עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=12002

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. אחרי שהלך לי 3T חיצוני עם ספרייה יפהפיה של סרטים+סדרות וכמו כן גם ג'יגהבייטים של תמונות ורשימת ההשמעה בת ה700 שירים שלי, החלטתי לקחת את העסק של הגיבוי ממש ברצינות. כרגע אני חייל אז אני לא יכול להיכנס בזה בכל הכח אבל אני רוצה לקנות כונן 4T חזק וכשאשתחרר לעשות לו RAID1 בשרת NAS עם כונן זהה. שוב - לקנות כונן אחד פנימי למחשב לבינתיים ולהשתמש בו כשנה ואח"כ להוסיף את השרת ואת הדיסק השני. בו-בזמן ירוץ על המחשב SSD. סיכוי ממש טוב שארצה לעשות RAID0 לשני SSDים כבר בעתיד הקרוב. בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל עלו לי כמה שאלות: א. אם על הכונן יש מידע ואז אני עושה לו RAID, אין צורך למחוק את הנתונים. נכון? ב. לביצועים מיטביים, חובה שהדגם של הכוננים יהיה זהה? נפח זהה יספיק? ג. אז איזה כונן…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Xilver,

כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מחשב ThinkPad T550 שאני מעוניין לשדרג, הוא עובד באופן איטי ביותר ומקשה על עבודה רציפה. אני רוצה להחליף את הכונן המכאני של המחשב הנייד שלי לכונן SSD חשבתי על משהו בנפח של 512GB-1T, מה ההמלצה שלכם? כמו כן, אני מעוניין להחליף את הזיכרון RAM של המחשב למשהו מהיר יותר, כרגע אני עם 8GB זיכרון ורוצה להגדיל ל-16GB. מה מתאים ומומלץ למחשב שלי? בנוסף, יש לי במחשב זיכרון מסוג M.2 של 16GB, מה התפקיד שלו והאם יש לי צורך לשדרג אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Wiz01,

שלום, אני רוכש את הנייד הזה השבוע והייתי מעוניין לשדרג אותו בכונן SSD. מן הסתם חשוב שיהיה אמין ומינימום 200GB, התקציב שלי הוא גג 1,000 ש"ח. עוד שאלה ששאלתי בפורום ניידים אבל אולי גם אתם תוכלו לענות לי עליה, האם ניתן להוסיף לנייד הנ"ל את הכונן או שאצטרך להחליף עם הקשיח? תודה מראש, אלון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היצרניות Silicon Motion ו-Phison אינן מבזבזות זמן, ומכינות את קו המוצרים שעשוי להפעיל את כונן האחסון המהיר העתידי שלכם לכתבה

11. Started by Yaniv Debbi,

מבקש חוות דעתכם על שרת ביתי מתלבט בין 2 דגמים QNAP TS-231P 2-bay NAS Western Digital MY CLOUD EXPERT SERIES EX2 ULTRA 2-Bay ישנו הבדל של 200 ש'ח ביניהם ניסיתי לבדוק השוואות של המוצרים אבל לא קיבלתי תשובות חד משמעיות יש לי 3 מחשבים ועוד 5 מכשירי אנדרואיד, אני רוצה להיות מסוגל לגשת לסרטים ולמוסיקה בכל אחד מהמכשירים, בנוסף יש לי 2 אתרים שמאוחסנים כרגע בחברת איחסון, וכן מצלמת אבטחה שמעלה את ההקלטות דרך כתובת אפ טי פי הייתי מעוניין לקבל פתרון כולל לכל הדרישות האלו, יש לי נתב של הוט במהירות 200 מגה בנוסף האם חובה לרכוש הארד דיסק יחד עם המארז כדי שיפעל,? האם אפשר לחבר לו הארד דיסק חיצוני והוא יוכל לעבוד בלי פנימי אשמח אם למישהו יש שרת ויכול …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ben-Dor,

מה זה? Level 4 Level 4 uses parity [2] concentrated on a single disk drive to protect data. It is better suited to transaction I/O rather than large file transfers. Because the dedicated parity disk represents an inherent bottleneck, level 4 is seldom used without accompanying technologies such as write-back caching. Although RAID level 4 is an option in some RAID partitioning schemes, it is not an option allowed in Red Hat Linux RAID installations [3] The storage capacity of Hardware RAID level 4 is equal to the capacity of member disks, minus the capacity of one member disk. The storage capacity of Software RAID level 4 is equal to the capacity of the member partitions…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by integral,

אז אחרי ה 4163 וה 3520 פיוניר מצטרפת למירוץ http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=11982

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. חוץ מזה שאחד מהם יותר חזק פיזית. יש עוד הבדלים? באיכות, במהירות?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by p_q,

יש לי בעייה,, הצורב DVD יכול לקרוא דיסקים וליצרוב ב NERO, אבל שאני בא דרך "המחשב שלי" ומנסה לעשות לחצן ימני ו"פתח" על הכונן אז באה השגיאה המצורפת... מה הבעייה תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

איך אפשר לבדוק האם הקשיח תקין לגמרי או שלא? בדקתי עם התוכנה של Acronis ושם נאמר לי שה"בריאות" שלו על אחוזים גבוהים והוא בסדר. אבל איך אפשר לדעת שאין בעיה בקשיח ובגלל זה המחשב איטי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by x-dude,

היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. הענקית הקוריאנית מדלגת מעל סאנדיסק ומציגה כרטיס אחסון זעיר בנפח אדיר, אך גם תג המחיר גבוה בהתאם לצערנו כרטיסי microSD להענקת או להרחבת נפח האחסון בסמארטפונים, טאבלטים, מצלמות ושאר מוצרים טכנולוגיים מהווים לעיתים תכופות הוכחה נהדרת לכברת הדרך שעבר עולם המחשבים והחומרה בעשורים האחרונים – אחרי הכל מדובר במוצר שגודלו כגודל ציפורן, אשר מסוגל לאכלס בתוכו אינספור מסמכים, אלפי קבצי אודיו או שעות על גבי שעות של וידאו. פלא טכנולוגי במלוא מובן המילה. כולנו כבר התרגלנו לראות כרטיסי microSD שכאלו בנפחים של 64GB ואף 128GB, שזמינים ממגוון גדול מאוד של חברות ובמחירים של עשרות עד מאות שקלים בודדים – ובשנה שעברה אפילו נפח אחסון גדול עוד יותר של 200GB הפך למציאות בתחום, תודות לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Trilandian,

לא משנה.

21. Started by JezpeRR,

מה ההבדל בין Sata ל SATA 2 מבחינת ביצועים בעיקר....וכל המסביב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by DannyBoy1904,

כשאני מסתכל בתמונות על 2 הכרטיסים MMC ו- SD הם נראים לי אותו הדבר... מה ההבדל בינהם?.. :s05:

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות

24. שלום, לפני כשבוע קניתי את הכונן הקשיח הנ"ל ושמתי עליו קבצים של סרטים ותמונות.לאחר מכן כדי לצפות בהם בטלויזיה שלי חיברתי אותם לדיוידי בעל חיבור USB והכל עבד חלק והייתי מאוד מרוצה. השבוע באתי לעשות זאת שוב אך משום מה הדיוידי לא נכנס כלל לקבצים,ניסיתי גם עם טלויזיה שיש לה חיבור USB של האייר ושם אומנם אני מצליח להפעיל את הסרטים אך הם עובדים בתקיעות כל איזה חצי דקה,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב דגם הדיוידיujicom CDP001 תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by dannyzb,

פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.