר טוב או כמחובר כשהדבל יו די לא מזוהה בניהול (דרך עגב יש לי עם גם אינטל שבוא מערכת ההפעלה חלונות 8 וכתוב לי שיותר אחוז תפוס בניטצ'י 0.83% בחצי טרה ודבל יו די 0.34% בטרה בדבל יו די יש לי את השולחן עבודה וכל המשתמש עם כל האלבומים של מוסיקה בוו.מ.א. ותמונות מטיול בחו''ל בטיף, ועוד)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by em28,

רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות DOK עם תקציב עד 250 שמתי עין על 2 אופציות כאשר השיקול הוא איכות מול גודל- http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5863&perur=2&t=14&c=212 לעומת http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5461&perur=2&t=14&c=212 ברור לי שה-Countour טוב יותר מבחינת ביצועים ואיכות במה זה מתבטא אם יש עוד יתרונות חוץ מהמהירות ? לגבי מהירות - עד כמה השוני גדול בכתיבה ובקריאה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. צורב Gigabyte לא צורב על מדיות נחותות. קניתי אותו בתחילת חייהם של הצורבים בארץ, עלה לי 850 ש"ח הוא לא צורב על מדיות נחותות, אפשר לעדכן אותו? חשבתי להחליף, מה אתם אומרים. תודה.

17. Started by nadav275,

האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by Hr44,

מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  19. Started by amilo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 שווה משהו התקציב זה 300 שקל...גג 350...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. תודה.....!!!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by ccc,

איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by david32,

אני רוצה לקנות צורב DUAL LAYER ואני חייב שהוא יהיה עם חיבור IDE (PATA) מה דעתכם על הצורב הבא? Pioneer DVDRW DVR-115DBK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=620

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by barlevi123,

שלום לכם!!! יש לי בעייה דיי מוזרה בכונן dvd אוו במחשב אני כבר לא יודע מה זה. אז ככה יש לי בבית שתי סוגים של סרטים : 1. צרובים, 2. לא צרובים אלא שקניתי אותם בחנות. הבעייה היא כזאת: שאני מכניס סרט ל- dvd צרוב אז אני שומע את הסרט מצויין. אבל שאני מכניס סרט שקניתי בחוץ ואני מכניס אותו אני שומע את כל המנגינות ומה שמדברים מקוטע, לא שומע טוב בכלל. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!!

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי 80 ג'יגה במחשב... נשארו 127 מגהבייט וזה לאט לאט יורד... אני צריך לצרוב סרטים שיש לי על המחשב ולמחוק אותם, אבל איזה עוד דרכים יש לפנות מקום במחשב? כשאני לוחץ על הכונן שלי שהוא C , ואז עושה "disc cleanup" זה טוען לי את האשף המון זמן וזה בכלל לא עולה... אז אילו שיטות יש לפנות מקום במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  25. Started by doher,

Jוץ מאשר במחיר של 15 שקל לטובת המתקדם יותר האם הם שקטים ועובדים היטב ? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2007 בשעה 13:43:24 ובכל מקרה האם יש לכם משהו להמליץ עליו שיהיה שקט ואמין (עדיף מסדרת LG ) עד 200 ש"ח כולל משלוחה ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים