אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אם מפרמטים HD חדש פירמוט מהיר.אני עדין יכול לעבוד איתו? והאם הוא יפרמט לי אותו בכלל
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דרוש כמובן בממשק SATA II, מאותה רמת מחיר, ואם אפשר גם שקט, יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הארדיסק אינו מזוהה (גם בביוס) ונבדק גם במחשב אחר סביר להניח שהמידע תקין אולי יש בעיה בלוח של ההארדסיק או בעיה חשמלית אחרת.. איזה חברות שחזור/תיקון הארדיסק מומלצות/זולות יש היום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוטוטו מקבל את המחשב החדש, עם SAMSUNG EVO 840, ולפני שאני מתקין את הווינדוז הבנתי שעדיף להעביר אותו ל-ACHI (למרות שגם אפשר לאחר מערכת ההפעלה, למי ששוכח). עכשיו, קראתי שמומלץ לפני התקנת הווינדוז קודם לפרמט אותו (ניתן דרך ההתקנה) - יש בזה משהו? לעשות את זה? סיימנו עם השלבים הללו, התקנו את המערכת הפעלה וכעת אנחנו בדסקטופ. הבנתי שבודקים האם ה-TRIM פעיל ע"י הרצת הפקודה ב-CMD, ולאחר מכן, מה עושים? שמעתי הרבה דברים מעורבים. ביטול שיחזור מערכת ל-SSD, ביטול מצב שינה ל-SSD שינוי מקום כתיבת הקבצים הזמניים ועוד מספר דברים. גם הבנתי שיש את התוכנה של סמסונג שאמורים לעשות איתה משהו בקשר לביצועים.. מישהו יכול לעשות לי סדר כך שאני אקבל את המחשב אני אוכל להתקין הכל ולסיים עם זה כמה שיו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקן צורב DVD NEC 3550A. צרבתי שני DVD מסוג Verbatim DVD-R: 1. גיבוי תמונות JPEG (כ - 4GB) 2. צריבת ISO IMAGE (קצת יותר מ - 2GB). שניהם נצרבו ב - Nero 7 ע"י שימוש ב - Nero Express. הבעיה היא שאם אני מכניס את הדיסק הצרוב לכונן בו הוא נצרב - הכונן מזהה אותו כדיסק ריק. לעומת זאת, הדיסק נראה היטב בצורב ה - DVD שיש לי במחשב הנייד (thinkpad). מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ספציפית הדגם של ה 40/12/48. לא ידעתי בכלל שיש כזה צורב לפנסוניק.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה. תודה
-
שלום קניתי לפני מספר ימים צורב ASUS מדגם CRW-3212A ונאמר לי שהוא תומך באיזה 2 טכנולוגיות שלא בדיוק הבנתי מהם עושות 1.Flextralink 2.flextraspeed רציתי לדעת עם מישהו יכול להסביר לי מה הן הטכנולוגיות הללו! תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה. רכשתי מחשב חדש והתקתנתי עליו חלונות 7 במהלך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח לשתי מחיצות הבעיה היא שאני לא מוצא את המחיצה השניה אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי. כל החיים קניתי WESTERN DIGITAL אבל בשנתיים האחרונות כל הארדסיק שקניתי מהם נדפק אחרי חצי שנה שנה. SEAGATE היו טובים, אבל לא יודע, קניתי לפני שנה והוא גם נדפק עם BAD SECTOR ראיתי בכתבות פה שSAMSUNG ו MAXTOR הם הכי טובים יש למישהו המלצה? אני מחפש משהו בנפח 300 ג'יגה, אמין. עד 600 שח בערך
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה משנה אם הצורב נמצא על מאסטר או סלייב ? אני הולך לחבר את הצורב יחד עם הסי די רום על ה Secondery IDE ורציתי לדעת אם זה משנה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד ספקיות כונני SSD מוכרות מבטיחות להציג לנו דגמי Gen5 עם מהירויות שמתקרבות למיצוי יכולות הממשק בתערוכת הענק המתקרבתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
עליית המחירים שמסרבת לרדת מביאה אותנו למחירים חסרי תקנה בעבור HDD.... האם אתם מכירים חנות או דרך כלשהיא לרכוש HDD מבלי לשלם את הסכום המטורף הזה ? הייתי שמח לרכוש 1GB או 2GB הרדיסק פנימי אבל אין לי להוציא כלכך הרבה כסף
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי dell 8300 עם הרד דיסק מהיר מאוד - 10000 RPM ( לא scasii( אני חושב שהוא SATA (כבל נתונים דק ) המחירים של דיסקים כאלה עדיין מאוד גבוהים - מה גם שמה שחשוב לי שמערכת ההפעלה עם קובץ swap ישבו לי על ה דיסק המהיר ונתוני ארכיון ישבו על דיסק קצת יותר איטי וזול משמעותית . השאלה - אם אני מוסיף דיסק יותר איטי מבחינת מהירות הסיבוב (7500 במקום 10000 ) האם המערכת לא "תתישר" לפי הדיסק האיטי יותר ? וזה אומר שאני מחויב להוסיף דיסק במהירות זהה לדיסק המקורי ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ???
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, אבא של חברה שלי קנה כונן קשיח של WD עם החיבור לחשמל ה-"3.5 בכל מקרה כשהוא קיבל אותו הוא פירמט אותו ומאז המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי להחליף כבל לא עבד כשאני מחבר אותו למחשב הוא מראה שהוא מזהה אותו אבל לא ככונן אלא כדיסק כזה כמו הכונן דיסקים שיש למחשב. בבקשה עזרה, תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WD 80GB שהתחיל לקרטע בתקופה האחרונה אז הבאתי אותו לחנות כדי שיחליפו לי אותו, ובחנות שבה קניתי את זה אמרו לי שאצטרך לשלם 100 ש"ח על משלוח ההארדיסק והמוכרת לא הסכימה אפילו לשלוח את הדיסק לפני שהסכמתי לשלם. בכל חנות אחרת שביררתי אמרו לי שכל עוד הדיסק באחריות אני לא צריך לשלם שומדבר ואני זכאי לקבל החלפה של דיסק. מה אתם אומרים? נשמע לכם הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: המארז שלי שחור. הצורב הנ"ל נמכר בלבן, עם שנתיים אחריות היבואן, ב450 שקלים. מצד שני, ראיתי אותו בשחור בזיגזג, שם הוא עולה כ550 שקלים ורק שנה אחריות, כנראה לא של היבואן הרשמי (שטוען שהוא לא מביא לארץ את הדגם הזה בשחור). עכשיו, אני יודע שזיגזג טובים ונותנים שירות טוב, אין לי בעיה לרכוש מוצר שלא מהיבואן הרשמי (מה עוד שאינני מכיר את השירות של ח.י ואני לא בטוח שהוא טוב יותר מהשירות שזיגזג יתנו לי). גם המחיר הוא לא בדיוק פקטור: אני מוכן לשלם עוד 100 שקלים כדי שהצורב יבוא בשחור ולא בלבן. ההתלבטות היא לגבי אורך האחריות: אני גם משלם יותר, וגם משך האחריות קצרה יותר. מה אתם הייתם עושים? אשמח להמלצות כיצד לדעתכם לנהוג. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם כן, האם קיימים צורבים כאלה ברשימת המומלצים?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת HD חיצוני 750GB מחו"ל מישהו מכיר את הדגמים הבאים של WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&Subcategory=414&Description=&Type=&N=2010150414+131021357+1310221767&srchInDesc=&MinPrice=&MaxPrice=&Manufactory=1306&PropertyCodeValue=3102%3A21767&PropertyCodeValue=355%3A7776&PropertyCodeValue=360%3A7800? הדגם הראשון, נראה משתלם, השאלה איך הוא... למבחר של דגמים נוספים לא רק WD http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414%20131021357%201310221767&bop=And&Order=PRICE מודה לכולם על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-