אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי. את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה.. יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה? --עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..) וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס ). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היום צרבתי לחבר משחק עם הצורב LG GSA-E55L על דיסק סילבר ליין ולו יש צורב NEC AD-5170 והצורב לא מזהה את הדיסק מראה כאילו לא צרוב כלום... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה בעיניין מערך רייד שלא עובד. אז כך, המערך מורכב מארבעה כונני סאס 32gb 15k שיושבים על בקר של adaptec 3405 המערך מחולך ל 3 מחיצות. אחת לויסטה 64, אחת xp 32 ואחת למחיצה ריקה לשימושי כונן מהיר לפוטושופ. בוקר בהיר אחד הדלקתי את המערכת והבקר החל לצפצף (צפצופ רציף - אזעקה של הבקר) והמערכת הציגה עוד בשלב טעינת הביוס את ההודעה הבאה: follwing arrays have missing required members and cannot be configured: array#0-raid-0 bios took the defult configuration no logical drives found בקיצור נראה לי שמשום מה הוא פשוט לא מזהה את הכוננים. כרגע מטרת העל שלי היא לא לפגוע במערכות ההפעלה שמותקנות כרגע ואני צריך עזרה. כשאני נכנס לקונפיגורציית הרייד לאופציית manage ar…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כונן שיהיה מהיר קצת ועדיף שיהיה 3.5 מתפשר גם ל2.5 אני חשבתי על my book או על My Passport כי אני רוצה מארז חיצוני שיהיה בינוני כזה לא גדול ולא קטן מעוצב כי הוא יהיה גלוי על השולחן
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי הק דיסק של מחשב נייד בתוך מארז USB שבצד אחד מתחבר למארז ובצד שני יש לו 2 יציאות USB אני מחבר אותו בכל מחשב אין בעיה אני מחבר אותו בבית איש לי הודעה סמל שחUSB והתקן של USB לא זוהה מה זה יכול להיות בדקתי את כל היציאות במחשב
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי להעביר דיסקים(של WD בנפח 40GB ו-80GB) ממחשב למחשב אחר. שני הדיסקים מסוג ATA ועובדים כראוי עם לוח ישן של ASUS. כשהעברתי אותם למחשב אחר , עם לוח של GIGABYTE GA-7ZXR , כבר הביוס טוען :NO DEVICE DETECTED . בלוח הזה יש אפשרות ל-AUTO DETECT - לא עזר. צריך לגמפר פה משהו בלוח ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל לגבות את הסרטים בשביל ספריית הוידאו המקומית בעזרת תוכנות כגון DVD SHRINK. אתם לא חושבים שעדיף לחכות זמן מה לירידת מחירי המדיות DL ופשוט לגבות 1:1? הרי המחיר כבר ירד משמעותית ל-65 ש"ח למדיית VERBATIM.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אם כן אשמח לקבל דגמי ומחירים (כוננים רגילים לא צורבים) תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-