אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני עומד לקנות דיסק קשיח חדש. אין לי תמיכה ב-SATA בלוח האם שלי, אבל אם כבר קונים - אז לפחות שיהיה SATA כהכנה ללוח הבא (במיוחד היות וההבדל במחירים זניח). השאלה - האם כונני ה-SATA תומכים גם בחיבור E-IDE ? ואם כן, האם הם מתפקדים בדיוק ככונני IDE רגילים? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום נותן למישהוא CD עם סרט MPEG ורוצה שזה יתחיל אוטומטי כשהוא מכניס למחשב מה לעשות? מה לכתוב ב-AUTORUN.INF או בכל מקום אחר? לתשובתכם אודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי הראד דיסק של 80 ג"ב..שמתוכו עד עכשיו ניצלתי רק 40 ומשהו... שאני מנסה ליצור מחיצה חדשה בתוכנה...הכל הולך טוב ויפה אבל את המחיצה הוא לא יוצר!!! אין לי מושג למה! ואותו הדבר קורה גם שאני נסה לגדיל מחיצה שכבר קיימת .... כל התהליך הולך טוב מאוד אבל שהוא מראה לי את הלפני-ואחרי זה נשאר אותו הדבר שאני מנסה להכין חדשה אני מצליח להכין חדשה אבל רק בגודל של 2,047.3Mb אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד! בתודה Anas-Nanas
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
יש סוג שמנקה את שניהם? תודה לעוזרים. וכמה יעלה לי דיסק כזה?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה יותר טוב סיגייט או סמסונג מבחינת הכל??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק maxtor 40gg והוא לא הכי חדש ... מהסידרה אחת מתחת לחדשות על עכשיו... הוא הוא עושה טונות רעשששששששששששששש.!!!! (כדי להמחיש קחו SF ותשימו אותו על המהירות הכי גבוה) מה יכולה להיות הבעיה?? האם אפשר לסדר אותו , או שזהו? הוא הולך...?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בתקציב של עד 1000 ש"ח משהו אמין ואיכותי ולאו דווקא הכי מהיר... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי הארד דיסק MAXTOR 120G SATA ויש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס,ואני יודע שהוא תומך ב-SATA אז האם אני צריך בקר כזה? ומה ההבדלים בין החיבורים של ATA לבין SATA?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי ש-כיום ההפרש בין ה sata 150 ל ide זניח ביותר. כלומר לא כדאי לחכות , ולא שווה ההפרש של 100 ש"ח ל SATA , נכון?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קודם כל מה זה בדיוק אומר ? שהוא יעבוד יותר מהר (הכונן המשותף)? כמה יותר מהר והאם זה מורגש? דרך אגב יש לי שני MAXTOR 120G 8MB SATA.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של חברת Western Digital בנפח של 80 ג"ב, הגירסא שמגיעה עם חוצץ בגודל 8מ"ב. לפני מספר ימים, הדיסק הקשיח התחיל להתנהג בצורה מוזרה משהו. החלטתי שהגיע הזמן לפנות מקום במחיצה אחת, משום שנשארו כ200מ"ב פנויים בלבד מתוך ה60 ג"ב שישנם. החלתי למחוק ולמחוק קבצים אך להפתעתי נפח הדיסק התפוס והפנוי נשאר כמו שהיה ולא התפנה כלל מקום למרות מחיקות רבות שנעשו. דוגמא נוספת להתנהגות המוזרה, היא כאשר העברתי קובץ ממחיצה אחת לשנייה, גם אז לא התפנה המקום שהיה אמור להתפנות. אולי חשוב שאציין שניסיתי להריץ איחוי דיסק בעזרה התוכנה PerfectDisk אך המחשב נתקע במהלך העבודה. האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה דומה לזו? האם יש לכם איזה שהוא רעיון מה לעשות? אשמח לשמוע כל דעה והערה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
enermax עם ה noisetaker eg425p בביקורת ספקים אצל pcabusers: http://www.pcabusers.com/reviews/enermax/noisetaker-eg425p/main.htm 6 כונני sata/ide המחוברים ב raid מנסים לאיים על ביצועי ה raptor ב gamepc: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=serialcompare&page=1&cookie%5Ftest=1&MSCSProfile=95385A1F52DEA1A229D5B3754205446465FA2D9A990D0E03363E664C576666FA49B7FD51B63EC73FD5C5F7956B4C6C3F7C517ED2E5C8F9D653DB9E3562EA797A51903F4A47CF4CD36B69FAC574A990A754C20447C2ECE76484E0C3BBE2BD8179CB339CE2B961338D0EDD8710A384ABFD92A77350820E3670C4CD3138BB93329B78ED9AE6C613FC19
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין הדיסק הקשיח 1 דיסק WD 120GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD1200JD 3Y 501301 לבין הדיסק הקשיח של ווסטרן של ה 10,000 RPM שהוא רק 37 ג'יגה ועולה עוד 100 שקל (ו- 90 גי'יגה פחות...) מה דעתכם? המהירות של ה 10,000 משפיעה באמת?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מתכוון ל DVD R + DVD R - יתרונות וחסרונות??????????????.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי Philips 52X (שונא ת'חברה הזאת) BENQ 702MB (שונא ת'חברה הזאת) Nero 6 Windows XP Pro ואני מנסה לצרוב קובץ של 697.8 מהמחשב לדיסק. שניה אחרי שאני לוחץ Burn אני מקבל ת'הודעה הבאה: There is not enough space to burn this compilation onto this disc. Please insert another disc that provide more space... וזה מעצבןןןן בא לי לזרוק ת'צורב הזה לפח עם האחריות לשנתים שלו ועם הדיסקים המגעילים האלה!!! ניסיתי כמה דיסקים מאותו סוג וגם עם עוד דיסק מסוג אחר שהגיע עם הצורב...לא יודע מה לעשות ??? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב השתגע! אמנם ה-HP 9100 כבר בן 3 ,אך עד לאחרונה עבד בסדר גמור... הבעייה כעת היא שהמגש משתולל- יוצא כל הזמן החוצה ולא רוצה להשאר בפנים![ כשאני לוחץ אותו חזק פנימה הוא נשאר, אבל הנורה שאמורה לדלוק כשיש דיסק בפנים לא נדלקת. חוץ מזה- חלונות לא מזהה שיש דיסק ריק ממתין לצריבה ואומרת לי : "הכנס דיסק" מה לעשות? האם לזרוק לפח ולקנות כבר צורב DVD (למרות שעדיין יקר ולא ממש מגובש באמינותו)? תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-