אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=9971
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD, בסביבות ה-300-400 שקל זה סבבה. אם יש דברים נוספים שיש לצורב כמו קריאה של פורמט חדש (כמו ה-בלו ריי לדוגמא) או לא יודע מה אז זה טוב מאוד, אבל חשוב שיהיה צורב DVD אמין וטוב. מצטער אם זה לא המקום הנכון..
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את כונן C לNTFS במקום FAT32 בלי לפרמט? חבר לי לא יכול לפתוח קובץ גדול מ4 גיגה וזה לא עובד אם מעבירים את הקובץ לכונן D ופותחים אותו שם =S
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קראתי את הביקורות והמבחני ביצועים והבנתי שההמלצה הכי טובה היא סמסונג ומקסטור לי יש כרגע WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID ועוד אחד גם של WD200G איזה דגם מומלץ ?וקחו את האפשרות שהוא הולך לעבוד בRAID
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 מעבד 1000 מגה הרץ לוח של PC PARTNER ויש לי הרדיסק של חברת seagate בנפח של 120 גי'גה שמחובר על ערוץ פריימרי מאסטר ועוד הרדיסק של seagate שעובד על פריימרי סלייב וצורב שעובד על ערוץ סקנדרי וסי די רום שעובד על סקנדרי עכשיו הבעיה היא ככה הארדיסק של ה40 גיג'ה הצורב והסידירום עובדים על DMA והארדיסק של 120 גי'גה עובד על PIO ניסיתי להסיר ממנהל ההתקנים את הערוצים ולהתקין מחדש ולא עזר חיברתי את הארדיסק עם כבל של 80 וגם לא עזר זה עדיין נשאר על PIO מישהו יודע איך אני יוכל לגרום להארדיסק לעבוד בDMA תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. רציתי את העזרה שלכם בקשר לקורא וצורב הזה.למישהו יש אותו?האם הוא שווה בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(לצורך גיבוי נתונים חודשי) אשמח ללינק לרכישה. מצאתי TRANSCEND ב KSP ב 260 ש"ח: האם מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את אחד הקשחים הבאים דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB WD Raid 160GB SATA 7200 RPM 16MB Buffer WD1600YD יש הבדל בין שתי הדגמים ? ביצועים Hitachi/IBM Deskstar T7K250 160GB 8MB איזה חברה כדי לא לקחת מי יותר טוב ??
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יכול להיות ש dok לא נתמך בwin 7 64 bit?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ציינתי בפורום הזה פעם שהציעו לי להחליף 2 מ ה HD שלי (60 + 40 GB) תמורת אחד גדול של 120 GB (כולם 7200 ולא 8 קאש) תמורת מחיר של 220 ש"ח, היום אני חייב לעשות את ההחלטה, אבל! הסיבה שרציתי להחליף את ה HD שלי, היא לא בגלל כמות GB, אלה שהיו מקרים שפתאום ההארד דיסק של ה 60 GB התנתק, וככה לעיתים תקופות, אבל אז יום אחד שיחקתי עם החוטים וראיתי שהחוט של המאוורר (החשמל) נורא חלש, החלפתי מאוורר ועם חוט חדש טפו טפו טפו אין בינתיים התנתקויות. אז עכשיו זה יוצא שאני לא צריך את החדש? אבל עכשיו רק לבדוק פתחתי את המחשב, התחלתי לשחק עם חיבורי החשמל ושוב אני רואה (רק כשאני משחק איתם) ששני ההארד דיסקים מתנתקים, אני חושב שזה דבר טבעי, כי הרי לא מומלךץ לשחק עם חיבורי החשמל. לא? השאלה שלי היא האם כ…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
בפעם האחרונה שפירמטתי את ההארדיסק מחקתי בטעות כ - 100GB חומר של שירים, תוכנות, תמונות, Saves של משחקים וכו'.. מאחר וההארדיסק שלי SATA2 320gb בהתקנה Windows מאפשר לי ליצור רק מחיצת NTFS אחת עד בערך 130GB ואז לאחר התקנת SP2 אני יכול לקבל את שאר המקום.. עכשיו כשאני עושה בוט ל - XP כדי לעשות פורמט לכונן C ולהתקין Win מחדש (אחרי זמן מה) הוא שוב רואה רק 130GB ואז מה שקורה בעצם כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את כל ההארדיסק יש לזה פיתרון, נשמע לי מוזר, בכונן הישן לא הייתה לי את הבעיה הזאת (IDE 80GB). מישהו ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה בין צורב DVD חיצוני לדיסק קשיח חיצוני החלטתי לקנות דיסק קשיח של 250G או 300G אני צריך עזרה בהחלטה איזה חברה/גודל מומלץ? שמתי לב שמקסטור הכי זולים,אבל איך האיכות של החיצוניים שלהם? הגדלים האלו אינן נמכרים בהרבה חנויות, האם זה מעיד על בעייתיות מסוימת? לאיזו אחריות אני אמור לצפות - שנתיים או שלוש?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי הארד דיסק חדש של סיגייט - אין לי מושג מה הדגם המדויק אבל 500GB 32MB Cache .. ויש בכמה נושאים פה בפורום דיונים על בעיות בהארד דיסקים הללו .. זה נכון ? אז רציתי לדעת אם זה תקין להארד דיסק שלי .. http://i38.tinypic.com/5klgzq.jpg http://i37.tinypic.com/10ng8lu.jpg http://i35.tinypic.com/10xvll3.jpg תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך כאשר ניסיתי לצרוב דיסק DVD לאחר העתקת דיסק המקור והחלפה בדיסק לצריבה נפתח לי חלון שטען כי הדיסק לא נועד לצריבה. ניסיתי לעבור מספר תוכנות ולהחליף דיסק לצריבה אך לא השתנה דבר החל מ CLONE DVD, ALCOHOL 120, DVD SHRINK, NERO וכו'! לפני כיומיים המחשב פורמט ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה כל מידע שאני מעוניין לצרוב על דיסק DVD לא מתאפשר החל מדיסק DATA רגיל של גיבוי נתונים, סרט DVD, דיסק מוסיקה וכו' כאשר אני מכניס דיסק CD-R רגיל 700MB אין שום בעיה ואני מצליח לצרוב כל דבר הצורב של NEC דגם - nec dvd rw nd 3520a תודה לעוזרים וסופ"ש נעים
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-