עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by semuel_t,

הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  2. בהנחה ששבכלל לא אשתמש בIDE לרוב. הוא יהיה סתם למצב שהSATA יידפק. הIDE אמור להיות כונן שבדרך כלל לא משתמשים בו. אז האם כונן הIDE ירעיש בכלל? כי בתור כונן ראשי במחשב אני יודע שהוא קצת כן. האם אם הוא לא יהיה פעיל רוב הזמן...?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כפי שכתבתי לפני כמה ימים אני עדיין בודק אפשרות לקנות בחו"ל דיסק של WD, 160 ג"ב. אני יכול להשיג אחד חדש עם כרטיס בקר ATA ב-120 דולר. הפלוס הגדול של הקנייה הוא 3 שנות האחריות שכנראה באות עם הדיסק. אני אומר כנראה כי זה מה שנאמר לי ע"י מי שמוכר אותו ברשת ולטענתו זה מופיע על המדבקה בה נרשם נפח הדיסק. מכיוון שרובם המוחלט של הדיסקים בנפח הזה באים עם שנה אחריות בלבד אני עוד מנסה לאמת את הנקודה. דבר שני הוא כרטיס הבקר. אני כנראה לא אצטרך אותו וחשבתי לנסות למכור ולכסות חלק מעלות הקניה. הבעיה שהמוכר לא יכול להגיד לי איזה בקר יש בקופסה. אני לא בטוח אם זה PROMISE ULTRA ATA133 שעולה כ-300 ש"ח ברשת או משהו אחר. מישהו מכם יודע מה WD מוסיפה לדיסקים הגדולים שלה? למותר לציין שאני מנסה לבר…

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by flash70,

לאחרונה קניתי צורב DVD של Plextor (דגם 708A) ועכשיו אני מחפש מקומות לקניית מדיות DVD (+ או -) שיהיו באיכות טובה ובמחיר סביר. העדיפות למדיות מיצרנים מוכרים כמו Maxell, Verbatim, TDK, RICOH וכו'. אני פונה לצורבי ה DVD המנוסים שבפורום - מאיפה אתם קונים מדיות ? מצאתי חנויות אינטרנט בחו"ל שמוכרות מדיות DVD מצויינות במחירים מאוד אטרקטיביים, אבל הן לא שולחות לארץ. מישהו מכיר חנויות בחו"ל שישלחו לכאן ? כל אינפורציה שיש לכם בנושא תעזור...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Evergreen,

שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. השאלה נמצאת בכותרת. 8)

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by x-dude,

היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by CyberBoB,

אמנם הם רק כמה חודשים בשוק, אבל Gigabyte יצאה עם כונני תקליטורים, צורבי CD וצורבי DVD.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  11. שמתי לב בימים האחרונים שיש לדיסקים הקשיחים מתוצרת WD שמות כמו קביאר, רפטור וכו מה אומר כל שם ואיך אני יוכל לדעת איזה הרדיסק יש ברשותי דבר שני, אפשרויות צריבה מה היתרון של צריבה בתוכנת NERO דיסק DATA, מול צריבה דרך הXP עצמו. והאפשרות ב NERO לפני הצריבה: "verify dana on disk after burning" למה האפשרות הזאת טובה? (היא לוקחת לי עוד שתי דקות אחרי הצריבה, לא חבל?)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. Started by De_Lu_xE,

האם אפשר לצרוב משחק שיש בו שני דיסקים שיש בהם קובץ BIN אבל אין שום דיסק עם CUE? ואיך? ועוד שאלה: האם יש הבדל משמעותי בין-WD 80GB 8MB Buffer 7200RPM לבין WD 80GB 2MB Buffer 7200RPM? אני צריך לדעת זאת כיוון שיש לי את ה-2MB buffer ורציתי לדעת אם כדאי להתעניין ב-8MB, או ב-HD עם יותר יותר מקום.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dana_s,

רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נדפק לי HD MAXTOR 60GB, לא יודע איך נשבר לו הפין . יש דרך שאפשר להפעיל אותו כדי לשחזר מידע? הפין שנדפק הוא הפין העליון ימני קיצוני, יש למישהו מושג מה תפקידו? הפין נשבר כך שנשאר לו חלק קטן בקצה. ועוד אני מתלבט בין MAXTOR לWD, שניהם 8BUFFER, או 80 או 120 GB, זה פחות משנה אין הגבלת תקציב, וחייב PATA. תודה RK.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by lipa,

האם יש בכלל הבדל בניהם (כולם 52X)? האם הכונן DVD של אסוס יותר מהיר מכונן CDX52 (בגלל שהוא UDMA-5)? לדוגמה אם יש לי על תקליטור סרט שתופס 700M ואני מעתיק את זה ל-HD ,מה יהיה יותר מהיר ה-CD או ה-DVD ? תודה

17. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  18. יש לי כרגע שני דיסקים של WD - אחד של 10GB ועוד אחד של 30 GB. חוץ מהם יש לי צורב וכונן DVD - כך שכל חיבורי ה - IDE מלאים. אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב HD נוסף של WD 80GB - ואני לא כל כך יודע מה לעשות עם החיבורים. יש לי לוח ABIT IT7MAX עם שני חיבורי IDE ורייד. יש לכם רעיונות בשבילי?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by chenc,

קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by ebrami,

שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. אם אפשר גם המלצות על מוצרים ספציפיים זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by idan,

הארדיסק שלי כמו מצפצף כזה שאני מדליק אותו או שאחרי שהמחשב היה ב IDLE אני משתמש בו הוא מצפצף שוב זה לא ממש צפצוף זה כמו תיקתוקים כאלה.. ההארדסיק הוא של MAXTOR 80 GB 7200 RPM

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by lipa,

אם ה-HD הוא S-ATA אז שני חיבורי ה-IDE בלוח-אם פנויים האם אז כדאי להתקין כונן CD וצורב בנפרד ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. דגם WD1600JB או עם RTL בסוף. יש למישהו את הדיסק הזה? אני אמור לקבל אותו מארה"ב וקצת חושש מענין האחריות (שכנראה לא תכובד אם יקרה לו משהו). חיפשתי ביקורות ברשת ומצאתי מעט של משתמשים אבל לא החלטי לכאן או לכאן ולא ביקורת מקצועית. מעניינת אותי האמינות שלו, כמובן המהירות וגורם שחשוב לי הוא הרעש בזמן עבודה (SEEK) ובכלל. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים