אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות דיסק סיריאלי גדול של 160 שיתחבר לבקר Silicon Image 3112 שמשולב בלוח אם שלי מישהו יודע אם הדיסק יזוהה במלואו ע"י הביוס או שתהיה מגבלה של 137 ג"ב למחיצה (פעם שמעתי שיש כזו מגבלה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחיצות בהארד דיסק: C: FAT32 D: FAT32 E: FAT32 עכשיו שמעתי שאומרים שעדיף שהמחיצה בה מותקנת המערכת(וינדווס לצערי ;D) עדיף שתהיה NTFS והשאר יהיה FAT32. זה נראה לכם כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה אני צריך לשנות בביוס כדי ש-HD יעבוד אופטימלי ? (בלוח אם P4P-800) תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך החברה של הדיסק קשיח שהחברה שלו זה hitachi .. אם זה טוב זה יותר טוב מווסטרן דיגיטל
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , יש לי הארדיסק : Western Digital 120GB 8MB catch המחשב היה מטוס ההרדיסק היה שקט והכל עבד מעולה עד לפני יומיים ! באמצע משחק, ההרדיסק הפסיק להסתובב והמשחק נתקע , ואז הוא נדלק שוב , עשה את זה מספר פעמים והפסיק , מאז באו בעיות על ימין ועל שמאל ... כמו , לוקח למחשב 5 דקות לעלות , קודם זה היה 20 שניות גג , שאני מנסה לראות טלויזיה עם הכרטיס טלויזיה אני מקבל הודעה זו : Personal Video Recorder and Tv-on-Demand performence will be degraded on this system as DMA for the hard disk is not enabled" המחשב עובד בצורה איטית ביותר שאני מנגן שיר , ברגע שהמחשב חושב השיר מתחיל להיות קטוע ... אני לא יכול לפתוח דף בית מסיבה מסויימת ... קיצר בעיות הכי מוזרות שחוויתי עם מחשב …
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי דיסק קשיח בגודל 200 גיגה כדיסק ראשי עם מחיצת אתחול. דיסק זה שימש כרגיל כדיסק רגיל לאכסון ועבד טוב. לאחר ההתקנה הראשונה המערכת קרסה וכך קרה לאחר 3 התקנות נוספות. האפיון העיקרי של הקריסה היה אובדן מחיצת התקנה ושיבוש קבצים קריטיים. בעיית וירוסים ושאר המזיקים נבדקה ונמצאה תקינה. המחשב עובד היטב עם ההתקנה הקודמת על דיסק קשיח 80 MB של WD לאחר התייעצות עם בעל נסיון עלתה ההשערה שיתכן מדובר בבעיית חומרה הנובעת מזיהוי לא תקין של הדיסק ברמת הביוס. והשאלה היא האם משהו נתקל בבעייה דומה או מודע לפיתרון כלשהו? להלן המפרט של המחשב: (ע"י BIOS Agent Version 3.23) BIOS Date: 11/05/02 BIOS Type: American Megatrends BIOS ID: 62-2002-001199-00101111-040201-KT333-GA7VRXP1 O…
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
יש לי שני הארד דיסקים MAXTOR 120G SATA ואני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0. 1 אני מבין שאז אני אראה את כל ה-240G ביחד (טוב טיפה פחות אבל מה איכפת לי,יש לי מלא...),האם אני עדיין יכול ליצור כמה מחיצות וזה יהיה עדיין RAID 0 ? 2 מה השיפור ב-RAID 0 מבחינת המהירות והאם זה מורגש? ואיך זה בדיוק עובד?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רק אל תגידו שכבר כתבו על זה בגלל שאין חומרה שהשינוים הם מהיום למחר. בקיצור תמליצו לי על משהו טוב במחיר סביר. מה אתם אומרים על זה :SONY DRU510AK http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1347285
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות דיסק חדש והחלטתי שאם כבר אז נלך על SATA. עשיתי חיפוש בזאפ וראיתי מבחר יפה של דיסקים לא יקרים, אבל יש משהו מוזר עם האחריות: גם בדיסקים של מקסטור וגם של סיגייט (80GB) ראיתי את אותו דיסק ממש בכמה חנויות שונות במחיר דומה מאד רק שבחנות אחת נותנים שנה אחריות ובחנות אחרת שלוש שנים אחריות. האם החנות לא מחוייבת לתת את מה שהיצרן/יבואן נותן ? אם בחנות אחת נותנים שנה ובחנות אחרת שלוש שנים על אותו דיסק בדיוק אז האם זה אומר שהחנות מנסה להוריד את האחריות ודופקת את הצרכנים (במקרה שהיא נותנת שנה) או שהיא דווקא לוקחת על עצמה לתת יותר ממה שהיבואן/יצרן נותן (במקרה של 3 שנים) ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ערב טוב, ברצוני לרכוש צורב חדש שיחליף את הצורב הנוכחי והזקן שלי בן ה ארבע וחצי כמעט 5 שנים, ובחנות שאני קונה ממנה מוכרים רק פיליפס וLG וזאת החנות הקרובה מהבית שלי ועל אף שהיא שכונתית כזו יש שם שירות נהדר ויש לי נסיון טוב ומחירים זולים כמו חנות מקוונת.. כבר שאלתי אם מוכרים לייט און מכיוון שכולם ממליצים פה עליו והוא אמר שלא, שאלתי למה אז הוא אמר שיש לו בעיות עם היבואן שלו לא משנה בכל אופן אני יכול לשאול אם יש עוד איזה פירמה שהוא יכול להביא חוץ מפיליפס וLG וכאן החלק שלכם, חוץ מלייט און, על איזה צורב אתם ממליצים לי בשביל צרכיי הביתיים כמו שאומרים :] תודה מראש, אור..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שיש הבדל במחיר של הדיסקים הקשיחים של שתי החברות האלו לטובת מקסטור ( יותר גבוה ) כשמדובר בדיסק 80GB 7200 8M האם זה פונקציה של איכות ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סמסונג 80 גיגה האם הוא טוב למישהו יש אותו??
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?url=http%3A%2F%2Fwww.watch.impress.co.jp%2Fav%2Fdocs%2F20040109%2Fces06.htm&lp=ja_en&tt=url באנגלית כמובן
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה HDD של WESTREN 80G 8MB, וחילקתי למחיצות. מחיצה אחת במקורה(חילוקתי אותה תוך כדי התקנת WIN XP) בנפח 73 GB. הבעיה היא, שלא רק שהאקספלורר של WIN מראה שהיא בעצם רק 67.6GB, אלא,כשבדקתי את נפח כל הקבצים על הכונן הגעתי לסכום כללי של 55.6GB והמקום הפנוי אמור להיות 12GB, במקום האקספלורר מראה שנשארו לי רק 4.02GB. אשמח אם תאירו את עיני, כי מוחי אובד עצות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבנתי לפי רוח הדברים פה שצורב כדאי לי לקנות את זה של ליט און דיוידי גם כדאי לי ליקנות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים הבדל בין סידירום LG X52 ובין ה-LITEON X52 פשוט הצורב שלי הוא לייטאון ואני כל כך מרוצה ממנו שחבל על הזמן אז חשבתי אולי כדאי להחליף גם את הסידירום כי הוא לא מי יודע מה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי רכשתי ממש לפני חצי שעה דיסק קשיח 120 גיגהבייט של WD שאמור להיות עם 8 מגהבייט באפר (ככה נאמר לי בחנות לפחות) חילקתי אותו למחיצות והכל ודווקא הלך חלק.אבל שנכנסתי למשל לתוכנה SISOFT SANDRA לא ראיתי שום זיהוי שאכן זה עם 8 מגהבייט באפר וגם על ההרד דיסק עצמו לא רשום אז נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שם שאם רשום בצורה הזאת על הדיסק: WD1200JB זה הדגם עם 8 מגהבייט באפר וזה מה שרשום אצלי האם באמת יש לי את החוצץ? בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-