עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

2. Started by sDoron,

לחברי הפורום שלום!!! :bash: האם ניתן לצרוב על מדיית CD המיועדת לצריבה בעזרת צורב DVD? כמו כן, האם על מדיית DVD ניתן לצרוב כל סוג של קובץ (לאו דווקא וידאו)? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. Started by EAD,

היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by bd,

בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום! ברשותי XBOX מקולקל, יש לו כונן קשיח וכונן DVD. עם הכונן הקשיח יש בעיה קטנה שאני לא יודע ולא יכול לדעת אם הוא מסומן כמאסטר או כ סלייב. עכשיו בקשר לכונן DVD יש לו כניסת IDE אך יש לו כניסת חמשל מוזרה. ראו תמונות למה כוונתי: http://img256.imageshack.us/img256/418/pict00835ws.jpg http://img369.imageshack.us/img369/5223/pict00871wt.jpg

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. Started by DIPSET,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני לצורך גיבוי תקופתי של הנייד שלי וגם של המחשב הרגיל (ואולי גם לצורך שימוש שוטף יותר אם אהיה מעוניין בזה בעתיד), לחבר שלי יש MY PASSPORT 250GB וזה נראה די נחמד, אבל אני חושב שאני רוצה נפח גדול יותר, ראיתי שאצלו מחברים פשוט את ה USB וזהו, ואילו על ה 500GB קראתי שצריך לחבר אותו בנפרד גם לחשמל, זה נכון? וגם מבחינת הגודל הוא הרבה יותר גדול ולא בגודל של ה 250? ומה לגבי ה SEAGAT 1000GB? האם זה נכון מה שקראתי בזאפ, שהוא תומך ב USB2 ואילו המכשירים של WD לא תומכים? אין לי איזשהי מגבלת תקציב ממשית, כל עוד מקבלים תמורה הגונה למחיר, ואני רוצה משהו איכותי ואמין, לדעתי בין 500 ל 1000 ג'יגה. אז מה אתם ממליצים? תודה!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by nimshoo,

אהלן, ברשותי לפטופ ישן (בן כ-3 שנים), lenovo C100. לאחרונה הצורב הפסיק לצרוב דיסקים של דיוידי וקורא רק חלק מהדיסקים. חיפשתי באינטרנט צורב חלופי שמתאים ללפטופ, המחירים נעו בין 500 ל-800 ש"ח. השאלה היא האם חייבים לקנות צורב מסוג מסויים (שמתאים ללפטופ ומשווק כצורב עבור lenovo) או שיש סוגים נוספים וזולים יותר שאני יכול לקנות?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by ButtholeSurfer,

יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , אפשר לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?

12. אוקיי קניתי את הארד דיסק עכשיו הוא מזהה אותו והכול אפילו בביוס ואפילו בווינדוס הוא קורא שיש חומרה חדשה אך שאני נכנס למחשב שלי הוא לא קורא אותו ככונן... תמונה להמחשה- בדקתי שעשיתי Puplate משהו כזה וזה הראה לי את זה ושעשיתי את זה על הארד דיסק הנוכחי שלי הוא הראה לי שההוא אונליין וכול ההגדרות שיש בו... מה הבעיה ואיך אני יכול להוריד דרייברים? תודה ואני מקווה שיענו בהקדם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. האם הדיסק WD6401AALS מתאים ללוח אינטל P5GDC PRO ? אני עומד לרכוש דיסק קשיח אך אין לי מושג במחשבים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה

17. הי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני של 1TB ומעלה, אני לא ממש מבין בנושא. אבקש המלצות לגבי סוג החיבורים ויתרונם / חסרונם. דגמים מומלצים וכ"ו. אני לא רוצה לקנות משהו ממש גדול פיזית והבנתי שבנפח אכסון גבוה (2TB) יש מפלצות ממש. כל עזרה תתקבל בברכה עומר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

לא יודע כמה להקציב - אבל כמה שפחות יותר טוב. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. http://news.yahoo.com/s/pcworld/131168

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by infer73,

תהיתי לי (בעקבות זה שאני מתכנן לקנות ספק חדש וצורב חדש), מהי צריכת האנרגיה של צורב DVD ממוצע? וליתר דיוק, אני מעוניין לדעת כמה צורך הLG GSA-4167B? ניסיתי באתר של החברה או ביקורות וכאלה, אבל לא מצאתי שם כלום תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. מדיסקים כמו WD 80GB ATA100/8Mb/7200 האם כדאי בכלל להוסיף כסף לדיסק כזה כדי לקבל מהירות עבודה טובה יותר

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by BloodFist,

התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים