עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי דיסק קשיח בנפח 160GB עם חיבור SATA ואני רוצה לחברו למחשב הנייד שלי, מכירים מארז חיצוני טוב וזול? תודה! שמוליק.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כונן DVD כי כבר כל משחק וכד' שמשווק בארץ הוא בפורמט DVD. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בצורב DVD? או שכרגע זה בזבוז כסף מיותר? כונן DVD רגיל - איזה משתלם? והייתי רוצה אותו בצבע שחור (בגלל המארז). תודה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by liav12,

כאן המקום הכי קרוב שמצאתי לדבר על סרטים ודיסקים של DVD. בזמן האחרון אני נתקל בבעיות מוזרות שאני צורב סרטים, במחשב אני רואה אותם טוב, אך שאני צורב אותם על דיסק DVD, הסרטים מקרטעים (לא כולם, אבל חלק נכבד). רציתי לדעת אם הבעיה הזו מוכרת ואם הבעיה היא בדיוידי עצמו, או שמא בדיסק DVD כי הייתכן שהוא מזוייף? (ממה שהבנתי דיסקים מזוייפים מראים שהם מקודדים על הקידוד הכי איכותי ואז הצורב חושב גם כך, אך הקידוד הוא לא נכון?). בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא האם דיסקים שהקידוד בהם מזוייף (לדוגמא אני בטוח שה CityDisc שיש לי הם מזוייפים..), הם אלו שגורמים לקירטועים באמצע הסרטים? תודה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  4. אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by ניר_,

היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  7. Started by M_power,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה לצורב טוב לבית,לא משנה לי אם זה sata או pata, העיקר שיהיה טוב ושיצרוב בכל הפורמטים המקובלים. המחיר הוא עד 200 שח. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by RGod,

ברשות חבר שלי הרדיסק WD 1 TB . מלפני יומיים מערכת ההפעלה XP\VISTA\32\64 הפסיקה לזהות אותו. ניסינו להתקין מערכת הפעלה חדשה ,הוא ביקש לעשות מחיצה ,עשינו מחיצה ,ואז כאשר הפעלנו אותו בעזרת מערכת הפעלה אחרת שמותקנת שהרדיסק אחר . המערכת עלתה בדקנו ,הוא לא נותן להיכנס להרדיסק ,הוא מבקש לעשות FORMAT ,יש מידע רב על הכונן שצריך לגבות \לשחזר ,יש משהו שניתן לעשות בנושא? כמה יעלה שיחזור מידע מהרדיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי כונן DVD של MSI ולאחרונה הוא די הפסיק לעבוד... כלומר - הוא מזוהה במערכת הפעלה אבל שאני מנסה לפתוח אותו(באופן פיזי), הלד הירוק נדלק(כלומר - הוא חושב ) לכמה שניות ואז... כלום.. = אינני יכול להכניס דיסקים חדשים לכונן, מה שדי הופך אותו לחסר תועלת... בדקתי, וכל החיבורים מחוברים באופן נפלא ומקסים. אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by SixKiller,

ערב טוב... אני מעוניין לקנות מגירה להארדיסק.. השאלה שלי אם זה יהיה דומה מכל הבחינות לחיבור רגיל של IDE בבוט בהתחלה של ההארדיסק.. אם יהיה דומה... הארדיסק יחיד במגירה בחיבור USB יהיה בסדר?.. לא יהיו בעיות בפירמוטים.. בבוטים?. וכאלו? ואם אפשר המלצות למגירות טובות... או שעדיף בכלל ללכת על הדבר החדש הזה... חיבור בכבל בשם - "IDE TO USB" תמונה - http://pics.computerbase.de/artikel/372/18.jpg תודה רבה מראש צ'יקו....

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by shaynac,

האם דיסק שכתוב לידו 24/7 הוא דיסק עם עמידות גבוהה יותר ואורך חיים ארוך יותר? ל-WD יש שני דיסקים שההבדל ביניהם הוא בערך 40 ש"ח ואני לא יודע אם זה כדאי. אני מניח שהיתרון הגדול הוא בביצוע RAID. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by niva401,

לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?

13. USB SanDisk Titanium 512MB המחיר שלו הוא 362 שקל אשמח אם תוכלו לחוות דעה עליו..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by shacharoren,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום לכולם, מדובר בבעיה די חמורה בדיסק DVD רגיל (לא רב פעמי) שנצרב multi-session. עשו עליו כבר שני סשנים, והמידע נקרא ללא בעיה. לאחר צריבת הסשן השלישי הפסיקו לראות את המידע שנצרב בשני הסשנים הראשונים, ורואים רק את המידע מהסשן השלישי. האם יכול להיות שאיכשהו הצריבה השלישית דפקה את הטבלה שאומרת מה צרוב איפה? זה קצת מוזר כי זה דיסק רגיל אז אי אפשר למחוק בו מידע... איך משחזרים את המידע הזה? יש איזו תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה להציל את המידע הזה? או שיש מצב שהוא אבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by J0n1,

שלום. יש לי HD ישן של 40G ואני מעונים לרכוש לו מארז כדי להפוך אותו לנייד. השאלה שלי האם יש מארז שלא דורש ספק כוח חיצוני? כי זה כבר לא ממש נייד... ראיתי את זה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3081 הוא מומלץ? מה יש לבדוק שמחפשים מארז לדיסק קשיח? והאם בכלל כדאי להשקיע מחיר כזה בHD 40G? (פשוט חשבתי להכניס את כל המידע שיש לי בקייס דיסקים לזה אבל יש לי שם גם מערכות הפעלה אז בכל זאת צריך דיסקים)

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  17. קניתי הארד דיסק חדש של WD 250GB Sata 2. עכשיו אני מנסה להתקין אותו והמחשב לא מזהה אותו. מה שעשיתי זה ככה.. שמתי אותו במקום שלו, וחיברתי את החיבור הלבן הזה עם ה-4 פינים. (זה שבאדום בתמונה). אין לי אפשרות לחבר עוד משהו אחר.. בקיצור עכשיו אני מדליק את המחשב אבל לא נוסף לי שום כונן במשחב שלי. אולי צריך להתקין אותו איכשהו? או שלא חיברתי טוב.? הנה תמונות:

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by R9547655G,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12943 אני יודע שהוא קטן ואין הרבה מקום אבל אני צריך לדעת אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לו? --- אני גם צריך לדעת עליו: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1756 תודה ---EDIT--- אם מישאו יודע איזה חסרונות יש לאוזניות הללו בבקשה תגידו כי אני רוצה לקנות אותם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4146.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by Xstyle,

שלום... אני כניראה שיחקתי בוינדוס ויסטה אם האפשרויות של הארדיסק ומחקתי את מחיצה D לא עשיתי פירמוט פשוט מחקתי אותה והיא נעלמה לי והיה לי שם דברים ממש חשובים! אתם חייבים לעזור לי איך אני משחר את מחיצה D זה עניין של חיים ומוות! תעזרו לי....

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by shlompis,

שלום לחברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס Firewire למחשב חדש שנרכש בחודש האחרון. ללוח האם יש חיבורי USB2 ו- PCI אך אין Firewire. אני זקוק לכרטיס לצורך לכידת תמונה מהמצלמה. זקוק לסיוע, לא יודע איזה נתונים לבדוק ומה הפרמטרים שיש לבדוק. מבחינת תקציב ראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל- 300 ש"ח פלוס מינוס, לא נראה לי שישנה בעית תקציב, אך לא רוצה לזרוק סתם כסף על משהו שלא נחוץ. המלצות ליצרנים / מוצרים יתקבלו בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by splspl,

אהלן קניתי את הצורב של SAMSUNG מדגם SH-S203B, אבל קיבלתי SH-S203D לאחר ברור - קשה מאוד להשיג כבר את הדגם עם סיומת B והדגמים החדשים עם סיומת D. האם מישהו יודע מה ההבדל בין B ל D ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. שלום לכולם. ליפני מספר ימים פרמטתי את המחשב. יש ברשותי HD נוסף, 250 ג'יגה של WD, הוא מלא בכ100 ג'יגה של קבצים של העבודה, תמונות משפחתיות וכו'. אני מעוניין להוסיף אותו למערכת המחשב. ידוע לי שכאשר מחברים כונן צריך לפרמט אותו, אבל פה מדובר על אחד מלא בחומר חשוב. האם מישהו יכול לספר לי כיצד זה עובד? האם באותה צורה של תחבר ותעבוד או משהו מיוחד? אין עליו מערכת הפעלה!, הוא היה כHD משני, וגם פה הוא ישמש ככה. תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=9971

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים