עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by amir_dj,

אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by Lanzar,

שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by alias,

נכון יצא לפני כמה זמן התקן sata 2 הקיצר צריך לצאת גם דיסק קשיח שיתמוך בsata 2 או הדיסק קשיח שתומך sata (שיש כיום) תומך גם ב sata 2 ????

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by McTamir,

בקשר למפרט שלי עלתה בעייה קטנה עם הSATA כנסו לנושא הזה שלי ותבינו את הבעייה... תענו על הבעייה פה או שם...: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135348.0 תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by idani1983,

האם כיום ניתן להבחין בהבדל בין SATA ל SATA 2 בהרצה של משחקים או תוכנות יום יומיות ? תודה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by lowlow1001,

שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by Noodlez04,

מישהו יודע מתי ייצאו כונני SATA3 בנפח 500 GB? כי בינתיים ראיתי שרק Western Digital הוציאו כונני SATA3, וגם הם רק בנפח של 1Tera. זה ממש חשוב לי, כי אני על סף קניית מחשב חדש וצריך לדעת אם לחכות ל SATA3 או לא...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by guy94,

רציתי לשאול לגבי הפיצ'ר הבא: Audio Master Advanced Audio Master Quality Recording "Under this mode, the system widens the lands and pits during recording. This significantly reduces jitter and improves audio and music recording quality. The new Advanced Audio Master Quality mode now supports 1x and 8x writing speeds as well as the original 4x speed mode. You can select proper writing speed for the media in use, or use the Best mode allowing the CRW-F1 to determine the best writing speed. " רציתי לשאול עד כמה יעילה האפשרות הזהו ? האם היא באמת מסוגלת להשפיע על איכות הדיסק ? והאם יש צורבים אחרים (לא בהכרח של YAMAHA) שיש להם פיצ'ר דומים ?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by CL,

יש לי הארד דיסק של 40G אבל חילקו לי אותו ל-4 ואני רוצה לחלק אותו ל-2 איך אני עושה את זה, או איזה תוכנה עושה את זה ועם אתם יכולים לעשות קישור איפה אני יכול להוריד תוכנה כזאת, יש לי xp תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by witherwings,

היי, יש לי שאלה בקשר לסוגי זכרונות RAM SATA 2 / 3 הייתי רוצה לדעת לפי הנסיון שלכם אם יש הבדלים גדולים בניהם מבחינת ביצועים כמוכן עד כמה חשוב ה cache אם באחד יש 32 ובשני יש 64 האם אני ארגיש את זה ? (בואו נגיד שיש לי הרבה RAM) האם אני צריך לוח אם מתאים ל SATA 3 ? איך אני בודק שהוא מתאים אם כן Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - איזה סוג SATA זה ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by com555,

אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by tamir2,

למה הוא עולה כל כך הרבה ביחס לדיסקים אחרים?? ובכלל מה טוב בו??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום הייתי רוצה לדעת במה עוזר לי שיש את ה-8 מגה האלה והאם עדיף לקנות הרד דיסק עם 10000rpm במקום זה שהוא 7200 עם ה-8 מגה 2) והאם יש הרד דיסק 10000 rpm עם 8 מגה buffer בתודה מראש וסליחה על הבלאגן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EnZeR,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש והתחלתי לברר על חלקים ושמתי לב שקיים הבדל די משמעותי בכסף בין כונן, נגיד לדוגמא, של 300 GB אם הבפר שלו הוא 8 או 16. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין 8 ל-16 והאם זה קריטי. תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by swampfrog,

היתי רוצה לדעת מה בדיוק זה אוזר אם יש לך 8mb cache מה הם הם אושות והאם זה דבר הכרכי שיהיה לך?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני צריך לקנות CD-ROM חדש, של מי אתם ממליצים? (שיהיה מהיר, הכוונה שאני מכניס דיסק אז שיזהה אותו מהר, וגם שיקרא מהר). תודה מראש, gonzila

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by mikamar2,

יש לי DVD טושיבה שאני מרוצה ממנו מאוד שקניתי לפני 3 שנים בערך , לפני כמה ימים קניתי צורב DVD ואני צורב סרטים הבעיה שה-DVD לא קורא אותם הוא רושם לי "ארור" לעומת זאת הוא מצליח לקרוא CD רגילים צרובים וסרטים צרובים בפורמט VCD . השאלה שלי קודם כל אם זה הגיוני (למרות שאני כמעט בטוח שה-DVD פשוט לא קורא סרטי DVD צרובים) ? השאלה השנייה היא אם אפשר לשים צ'יפ או משהו כזה ב-DVD (גם ה אני כמעט בטוח שאי אפשר)? עוד שאלת התייעצות , יש לי פלייסטיישן 2 אם אכן ה-DVD שלי לא קורא צרובים הוא יוכל להתחבר למגבר בנוסף ל-DVD של טושיבה ? כמובן אחרי שאני ישים בו צ'יפ.

• 76 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by MDK,

אתם מכירים את הדגם DVD *TRAY MODEL* Model A06S של Pioneer ? ? ? ניתן למצוא אותו אצל למיר האם הוא טוב? או האם עדיף DVD של AOPEN? עריכה: בבקשה תענו - anyone...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by ZacNaboot,

האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by com555,

אני רוצה לחבר 4 ארדיסקים יחד הבנתי שיש דבר שנקרא RAID שמאפשר 4 חיבורי IDE האם זה נכון? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by adirze,

רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. שלום, יש לי מספר שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי עליהם: 1. מה מהיר יותר, Raptor 150GB או 2 דיסקים קשיחים של 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms במערך Raid 0? 2. יש לי הנחה מיוחדת בחנות כלשהי שיוצא שאם אני רוכש 2 דיסקים Raptor 36GB ו-דיסק קשיח 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms יוצא שאני משלם רק 100 ש"ח יותר מהמחיר של 2 דיסקים קשיחים 250GB, ושאלתי היא: אם אני ישים 2 דיסקים קשיחים Raptor 36GB במערך Raid 0 שיעבדו כדיסק קשיח ראשי למערכת ההפעלה וישים עוד דיסק 250GB, 16 Cache, NCQ, 8.5ms לסרטים, משחקים וכו' - זה כדאי? והאם זה באמת יהיה מהיר כ"כ? אל תשכחו זה Raptor וזה במערך Raid 0. 3. אם אני אעשה את מה ששאלתי בשאלה השניה, כמה בערך תיהיה מהירות הגישה? כי סתם ככה זה 4.6ms ובמערך Raid 0 זה אמור לצא…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by SilentDawn,

שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר כונן קשיח שתומך ב-SATA II ללוח שיש בו תמיכה רק ב-SATA 1.5 (לוח של ASRock)? החיבור זהה או שיש הבדלים? ומה יהיו ההבדלים בביצועים?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by טל,

יש הבדל גדול בין SATA 2 ל-SATA והאם מריגישם בהבדל הזה? ,ויש שיפור בביצועים בין SATA2 ל-SATA? עריכה:שחכתי לשאול עוד שאלה, איך הצורב DVD של SONY דגם 28A ? ועוד שאלה, מזה דאבל לייר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים