עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. צורב DVD LG 4160 מה אתם אומרים עליו? שווה?

2. Started by kub,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  3. היי חבר'ה רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע גיבוי ב RAID מ2 כוננים שונים של WD לכונן נוסף של סיגייט לפי מה שהבנתי אם הדגמים שונים או שהיצרן הוא שונה זה בלתי אפשרי תודה מראש על התגובה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by גליטו,

lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by nirnir93,

יש לי כונן 1TB במחשב בבית והוא התמלא לגמרי(נשארו 70GB פנויים ואני צריך להעביר אליו משהו של 110), אז החלטתי לקנות כונן של 2 או 3 טרה ולקחת אותו איתי עם הלפטופ(כי המחשב בבית לא בדיוק נשמר וכל מה שישאר עליו כנראה ייהרס בשנה הקרובה), ולהעביר אליו את כל המידע של הכונן טרה ולשמור אותו למאוחר יותר. אבל נתקלתי בכמה הגבלות: 1. אני בד"כ בטכניון, ואי אפשר לסמוך על החשמל שם שישאר דולק 2. אני צריך לפחות 2TB וכנראה שאני אמלא גם את זה תוך זמן קצר 3. עדיפות לUSB 3.0 מצד שני, אין לי הגבלת ניידות והכונן ישמש בעיקר לאחסון בטווח הארוך ושליפה מדי פעם(נגיד פעם ביום הורדה של בערך ג'יגה מהכונן ופעם בכמה חודשים העלאה של בערך רבע טרה) מה דעתכם? יש לכם המלצה לכונן(בטווח מחיר בריא לדברים האלה כמובן)…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by kfirkb,

קניתי את הארד דיסק החיצוני של WD דגם: MY BOOK HOME EDITION 1TB וחיברתי אותו בעזרת FW. כשחיברתי אותו לראשונה הייתה מין התקנה של התוכנות הפנימיות שלו אך לאחר שעשיתי לו פירמוט ל- NTFS כל התיקיות ברירת מחדל שהיו בו נמחקו והכוננן ריק לחלוטין. איך אפשר להתקין את התוכנות שלו מחדש?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. שלום, אני מחפש כונן חיצוני לסרטים (להעביר סרטים בFHD מהכונן לטלויזיה) עד 600 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. נפח: אני לא בטוח כמה סרט של שעתיים שוקל בממוצע, תעזרו לי עם הקטע הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  8. היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Internal,

אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  10. WD 40GB 7200 RPM 2MB Buffer IDE מול WD 160GB 7200 RPM 8MB Buffer IDE בגלל שהבאפר יותר גדול?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  11. הדגם הראשון של Cruzer Titanium ספג הרבה ביקורות עוינות ב-newegg, בין היתר על כך שהמוצר מתקלקל בקלות, ושהמנגנון הנשלף לא אמין. קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820155421 בינתיים יצאה מהדורה חדשה של המוצר בשם Cruzer Titanium U3, שחוץ מהתכונה U3, הוסיפה גם שינויים קוסמטיים. לצורך השוואה הדגם הישן... ...מול החדש: ברצוני לשאול האם הדגם החדש משופר מבחינה מכנית. כבר כמה חודשים שהוא בשוק, אבל עדיין אין סקירות. ובכל זאת, מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. מישהו פעם שמע על לפטופ שלא מזהה קוראי כרטיסים? בדקתי שני סוגים, והוא לא מזהה אותם באף אחד מהפורטים של ה USB2 הדבר נהיה עוד יותר מוזר - דרך hub של usb1.1 הם כן עובדים! בנוסף - הארדיסק חיצוני עובד נפלא באותם פורטים ממש. מדובר על Thinkpad R40 ושני קוראים לא דומים בעליל. ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. קניתי דיסקים לצריבה DVD כש אני מכניס לכונן ואחרי זה נכנס למחשב שלי הוא לא קולט את הדיסק :{

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by dbx22,

אהלן, יש לי נק 3540A ולעיתים מאוד תכופות כשאני מכניס דיסק DVD לכונן הוא לא קורא אותו ולא מזהה כלום. מה עושים? איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. מישהו מכיר את המדיות שלהם? זה לצורב רגיל CD-R 700MB 52X הם בצבע כסוף כזה ולא כתוב עליהם הרבה... האם הם איכותיים או סתם? אתם יכולים לבאס אותי זה לא אכפת לי כי השגתי בחינם! תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by CoolOne,

שלום, מישהו מכיר את הכרטיס PC-3000 ויכול להעיד אם ההשקעה משתלמת? הוא באמת מסוגל להוציא חומר מHDDים עם Firmware תקול, להחליף להם את הFirmware וכו'?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח נייד ( USB ), בנפח של 500gb במחיר בסביבות ה-700ש"ח. אני לא באמת צריך כלכך מקום, אל בגלל שהבנתי שההבדלים בין 500gb ל-250gb במחיר, לא כאלה גבוהים אז החלטתי ללכת על הנפח הזה. אולם אם במחיר הזה, אני אוכל לקנות כונן עם נפח קטן יותר, אך הרבה יותר טוב ( למשל מהיר יותר, לא מתחמם / מרעיש וכאלה ), אז אנא תידעו אותי כדי שאני לא סתם אקנה כונן עם נפח גדול, אבל פחות איכותי. הייתי מעדיף כונן מהיר כמה שיותר, ושלא עושה בעיות של התחממות או רעש. תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט בין 2 hd הבאים : western digital WD1600JS לבין Seagate ST3160812AS (שניהם 160 ג'יגה , 8mb ו sata 2) קראתי כמה ביקורות אבל עדיין קשה לי להחליט ולכן אני אשמח לשמוע את חוות דעות המלומדות שלכם (אם זה עוזר אז שאר המפרט הוא : core 2 duo e6300 לוח אם asus p5b-vm זיכרון - kingstong 1 gb 533 mhz) תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. http://www.wrightthisway.com/Articles/000154.html כולל תמונות, ולי רק נשאר להגיד :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by eladgold,

כאשר אני מעביר קובץ הגדול כנראה מגודלו של דיסק די וי די עולה הודעה שאין מקום בדיסק אבל זה בכלל הארד דיסק, מוזר? אם מישהו יודע למה זה קורה אשמח לעזרה קבצים קטנים מארבעה ג'יגה עוברים טוב תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by ydyehuda,

מה חשיבות BIT_SETTING בצורב DVD ? זה נועד לצרוב סרטים ביתיים זה בעצם ההבדל בין NEC3500A ל- LG4160 בתודה וחג שמח, יהודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. אני כבר דיי הרבה זמן מחפש דיסק קשיח שישתלם לי לקנות. מה דעתכם על הדיסק הבא: SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SAMSUNG SP0812N ATA/100 8MB BUFFER IDE INTERNAL 80GB/7200RPM OEM PACK 3 שנים אחריות במחיר של: ¤395 ב-6 תשלומים (ללא ריבית.) מפרט מאתר היצרן: http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812N.htm SAMSUNG נחשבת חברה טובה בקטוגריית דיסקים קשיחים? האמת שחיפשתי דיסק של maxtor אבל זה לא ממש משנה לי (רק שיעבוד כמו שצריך) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, והלוח שלי לא תומך ב sata.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש צורב טוב אפילו הכי טוב למשחב שלי אני רוצה שהוא יתמוך בצריבה של שני שכבות מהירות צריבה הכי גבוהה ושיתמוך בכל מה שקיים שיקרא את כל סוגי הדיסקים אין בעיה של כסף אני רוצה לקנות את הכי טוב תמליצו לי על ההכי טובים שיש בשוק

• 1 תגובה
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.