אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הכי חשוב שיהיה עמיד בהרבה צריבות. אפשרי לצרוב עם דיסקים רגילים בלי שיהיה נזק?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה HDD נורמלי (300 GB, 16 MB ) עכשיו כבר בהתקנת הWIN, המחשב זיהה את הנפח כ130 GB, המשכתי בכל זאת אבל עדיין הבעיה לא נפתרה היכן נעלם שאר הנפח?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני חייב שהוא יהיה בשחור. מצאתי בזיגזג אבל מדובר בשנה אחריות לכן הסקתי שזהו לא היבואן הרשמי. איפה אני יכול למצוא בשחור + שנתיים אחריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לא מזמן נהרס לי ה HD יש לי אותו שנתיים, ופתאום הוא התחיל להוציא קולות של קליקים והמחשב אל מזהה את הווינוס טוב אז עכשיו אני צריך כונן חדש, אבל אני מפחד שלא ידפק לי הכונן עוד פעם ,כי סך הכל הכונן לא היה אמור להדפק (עבר רק פרמוט אחד, ועשיתי לו בדיקות דיסק פעם בחודש). זה למה אני צריך אותכם.. מישהו יודע כמה זמן כונן מחזיק ? כי זה יעזור בבחירת גודל הכונן ... אני לא אקנה כונן גדול לשנתיים :-\ ובעקרון הלוח שלי זה SATA2 זה הדבר היחיד שאני צריך לבדוק כשאני קונה כונן כדי שיתאים למחשב שלי? ולכונן הקודם שלי היה צמוד מאורר, אבל הוא נדפק אז העפתי אותו. עכשיו צריך בכלל מאורר על כונן? וגם שקונים מאורר מישהוא יודע איך מחברים אותו לספק?:ם ושאלה אחרונה איזה כונן הכי טוב היום בש…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קנינתי 50 דיסקים של סמסונג בבאג. הדיסקים מסוג samsung pleomax dvd-r 16x אבל הבעיה שכשאני בא לצרוב עליהם משהו בנרו, הוא מודיע לי שillegal disc ולא ממשיף לצרוב, מה הבעיה? הצורב הוא של סוני.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html בקצרה, ה- WD 2500KS מצויין וגם הרפטור 74GB מפתיע לטובה, ביחוד ביחס לאחיו הגדול. ה-SPINPOINT של סמסונג שקט כתמיד.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם רק רציתי להבין איך זה כשאני עושה EXTRACT בקבצי RAR מכונן פיסי וכונן פיסי שני שמותקן במחשב זה מהיר פי 2 יותר מאשר אותה פעולה בכונן אחד (מאותה מחיצה) האם קריאה פנימית לא אמורה להיות מהירה יותר, והעברת קבצים באותה מחיצה צריכה להיות מהירה יותר מהעברה בין כוננים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלחו לי לינק לאיזה ת'ראד עם בנצ'מארק של 2 כוננים עם שני RAIDים, אחד RAID 0, והשני RAID 1. המהירות שבה עובדים הכוננים בRAID 0 פשוט מטורפת לדעתי. מגיע לכמעט 1GB/S בBURST ו 160MB/S קבוע מהירות קריאה רציפה. לא יודע יכול להיות שזה לא משהו חדש בשבילכם, אבל לדעתי זה דיי מרשים. קישור: http://www.ocforums.com/showthread.php?t=467848
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
למה אף חנות היום לא מוכרת דיסקים של 8 וחצי גי'גה לצריבה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מארז Arctic cooling t2 ואני לא מצליח להוציא את הצורב החוצה מהמארז. יש לי שיטת הרכבה של סיכות, לא של ברגים. אז מישהו יודע איך לעזור לי להוציא את הצורב מהמחשב? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עריכה: הכוננים אינם זהים . הישן : WD800JB. החדש: WD800BB.הבנתי שה "BB" איטי יותר... אהלן חבר'ה שאלתי היא כזאת: אני מחזיק במערכת מחשב מלפני כ 5 שנים הכוללת הארד דיסק 80gb של WD בחיבור IDE. לאחרונה קיבלתי הארד דיסק זהה, שהיה חלק ממערכת מחשב "צעירה" יותר ובנוסף אני גם בטוח שהוא עבר שימוש פחות מסיבי משלי (פרמוטים,התקנות ומחיקות וכו'). אני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש כהארד דיסק ראשי שעליו תותקן מערכת ההפעלה והוא יכיל את התוכן ה "חשוב" (תמונות מסמכים חשובים וכו'); ובהארד דיסק הישן אאכסן סרטים, שירים,משחקים ועוד קישקושים שעדיף שלא יהיו על ההארד דיסק שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. לצורך זה אני רוצה לעשות בדיקת תקינות לשני ההאר דיסקים ולבדוק מי מהם במצב "בריא" יותר. כדאי לדעת איזה מההא…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אמא שלי בסין והיא קנתה לי דיסקים dvd dl של sony ואני לא מכיר אותם רציתי לדעת אם הם טובים כמו ה verbatim או שהם לא טובים תודה רבה עמית
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אך אני צורב Dual Layer DVD9 ????? יש לי קובץ ששוקל 8 גיגה אך אני צורב אותו ל Dual Layer DVD9 ?????
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ליפני מספר חודשים קרתה תקלה במחשב שלי ונישרף לי הספק כוח\הרדיסק\לוח אם\מעבד זה קרא בגלל טעות שעשיתי לא חשוב. סידרו לי הכול כי הכול היה תחת אחריות. ההרדיסק לא היה תחת אחריות וההיתי צריך ליקנות חדש וקניתי. את ההרדיסק השרוף לא רצו לתת לי בהתחלה עד שעשיתי קצת בלגן ואז נתנו לי אותו. עכשיו החשדות שלי זה שהוא תקין, אבל יש לי חששות בלחבר אותו למחשב כי הוא יכול לדפוק לי תמחשב שוב. השאלה שלי היא אם אם אני יחבר אותו זה יכול להידפק לי תמחשב שוב?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי. את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה.. יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה? --עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..) וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס ). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח של 500GB אני מצרף אליו כונן PATA שיש לי בנפח 200GB שמתוכו 150GB מלאים בנתונים שאני צריך. שאלותי: 1. קיבלתי דעות סותרות לגבי חיבור כונן ה-PATA. אמרו לי שזה יאיט לי משמעותית את העבודה במחשב החדש, ולעומת זאת אנשים אחרים אמרו לי שלא תהיה שום השפעה לזה. מה נכון? האם מומלץ לא לחבר אותו בכלל? אני פשוט לא רוצה להתחיל את הכונן החדש עם פחות 150GB. 2. איך כדאי לחלק את המחיצות בכונן החדש של ה-500? אני מתקין VISTA (ובעתיד WINDOWS 7), חשבתי לחלק ל-50 למערכת ההפעלה ו-450 כל השאר. זה מעט מדי? איך אתם ממליצים לחלק? 3. האם ניתן לבצע את החלוקה למחיצות בזמן התקנת ה-VISTA? אם כן, איך עושים את זה? בביוס? האם אצטרך גם לפרמט? המחשב מגיע עם הרכבה בלבד ובלי התקנות…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
זה לצורף פרוייקט אני יוצר מערך RAID 5 שמורכב מ-5 הארד דיסקים של 250 גיגה ואני צריך לתת נימוק למה בחרתי בבקר אז מי משבין בזה ויכול להמליץ לי באותו הזדמנות להסביר לי למה דווקא אותו זה יעזור לי מאוד תודה........
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הסידירום הוא סידירום של מחשב נייד ובלוח אם יש חיבור IDE יש איזה דרך לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הוא רושם לי writre protected אבל מדובר בדיסק ג'נרי ואין לו שום מתג פיזי כדי לכוון אותו ממוגן ללא מוגן כיצד ניתן לפרמט בכל זאת?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-