אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה שאלה קצת קשה וקצת כללית אבל אולי בכול זאת מישו יענה לי עליה. לאיזה צורב יש את העין האופטית הכי חזקה , או שאולי יש איזה חברה שיש לה את העין הכי חזקה בלי שום קשר לדגם ספציפי? תודה...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אוקי כמה אנשים אמרו לי שלפקסטור יש אחלה צורבים אז חשבתי באמת אולי לקנות המחרים שלהם בשמשים של זה 480 מהדעתכם. צורב PLEXTOR DVD WRITER DUAL LAYER PX-750A BLACK+WHITE BEZEL 1Y Write & Read speed : Write : DVD+R : 16x DVD+R DL : 8x DVD-R : 16x DVD-R DL : 4x (6 & 8x -R by Firmware Upgrade) DVD+RW : 8x DVD-RW : 6x DVD-RAM : 5x CD-R : 48x CD-RW : 24x Read : DVD-ROM : 16x CD-ROM : 48x Technical Specifications : Interface : IDE/ATAPI Data buffer : 2 MB Access Time : <130ms (CD); <140ms (DVD) MTBF : 60 000h Disc Loading Tray (50.000 times) Bezel replaceable : Yes, black bezel included in retail version Digital Audio : Yes, S/P DIF output Dimensions : 146 x 42,5 x 170…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
באיזור ב400 שקל + - אולי 450 מקסימום. חשוב שיהיה שקט, אמין ושלא יתחמם יותר מידי. מבחינת גודל חשבתי על 320 או משהו. מSKYPC. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מדיסקים כמו WD 80GB ATA100/8Mb/7200 האם כדאי בכלל להוסיף כסף לדיסק כזה כדי לקבל מהירות עבודה טובה יותר
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 מעבד 1000 מגה הרץ לוח של PC PARTNER ויש לי הרדיסק של חברת seagate בנפח של 120 גי'גה שמחובר על ערוץ פריימרי מאסטר ועוד הרדיסק של seagate שעובד על פריימרי סלייב וצורב שעובד על ערוץ סקנדרי וסי די רום שעובד על סקנדרי עכשיו הבעיה היא ככה הארדיסק של ה40 גיג'ה הצורב והסידירום עובדים על DMA והארדיסק של 120 גי'גה עובד על PIO ניסיתי להסיר ממנהל ההתקנים את הערוצים ולהתקין מחדש ולא עזר חיברתי את הארדיסק עם כבל של 80 וגם לא עזר זה עדיין נשאר על PIO מישהו יודע איך אני יוכל לגרום להארדיסק לעבוד בDMA תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום צרבתי לחבר משחק עם הצורב LG GSA-E55L על דיסק סילבר ליין ולו יש צורב NEC AD-5170 והצורב לא מזהה את הדיסק מראה כאילו לא צרוב כלום... מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם אתם מכירים מקום שאפשר להשכיר בו הארד דיסק למס' ימים? אני צריך לגבות מידע של 200GB ואין לי בבית שום דבר שאני יכול לאחסן אותם עליו
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
א.אני צריך ב1500 ש"ח 1. 2 דיסקים קשיחים של 160GB להרצה ב RAID 1/0/0+1 עריכה: עדיף SATA 2 (יש ליDFI SLI-DR) 2. כונן פלופי 3. כונן CD רגיל 4. צורב DVD ב. אני צריך עצה איך להריץ את הדיסקים בRAID 1, RAID 0 או RAID 0+1 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD של LG ופתאום הוא לא קורא לי דיסקים האם יש דרך לעלות על הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי השבועה כמה דיסקים DVD+DL של חברת TEAC התחלתי לצרוב עליהם ואחרי הבדיקה רציתי לראות מה האיכות של בבדיקה של נרו בכל אופן אף אחד מהם לא עבר וכולם קיבלו אפס החלטתי לבדוק את זה והרצתי גם על דיסק של VERBATIM והוא יצא בחסד קיבל 19 יש לכם מושג למה הם מקבלים כאלה תוצאות נמוכות הם אמורים להיות דסקים סבירים לא? דרך אגב הצורב הוא 7173S וצרבתי במהירות 2.4 (לאטטטטטט ממש נוסטלגי)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
בן שני הכוננים האלה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=13017 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=17314
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מהיר ככל הניתן, ועדיפות לאחד כזה שאפשר להחליף כונן מהר, כלומר ללא ברגים. אפשר מחנות בארץ או מחו"ל. תודה האם צריך להקפיד על KEY? אני לא מבין בזה לכן צירפתי צילום של הכונן כדי שהחיבור יתאים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , אפשר לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא ככה: יש לי מחיצה ראשית C שהגודל שלה הוא כ-8 ג'יגה ויש בו מקום פנוי 1.5 ג'יגה ויש לי מחיצה נוספת (של אותו כונן) שהגודל שלה כ-30 ג'יגה ומקום פנוי כ-25 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשרי לקחת 1 ג'יגה (או כל גודל אחר) מהמקום הפנוי במחיצה השנייה אל המחיצה הראשית C? (כלומר להגדיל את מחיצה C ולהקטין את המחיצה השניה בהתאם כי הם אותו כונן) השאלה גם אם אפשרי לעשות את זה פשוט עם Partition Magic ולא אמור להיות בעיה או נזק עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נוסף למערכת שלי (ללא Raid וגם לא מתוכנן בעתיד). יש לי כרגע Seagate 500GB 32MB ואני מרוצה ממנו מאוד, שוקל לצרף עוד אחד כזה, אבל מעוניין בנפח יותר גדול (כפי שצויין בכותרת). תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש לקנות צורב dvd עד 400 ש"ח. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-