אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלוo הזמנתי מפרט של מחשב חדש ועקב ניסיון עבר רע עם WD (שני 250 שהלכו) החלטתי ללכת על SEAGATE אבל אחרי שהזמנתי שמתי לב שהזמנתי את ה 7200.9 בחנות , טעות שלי וחוסר צומת לב לפרטים הקטנים , רמאות בשקל של החנות בוא לא נכנס לזה . בכל מקרה מה ההבדל בין ה 7200.9 ספציפית דגם : st3250624as ל 7200.10 ST3250620AS הבנתי שהאחרון משתמש בטכנולוגיה חדישה יותר אבל שהיא נהיית רלוונטית רק בנפחים יותר גדולים מ 500 ויש עדויות שהדיסקים האלו רועשים ביחס לקודמים בעוד של 7200.9 יש TRACKRECORD מוכח ? האם יש יתרון ל 7200.10 בנפחים האלו ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב ישן בXP, ועד היום השתמשתי בכונן אחד בלבד. בשל שינוי במחשב הראשי, הוצאתי ממני שני דיסקים קשיחים, וחיברתי אותם למחשב המדובר, אחד על הצמה של הכונן הישן, ואחד על הצמה של הCD. הבעיה היא, שבמחשב שלי מופיע רק כונן אחד, זה שחובר באותה צמה עם הכונן הישן. הכונן השני לא מזוהה, למרות שההתקן עובד בצורה תקינה (לפי מנהל ההתקנים) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המאמר התפרסם ב18 למרץ. הוא מעניין מאוד ומכיל מידע שימושי רב לגבי היכולות הנוכחיות של כונני SSD לטוב ולרע. http://anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3531&p=2 באופן אישי נדהמתי לגלות שכותב המאמר מקיים קשר עם בכירים בOCZ ורמת הרצינות שבה הם לוקחים את דעותיו. בזמן האחרון ראיתי מספר רעיונות עיתונאיים עם בכירים בחברות הגדולות ביותר בשוק החומרה, ואני מתרשם שהם תופסים את אתרי הביקורות ברשת כגורם המכריע בעת הגעת הלקוח לבחור מוצר.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
פרוייקט שאני עובד עליו קרוב ל4 חודשים , שרץ כאפליקציה לפייסבוק. האפליקציה מאפשרת אחסון עד ל ג'יגה וחצי דרך חשבון הפייסבוק והרצת מספר רב של פורמטים ישירות מהדפדפן, ותאפשר בעתיד שיתוף קבצים עם חברים בפייסבוק . הכל יושב בשרת אחסון קבצים מקצועי ומהיר , ללא דאגה לאיבוד פתאומי של קבצים שיושבים בשרת. למה אני מפיץ את זה פה ? עדיין לא שחררתי את האפליקציה לציבור , צריך משתמשים שלא מפריע להם תכנות נסיוניות איפה? http://apps.facebook.com/diskonline למה? מי שיגיב פה יכול לקבל ג'יגה אחסון נוסף חינם , שיישאר קבוע. שיהיה ברור , הפרוייקט הזה כרגע לא מניב אגורה והכל בפיתוח , כל ההצעות והפיצ'רים שתציעו יכולים להיכנס לאפליקציה הסופית. ולידיעתכם , אין צורך בהרשמה , הכל נעשה דרך הפיי…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי MP3 עם קיבולת איחסון של 60 G שהפכתי אותו לכונן נייד הקשתי את הפקודה convert f: /fs:ntfs ואחרי זה הוא שואל אותי :enter current volume label for drive f מה אני אמור להקיש .. או איפה אני מוצא את הVOLUME LABEL ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 250 ג'יגה של וסטורן דיגיטל בsata2 והוספתי עוד 160 ג'יגה וחיברתי עם הכבל sata והכוח והמחשב זיהה אותו חלקית..... הדגם הוא wd1600aajs המחשב מזהה את ההארד דיסק במנהל התקנים אבל בפועל לא רואים ב"מחשב של" את ההארד דיסק....... מה אפשר לעשות בנידון??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם 4163B לבין הדגם GSA 4163B ? ומה עדיף לרכוש ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD של LiteON מסוג 1653S-Black Bezel הלוח שלי מזהה את המהירות שלו כ UDMA 4 הכול טוב ויפה הצורב עובד בסדר גמור רק שבאתר היצרן רשום ש: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 2 (בדוק שהמהירות ההעברה הינה UDMA ולא PIO) לעומת זאת בדגם הכי חדיש שלהם 1693S רשום: Supported transfer mode : PIO mode 4, DMA mode 2 and Ultra DMA mode 4 ממה נובע הבילבול של זיהוי המהירות? האם מלוח האם? או שפשוט משום מה אותו צורב עובד כ UDMA 4?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי! כרגע יש לי מערך רייד 0 עם ארבעה הרדיסקים של 500GB. אני רוצה להחליף מחשב, בין השאר לוח אם, ורציתי לדעת אם המידע ישרוד את המעבר לרייד 0 בלוח הבא... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לממשק firewire והכי חשוב, שיהיה נייד מאוד, לא גדול פיזית. עד 1000 ש"ח עדיפות למוצרים שיש אצל זיגזג ולמיר.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כוננים אחד 200GB שני 250GB והשלישי שקניתי לפני כמה שבועות בעל 500GB עכשיו עד היום השתמשתי בו (500GB) כאיכסון לקבצים עד אשר המערכת תתפגר על הכונן של ה250GB ואז אני יעשה התקנה נקייה בכונן החדש, אובכן היום הזה הגיע אבל כשאני בא להתקין את ויסטה עשיתי הכול כרגיל אבל משום מה היא לא מוכנה לזהות אותו בהתקנה... (בחלון שבו בוחרים איפה להתקין את המערכת), היא כן מזהה את 2 הכוננים האחרים (200GB,250GB) אבל לא את ה500GB.... אני לא יודע מה לעשות... אני לא רוצה להתקין שוב על כוננים קטנים יותר כי הם פחות אמינים ופחות מהירים וגם הם ישנים יותר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? :'( דרך אגב אני מתקין דרך הדוס ולהתקין דרך הווינדוס לא בא בחשבון מכיוון שהמערכת לא מתפקדת טוב.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי מדובר על 80 גיגה סמסונג סאטה. שברשותי כ 4 שנים! הנה תוצאות הבדיקה: http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php מזה אומר בבקשה?תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
ראיתי המלצ פה בפורום על wd mybook . האם יש כונן חיצוני, לא איכפת לי שיהיה איטי תספיק קיבולת של 20 ג'יגה. כמו כן האם קיימת תוכנת גיבוי אוטומטית אפילו שאצטרך להורידה מהאינטרנט? התקציב שלי דל עד 350 שח כולל אם צריך לשלם על התוכנה. יש מצב בכלל? אני קצת חושש מיד שניה שלא אקבל חתול עיוור בשק עם מלא פרעושים. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז אני נכנס להגדרות חומרה של הDVD ROM שלי (LG) ומכבה את ה"Enable digital CD Audio for this drive", אבל הוא עדין מנגן את הדיסק בדיגיטל. זה מעצבן בטרוף, כי הדיסק מסתובב בשיא המהירות ועושה ימבה רעש. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לפרט את ההבדלים ומי מהם טוב יותר? תודה. עריכה: לפי מה שראיתי עכשיו (בזאפ, אין לי כוח לבדוק ב-newegg או משהו יותר מפורט) ה-H22N יותר מהיר בצריבת דיסקים (48X לעומת 16 ב-H42N), אבל ה-H42 תומך בצריבה ב-18X על DVD*. * שזה נהיה מין גימיק מוזר כזה בצורבים חדשים וכל מוכר אומר את זה כאילו זה חשוב, במילא אין דיסקים שתומכים במהירות כזאת, וגם אם תצרוב במהירות כזאת יש הסתברות שיהיו הרבה יותר שגיאות. אני לא מבין את זה. נ.ב: הסיפור המלא (שקשור גם בכונן ה-Optiarc שקניתי לא מזמן ופתחתי עליו ת'רד, קרתה תפנית מפתיעה בניגוד לציפיות) אחר כך...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי iPaq 1940 ואני רוצה לקנות לו כרטיס של גיגה, לקנות SD או MMC? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצורב הזה:? צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מי יותר טוב הוא ^ או השניים האלה: Pioneer 215D Black ו- LG GH20L ? כאילו שווה לקחת את ה-Samsung הוא יותר טוב מה- LG וה-Pionner ? (כאילו לא שהם ביחד,בנפרד) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכוונה שלא יהיה אפשר ל"כתוב" במידה והכפתור לחוץ כמו בדיסקטים הישנים..יש משהו כזה..? תודה רבה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני קונה תמחשב בSKYPC ואני רוצה שהכל יבוא משם כולל הצורב. אבל ראיתי שמבחינת הצורבים אין להם מבחר גדול... מה מהבאים הכי מומלץ.. אני צורב במיוחד סרטים בפורמט של DVDR: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD LG GSA-H44N X18 DVD Pioneer DVR-112 X18 DVD SAMSUNG SH-S183L X18 DVD תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה חייב תעזרה שלכם לפני שאני יעשה משהו לא טוב למחשב...): יש לדוד שלי מחשב עם הארדיסק SATA של 80G ומערכת הפעלה XP עכשיו ביום בהיר אחד פתאום המערכת לא עולה ויש מסך כחול שהדבר היחיד שאולי זאת הבעיה לפי מה שרשום במסך זה Disable of uninstall any antivirus or disc defragmention... בעצם לא ידוע מה הבעיה...אין משהו מוגדר. אוקיי...אז באתי להפעיל את ההתקנה של XP כדי לעשות Repair למערכת אבל בשלב שצריך לבחור מחיצה ההתקנה מראה את המחיצה כ 80 ג'יגה אבל היא נקראת [unknowen] ושאני בוחר אותה אז ההתקנה מודיעה כי המחיצה מלאה או פגומה או שלא מפורמטת. ניסיתי להעלות את הWindows PE ולנסות להכנס למחיצה, ושם המחיצה מופיעה בכלל כריקה. איכשהו רק בתוכנה Active Partition Recovery אני מצליח לק…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-