אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לא הייתי בטוח האם השאלה שייכת בפורום הזה אז אני מקווה שזה לא מפריע. יש לי מחשב חדש עם HD של 120 גיגה עם מ"ע של XP ורציתי לשאול מהו הגודל המקסימלי שאפשר לאתחל מחיצה ב FAT32?? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם העובדה שזה ATA100 זה חיסרון וזה איטי לעומת ATA133 בצורה משמעותית? והאם כדאי לי לקחת לוח עם SATA? והאם יש שיפור במהירות שלהם???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לפני שאקנה אחד כזה רציתי להיות בטוח שהמחשב יוכל להתגבר על מגבלת ה-137 ג"ב והאם אצטרך כרטיס בקר ATA 133 לתמיכה במהירות כזו. האם יש גורמים נוספים שצריך להתחשב בהם? מדובר במחשב AMD ATHLON XP1700 מלפני שנתיים בערך עם לוח אם 7VTXH+. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק בודד MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB עכשיו הוא לא מכוון ל-RAID וכדי לכוון אותו צריך להתחיל להגדיר הגדרות בביוס, בהתקנה קטנה של XP וכו'.(אל תיעצו לי על זה אני כבר יודע בדיוק מה נדרש)עכשיו השאלה שלי האם זה שווה את זה? עד כמה RAID עם הINTEL APPLICATION ACCELLERATOR בהארדיסק אחד משפר? תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי כונן ntfs ואני רוצה לפרמט אותו ואין לי וינדוס אז איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיסק לכתיבה רב פעמית לא משנה הגודל אחסון כתיבה הכי מהירה שאפשר, גם מחיקה מחיר? מקום לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב, יש לי כרגע Maxtor 120GB S-ATA ו Asus P4P800 Deluxe אני מתכנן לקנות עוד כונן כזה של מקסטור בדיוק, ולעשות איתם RAID 0 זה מה שאני מתכנן לעשות, אף פעם לא עשיתי את זה עוד אז תגידו לי אם זה נראה לכם בסדר: 1)להוריד את המחיצות מהכונן שיש לי עכשיו 2)לפרמט 3)לקנות את הארדיסק החדש (דרך אגב, אם אני אבקש מ PCH להתקין אותו עם RAID (רק את הצד של החומרה שאותו אני לא יודע) ואני גם קניתי שם את המחשב והדיסק החדש, הם יקחו כסף בשביל ה 5 דקות האלו?) 4)לבקש מהם\לנסות לבד להתקין את הארדיסק עם החוטים בינהם והכל אוקיי, עכשיו זה החלק שאני לא בטוח בו 5) לעשות בביוס Configure S-ATA as Raid ולבטל את ה VIA Controller כי אני רוצה להשתמש ב ICH5R . 6) בהפעלה מחדש לפי מה שהבנתי יעלה מסך שישא…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדיות לצריבה אבל אני רוצה לדעת מה המחיר הנמוך ביותר למדיה כי: ראיתי למשל אריזה של 100 דיסקים של LG ב170 שקל(כולל משלוח)=1.7 שקל למדיה מאותו מקום אריזה של 200 דיסקים של LG עולים 310 שקל(כולל משלוח) = 1.55 שקל למדיה בחנויות מוכרים אריזות CAKE במחיר של 2 שקל למדיה ולעומת זאת ב"הכל ב2 ש"ח" אפשר לקנות ב2 שקל דיסק עם קופסא..... אז... מה המחיר הכי נמוך ומשתלם למדיה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
מה ידוע על הרד דיסק 120 maxtor 7200 rpm 8 mb באפר, איך הוא בהשואה לW.D אותו סוג ואותו מחיר 544 שח שניהם רק שWD יהיה רק בעוד כמה ימים ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב , יש לי דיסק 7GB של אבא שלי של WD שהחליט למחוק את כל תכולתו והוא נראה כאילו שרוף , אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב של אח שלי הוא עובד אבל התברר לי שנמחק ממנו הכל. עכשיו , אבא חייב לשחזר את מה שהיה עליו לפני שהוא מחק את עצמו , איך אני יעשה את זה? אני חייב ללכת לאיש מקצוע? יש איזהשהיא דרך אחרת בטוחה? ההארדיסק עובד מעולה , אני צריך המלצות מה לעשות. ד"א : מכוון שהמחשב של אבי לא מזהה(מוזר) את ההארדיסק הקטן הזה אמרתי לאבא שלי שצריך לקנות הארדיסק חדש , אז הרווחתי WD 800JB חדש , ואני מעביר לאבא שלי את ההארדיסק של אח שלי ה20GB 5400RPM... עסקע טובה דווקא...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום ראשון הזמנתי מחשב מ-PCH, עם דגש על רכיבים שקטים (ראו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=60063). לפי המלצות וחומר שקראתי, הזמנתי Seagate 80GB 7200 rpm ATA100 HDD. היום התקשרו מ-PCH ואמרו שכעת הם לא יכולים לספק אף HD Seagae. במקומו הם הציעו לי את ה- Western Digital 80GB 7200 rpm LB אבל אני מעדיף לא לקחת אותו מפני שהוא לא מוכר ואין עליו נתונים. האופציה הבאה בתור מבחינתי, היא Samsung 80GB 7200 שיש להם במלאי (548 ¤), אבל הטכנאי שדיבר איתי לא ידע להגיד לי את הדגם שלו. האם מישהו כאן יודע איזה דגם הם מוכרים? ידוע לי על דגמים שקטים כמעט כמו ה-seagate ועם ביצועים טיפה יותר טובים - כמו ה- SP1604N, אבל קראתי גם על דגמים רועשי…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מפחד מחיבור SATA בגלל דבר אחד : אני מפחד שאני אכניס בטעות מכה לחיבר מידע והוא יישבר זה יכול לקות אם אני אתנגש בו?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות צורב ואני מוכן להשקיע בו עד 350 שקלים... ומכייון שאיני מבין חצי דבר בצורבים אני מעוניין בהמלצה לצורב עד 350 שקלים, כמבון עדיף כמה שפחות... וגם אפשר טיפ טיפה לחרוג אבל לא רצוי...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איזה הארד דיסק יותר טוב? ATA 100 ATA 133 ומה הבדל המחירים? ועוד שאלה P4P800 Deluxe תומך ב100 או 133? תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-