עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ori-silver,

א.מה ההבדל בין -r ל- +R ב.איזה מדיות dvd נחשבות איכותיות וטובות ואיפה ניתן להשיג אותם במחירים הכי זולים?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי נייד HP ZV6000, ואני רוצה לחבר את הקייס הרדיסק החיצוני שלי בFirewire מתוך הכרטיס PCMCIA, מכיון שיציאת הFW של המחשב תפוסה ע"י ממשק האודיו שלי, ועובדת יופי. ניסיתי שני סוגי כרטיסי PCMCIA, אחד תואם Texas, השני לא זוכר, ושניהם עולים ונראים תקינים לוינדוס- אבל עם שניהם נדיר שהקייס או הממשק אודיו (שניסיתי לבדוק בשביל לוודא שהבעיה לא עם הקייס) עולים (כלומר, רק הכרטיס מופיע בתפריט Safely remove hardware). מצד שני הקייס עולה יופי מיציאת הFW, אז הבעיה לא איתו. אני לא מבין במחשבים הרבה (אני לא מאלה שנכנסים לקרביים ושמים שורות פקודה), אבל אם יש למישהו רעיון למה זה קורה והנחיה מה לנסות אני אשמח, והאמת זה די דחוף! עוד שאלה, על הדרך, זה שאם הקייס הזה הוא FW800, ואני רוצ…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by roykus7,

יש לי לוח אם P4P800 עם חיבור SATA אני מעוניין לקנות HD 250 GB השאלה העם הלוח אם שלי יזהה את ההרד דיסק הרי הוא יודע לקרוא רק חיבור SATA רגיל בתודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by shikochen,

קניתי HD חדש. האם ישנה אפשרות להמנע מהתקנת WINDOWS. ושאר התוכניות מחדש? האם יש דרך/תוכנה לבצע העתקה לHD החדש? תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אם אפשר אחד זול ואחד טוב ואני כבר יבחר אחד מבינהם.. תודה רבה אנשים מישהו יכול בבקשה לעזור

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by yossi541,

.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by arnon,

שלום האים כדי לנצל את רוחב הפס של SATA 2 יש צורך בכבל מיוחד SATA 2 או שהכבל הרגיל גם טוב (כמובן שצריך לוח וכונן תומך) תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב למפרט הנ"ל ide hd wd 80 g 8buffer לצורך התקנת 2 מערכות הפעלה - xp ו vista כלומר חלוקה של הכונן ל 2 האם 40G יספיק למעכות הפעלה? האם כונן מסוג IDE יוריד לי משמעותית את ביצועי המחשב? המחשב משמש לגלישה, שיתוף וצפיה בטלויזיה תודה רבה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 ספקי כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 155 מסכים? Ch…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by oz12,

אחים שלי בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מאיזה אתר לקנות ? ושזה ישתלם לי גם ברצוני לרכוש הארד דיסק WD 160G JS 8buffer 7200RPM SATA-2 מאיפה הכי כדאי לי תביאו בבקשה קישורים תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by pizzaguy,

שלום חברה.... יש לי בקשה ממש פשוטה נשרף לי הצורב DVD... אני רוצה המלצה למשהו טוב בתקציב של עד 200-250 שקל רק שיהיה לו DUAL LAYER ןשיהיה מהיר... לא BLUE RAY ולא בתיך אני אישית מעדיף מלוג'יק פי סי אבל אבא שלי ביקש ששאני אבדוק גם באופיס דיפו אה ועוד משהו: האם ל LITE ON יש צורבים טובים? אם כן אז שלחו לינקים תודה רבה רועי עריכה: בצבע לבן

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Pitzinyelo,

עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by OutLawZ,

שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. איך הצורב הזה? כי לא מצאתי אותו בתרד הממולצים?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. אפשר לחבר למחשב נגן DVD שמיועד לסרטים ומוזיקה, במטרה להתקין משחק מחשב הDVD הוא מדגם HYUNDAI HU-DVI 3899 mpeg4\dvd player

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by the_lighting,

חשבו מאוד שיהיה שקט, שיהיה 250

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. שלום קניתי אתמול כונן סאטא 2 16M 250G עכשיו בחיבורים מאחורה... יש את הכבל האדום הצר שמחברים ויש לידו עוד כבל שטוח רחב יותר שמתחבר שהבנתי שזה החשמל של סאטא ויש את הכבל חשמל הרגיל.... השאלה צריך לחבר את שלושתם יחד?! כאילו שיגיע מהספק 2 כבלים של חשמל?.....מקווה שהסברתי נכון תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by nimshoo,

אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום למישהו פה יש מושג איפה הדיסק הקשיח של הנייד יושב ? הסתכלתי בתחתית של הנייד ויש שם ריבוע עם בורג זה המקום ? ואיך ה HDD מחובר בנייד כמו ב PC ? ***יש למישהו פה או למנהלים תמונה של נייד פתוח עם הסברים ? תודה.

23. Started by biodome,

אני זוכר זמנים ש-HP נחשבו בתור הצורבים האיכותיים ביותר בשוק. ת'אמת הם היו כמעט היחידים בשוק בזמנו. מישהו יודע למה הם נעלמו וכבר לא רואים אותם בחנויות? האם הם לא נחשבים לצורבים אמינים יותר? לינקים לביקורות על הדגם הספציפי יתקבלו בברכה..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by RonCohen,

שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by Id0,

קניתי אותם יחד עם הצורב במחיר של 70 שקל ל24 מדיות של - בX8 עכשיו השאלה שלי היא האם הם איכותיות, וחבר שלי אמר לי שלדעתו זה מזוייף בגלל שהציפוי שלהם נראה מוזר מה דעתכם? בהגדלה: http://img42.echo.cx/img42/6843/dsc000017oy.jpg שאלה נוספת היא מה ההבדל בין כבל IDE עם חוטים דקים וכבל עם חוטים עבים? (לא במעוגלים)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים