עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by doctor80,

קניתי מחשב חדש . אני רוצה להוסיף למחשב את ההארדיסק מהמחשב הקודם שלי . מה שקורה זה שההזנת מתח להארדיסק הזה מתחברת לקונקטור שטוח כזה. יש לי רק שני קונקטורים שטוחים כאלה ושניהם תפוסים ע"י צורב והארדיסק ראשון. השאלה היא האם יש קונקטור כזה למכירה ? ואם לא מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אני צריך המלצה לזוג הרדיסקים הכי מהירים בRAID 0 עד 1000, אני רוצה ששניהם יהיו 250 כלומר ביחד 500.. עוד שאלה - אם יש לי כזה - http://zap.co.il/model.asp?model_id=128937 כדי להתקין את מערכת ההפעלה על ההרדיסק הזה וכל השאר על הRAID 0? או שכדי פשוט לעשות מחיצה על הRAID 0 בשביל מערכת ההפעלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  4. ניסיתי עם HDD regenerator תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by RGod,

ברשות חבר שלי הרדיסק WD 1 TB . מלפני יומיים מערכת ההפעלה XP\VISTA\32\64 הפסיקה לזהות אותו. ניסינו להתקין מערכת הפעלה חדשה ,הוא ביקש לעשות מחיצה ,עשינו מחיצה ,ואז כאשר הפעלנו אותו בעזרת מערכת הפעלה אחרת שמותקנת שהרדיסק אחר . המערכת עלתה בדקנו ,הוא לא נותן להיכנס להרדיסק ,הוא מבקש לעשות FORMAT ,יש מידע רב על הכונן שצריך לגבות \לשחזר ,יש משהו שניתן לעשות בנושא? כמה יעלה שיחזור מידע מהרדיסק כזה ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. קניתי את ה 4166 בגלל הLS אבל לפי הרושם הראשוני שלי הצורבים עם LS הגיעו אבל הדיסקים לא. איפה ל$^&$%^& אפשר להשיג דיסקים שתומכים בLS? כמובן שאני מתיחס רק לחנויות בארץ.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי כונן "Sony DVD RW AW-G170A" שפשוט לא מוכן לקרוא לי שום דיסק שאני מכניס .גם לא צרובים אין לי דרך להחזיר את הכונן ואין מספיק תקציב לקנות חדש אז אנשים אני ממבקש ממך אם אתם יודע איך לעזור לי אני מאוד הודה על עזרתכם !!!! תודה מי ראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by sh9696,

שלום קניתי מחשב חדש עם HD SATA II חיברתי למחשב את הHD הישן IDE, הווינדווס מזהה לי אותו כSCSI, אציין כי הוא לא עובד טוב וגורם למחשב להתקע לפעמים וגם עושה יותר מידי רעש?? יש למישהו רעיון???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by NAZRAK,

במחשב השולחני יש לי שני צורבי DVD של NEC, לפעמים הם קוראים בלי בעיה דיסקים של סדרות סרטים (מקוריים יש לציין) ולפעמים מחליטים שאין דיסק בכונן. בהתחלה ניסיתי כמה מדיות לצריבה (גיביתי שטויות מבדרות בנוסח META CAFE עוד במחשב הקודם) חשבתי שהבעיה הייתה בדיסקים עצמם. אבל למרבה הפלא כשניסיתי לראות את הקבצים דרך המחשב הנייד לא הייתה שום בעיה. אח"כ ניסיתי סדרות מאוסף ה-DVD שלי, אחת מהן נוגנה בלי בעיות בכל הדיסקים, והשנייה הייתה לא קיימת מבחינת הכוננים (במחשב הישן לא הייתה עם הסדרה הזו - הקרקס המעופף של מונטי פייתון - או עם כל סדרה אחרת בעיה כלשהי.. שוב, גם הפעם במחשב הנייד כל הסדרות פעלו בלי בעייה. בשני המחשבים יש XP PRO במחשב השולחני עם משחקים למשל אין שום בעיות. יש הצעות או פיתרו…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. אמ אוקיי.. יש לי מחשב ישן שיש עליו שני צורבים טובים, של ASUS וLG ודיסק קשיח בגודל 40/80GB אני אפילו לא זוכר, עם מלא דברים נוסטלגים עכשיו הצלחתי איכשהו להוציא את הצורב LG, אבל הוא היה מחובר לחוטים כאלה שמחוברים לאחרים ואחרים וכך הלאה בקיצור הצלחתי להוציא רק אותו בלי שום חיבור.. יש אפשרות לחבר את זה ככה למחשב או משו ? לא מבין בזה כלום עכשיו בקשר לדיסק קשיח.. איפה אני מוצא אותו בכלל? ומה ההבדל בין IDE לSATA לSATA II

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by tobi160,

שלום לכולםבור SATA2 אולי מישהו יפתור לי את הסגיה בבקשה.... רכשתי (בטעות) דיסק קשיח ממדינה אחרת (אין אפשרות להחליף), בגודל 500 GB של ווסטרן דיגיטל, הבעיה היא שרכשתי אותו עם חיבור SATA2 ויש לי במחשב רק חיבורים ל SATA הישן. מה אני עושה? יש למישהו דיסק קשיח חדש SATA שהוא מעונין לחליף??? תעזרו לי תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  12. כ60 מעלות לפעמים,אחרי 5 דקות יורד לטמפרטורה של 40 + טמפרטורה ממוצעת 45. אחרי ששמתי מאוורר שזורק עליו אוויר אז הטמפרטורה היא 36 ,לפעמים קופצת ללא סיבה לבערך 50. לפעמים אני שומע תיקתוקים ממנו,אבל יש לי את התוכנה Hard Disk Sentinel שאומרת שהמצב "הבריאותי" שלו הוא 100 אחוז,ז"א הוא לא מתכוון למות בזמן הקרוב. עד כמה אפשר לסמוך על תוכנה כזו? ועוד שאלה,בתוכנה כתוב לי במידע על הHD החלפתי כבל,אבל זה עדיין נשאר. הדיסק הוא WD 80 גיגה IDE האם יש חשש שהוא הולך להתפגר בזמן הקרוב? יש לי שם לא מעט מידע,ברובו חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. קניתי הרד דיסק חדש של 250 ג'יגה ואני לא בדיוק יודע איך להרכיב אותו (בנוטף ל-160 ג'יגה שיש לי כבר)... אני לא רוצה לעשות שטויות ולגרום לנזק.. הדגם של ההרד דיסק זה: WD 250GB 16MB 7200RPM

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. הצורב נתקע במהלך צריבה של cd רגיל ומאותו רגע אינו מוכן לצרוב או לקרוא cd רגילים , רק מדיות dvd . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? ניסתי להסיר , ריסט , מדיות שונות , אך שום דבר לא עזר ... האם יש פתרון או שאאלץ לנצל את האחריות על הצורב ?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  16. אני נוסע בעוד שבועיים לארה"ב ומעוניין לקנות שם כונן קשיח ב80-120GB. אני מוכן להשקיע עד 60-70$ בכונן ומעדיף כמה שיותר גדול ואמין(הדגם שאני מכיר כאחד האמינים הוא WD 80GB SE, אבל אני מניח שהשתנו דברים). כמו כן אני מתלבט בנוגע לקניית צורב DVD. סה"כ הטלויזיה שלי מחוברת למחשב ככה שאין ממש צורך בו(אלא אם שכחתי משהו?), אבל אני בכל מקרה מעוניין לשמוע על דגמים מומלצים בסביבות ה-50$. תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. כונני NVMe לשוק הביתי שתומכים בתקן PCI-Express 5.0 החדיש עדיין אין, אך כשהם יגיעו - יש חברות שיהיו מוכנות לקלוט כמה מהם יחד על מנת לספק לנו מהירויות העברה דמיוניות כמעטלכתבה

18. אני רוצה לרכוש הארדיסק נייד בעיקר לשימוש ביתי אבל אני משתמש בו כל הזמן ומעביר דרכו הרבה דברים. חשוב לי רק שיהיה טוב ושמה שאני אקבל יהיה משתלם מבחינת עלות מול ביצוע. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by elad13net,

לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by hichcock,

ככה אני מחפש דיסק קשיח בנפח 320 ג'יגה בית כמה שיותר מהיר כמובן.. עד 700 שקל (רצוי כמה שפחות) לוח האם שיש לי - asus p4p800 deluxe יש הצעות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by moris,

היי! איך הדיסקים DVD של BENQ R פלוס. ? תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by EAD,

היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. מה כדי? מערך רייד? או Raptor ?מה היה יותר מהיר? .74GB Raptor 10K, 16MB, SATA או 4X160 / 3X160 במערך רייד. ואים כבר רייד אז מה יותר טוב ובטוח? המערך של רייד של הלוח או של הוינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by Jack_g,

אז ככה באפשרותי לרכוש במחיר דיי זול אחד מהצורבים הנ"ל PIONEER A06 או SONY DRU500/510. המחיר זהה לשניי הצורבים. כתבתי את שניי הדגמים בסוני כי אני לא יודע בדיוק מה ההבדלים בין שניהם ואני גם לא יודע איזה מהם אני יקבל רוב הסיכויים את ה510 מכיוון שזה הדגם החדש יותר שמחליף את ה500. אז מה כדי יותר לרכוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by big foot,

קניתי MP3 ללא תמיחה העברית האם יש תוכנה שהופחת את הMP3 לתומח עברית ???

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים