עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אני מתכנן קניית מחשב חדש ואחד הדברים שאני מעוניין בהם הוא הפרדה בין כל קבצי ותוכנות מערכת ההפעלה לבין כל שאר הדברים במחשב שיהיה. לצור כך חשבתי לקנות שני כוננים קשיחים, כאשר הכונן שיכיל את מערכת ההפעלה לא צריך להיות גדול מידי. 80GB זה מעל ומעבר. ---- אבל ---- אין כוננים בנפח כזה בעלי 16MB CACHE. וכאן באה שאלתי אליכם: עד כמה כמות הCACHE תגביל אותי בעבודה בתצורה של דיסק אחד בעל 8MB CACHE למערכת ההפעלה ודיסק אחר בעל 16MB CACHE לכל שאר הדברים? כעקרון חשבתי על 2 אופציות: 1. לקנות שני דיסקים כמו שציינתי קודם ואז השאלה היא מה אני מפסיד בביצועים? 2. לקנות דיסק אחד גדול בעל 16MB CACHE ולחלק אותו לטובת מערכת ההפעלה. פיזית עדיין יהיה לי כונן אחד. מבחינת אמינו…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by motorishta,

כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by sahargt,

היי אני חושב לקנות צורב חדש בגלל שהצורב שיש לי החשב צורב לי רק במהירות של 4 דגם של סוני נראה לי 510A אני ממש מרוצה מהצורב עובד אצלי כבר שנתים לל הפסקה לא מזמן קנתי לאח שלי צורב של NEC נראה לי דגם 3550 גם זה צורב טוב חוץ מזה שהתןכנה NTI לא היתה נותן לי לצרוב איתו משום מה אז על מה את ממלצים לי לקנות אני מזמין את המוצר מהאתר הבא http://www.newegg.com

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. היי פתחתי את המחשב, חיברתי את הדיסק, וינדוס רואה אותו ,הכל בסדר, מתחיל להעביר נתונים והולך לישון כשאני משאיר את המחשב דולק כי זה לוקח שעות הגיבוי, שעד הבוקר זה יסיים. בבוקר אני קם - הדיסק נעלם, לא מזוהה ע"י וינדוס. לא מופיע ב MY COMPUTER וגם לא מופיע ב DISK MANAGE בקליק ימני שעושים על MY COMPUTER. עשיתי ריסטרארט , נכנסתי ל BIOS , הוא מופיע ב BIOS אבל שוב לא מופיע בוינדוס. זה דיסק מפורמט והכל, אני מגבה בצורה תכופה בצורה כזאת. מה לדעתכם קורה פה? במחשבה שנייה אני אשאל את זה בפורום "תמיכה טכנית"...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by SixKiller,

ערב טוב... אני מעוניין לקנות מגירה להארדיסק.. השאלה שלי אם זה יהיה דומה מכל הבחינות לחיבור רגיל של IDE בבוט בהתחלה של ההארדיסק.. אם יהיה דומה... הארדיסק יחיד במגירה בחיבור USB יהיה בסדר?.. לא יהיו בעיות בפירמוטים.. בבוטים?. וכאלו? ואם אפשר המלצות למגירות טובות... או שעדיף בכלל ללכת על הדבר החדש הזה... חיבור בכבל בשם - "IDE TO USB" תמונה - http://pics.computerbase.de/artikel/372/18.jpg תודה רבה מראש צ'יקו....

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by asaf999,

הרבה פעמים אני שומע את זה ולא מבין מה זה - זה שילוב של דיסקים קשיחים או מה?? בכל מקרה אשמח לקבל הסבר קצר..

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. קודם כל מצטער אם זה לא המקום לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא. ניסיתי לעדכן קושחה לצורב , הופיע לי הדבר הבא: http://img125.imageshack.us/img125/2308/wtfrv3.png לאחר מכן זה לא צורב/קורא לי שום דיסק . ניסיתי להוריד אחד חדש , זה מתקין לגירסה 9L08 , עושה הכל כולל ריסט אך עדיין לא מזהה לי דיסקים ריקים , הצורב עצמו מזוהה במערכת כשמו המלא. עידכנתי בפעם השנייה במשהו שנקרא Flash Program For Lite-On 20a1s. העידכון קושחה הורד בפעם הראשונה איפה שהיה את השגיאה מהאתר הרישמי שלהם . מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. ב ksp הם עולים פרוטות. http://ksp.co.il/rmain.php?uin=3005 גם אלו היקרים יותר שמה http://ksp.co.il/rmain.php?uin=865 Fortis DVD-R 4.7Gb x8 עולים מעט יחסית מישהו השתמש בהם?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by ozba77,

שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by elena_ash,

שלום! יש נרו 6 וצורב של סמסונג דו לאייר. כשאני מתחילה לצרוב לא משנה איזו מדיה ולא משנה איזה משקל קובץ אפילו קטן ביותר הוא מקבץ לי אותו ולא חשוב אם זה דיסק רגיל או DVD . מה אני צריכה להגיר בתוכנה כדי שזה יצרוב בצורה רגילה. בעיה שניה שיש לי צורב מאפשר לצרוב עד 800 מגה . האם אני צריכה מדיה מיוחדת או דיסק DVD רגיל? כי אני לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD רגיל אשמח לתגובות ופתרונות. תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by co11,

שלום לכולם , מחפש המלצה לצורב dvd טוב לקנייה ב300 שקל... ויש לי שאלה האם הצורב הוא גם מנגן סרטים של dvd בתוך המחשב וגם צורב רגיל..? תנו המלצות

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by tiptipon,

אני מעוניין להחליף את ה HD של ה PS3 שלי ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים מה מומלץ לפי ניסיונכם http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&DB141804=142320&DB142297=142298&DB141811=165914&DB141818=142295

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by holy_banana,

שלום, קניתי הארד דיסק של 500 GB מחברת סמסונג. חיברתי את ההארד דיסק כמו שצריך, הוא מזוהה בביוס וכמו כן מזוהה בdevice manager של הוינדוס אבל כאשר אני פותח את המחשב שלי אין שום כונן קשיח חדש שהתווסף. מה יכולה להיות הבעיה ? איך ניתן לפתור את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. אז ככה אני מחפש כונן שיהיה מהיר קצת ועדיף שיהיה 3.5 מתפשר גם ל2.5 אני חשבתי על my book או על My Passport כי אני רוצה מארז חיצוני שיהיה בינוני כזה לא גדול ולא קטן מעוצב כי הוא יהיה גלוי על השולחן

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. יש לי דיסק DVD-R מלא בקבצים אני דיי בטוח שהוא קצת דפוק עם איזו תוכנה אני יכול לבדוק את שלמות המדיה אם כל הקבצים נגישים וכו'? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

18. אני ממיר את הדיסקים שלי לWAV וכך שאני שומע ...השאלה שלי עם אני עושה צרות ל HD ובעקבות זאת שחיקה גדולה מאוד .. האם יש משהו בדברי הוא שזה משהו זניח ...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by ofirdamr,

קניתי צורב דיוידי של אסוס ולא קיבלתי איתו בקופסא כבל שמע(זה שמחברים לCD IN בלוח אם) הכבל גם לא הגיע עם הלוח אם שקניתי מחנות אחרת. למי אני צריך לפנות? ואם לא יהיה לי הכבל אני לא יוכל לשמוע מוזיקה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by ghreg,

איזה אר דיסק לרכוש סייגט או ווסטרן מדובר על דגמי 500 GB ומעלה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by ilanb0,

מחפש DVR למצלמה שמכוונת לאיזור כלשהו בבניין שלי. המצלמה וה-DVR לא יהיו מחוברים לאינטרנט. מיועד לאתר תנועה באיזור הזה אם הניחו בו פסולת. מה הפרמטרים שאני צריך לדעת כדי למצוא DVR נכון? דרישה מקדמית היא שה-DVR יצלם רק לפי תנועה ויצבור היסטוריה של לפחות 14 יום. אולי כל ה-DVR הם כאלו מהבסיס...? בכל אופן, יש עניין לחפש DVR משומש? או שההוצאה על חדש לא מהותית?

22. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by sausage,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך מקיף בנושא?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לצורב DVD בטווח של 350 ש"ח. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים