אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי מכוון שהארדיסק שלי הולך לשבוק חיים (קולות מוזרים, קפיאות וכו') חשבתי לקנות אחד חדש לאחר איזה 5 שנים שהוא שירת אותי נאמנה הבעיה היא שללוח אם שלי יש רק חיבור IDE, השאלה שלי היא אם אני אקנה הארדיסק עם בקר SATA האם יש בו חיבור גם לIDE או שרק חיבור SATA? ובכלל אם כן יש בו חיבור, מה עדיף לקנות אחד של SATA או לקנות IDE ממה שחיפשתי ברשת בינתיים החלטתי ללכת על ההארדיסק הזה (IDE): http://www.skypc.co.il/pl_product~1600AAJB~7~0.htm מה אתם אומרים עליו ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברשותי maxtor ata133 120 gb נרכש לפני חצי שנה. ביצעתי בדיקה ארוכה עם powermax הכל היה תקין ולא נמצא סקטורים פגומים.בדיקה שארכה כ-50 דקות המחשב איטי,העכבר מגמגם - הרצתי כמה בדיקות בנצמרק - בכולם תוצאות נמוכות.לדוגמא: hd tach avg:31 ,hd tune:30 אם אין bad sector מה אני יכול לעשות מול האחריות? בכלל,מה יכולה להיות הבעיה? אם צריך עוד פרטים,אשמח לתת תודה מראש לעונים שכחתי לציין:בעת התקנת xp pro דיסק מקורי הוא לא מצליח להתקין את כל הקבצים למחשב. כבל ide תקין,בתוכנתactive ata 44 hd tune :suported ata133,
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעביר הרבה סרטים מהמצלמת וידאו שלי ואיכות גבוהה חשובה לי... ככה שיוצא 4 ג'יגה לסרט של שעה וחצי. אז אני רוצה לקנות דיסק קשיח בנפח גבוהה... בסביבות ה-200 ככה... כי יש לי רק 80 ג'יגה. איזה דיסקים איכותיים (שלא ישעשו בעיות) אפשר לקנות מומלץ זול... והאם יש משהו שאני צריך לדעת עוד? תודה לעוזרים! עריכה- יש מצב שהדיסק הזה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=hitachi250gb&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=0 טוב?? 250GB ב500 שקל??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מדובר בדיסק קשיח של seagate barracuda st3500320as
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
איך הם? מישהו שמע עליהם? נכון לתקופה הזאת? קניתי לפני כמה זמן דיסקים שלהם עוגה של 10 ב14 שקל. כלומר 30 דיסקים יעלו לי 42 שקל. ואם יש אריזה של 30 אז בטח פחות. לעומת המותגים שעוגה של 25 דיסקים עולה בסביבות ה48-50 שקל. לבנתיים צרבתי 7 דיסקים בהצלחה. בקרוב אני קונה דיסקים חדשים, השאלה אם כדאי להשקיע בדיסקים כמו Memorex, Verbtaim וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי LITE ON 851 S אם אני יכול לבצע לו עידכון ביוס ל דגם שתומך ב DL מדיות? לפי מה שהבנתי הוא זהה לדגם כלשהו של סוני שראיתי שלו אפשר לבצע עדכון לפי מה שקראתי הדבר היחיד ששונה בין הדגמים הוא הביוס וסתם עוד שאלה כדאי לקנות DVD לצרביה של BENQ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
כאשר אני מעביר קובץ הגדול כנראה מגודלו של דיסק די וי די עולה הודעה שאין מקום בדיסק אבל זה בכלל הארד דיסק, מוזר? אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה קבצים קטנים מארבעה ג'יגה עוברים טוב תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי קניתי hd של wd 500g עם חיבור sata. אני מנסה לחבר , אני רואה את הhd בניהול כוננים (קליק ימני על מחשב שלי, manage, devise manager,disk drives) הבעיה היא, שאני רוצה להכנס לתוכן של הhd אני לא מצליח, , הכונן לא מופיע לי בmy computer ליד כונן c. ניסיתי לחבר את הhd לחיבור sata שונה בלוח אם. ניסיתי לעדכן את הגרסה של הhd, אך לשווא. ביצעתי uninstall ואז install -גם לא עזר. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש למישהו רעיונות?? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכתבה? http://www.nrg.co.il/online/10/ART/956/802.html זה נכון שלא כדי לתת לדיסק קשיח לעבוד יותר מ9 שעות ברצף?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני מעוניין, להחליף את ההארד דיסק על הנייד שלי מ12 GB ל40GB. על ההארד הדיסק הזה, יש לי 2 מערכות הפעלה, גם ווינדוס וגם לינוקס. השאלה שלי היא מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק מהארד דיסק אחד לשני דרך חיבור (USB (IDE to USB של ההארד דיסק החדש למחשב את כל התוכן שנמצא על ההארד כולל המחיצות והכל ככה שאני יוכל פשוט להעתיק את המידע, לחבר את ההארד דיסק ולהפעיל אתה המחשב.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שיש אפשרות לשנות את האות של הDOK אבל רק במחשב אחד... האם יש דרך להחליף לDOK את האות לצמיתות (בכל המחשבים שיהיה בהם [בתנאי שלא מתנגש באות של כונן אחר]) אשמח לשמוע את דעתכם... תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהגדרתי Raid 0 משני כונני WD 250G כל אחד וקיבלתי "כונן אחד" של 500G..במידה ואני אעשה מחיצות עכשיו זה יפגע בביצועים? האם ככל שאצור יותר מחיצות הביצועים עוד יותר יקטנו(ביצועי קריאה כתיבה)? תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים מידע שהוא לא אודיו על כל נגן mp3 (מבוסס זכרון פנימי) ושרשום שהנגן מבוסס זיכרון פלאש זה בעצם יכול להיות גם כרטיס זיכרון כמו במצלמה דיגיטלית וגם זיכרון שלא נשלף נכון?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
בעקבות אחד הדיונים פה על הזמן הגישה בRAID רציתי לשאול האם עדיף שאת מערכת ההפעלה להתקין בכונן רגיל ואת המשחקים או קבצים גדולים להתקין בRAID שאז אני ארוויח את מהירות הקריאה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-