אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
עם לא פחות מתשע פלטות מסתובבות שעטופות בתא הליום אטום, היצרנית היפנית מאמתת את השמועות ומשיקה מוצר מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! קניתי דיסקים vebatim 8.5 GB והכנסתי אותם לכונן. עכשיו אחרי שהכנסתי הכונן חושב וחושב וחושב ולבסוף הוא אומר כאילו אין דיסק בכונן. חשוב להדגיש כי הכונן שלי תומך בDL! תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי דיסק WD 3TB שאותו שמתי במחשב לשימוש לצרכי איחסון על חלונות 7 64. הגדרתי אותו GPT כדי לנצל את כולו. השבוע ניתקתי אותו מחיבור ה SATA וכשחיברתי חזרה נדרשתי שוב לאתחל אותו כ MBR או GPT. מיותר לציין ששתי האופציות היוו למעשה אובדן התוכן. מאז אני חושש לשים בו חומר כי כל פעם שאני מנתק ומחבר חזרה זה קורה שוב שאני נדרש לאתחל אותו. ככה זה אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם תוכנת RAMDRIVE כל שהיא ל WIN 7 64 BIT - ויכול להמליץ
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני בונה מחשב, השימוש שלו יהיה בעיקר כרטיס הPRI שישב עליו. אני צריך כונן קטן של כ60 GB רק בשביל מערכת ההפעלה (Ubuntu). איזה כונן הכי אמין בשוק הביתי והוא לא יקר במיוחד ואיזה כונן יש לשוק היותר מקצועי וכמה הוא יעלה? המחשב הולך לעבוד 24/6 וכנ"ל הכונן.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
*פתחתי אשכול דומה בפורום סמארטפונים מכיוון שלא הייתי בטוח לאן הוא שייך. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. קראתי…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אחרי בדיקה בפורום ובעוד מקומות הבנתי שזהו הכונן החיצוני הכי מומלץ, חיפשתי בכל בלק פרידיי וסייבר מנדאי ולא מצאתי מחיר טוב בחול. https://www.amazon.co.uk/Seagate-Backup-Portable-External-Drive/dp/B01127CY26/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1480506961&sr=8-1&keywords=STDR4000200 יש אותו ב KSP ב 590 שקל אבל האם מישהו מכיר מקום יותר זול באתר בחול? בבדיקה שלי בשנה שעברה בבלק פרידיי הוא עלה 100$ באמזון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי SanDisk 8GB שנקנה בסין. הפסקתי פרמוט שלו באמצע ומאז אני לא מצליח להשתמש בו. ב-Windows הוא מזוהה אך מוגדר כמוגן בפני כתיבה. ניסיתי ב-Linux אך הוא לא מזוהה שם. מה אפשר לעשות בכדי להצילו?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי סרט dvd על המחשב אבל הוא נמצא בשתי תיקיות (VIDEO_TS ו- AUDIO_TS) איך אני צורב את הסרט לדיסק dvd??
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש בעיות עם האתר של DVDINFOPRO אז מי שצריך תוכנה או עדכון שילך בינתיים לפה: http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=78845&mpage=1&key=? דרך אגב, מה שיורד שם זה ורסיה שכעיקרון ניתנת בתשלום 3.18 ולא כ FREEWARE.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין 2 כוננים חיצוניים - WD my book 3tbWDBFJK0030HBK and Seagate backup plus 3tb STCA3000200 תודה
-
דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתכנן להרכיב מחשב על בסיס לוח-אם כלשהו (ASUS ככל הנראה) עם P35/ICH9R או P45/ICH10R. הכוונה היא לחבר שני כוננים קשיחים SATA2 (ככל הנראה SEAGATE) ושני צורבי DVD, גם SATA (ככל הנראה LG). משיטוטי באינטרנט הבנתי שלא מעטים נתקלו בבעיות תאימות בין צורבים אלו או אחרים עם הצ'יפסטים האלה, במיוחד כשבקר ה-SATA פועל במצב AHCI, אבל לא רק. תואר מצבים של צורב לא מזוהה ב-WINDOWS או אפילו ב-POST. האם מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי DVD מקורי שנקנה בנפאל וכנראה לא נצרב טוב. כל כונן מחשב או נגן DVD לא מצליחים לקרוא אותו בכלל. אולי הTOC שלו (אם הטכנולוגיה היא כמו CD, נכון?) לא נצרב טוב? יש דרך לגשת לקבצים עצמם שנמצאים אי שם על הדיסק ולמשוך אותם החוצה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם היצרנית האמריקאית תוכל לספק הצעה תחרותית עם מוצר שתומך בחצי מרוחב הפס המירבי של חיבור ה-M.2 המודרני? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן כולם, נחמד לראות שהפורום התחדש, רק חבל שכל הפוסטים שלי מפעם נמחקו (-: יש לי OCZ VERTEX 3 256GB כבר בן שנה וחצי במחשב הנוכחי, אני קונה מחשב חדש ובהתחלה חשבתי לקנות SSD של 512 וHDD לאחסון השוטף, ואז אמרתי לעצמי, למה לא לקנות 256GB ולהריץ בRAID1+0 עם ה SSD הישן? אם אני אלך על ה256GB והרייד אז כנראה הסמסונג 840P יהיה הכיוון, השאלה שלי היא האם נראה לכם ששני הכוננים האלו יעבדו סביר בRAID0 והאם הOCZ לא יתקע את הסמסונג ויאט את הביצועים של המערכת? אולי עדיף לקנות עוד SSD של OCZ כדי למנוע אי תאימויות? תודה על העזרה, נאור
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קראתי באחד האתרים את ההוראות הבאות: לגבי ההתקנה: 1. כאשר אתה מתקין WIN7 על SSD שלך, מומלץ להשאיר מקום של 5% מגודל הכונן לא מפורמט - מאריך את חיי ה-SSD 2. לאחר התקנה תעביר את קבצי ה-TEMP ו- PAGE FILE לאיפשהו, לא על ה-SSD. מומלץ לבנות על דיסק כשיח יחסית מהיר מחיצה של כ-15 גיגה, מפורמטת ב-FAT32 ולעשות את זה עליה. 3. לוודות, שכל הSERVICES שלא אמורים להיות מופעלים, מנותקים. אלו הם: Intexing service Defragmenter System Restore (בדרך כלל אישי, אבל מומלץ לנתקו) Prefetch/Superfetch - לגבי שניים האלה עדיין קיים ויקוח, אם לנתקם או לא. אני לא מנתק. 4. לבדוק, שה-TRIM עובד (ב-CMD מריצים פקודה "fsutil behavior query disabledeletenotify", אם התוצאה 'DisableDeleteNotify = 0' - הTRIM עובד)…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מתאם IDE 2 CF ואני מצליח לעלות מערכת הפעלה, השאלה האם זה עובד גם עם SD? נאמר לי שיש סוגים מסויימים של כרטיסים (רק ב CF) שמסוגלים לעשות את זה. כאילו אם אני אנסה עם כרטיס פשוט של CF או לחילופין עם כרטיס SD אני לא אצליח להתקין עליו מערכת הפעלה. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני קונה לי מחשב חדש ומארגן את הישן כמדיה סנטר בסלון מה המהירות שכדאי לHD למדיה סנטר? 7200? 5200? יש את כל הקטע הזה שהכונן צריך להיות שקט וכ'ו.. זה קריטי? אשמח לקבל עצות ממי שהרכיב לו כבר מדיה סנטר.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-