אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי שפרמטי והתקנתי ווינדוס בכונן 1 אני רוצה להעתיק אליו מכונן 2 מבלי לפרמט אותו יש לי שם קבצים חשובים להעתיק מכונן 2 שמזוהה במנהל ההתקנים אך לא במחשב שלי
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום כשאני מריץ HDtune המהירות לא יציבה היא במין קפיצות כאלה לדוגמא הוא מתחיל ב128mbs ואז יורד מהר ל 4 ואז עולה מהר ל129 אני יעלה תמונה יותר מאוחר
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האפשרויות: hitachi samsung WD seagate maxtor רעש לא ממש מטריד אותי (אבל שלא יהיה כמו משאית) חשוב לי ביצועים נטו. הלוח שלי לא תומך בסאטא2. (אבל נראה לי שאפשר לחבר כונן סאטא2) כל הכוננים אני קונה במחירים דומים- המחיר לא פקטור (האם שווה להוסיף 100 ש"ח בערך בשביל כונן 250 גיג עם 16 מ"ב זיכרון?! מבחינת הנפח זה חסר משמעות בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מעוניין, להחליף את ההארד דיסק על הנייד שלי מ12 GB ל40GB. על ההארד הדיסק הזה, יש לי 2 מערכות הפעלה, גם ווינדוס וגם לינוקס. השאלה שלי היא מה הדרך המהירה והיעילה ביותר להעתיק מהארד דיסק אחד לשני דרך חיבור (USB (IDE to USB של ההארד דיסק החדש למחשב את כל התוכן שנמצא על ההארד כולל המחיצות והכל ככה שאני יוכל פשוט להעתיק את המידע, לחבר את ההארד דיסק ולהפעיל אתה המחשב.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם לוח אם עם חיבור SATA2 יכול לקרוא SATA1? תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מחפש הארדיסק SATA רגיל (7200),כנראה 80GB . איזה חברה הכי אמינה\פחות בעיות וגם חשוב לא פחות השקט של הכונן! מחפש כונן שעושה הכי פחות רעשים. תודה
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הדגם הבא של סמסונג: SH-S223F האם יש הבדל בינו לבין SH-S223B או שההבדל רק בצבע (שהשני שחור) ראיתי את שני הדגמים באתר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu השני עולה ב10 שקלים יותר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה שומר עליהם יותר או שאין שינוי ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי , קניתי חבילת 100 דיסקים של Verbatim תוצרת China ב114¤ באופיס דיפו, היה גם India(הודו) , אבל עברתי פה בפורום ושמעתי שהם זבל של מדיות. האם מה שקניתי נחשב להכי טוב? , או שיוכלתי לקנות משהו יותר טוב? (לא יודע, אבל לא ראיתי משהו חוץ מindia וchina . ראיתי רק דיסקים כאלה צבעוניים גם של Verbaim , רק לא הבנתי ממש מה המשמעות שלהם? על האריזה כתוב בכל צבע שזה מתוצרת ארץ אחרת או משהו כזה... מה בידיוק העניין ? ) CD-R 52X 700MB, עד כמה הChina עדיפה על תוצרת India ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-