עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by BMItay,

היי אני צריך דיסק קשיח בנפח של 160GB(וכן,אני יודע שההפרש לכיוון ה250GB זניח,אבל אני מתעקש) מהחנות KSP בלבד , עד 200 ש"ח האופציות הם Hitachi‎ - Deskstar ‎HDS721616PLA380‎ 160GB SATA II‎ ‏Western Digital - ‎WD1600JS/WD1600AAJS 160GB SATA II‎‎ ‏Samsung‎ - ‎HD160JJ‎ 160GB SATA II ‎‎ מה הכי כדאי מבחינת ביצועים? חשוב לי מאוד שהכונן יהיה מהיר יותר משני אלו http://up38.siz.co.il/up2/jz5lgmwqtzbj.jpg כרגע הMaxtor משמש לי בתור הכונן הראשי,וזה פשוט סיוט.. בהתחלה רציתי את הסמסונג,אבל אז ראיתי את זה.. http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkZ5iUmJTK/viewproduct/Samsung_Spinpoint_P80_160GB/ תעברו ללשונית Specs>Benchmarks תסתכלו בפרטים של הHDTune ואז תסתכלו ב…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by boludo,

שלום לכולם אני מעונין להרכיב למפרט הנ"ל ide hd wd 80 g 8buffer לצורך התקנת 2 מערכות הפעלה - xp ו vista כלומר חלוקה של הכונן ל 2 האם 40G יספיק למעכות הפעלה? האם כונן מסוג IDE יוריד לי משמעותית את ביצועי המחשב? המחשב משמש לגלישה, שיתוף וצפיה בטלויזיה תודה רבה המפרט מעבד ?AMD? Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 585 לוחות אם M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 480 זכרונות-? DDR II 667 1GB Kingston- 405 דיסקים קשיחים? Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 300 צורבים? Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA 220 מארזים? HEC Compucase CI-6A21 Black 210 ספקי כוח? JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin 155 מסכים? Ch…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by itail,

שלום! אני מרכיב בימים אלו מחשב חדש מ-KSP ואני מתלבט איזה דיסק קשיח לקחת. יש להם שתי אפשריות שנראות לי טובות למדי בסביבות ה-450 ש"ח. 1. WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM ATA100 2. MAXTOR 80GB 7200RPM ATA133 לכאורה ברור שעדיף את המקסטור... השאלה היא אם יש הבדל באמינות ואם ההבדל במהירות גישה מורגש בגלל ההבדל ב-ATA. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. חברים יקרים וכל בעלי ה BENQ 1620 המאושרים :yelclap: מהיום ניתן לשנות מהירויות ואסטרטגיות צריבה ב BENQ 1620 ;D באמצעות תוכנה . ראו תוצאות ראשוניות כאן http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=124899 התוצאות ל RITEK G04 די טובות לדעתי אחריך NEC 3500 :hi:

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by zilbermm,

אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by burekas,

שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. אני אמור לקבל את הצורב יום שני לאחר שהזמנתי מאייבורי רציתי לדעת מה אמור להיות באריזה המקורית של הצורב

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by קיפוד,

שלום לכולם הצורב שברשותי שבק חיים האם יש לכם המצלמה על צורב DVD טוב? תקציב עד 350 שקל המון תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

אוקיי, אז כידוע, צוואר הבקבוק העיקרי בדור המחשבים הקיים הוא ההארד דיסקים הנוכחיים, שמגבלת המהירות שלהם ברורה - המכניקה. לפני כמה זמן קראתי פה איפושהו שהולכים לצאת בעתיד הקרוב הארד דיסקים "דוממים", כמו FLASH DRIVES. לפי מה שהבנתי, מבחינת קריאת מידע הם הרבה יותר מהירים מהארד דיסקים 7200RPM המוכרים לכולנו, אך מבחינת כתיבה הם איטיים להחריד. הנה קצה חוט: http://hwzone.co.il/news/1168215032/15202/ תעשו חיפוש SSD באתר ותראו הרבה כתבות כאלו... השאלה שלי היא - מתי הצפי לכניסת דיסקים כאלו (אך עם שיפור ניכר במהירות הכתיבה) לשוק הביתי ? תחום מעניין מאוד, מקווה שזה ייכנס מהר.

12. Started by hananbarak,

כונן ה-די וי די שלי שהוא גם צורב קורא כרגיל סרטים צרובים ומקוריים אך אינו קורא DATA. משחק צרוב או כל מידע אחר מעלה הודעת שגיאה כאילו הדיסק אינו תקין או אינו ניתמך במערכת ההפעלה, במחשב אחר אין כל בעייה עם אותו הדיסק מה יכולה להיות הבעייה ואיך פותרים זאת? הודעת השגיאה היא הדיסק אינו תקין או אינו מפורמט בצורה שמוכרת על ידי מערכת ההפעלה תודה חנן

13. Started by ophir555,

יש לי שני צורבי DVD שניהם 3550A ו4551A . תמיד שאני מנסה לצרוב הצורב נפתח ולכאורה לא מקבל את הדיסק. רק אחרי כמה נסיונות מתחיל לעבוד. מה הסיבה. תוכנת הצריבה נרו 7

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. היה לי הארד דיסק IDE והיום קניתי SATAII ומה שיש לי במחשב זה SATAI המוכר אמר לי שזה בסדר ויפעל אצלי אני בא מנסה לשים אותו הכל חיברתי וזה מזהה לי בביוס אבל כ2 מאסטרים ואין לי בארד דיסק שקניתי היום את הדברים האלה שמעבירים מקום ואז זה הופך ליהיות שני וכאלה אז זה יהיה טוב אם אני יקח מהארד דיסק ישן את הדבר הזה וישים להארד דיסק החדש? אם כן באיזה אופן לשים את זה כדי שהוא יהיה שני? תודה לעוזרים מצטער על השאלה הנובית הזאת פשוט אני לא בקיא בזה ממש עזרו לי.. אפשר לנעול. תודה היה צריך לשנות שם מהמחשב שלי לעשות לדיסק איתחול

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. Started by ben060,

1. מה ההבדל בין sata ל sata 2 ? קצת הסבר 2. ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? יש יותר משוכללים ממנו? 3.מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה? איך זה עובד בדיוק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. שלום לכם! קניתי לפני שנה הארד דיסק חדש של 160GB, בנוסף להארד דיסק של ה160GB שהיה לי. החלוקה של המחיצות היא ככה: הארד דיסק א': C - ווינדוס XP שאני משתמש בו E - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' הארד דיסק ב' D - ווינדוס וויסטה שהתקנתי בזמנו F - תוכנות משחקים תמונות סרטים וכד' עכשיו בגלל שאני לא משתמש בוויסטה שנמצאת בכונן D אני רוצה לפרמט אותו, השאלה שלי איך לפרמט אותו? ללחוץ מקש ימני עליו ולעשות פורמט? או לפרמט דרך דיסק של מערכת הפעלה? ושאלה שניה: אחרי שאני אפרמט את D אני רוצה לאחד בין D וF שיהיו מחיצה אחת. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע במשחקים ובתוכנות שמותקנות על F? תודה מראש אריאל [br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 16:48:01 הסתדרתי, תודהאפשר למחוק/לנעול

18. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by יואב,

יש לי צורב DVD של Sony DW22A. לאחרונה הפסיק לזהות DVD אבל אין בעיה עם CD. כבר קרה לי פעם ונפתר לאחר התקנה מחדש של ה-XP אבל אין לי תוכניות להתקין מחדש. האם יתכן ומושפע מהעידכונים האחרונים של XP? אנא עזרו !!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by לוח שנה,

שלום, 1) כמה גיגה בייט יש על כל פלטה,בסדרת AAKS? 2) הסדרות, AAKS, ABYS, AAKB וAVJS מתומחרות כך שה8 מ"ב יותר יקר מה16, והsata יותר זול מהIDE. זה קצת לא הגיוני.

21. Started by aviv512,

שלום, היה לי כרטיס מסך שנשרף עכשיו לאחר שחזר מתיקון אני רוצה לוודאת שזה לא יקרה שוב, בתמיכה בדקו והבעיה כנראה בספק. עכשיו איך אפשר לבדוק את הספק ? כלומר את המתחים שלו או מה שזה לא יהיה

22. ב-Newegg קיימים שני צורבים טובים של סמסונג http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=10&N=2010100005+50001077+1036506653+1298019801&Submit=ENE&Manufactory=1077&SubCategory=5 ה-182 הוא בחיבור IDE והוא גם נמכר בארץ ה-183 הוא בעל חיבור SATA ולא ראיתי אותו עדיין בארץ בקיצור - יורגש ההבדל בביצועים או לא?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. (לצורך גיבוי נתונים חודשי) אשמח ללינק לרכישה. מצאתי TRANSCEND ב KSP ב 260 ש"ח: האם מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. רצ"ב צילום מסך. הנתונים לא כ"כ מסתדרים לי. סיגייט ברקודה 500GB האם לדעתכם הנתונים סבירים? תודה. http://img90.imageshack.us/my.php?image=68178765cg7.jpg

• 1 תגובה
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים